Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ane

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden a megszokott menetrend szerint zajlik, mármint a szegény ember Horváth Évájától érkező szenvtelen felszopót illetően. Sok izgalom lesz ma is, mondja a nevében a grófi származást sejtető/parodizáló "y"-t random helyre bebaszó Bódi Sylvi. Jön egy új csávó, de előtte még a kurvaanyázós műbalhé…..
Ane 2017.04.26 13:53:17
@Chat Géza: hát akkor én kurvagyorsan abbahagynám az írást ;)
Három esetben javasolom csupán, hogy nekiállj a mézeskalácsház készítésének: 1. Ha rohadtul türelmes vagy. 2. Ha valakit nagyon szeretsz. 3. E kettő kombinációja. Különben felejtsd el, mert szinte látom magam előtt, amint elszakad a cérna és sűrű káromkodások közepette…..
Enntrance Win-win + festive look! 2014.11.26 20:18:54
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan múlik ez az év. Vasárnap már advent első vasárnapja, s mivel tavaly egy beauty adventi kalendáriummal készültem Nektek, idén sem maradhat el az év végi meglepetés. Ezúttal négy ajándékcsomag vár Titeket már készenlétben becsomagolva :-)…..
Antibaby naplója Zoknikunyera 2014.11.09 23:12:40
Egy kb. 80 lakásos társasházban lakom. Ma megállított egy lakó (egy nő) a postaládáknál, hogy jaj, de jó, hogy találkozunk, mert azt akarja kérdezni, hogy nincs-e véletlenül fél pár gyerekzoknink, ami már felesleges, mert neki pont az kellene... mobiltoknak! Gondolom, elég furán…..
Nyárutó Labor Day 2013 Jason Reitman, ha csak életében az Egek urát rendezte volna is büszkén hajthatná álomra a fejét, de szerencsére rendezett még (előtte) egy kiváló Juno-t és egy közepesen szórakoztató Pszichoszinglit. Legújabb filmjében eltávolodott a bohókás,…..
Már 1 hónap eltelt a Zyoptix Elite szemműtétem óta, és minden a legnagyobb rendben. Körülbelül az első 1 hét volt picit furcsa, még szokatlan volt, hogy milyen élesen látok, a szemem gyorsan száradt ki, sokat kellett cseppenteni, az éles fények picit zavartak, ezért amikor kellett,…..