Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Mustard

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amcsik sem teljesen normálisak, de kezdjük az elejéről.     A Beatles és fotós haverjuk, Robert Whitaker „alkotására” aligha lehet a gáz-nál találóbb kifejezést találni. Emlékeztetőül: a fotósnak elege lett az együttest istenként tisztelő rajongókból, ezért készített márciusban bizarrul…..
Ringo Starr dalt szerzett! Legalábbis Lennon és McCartney mellett a „Starkey” név is ott díszeleg a What Goes On című dalnál. Vajon mivel járulhatott hozzá ehhez a jellegtelen, korábban már elvetett számhoz? Valószínűleg csak egy szófordulatot írt bele, a többiek pedig voltak olyan jófejek, hogy…..
Ha Önnek mindegy, mit csinálnak, mit mondanak, csak látni akarja a négy Beatle-t, a moziban a helye. Minden más esetben jobban jár, ha csak a lemezeiket hallgatja.       Bár a Help! ígérete abban állt, hogy az ál-dokumentarista A Hard Day’s Night-tal ellentétben itt valódi mozit láthatunk majd,…..
A behódolt rajongóknak mindegy, milyen filmet látnak majd a vásznon, már akkor sikítozni fognak, amikor a teremben lekapcsolják a lámpákat. Ennek a biztos tudatában az együttes nem éppen motivált abban, hogy jó mozit készítsen, a forgatást így saját maga marihuánamámoros szórakoztatásával próbálja…..
„Beatles Go Home”. Nem biztos, hogy a Salzburgba érkező együttes tagjai egyáltalán észrevették az artikulálatlanul sikoltozó rajongók mögött meghúzódó, ellenszenvüket betűnként kinyilvánító csoport üzenetét.   Bár a nevük elhallgatását kérő, demonstráló informátoraink szerint a tanárképzős…..
Nem kell szeretni a Beatlest. Ma minden róluk szól, de könnyen lehet, hogy holnap már csak egyek lesznek a tegnap divatjai közül. Az együttes körüli mániákus felhajtás közepette szentségtörésnek számít, ha bárki kritizálni merészeli a zenéjüket, pedig lenne rajta mit. (Az is a fanatikus rajongók…..
Az amerikai médiamunkások nem esznek a Beatles tenyeréből. A CBS amerikai nézői nemsokára az alábbi riportfilmből értesülhetnek arról, hogy a „bogarak” (beetles) szó helyesírását kissé megváltoztatva Nagy-Britanniában már egy olyan jelenséget (Beatles) értenek, amely sikoltozásra ösztökéli a…..
Mi értelme van négy olyan számot kiadni, ami már hónapokkal ezelőtt megjelent? Két feldolgozást és két saját szerzeményt rámásolták egy EP-re, ami ma hirtelen a boltokba került Twist And Shout néven. Ennyire pénzéhes a menedzsment? Oké, legyen, de legalább vették volna a fáradságot, hogy valami…..
Jót fog tenni a Beatlesnek, hogy elugrottak tegnap este a richmondi Crawdaddy Clubba, ahol kénytelenek voltak szembesülni azzal, hogy mások is próbálkoznak a dögunalmas brit zene fenekestül való felforgatásával. Sőt, olyan bandát láthattak, amilyenek ők már sosem lehetnek. A Beatlest kötik a siker…..
Tisztelt Mr. Epstein, Kedves Brian! Mint tapasztalt lemezbolt-tulajdonoshoz, a zeneipar törvényszerűségeivel tisztában lévő, józan emberhez fordulok Önhöz. Ha letakarnánk az alábbi grafikon címét, és csak azt tudnánk, hogy ez a táncoló kígyó egy (első) kislemez helyezésének hétről hétre történő…..
Kicsit unalmas, hogy Liverpoolban már mindenki erről a Beatles nevű formációról beszél. A Cavern Clubba, ha ők játszanak, beférni se lehet, kétszer is adtak közös koncertet – a pályafutása zenitjén már jó ideje túljutott – Little Richarddal, a négy hete megjelent kislemezük pedig a szabad szemmel…..