Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paperback Writer

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár próbálták titokban tartani a visszafogott eseményt, a sajtó nem maradhatott le róla, hogy tegnapelőtt az együttes legifjabb tagja, a nem egész 23 éves George Harrison feleségül vette a nála egy évvel fiatalabb szőke szépséget, Pattie Boydot.     Brian Epstein gratulál a boldogító igen…..
Ez az, aminek látszik? Egy raklap az új lemezből? Ezek szerint már lejött a gyártósorról? De mi az a felirat? Biztos, hogy nem „Beatles”, de akkor mi? Talán a lemez címe, de mi lehet az? Rubbish Soup? Ezek szerint nem is szerepel az együttes neve a borítón? Volt már ilyen valaha?   Forrás:…..
Beatles 50 Ringo apa lett 2015.09.22 06:05:00
  Bizony, az esküvő napján Maureen már minden bizonnyal terhes volt. Szeptember 13-án hozta a világra a második Beatle-babát, örök hűséget pedig alig hét hónappal ezelőtt fogadott Ringonak.     Forrás: Beatle-Girls Úgy látszik, így megy ez ezeknél a mintaúriembereknek maszkírozott…..
Beatles 50 Lennon: "Betéptünk" 2015.02.23 21:24:23
A Beatles tegnap megérkezett a Bahamákra, ma pedig már meg is kezdődik a forgatás. A nassaui reptéren lezavartak pár interjút, amelyekbe csak azért érdemes belehallgatni, mert csontra be vannak szívva:   Miután Paul megválaszolja, hogy hány új dal lesz a filmben (1:40-nél), Johnnak úgy…..
Beatles 50 Ringo elkelt 2015.02.12 14:39:59
John után a második Beatle fejét is bekötötték. Ringo Starr (24) még a Cavernben figyelt fel Maureen Coxra (18), aki ezért már akkor általános közutálatnak örvendett a rajongók körében.   Hamar kiderült, hogy a dobosnak komolyak a szándékai, három héttel ezelőtt, január 20-án pedig a londoni Ad…..
Egy Beatle még a svájci Alpokban sincs biztonságban. St. Moritz síparadicsomában John Lennon épp feleségével, Cynthiaval, illetve jó barátjává avanzsált producerével, George Martinnal tölti jól megérdemelt szabadságát. A Beatle az ITV tegnapi felvételének tanúsága szerint békésen, bár kissé…..
John Lennon szenvtelen macho, Paul McCartney elviselhetetlen nagyapja idétlen unokája, Ringo Starr melankóliába süllyed (a felvétel során valójában csak másnapos volt), George Harrison hozza a szokásos lazát (miközben képen kívül felszedi az egyik mellékszereplőt). Megnéztük a Beatles játékfilmjét.…..
A terv az volt, hogy három hétre kivonják magukat a forgalomból, de ma már nem tudnak csak úgy eltűnni a világ kamerái és mikrofonjai elől. Brian Epstein ezért álnéven foglalt szállást a négy Beatle-nek és párjaiknak. Így lett McCartneyból Mr. Manning, barátnőjéből, Jane Asherből pedig Miss…..
Kisebb para van. George már tegnap este kezdte magát ramatyul érezni, majd a hangja is elment. A többiek sem hagyták el a szállodát, de ő elég hamar ágynak dőlt, influenzásnak tűnik. Ma már azt állítja, jobban van, de a Central Parkba nem kísérte el társait. Így egy csonka együttes pózolgatott az…..
Beatles 50 Itt a színes rövidfilm 2013.12.22 17:17:15
A múlt hónapban Manchesterben felvett színes-szagos anyagból végre elkészült a The Beatles Come To Town című hatperces kisfilm. Minden képkockájában tökéletesen visszaadja a brit turné hangulatát; ez alatt az idő alatt a Beatles hétköznapjai pontosan így nézhettek ki. Legfeljebb azt nem tudhatjuk…..
Készülődés a mai felvételre, a The Morecambe And Wise Show-ban: Forrás: tumblr Három dal előadása után csatlakozott a bandához Eric Morecambe és Ernie Wise. Rossz hír, hogy csak jövőre láthatjuk a ma felvett anyagot, pedig az eddigi tévéshow-szerepléseknél ez jóval ígéretesebb...
Eszükbe ne jusson lefeküdni, épp most kezdődik a Granada TV-n a Late Scene Extra, benne a tegnapelőtt felvett Ken Dodd-dal közös ökörködéssel. Nem tudni, a komikus szokott-e levegőt venni, a négy Beatle és a műsorvezető, Gay Byrne jó, ha egy-egy közbeszúrás erejéig félbe tudja szakítani. A…..
Bensőséges pillanatot kapott el a Southern Television operatőre. Pault valami gyomorinfluenza kínozhatja, és bár próbált róla nem tudomást venni, épp az interjú során kezdte igazán rosszul érezni magát. Szokatlanul keveset szólt, majd kis híján ki is sétált a képből. Ha eddig nem tudtuk volna,…..
Eljött a várva várt nap: a Beatles ma Erzsébet anyakirályné és Margit hercegnő jelenlétében húzta a talpalávalót, de ahogy az várható volt, még erre is rá bírtak tenni egy nagy lapáttal. A tizenkilenc előadó közül hetedikként léptek színpadra, és már az előtt belecsaptak a From Me To You-ba…..
Bár a múlt csütörtöki rádiófelvételen még fegyelmezett svédek vették körül a Beatlest, a másnap startoló éles fellépéseken már volt, ahol a sikoltozástól semmit sem lehetett hallani a színpadi produkcióból. A Karlstadban, Stockholmban, Göteborgban, Boråsban és Eskilstunaban öt nap alatt lezajló…..
Beatles 50 Svéd Beatlemánia 2013.10.26 19:25:02
Egy mai kép a stockholmi fellépésről, ami minden szónál többet mond:    Forrás: BeatleSource Egyébként ma este otthon lement az ABC-n a vasárnap rögzített Thank Your Lucky Stars, benne három Beatles-dallal (újabb apró rekord: kettőnél több még sosem került be ebbe a műsorba egyetlen előadótól):..
Botrányba fulladt Paul McCartney tegnapi születésnapi kerti partyja. Paul McCartney a születésnapi tortájával (forrás: Beatles Bible) A hónapok óta eleve feszült John Lennon valószínűleg azt viselte rosszul, hogy a bulin megjelent zenészek tömege nem vele, hanem partnere füle húzogatásával van…..
Beatles 50 Paul McCartney 21 éves 2013.06.18 17:00:53
Ha kedd 5 óra, akkor Pop Go The Beatles: Mi sem természetesebb, mint hogy az együttes egyetlen dalt sem ismétel meg az első két adásban elhangzottak közül, a szerény koncepció azonban változatlan: egyetlen Lennon-McCartney szerzemény (ezúttal a From Me To You, 13:29-től) mellett öt feldolgozásdalt…..
A két kép múlt vasárnap készült a birminghami Alpha Television Studiosban a Thank Your Lucky Stars felvételén, ami ma este ment le adásban. Egészen pontosan az első kattintásra még a próbán, a másodikra a felvételen került sor. Alig négy hónapja jártak itt először, ami akkor hatalmas előrelépés volt…..
Beatles 50 John Lennon apa lett 2013.04.08 10:19:59
Tavaly augusztusban John Lennon kötelességtudóan vette feleségül a teherbeesett barátnőjét, Cynthia Powellt, aki ma hajnalban hosszas vajúdás után életet adott John Charles Julian Lennonnak. Ha lány lett volna, John elhunyt édesanyja után a Julia nevet kapta volna, így lett a kissrác Julian. Johnnak…..
Beatles 50 Szopj le, kérlek? 2013.01.23 06:15:00
Vajon van fogalma a jó erkölcsű Thank Your Lucky Stars stábjának arról, milyen huncutságot engedtek adásba? Úgy tűnik, nincs. Leragadtak annál, hogy négy vigyorgó, öltönyös fickó ad elő valami eredeti hangzású számot, de hogy közben miről is énekelnek, az már nem szúrt fület a szerkesztőknek. Jobb…..
Kezdhetnénk azzal, hogy betört a Love Me Do a slágerlistákra, de talán ennél is nagyobb esemény, hogy Beatles-zene először csendült fel a Radio Luxembourgban. Vagy a nap fő attrakciója mégiscsak az, hogy Lennonék Little Richarddal egy színpadra állhattak? Onnan lehet tudni, hogy egy zenekar szekere…..
Tettlegességig fajult a Ringo-Pete-ellentét. A rajongók egy része még mindig nem békélt meg Pete Best kirúgásával, a fellépések alatt egyfolytában a régi dobost éltetik, miközben nemcsak Ringot, hanem a többieket is folyamatosan szidalmazzák. A banda valamennyire fel volt erre készülve, de már…..
A Beatles két dudásának életében gyakoriak az egybevágó fordulatok. Bár látszólag semmiben sem hasonlítanak, nagyon is egy rugóra jár az agyuk, bármikor megnevettetik egymást, folyamatos zenei rivalizálásuk pedig csak a hasznukra válik. A kölcsönös bizalmat – bár erről nem nagyon beszélnek – a…..