Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meggike2

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csok feltételei 2017 : 3 gyerekre 10 vagy 20 millió vissza nem térítendő támogatás!   CSOK 2017 FELTÉTELEI RÉSZLETEI - KATTINTS IDE   Óriási az érdeklődés a 10+10 milliósra kibővített csok iránt, amelynek részletei a Magyar Közlönyben kedd délután megjelent kormányhatározatból derültek ki. 1.…..
Hónapok óta minden online és offline médium, ingatlanos konferencia és rendezvény az ingatlanpiac élénkülésével van tele. Mi késztet valakit arra, hogy megváljon otthonától? Mi ösztönözhet a vásárlásra? Közérthető és emészthető formában összefoglaltuk nektek a…..
Új csodaprogramnak szánták, mégis nagyon kevés a kérelmező a kormány új családtámogatási programjában. Bár a bankok eddigi jelentés alapján az érdeklődök száma viszonylag magas, a tényleges kérelmezők száma mégis alacsony a jogszabályi bizonytalanságok és a lakáspiaci trendek miatt.  Év elején…..
Már számtalan fórumon (Magyarul Balóval, rádió, blog....) hangoztattam az elmúlt hónapokban, hogy a CSOK januárban egy ingyen reklám volt a kormány számára. Kezdődött azzal, hogy az új CSOK programot elméletben januártól lehet igényelni, gyakorlatban február végétől kezdett működik, és a valóságban…..
Meggike2 2016.08.22 09:51:17
Sziasztok! Mi is igényeltük a CSOK-ot, valóban nem egyszerű a folyamat, és ahogy fentebb olvastam, nagyon igaz, hogy oda kell figyelni minden apró részletre és nagyon fontos szerintünk, hogy egy jó és segítő szakember legyen mellettünk, nekünk ők segítenek forrasnavigator.hu velük azért egyszerűbb és megbízhatóak. Mi is több horrorsztorit hallottunk sajnos, de mivel mi nem osztatlan közös tulajdonú ingatlant szeretnénk vásárolni így bízunk benne, hogy minden rendben lesz és megkapjuk a CSOK-ot.
Melyiket válasszam? Mik a különbségek, melyek az azonosságok? Lakáscélú megtakaritások összehasonlitása  Szempontok Fundamenta  Aegon-Erste-OTP Számlanyitási dij Szerződéses összeg 1% ingyen, 0,5- 1% Futamidő min. 4,4 év- max. 10,3 év 4-10 év Állami támogatás 30 % max.…..
Meggike2 2016.08.15 10:59:44
Nekem Fundamenta szerződésem van, nekem ők segítenek forrasnavigator.hu személyre szabottan kötöttünk szerződést, szerintem ez a legjobb.
Még a Családok Otthonteremtési Kedvezményét  (CSOK) sem sikerült a kormánypártnak felfuttatnia, Rogán Antal által még januárban bejelentett NOK-ot az országgyűlés mégis gyorsított eljárásban fogadta el. A Nemzeti Otthonteremtési Közösség nem idegen Európában, több helyen…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Azért keresem önöket, mert a használt állapotú családi házamat szeretném eladni egy 3 gyermekes házaspárnak. A család szeretné igénybe venni a CSOK-ot, viszont nem áll módjukban utána nézni a feltételeknek. Amit érdemes tudni, hogy a férj jelenleg közmunkásként dolgozik.…..
Ismét rengeteg kérdés érkezett hozzánk azzal kapcsolatban, hogy emeletráépítésre fordítható-e a CSOK (Családok Otthonteremtési Kedvezménye). A posztban négy személy konkrét kérdéseiből és az FHB Bank szakértői csapatának válaszaiból most Ön is megtudhatja, hogy mely esetekben vehetők igénybe a…..
Meggike2 2016.08.01 10:32:30
Sziasztok! Nekünk is már folyamatban van a CSOK igénylése, nekünk ők segítenek forrasnavigator.hu bátran lehet hozzájuk fordulni, mi elégedettek vagyunk velük. Kérdéssel, igényléssel kapcsolatban is lehet hozzájuk fordulni.
A jegybanki kamatcsökkentések hatására egy időre biztosan vége a magas kamatozású bankbetéteknek, így sokan más biztos befektetések után néznek. Nem könnyű azonban olyat találni, ami egyszerre hozza a bankbetétek biztonságát és azok korábbi magas hozamait. Több elemző is…..
  Kedves Kérdezők! Nagyon sok érdeklődés érkezett a családok otthonteremtési kedvezményének kiterjesztéséről, annak részleteiről. Szeretnénk megbízható válaszokkal előállni, így több szakértőt, köztük az FHB Bank szakembereit, is bevonjuk a munkába. Ez azonban valamivel több időt vesz igénybe,…..
Megváltozott a szocpol neve : az új neve : csok, családi otthonteremtési kedvezmény   Korábbi szocpol feltételei :   A szociálpolitikai kedvezmény jellemzői: A szocpol 1 gyermek után nem jár. A jogosultsághoz legalább 2 meglévő vagy vállalt gyermek szükséges. Meglévő…..
December végén jelentette be Lázár János, hogy a kormány kibővíti az eddigi otthonteremtési programot, és az új CSOK keretein belül a legalább 3 gyermekkel rendelkező háztartások 10+10 millió forinthoz juthatnak hozzá. Ebből 10 millió forint ingyenes állami támogatás, további 10 millió pedig…..
Meggike2 2016.07.18 09:27:57
Mi a férjemmel azt gondoljuk, hogy jó lehetőség, mi már ott tartunk, hogy az igénylést már elkezdtük, nekünk ők segítenek forrasnavigator.hu mert persze a lehetőség jó, de sose baj, ha van mellettünk megfelelő szakemberi segítség. Könnyebb és gyorsabb így az ügyintézés.
Úgy érzem eljött az ideje, hogy összehasonlítsam a lakástakarékpénztárakat a 2016.04.19-es hivatalos adatok alapján. Nagyon sokan szeretnétek ilyen terméket kötni, de nem tudjátok átlátni a rendszert. Elvakítanak a reklámok? Ma 10-ből 9 ember a Fundamentához köti a lakástakarékpénztárat, miközben…..
Meggike2 2016.06.24 09:14:36
Sziasztok!
Tetszenek az összehasonlítások, bár amikor én kötöttem nem is néztem szét egyből a Fundamentát kötöttem meg, de nekem régebben is volt úgy hogy nekem alap volt, hogy ott kötök újra szerződést. Szerintem az is sokat segít, hogy olyan segítségre leltem, ahol bármi kérdésem van egy telefonomba kerül és válaszolnak és törődnek velem...
forrasnavigator.hu és ez szerintem megfizethetetlen, hogy nem kell órákat várnom a bankban.. megbízhatóak, ha van valami igényem (most csökkentsük a havi befizetést vagy növeljük) mindig megoldjuk. Most intézzük a hitelt is a leendő lakásomra :) Szóval szerintem az is kulcsfontosságú, hogy hol kötöd meg a szerződést és mennyire törődnek veled..... mert nagyon nyomasztó tud lenni egy ügyintézés ha nem megfelelő helyre, emberre találsz.......
A hosszú táv helyett válaszd inkább a négyéves futamidőt! A lakástakarék-pénztári szerződést jóformán mindenki ismeri. Az állam az éves befizetésünkhöz 30 százalékot hozzátesz, de maximum évi 72 ezer forintot. Látszólag tehát mindenképpen megéri…..