Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex The Magician (törölt)

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 13-án Cannes-ban a Mipcom megnyitóján David Merlini világrakordot állított fel, azzal hogy 20 perc 39 másodpercig tartotta vissza a lélegzetét egy átlátszó tartályban. A rekordot a Guiness emberei felügyelték, és hitelesítették. A műsorvezető az eseményen Uri Geller…..
Alex The Magician (törölt) 2008.10.17 19:50:52
Guinnes Worlds Records

www.guinessworldrecords.com/

Melini Hihetetlen Guinness Rekordja...!

Ha valaki ezen a központi és hivatalos Guinnes World Records
honlapon megtalálja Merlini legújabb-vagy bármelyik korábbi-rekordját, kérem jelezze nekünk, ok...???!!!
Az ILLUSION DEPO FORUM-on is itt:
illusiondepo.com/

Ennyit tehát a többi hírverésről, cikkről a Neten és a különféle sajtó orgánumokban...

Kíváncsian várjuk tehát a hivatalos, hiteles és valóban bejegyzett dokumentációkat ezzel a "rekorddal" kapcsolatban is Dávidtól...,
vagy a csapatától...!

Nem beszélve más mentalista szélhámos rekordjairól...!


Üdvözlettel...,
_________________
Alex, H.S.
Hétfő délután a RadioReal Nagyító című műsorában egy órás interjú készült Dr. Szabó G. Gáborral. A műsor ajánlója: "Különféle foglalkozású emberek beszélnek a munkájukról, elsősorban abból a célból, hogy a mai fiatalság képbe kerüljön egy-egy szakmát…..
Az 'Ismered' e heti bűvészének egy olyan művészt választottam, aki nem pont az utóbbi években befutó bűvészek fiatal generációja közé tartozik, de úgy gondolom, hogy műsorát mindenkinek érdemes megnézni. Az olasz származású JEROME MURAT 8 perces produkciójában a bűvészetet…..
Csütörtök délután 18:00-tól tessék a winamp/iTunes készülékeket a RadioReal-re tekerni, mert az internetes rádió Vegyes négyes című műsorában egy órás interjú lesz Hajnóczy Somával. A rádió weboldala. Update: Aki lemaradt volna az adásról - annak felvettem (48 kbps mp3, 17…..
Perry Mason: Az üvegkoporsó esetekedd, 18:15 (ismétlés szerda 13:00) - movies 24Aki szereti a bűvészes filmeket, annak ajánlom ma délutánra ezt a 91'-es filmet.Hal a tortánkedd, 20:15 - tv2A főzőműsor ma esti adásában Lui fog bűvészkedni...
Bűvész blog Corodini versenyzők 2008.09.30 07:00:00
Lezárult a nevezés a november 23-i Corodini Kupára. Megvan a 15 versenyző (akik közül egy ember két kategóriában indul). A továbbiakban már csak várólistás helyekre lehet jelentkezni. Az alábbiakban ismerhetitek meg a versenyzőket: Jakubinyi…..
Alex The Magician (törölt) 2008.09.30 18:05:43
Alex The Magician (törölt) 2008.09.30 19:17:49
Augusztus 17. és 22. között került megrendezésre, az éves Meribeli bűvészhét. Annyit elöljáróban, hogy életem egyik legszebb bűvészhete volt. Meribel városa az olasz határtól 30-40 km-re fekvő alpesi üdülőváros, amely a téli hónapokban síparadicsomként szolgál a…..
Az alábbi kedves kis reklámban megnézhetitek milyen lenne ha a jelenleginél sokkal több bűvész lenne a földön. A bűvészettel kapcsolatos szinte minden sztereotipia megjelenik a klipben, bár azért sok filmes élményből is merítettek ötleteket:  A tovább után egy másik…..
Bűvész blog Comment! 2008.09.17 07:00:00
Szolgálati közlemény:Mivel az elmúlt 2 hónap során nagyon sokan kerestek meg azügyben, hogy mikor lehet már újra kommentezni. És mivel már nem nagyon tudok lépést tartani a bejövő emailjeim megválaszolásával, ezért úgy döntöttem, hogy visszaállítom a kommentezés…..
Sokszor elhangzik, szerintem sokakat megtévesztő ideológiai propagandaként, hogy a hívők vannak többen. Nekem ez sehogyan sem logikus. Skót Olsen karikaturái Eléggé fura ugyan is például, hogy egyesek elvei alapján a bibliában állítólag ellenségek a bibliai Istenben és a…..
A magyar wikipédia eddigi történetében sokan és sokféleképpen kérdőjelezték már meg, hogy valóban, vagy csak az önreklámjában szabad ez a lexikon. Többük mára már kitiltott szerkesztő. (2006.01.01 Wikipédia Felszabadítási Mozgalom írása) Eddig is már számos olyan szócikk el lett távolítva, egy…..
Alex The Magician (törölt) 2008.09.24 02:10:48
Nos, friss tapasztalataim sok mindent alátámasztanak a Wikivel kapcsolatban...!:)

Volt ott minden-oldalak levételei, szerkesztői viták, okoskodások, kötözködések, stb. csak hogy ne lehessen érdemben ott dolgozni, és azért, hogy blokkolódjon az információáramlás maga...!

Így kell egy országot blokkolni egy óriási Wikin-ez történt, és nem más...! :)

Több próbálkozás után pl. csak mostanra sikerült oda betennem a magyar nyelvű Houdini anyagot-amely egyszerűen összefoglava, tömören, magyarul nem létezik a Neten!?...-, voltak tapasztalataim tehát a munka közben, kaptam a támadásokat, hogy "mit akar ez a Houdini-s gyerek...", meg hasonlóakat...:) De sikerült, sőt már ők is segítenek, elfogadták az anyagot...:)

Most lesz a Magyar Wiki egyfajta érdemi megalakulása, moderálódhat a szerkesztői tábor... Úgy láttam, hogy meg fogják szűrni a szerkiket rendesen-láttam a szerkik közül olyat, akinek a szerkesztői lapján a Hungarista "eszme" és jellem, de reklám is ott van bárminemű moderálás nélkül...! :)

(Egyébként Ige is közreműködött a valamikori Houdini anyag szerkesztésében (a szerkesztői történetben ott van-ezúton is köszi neki is...), amit több alkalommal is ledobtak onnan, sőt:minden nyomát eltűntették annak, hogy valaki is tudjon oda újat betenni-hát mostanra mégis sikerült...)

A szerkesztői harc végén az általam szerkesztett Houdini lap tetejére bedobtam egy felhívást, amelyben kérem a segítségüket, megértésüket abban, hogy Houdini nevének tudatos, és szándékos sárbatiprása miatt akarjuk mi Bűvészek-már mint Én...:)-berakni és ápolni azt az anyagot a Wikin... Kértem őket, hogy ne bántsanak, ne zavarják az érdemi munkát...:)

A végén megértették...:)

Ez az élmény vagy tapasztalat azt mutatta meg számomra, hogy szinte törvénytelenül, rendetlenül működtek, vagy nem működtek ott a dolgok, de ennek mindenképpen vége, mert alkalmazkodniuk kell már a nemzetközi Wiki normáihoz-nem pedig ott villogni, barbárkodni, stb, ahogyan azt eddig tették...:)


Üdvözlettel...,
________________
ALEX, H.S.
Vágó István, Tényeket Tisztelők Társasága, majd Szkeptikus Társaság cseberből vederbe A hazai szkeptikusok tevékenysége felett eddig is a béka feneke magaslott, és részemről kár volt még egy esélyt adni, a kettévált és megújulni kívánó egyik felének. Miért is írok róluk ilyen lebecsmérően? Megvan…..
Alex The Magician (törölt) 2008.09.23 23:20:55
James randi közölte velem-hogy másokkal is-e, azt nem tudom...:)-,hogy több mint csalódott és több mint elszomorító Vágó István (nem) "ténykedése..."

Vágó istván Bulvár Média sztárrá ereszkedik alá, vagy azzá avanzsálódott-és neki ez jó...?!

Hosszú távon semmiképpen sem...! :)

Ugyanis igaz a mondás:
Sokszor a tényektől nem Látjuk a Valóságot...! :)
Vágó úr esete is ezt támasztja alá-Randi felé is szoktam volt közölni, hogy a lexikális tudás, az adatokkal, titulusokkal való villongás, a valamiféle felsőbbrendűség a tudós világban engem is több mint irritál-azért mert sokukról kiderült már, hogy valójában a világot nem láthatják, nem ismerhetik, hiszen túl magasról szemlélik azt-nincs valós képük a világról, de az emberiségről sem-rabszolgák csupán, adathordozók, stb...:)

Én is az alapító tagjai közé tartoznék annak a bizonyos Társaságnak...-ami a Tudós Klubban történt meg anno...:)

De már ott -akkor "zöldfülűként" láttam, és tudtam, hogy a valódi, megalapozott kritikai gondolkodásra, azok képvieslőire, az élet tudóira és látóira nem lesz szüksége sem az Akadémiának, sem a Természetvilágának-így rám főleg nem...:),annak ellenére, hogy volt kapcsolatom velük :), Molnár Gergely kellet helyettem inkább, akiben mindenki nagyot csalódott nem réggel ezelőtt...!-egyáltalán a Magyar Tudós Társadalomnak sem... Ezt kiválóan igazolták is jelen hallgatásukkal is pl. az Uri őrület előtt, és alatt is hallgatásukkal-lebuktak...!

Ez Magyarország...! Minden fordítva "működik..."!

Csodálom azt a vehemenciát, temperamentumot, energiát, amelyet kritikai, így ezen szintű kommunikációs küzdelmeid is megmutanak már jó ideje...:)

Viszont ha a Tudós Társadalom-amely aligha nevezhető annak -sok szinten...
(a kivételeket mindíg leszámítva persze...)
-nem volt képes érdemben és hatékonyan dolgozni, sőt, ennek ellenére helyettük az élet Igazolja önmagát...

Én is nyilatkoztam már, hogy válaszutak elé, de inkább magához a megszűnésekhez vezetett az az út, amelyen -nem-jártak a "szkeptikusok", az ehhez kapcsolódó "szervezetek"...

Ez Magyarország-minden fordítva volt Igaz-kevés kivétellel...:)

További sok sikert, és türelmes kitartást kívánok a munkádhoz...,


Tisztelettel..., és Üdvözlettel...,

______________
ALEX, S.H.
Október 10.-én kerül bemutatásra Breiner Tamás szórakoztató mentalista estje Veled is megtörténhet címmel, mely havi rendszerességgel lesz látható a belváros szívében található Spinoza Házban. Jegyek válthatók a Jegymester és az Interticket weboldalán, valamit a…..
Két héttel ezelőtt keresett meg az évtizedek óta Kanadában és Los Angelesben működő Kun J. Attila, hogy nem érdekelne-e egy interjú vele a színpadi hipnózisról. Úgy gondoltam, hogy ez sokaknak érdekes lehet, mivel itthon szinte teljesen ismeretlen ez a műfaj. Alább…..
Alex The Magician (törölt) 2008.07.07 17:13:56
Érdekes téma, az interjú annál inkább...

"A műsor után előfordul, hogy nem emlékszik semmire. Két órás szereplés után csak azt tudja, hogy felment a színpadra azért, hogy hipnotizálva legyen. Szentül meg van győződve róla, hogy ő nem volt meghipnotizálva, pedig ő volt az est sztárja."

"Ha kérnek tőle autogrammot termesztésen úgy írja alá, hogy Michael Jackson."

Mi történne akkor, ha az a bizonyos szignó ugyanolyan lenne, mint az eredeti...? Biztos lenne nagy meglepődés...:)

Valóban én is problémásnak tartom a Hipnózis helytelen, sokszor tudatlan alkalmazását, és valljuk meg ez a fő oka annak, hogy ennyire ágálnak ellene (még a laikusok is, de a TV csatornák jó része is...)-ahogyan a "led dob token" által emlitett, egyik szomorú (Salamon Ella esete)példa is mutatja...

Az is tudható, hogy nagyon sok az ún. "álhipnozitőr", az USA-ban is -Kun J. Attila biztosan erről a problémáról akár egy külön interjút is adhatna, biztosan látott belőlük eleget...

Nagyon érdekes, és sok kérdést felvetnek számomra Attila emlitett élményei pl. a meghasonult Jackson-táncos példája...

Érdekes lenne látni egy olyan alanyt, aki mondjuk bűvészkedne-mutatna egy-két egyszerű trükköt-, stb...-de a hipnózis végén mindenre emlékezne, igy a trükköket tulajdonképpen a hipnózis alatt sajátitotta volna el, tanulta volna meg-de hát ez bárminemű kellék nélkül inkább valami furcsa bohózatként jönne le mindenképp, és a nézők joggal röhögnék halálra magukat...

Megjegyzés:

Még mindig felejthetetlenek számomra a zseniális "Alfonzó" alakitásai, amelyek között van egy pantomim bűvész alakitás, ahol alfonzó "cigaretta-manipulációját" láthattuk-képzeletbeli, pantomim cigaretta-manipuláció-, amelyet én szakmailag, és bűvész szemmel is igen magas szintűnek tartottam, tartok most is-nem beszélve a humorról...:) (Fel kéne tenni valahova azt a videót is...)

Biztosan ugyanez történt a fent emlitett táncos esetében is, viszont akik autogrammot kértek tőle azok szellemi állapota is igen erősen kétségbe vonható ebben a vonatkozásban, de hát ilyen a show business...:)

El tudom képzelni, amikor egy show után az emlitett táncost megrohamozzák a Jackson fanok, Ő pedig el kezd menekülni igen meglepetten, és szinte sokkolt állapotban, mig egy másik ilyen show alkalmával megtörténik ugyanez, jönnek a fanok, a táncos pedig autogrammokat kezd osztogatni-csak úgy sztárosan...:)

Én is egyetértek inkább a tiszta, -igy veszélytelen-, (és az ilyen jellegű, igen látványos megszégyenitések helyett) a humor által kiváltott nevetés gyógyitó hatásaival...

Alex...
Két bűvészes animációs rövidfilm is kijött az utóbbi időben, mindkettőben egy nyúl nehezíti meg a bűvész dolgát a színpadon. Alább nézhetitek meg őket: Pixar's "Presto" szólj hozzá: Presto a bűvész  The Great Vince Balducci ..
A címben szereplő provokatív kijelentés a hvg kiadásában megjelent Mi a bőgés? című marketingel foglalkozó könyvben található írás címe. Természetesen az egész vélemény tele van nagyon erős "marketinges" túlzásokkal - elsősorban az új utak keresésére akart…..
Alex The Magician (törölt) 2008.07.05 19:43:58
Javitva...

Kedves Kelle Botond...

Tegnap éjszaka ismét kezembe vettem az általad szerkesztett, irt "Magyar Mágia"-t (Töredékek a magyar bűvészet történetéből), és meg kell mondanom, ismét jó érzés fogott el, örömmel néztem át, olvasgattam ismét...

Tartom olyan jó, szinvonalas, és egyben fontos anyagnak is-viszont óriási gesztusnak is, főleg a könyv megjelenése idejében-, hogy az Internetre, a blogra is kerüljön fel belőle annyi anyag, amennyi csak lehetséges-a könyv számomra most válik még fontosabbá, és valós értékké, igy az az érzésem megérett egy újabb kiadásra, de már a teljes közönség számára...

Eza szép gyűjtőmunka hozzájárulhat az első Magyar Bűvészek még nagyobb szintű, és még hatékonyabb megismeréséhez a fórumok nem bűvész olvasói számára is, hiszen a magyar Bűvészek, Bűvészet iránti érdeklődés középpontjában a nagyobb fórumok állnak...

Meggyőződésem, hogy nagyon szivesen venné minden fórum Olvasó például az első két fontos, átfogó fejezetet:

"A bűvészet és más szemfényvesztések története", illetve, a "Néhány magyar bűvészről" szólóakat-akár azok összefoglalt, tömöritett változatait is...

A Houdini-részt igen fontosnak tartom nemcsak a fórumok olvasói számára, de alkalmasnak tartom betenni a Wikipédiába is-kérlek próbáld meg, nagyon sokan hálásak lennénk érte...

Ezúton is kérem -előre is- hozzájárulásodat ahhoz, hogy ha felkerül a Houdini rész a Magyar Mágiából, az bemásolható legyen a DEPO, és a többi fórumra is akár...

Annak idején, amkior először beleolvashattam, az előszó, és annak főleg utolsó-de most is igazán aktuális-mondata fogott meg:

"Végül, ami a legfontosabb, hogy mi, a mágia jelenlegi és jövőbeli képviselői ne egymást eltaposva, hanem segitve öregbitsük a magyar bűvészet hirnevét, hogy a jövő generációi hasonló tisztelettel beszéljenek majd rólunk, mint ahogyan mi gondolunk a régmúlt idők nagyjaira."

Ezt az irást e-mail-ben is elküldtem számodra...

Üdvözlettel,
és mégnagyobb figyelemmel,

Alex...
Hagyományteremtő szándékkal írom meg ezt a cikket, melynek célja megismertetni az olvasókkal azokat a bűvészeket, akiknek művészetét nagyra tartom. Havonta egyszer jelenik majd meg, mindig más előadót bemutatva. Az írásom természetesen teljesen szubjektív, biztosan nem…..
Alex The Magician (törölt) 2008.06.10 16:01:14
Nagyon tartalmas és sokatmondó összeállitás, köszönet érte...

Megvallom, amikor először láttam tőle ezt a "golyószámot"-egy igen rosszul vágott összeállitásban persze-felháborodtam, annak ellenére, hogy tudtam követni... Ebben a formában viszont azóta többször is láthattuk már bizonyitani...

Látom benne a kortársak, elődök hatásait, stilusait, mint L. Burtunét, D. Copperfieldét, de Shimadáét is...

Látom a magabiztosságot, a rengeteg munkát, kitartást, az egyéni, és a -nagyon magas szintű- csapatmunkát, ahogyan valódi szinházat teremtettek, és teremtenek...

Itt is megjelenik a tökéletességre való törekvés, a maximalizmus, maga a Tiszta Varázslat...

Valóban már Ő is a Halhatatlanok közé tartozik...

Régi vágyam, hogy itt Magyarországon is a profik kreáljanak hasonlót, hiszen vagyunk páran, akik rendelkeznek hasonló adottségokkal, de eggyütt, közösen lehet csak megcsinálni...

Houdini szelleme tőlünk ered ezt ne feledjük...

Az ilyen magas szintű és közös megaprodukciók is ennek a szellemnek, hagyománynak, tradicióknak állitanak emléket rendszerint...

Az amerikai bűvészek méltán tekintheik egyfajata Istenüknek Houdinit, de elsősorban, és köztudottan Ő (is) Magyar...

"Harry Houdini (March 24, 1874 – October 31, 1926) whose birth name in Hungary was Erik Weisz[1] (which was changed to Ehrich Weiss[2] when he immigrated to the United States), was a Hungarian American magician, escapologist (widely regarded as one of the greatest ever) and stunt performer, as well as a skeptic and investigator of spiritualists, film producer and actor. Harry Houdini forever changed the world of magic and escapes."

en.wikipedia.org/wiki/Harry_Houdini

Eljött a hattyúdal ideje. Vége a műsornak és ezzel együtt az én írói karrieremnek is. Én is addig voltam érdekes, míg zajlott a verseny, ezek után bármit is írnék, nem nagyon olvasná senki, s ez teljesen jogos is, hisz én kérem-szépen csak egy bűvész vagyok, ki a témát…..
Alex The Magician (törölt) 2008.05.22 18:48:30
Alex The Magician (törölt) 2008.05.25 20:31:23
Új, és friss hir Randitől! Uri Geller Törökországban azt nyilatkozta, hogy nem Izraeli! A Török illetékes hatóságok azonnali kérdésekkel fordultak az Izraeli hatóságokhoz, az Izraeliek fel vannak háborodva...:)

Fogunk még hallani a részletekről...:)

Talán fél Uri a Muszlim térségben a show hatásaitól, a heves támadásoktól? Szerintem jó oka van rá...:)

Ezt is jeleztem előre korábban a Kiválasztott 6 nézettségénél:

"Hogy mi lesz Törökországban? Ott még rosszabb lesz a helyzet számukra, bár az nagyon nagy , és teljesen más ország...

Ahogyan a komolyabb szkeptikusok, tudósok is definiálták a csalók megjelenéseit, felbukkanásait, azok okait, körülményeit, -úgy azokhoz ismét csatlakozva- jelezni kell, hogy a jelenség tipikussá vált, és kimutatható, hogy az éppen változásban, átmeneti állapotban lévő térségekre jellemző aktivitásuk...

Aki kicsit is tájékozott pl. napjaink valóságában -vagy utána gondol-, láthatja ezt az összefüggést is. Évtizedekkel ezelőtt mégis hódított a dolog, de azóta létrejött egy Internetes világtársadalom, felgyorsult az információ, ennek is köszönhető az ámokfutások, a csalók rövid élettartama, az egyre nagyobb ellenállás velük szemben a társadalmak, szkeptikusok részéről...

Kivétel nélkül óriási gondokkal küzdenek azok az országok, ahol pl. U.G. (is) turnézik mostanában... Ezért is mertem határozottan biztosra venni, hogy átütő sikernek a nyomát sem tudja elérni majd a show -nálunk sem- most már ez valóban elmondható..."

Valóban jól halad önmaga megbuktatása felé Uri...

Rodolfo (Gács Rezső) 1911. május 16-án született Budapesten. Immár hagyománynak számít, hogy születésének évforduláján a kecskeméti Rodolfo Bűvész Kör (Rodolfo hagyatékának kezelője) és a Corodini Bűvészegyesület megemlékezést tart a Mester háza előtti…..
Elérkezett hát Magyarországra is az Uri Geller utódját kereső show, melynek első részét szombaton láthattuk a TV2-n (aki nem látta, a TV2 videóarchívumában tekintheti meg részletekben). A versenyzők jobb sorsra érdemes bűvészek, akiket szerződésük arra kötelez, hogy többnek állítsák be magukat, mint…..
Alex The Magician (törölt) 2008.05.16 18:21:53


HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 14, 2008 7:10 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Az Óriási Csalódások, és a kérdések korszaka a bűvészetben is beindulni látszik...?

Miért nem tiltakozott S. Péter a rádióban az őrült show ellen...?!

Miért nem nyilatkozott -ügyesen kitért a válaszadás elől- Tanár úr a versenyzők természetfeletti képességeire vonatkozó -feltett- műsorvezetői kérdésre, -amely tulajdonképpen a műsorba való meghívás alapját adta volna, A TV2 "A KIVÁLASZTOTT" című adássorozat kapcsán...?:)

A médiában megjelenő bűvészek-akik nem állnak szerződésben az U.G.-show-val-miért nem oldották fel, oldják fel a zavarokat, miért nem nyilatkoztak egyértelműen a csatorna már-már szélhámos kommunikációja ellen?

"Verba volant, scripta manent." A szó elszáll(?), az írás megmarad....

Nos, szeretném tudatni, hogy ez a régi latin mondás már hosszú évek óta megdőlt! :)

"Virtuális Valóság"

Közelebb kerülhetnek az emberek, gyorsan és frisseen értesülhetünk bármilyen történéssel kapcsolatban...Smile

Az emberi kommunikáció dogmatikus, túlcenzúrázott, kiváltaságai eltűnni látszanak, kibővültek a szólásszabadság határai a vélemények szabadon áramolhatnak szinte határtalanul írott szöveg, hang vagy kép-video- formájaban is... A szó már nem száll el, megmarad...! Smile

Olyan emberek, akik képviselhetnek a média világában egy adott szakterületet, szakmát, tudósok, művészek, elemzők, politikusok, stb., a nagy nyílvánosság előtt mutatják meg magukat, nyilatkoznak, szinte azonnal -élő adások, Internet-górcső alá, kerülnek, támadhatóvá és rögtön kritizálhatókká is válnak egyben...:)

A hírnév, a reklám hamis, és ördögi csábítóreje mellet azonban számolniuk kell a saját kollegáik előtti szakmai megjelenés, így az ilyen jellegű kritikák megannyi aspektusaival is, amelyek nagyon komoly és felelősségteljes gondolkodást, stratégiát, hitelességet, stb., kell hogy jelentsenek ezen média-megjelenéseik alkalmával...!

Az új mondás tehát:
"A szó nem száll el, és az írás is megmarad...!", avagy:"minden változik,és minden látszik...!", megmarad a szó, a kép, a hang...!

A világ dolgait nagyon komolyan kell venni, de még komolyabban kéne venni önmagunkat...!
_________________
Alex, H.S.
Majdnem elütöttem Uri Gellert. Az éjjel hazafele tartottam egy rendezvényről, amikor a Four Seasons hotelnél Uri, s valószínűleg a gyermekei átfutottak előttem az úttesten. Kikerültem őket természetesen, azután elgondolkodtam, senki nem mosná le rólam, hogy szándékosan gázoltam…..
Alex The Magician (törölt) 2008.05.16 15:51:12