Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inkeibence

92 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VIASAT3 "műveletlenségi vetélkedőjének" negyedik évada október 9-én tér vissza a képernyőkre: a házigazda ugyanúgy Kovács Áron lesz, de lesz néhány újítás is. Így például az, hogy mostantól az a csapat, amelyik az egymást követő három adásban a legtöbb pontot gyűjti össze, 1 millió forintot…..
A Chili Show címmel induló műsorban kandi kamerás megoldásokkal vernek majd át hazai hírességeket, a műsort viszont hiába keresné bárki is a tévében. Az internetes műsorról a Bors úgy tudja, heteken belül el is indul majd: "Ez a műsor kizárólag az interneten lesz látható a legújabb fogyasztói…..
Hosszabb pihenőre megy a Super TV2-n futó Édes élet: a valóságshow ugyanis nem tér vissza a nyári szabadságról, és még az is előfordulhat, hogy nem is készül több rész belőle a jövőben sem, értesült a SorozatWiki.hu,  Az Édes élet 2013 őszén indult az TV2-n, de a kimagasló nézettség nem…..
Lesz harmadik évad a True Detective (A törvény nevében) című sorozatból - ez már önmagában is hír, de a Variety még néhány részletet is megosztott róla. Egészen idáig nem volt egyértelmű, folytatódik-e az HBO rendkívül jól induló, de a második évaddal jókora csalódást okozó misztikus krimisorozata,…..
Pedig az NBC évekig dolgozott azon, hogy feltámasszák a kilencvenes évek népszerű sorozatát a görög hercegnőről, Xenáról, akit Lucy Lawless alakított. Legutóbbi hírünk az volt róla 2015 végén, hogy a sorozat eredeti producerei azt is szerették volna, ha Lawless is visszatér, de később már az volt a…..
A világpremierrel egy időben a Cinema City Aréna Imaxben is látható lesz korlátozott előadásszámmal az Inhumans (Embertelenek) bevezető része, melyet IMAX-kamerákkal forgattak. Az epizódot hat alkalommal mutatják be augusztus 31. (csütörtök) és szeptember 5. (kedd) között, a jegyelővétel pedig a mai…..
A műsorvezető először beszélt részletesebben a tüdőgyulladásáról, mely miatt még augusztus elején kellett megszakítania családi nyaralását Mallorcán. Egy hete meg is írtuk, hogy az egykori Top Gear-, majd már egy ideje Grand Tour-műsorvezetőt pihenésre ítélték az orvosai, és emiatt el kellett…..
inkeibence 2017.08.14 10:23:51
@shilling4shillings: köszönjük, most már elvileg a jó van kint.
Az egykori Top Gear-, majd már egy ideje Grand Tour-műsorvezetőt a nyaralásán szállították kórházba tüdőgyulladással még pénteken. Clarkson a családjával nyaralt Mallorcán, amikor megbetegedett, és jelenleg is kórházban ápolják, írja a BBC. Az 57 éves tévés eléggé ki is van borulva, hiszen állítása…..
Meg is jött az előzetes hozzá, és ez alapján nem kell félni attól, hogy Pablo Escobar nélkül nem lesz elég ütős a sorozat. A harmadik évadban nem lesz Escobar-szerű főgonosz, hanem a showrunner szerint maga a Cali kartell lesz az, mint egy komplex, összetett szervezet. Az évad szeptembertől lesz…..
Megdöntötte a saját rekordját a köztévé híradója, és úgy beleállt a nyár talán legdebilebb ügyébe, hogy láthatóan nem hajlandóak engedni abból a rögeszméből, hogy Németországban polgárháborús állapotok uralkodnak, migránsok tombolnak az utcákon, a rendőrség tehetetlen, itt a vég. Még akkor sem, ha…..
inkeibence 2017.07.28 14:36:07
@szdan: Ennyi? Érvek? Bizonyíték a "támadásra"? Ne szomoríts már el.
inkeibence 2017.07.28 15:19:04
@subbalover: na, eddig te vezetsz. Mutass már egy példát a gyűlöletre vagy a fröcsögésre, légy oly szíves. Mármint a te kommentedtől eltekintve.
inkeibence 2017.07.28 15:23:13
@haXXor: :DDD Te is jöhetnél valami bizonyítékkal arról, hogy tényleg megtámadták a migránsok a vívóinkat vagy valami. Ez így még mindig kevés.
Az 1986-os atomerőmű-katasztrófáról szóló ötrészes minisorozat a szerencsétlenség után feláldozott mentőosztag tagjairól, illetve az ügyet vizsgáló bizottság vezetőjéről, Valerij Legaszovról szól majd. Legaszovot Jared Harris (Mad Men) alakítja majd, a rendező a svéd Johan Renck lesz, akit még jó…..
Igen, az ATV megszünteti a Henrik angyalai című szórakoztató műsort, mivel inkább annak a Hajdú Péternek akar több műsoridőt adni, akit Havas nem is olyan régen rossz riporternek nevezett - értesült a 24.hu. Havas marad a csatornánál, ahol a közéleti és politikai műsoraira továbbra is számítanak, de…..
Alig lett vége A szolgálólány meséje első évadának, máris Margaret Atwood újabb regényéből indul sorozat: az Alias Grace című könyv nem a másik sorozat sikere miatt keltette fel a Netflix kíváncsiságát, hiszen már közel egy éve bejelentették a sorozatot, melyet a kanadai CBC-vel közösen gyárt a…..
David Simon szeptemberben induló sorozatához, a The Deuce-hoz új trailer érkezett, mely még többet villant fel a pornóipar hetvenes évekbeli hajnalából: az ikreket alakító James Franco és a szintén vállalkozói hajlamokkal megáldott szexipari veteránt játszó Maggie Gyllenhaal meglátják a lehetőséget…..
A Berényi Ágnest alakító színésznő ugyanis két és fél év után úgy döntött, a színházi szerepeivel szeretne többet foglalkozni. Így Berényi Ágnes a nyári szünet után kerül ki a sorozatból, igaz, nem teljesen, mert vendégként néha még továbbra is feltűnik majd a szappanoperában, írja a Bors. Gubík…..
A TV2 hozza el Magyarországra az ügyességi vetélkedőt, melyet Sixx "egy igazán embert próbáló, állóképességet, erőt, koncentrációt és ügyességet egyformán igénylő feladatsorkén" írt le korábban. A csatorna most jelentette be, hogy a Ninja Warrior Hungary műsorvezetője Majoros Péter „Majka” és…..
Sőt, a közmédia ifjúsági sorozata harmadik évadának forgatása is megkezdődött már júniusban Budapesten, és szeptember elején fejeződik be - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban. Az MTVA és a Megafilm Service közös sorozata jövőre is "a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka…..
Még tavaly adtuk hírül, hogy tévés vetélkedő lesz az egyik legaddiktívabb játék hírében álló Candy Crush Sagából: a látványosnak és szórakoztatónak ígért játékban kétfős csapatok vesznek majd részt, az adások egy-egy órások lesznek, és az első adás július 9-én kerül majd adásba a CBS-en. A fenti…..
Hiába állapodott meg már korábban a legtöbb fontos részletben a műsorvezető és a csatorna, az Áll az alku című műsorban végül mégsem Gundel Takács Gábor nyitogatja majd a táskákat. Pedig magától értetődő választás lett volna, hogy a vetélkedőt korábban már sikerrel vezető Gundel Takács kapja a…..
A Fargo első két évadánál nem nagyon kell jobb példa arra, miért is éljük a tévésorozatok aranykorát ebben az évtizedben. Noah Hawley úgy nyúlt a Coen fivérek munkájához, hogy annak a stílusát és erényeit meghagyva egy teljes univerzumot épített ki a talán legjobb filmjükre alapozva. De még többet…..
inkeibence 2017.06.29 17:16:34
@kis gőmbőc: Nálunk az AMC-n lesz.
inkeibence 2017.06.29 19:41:49
@Pilgrim76: Kösz!
Az M1 kedd esti, Ma este című műsora túlzás nélkül abszurd drámával örvendeztette meg a nézőit. Az, hogy a műsorvezető egészen mást konferált fel vendégnek, még nem olyan döbbenetes, tényleg előfordul néha, hogy az utolsó pillanatban változik a program, és erről már nem értesítik a…..
Olyan van, hogy valaki véletlenül elszólja magát élő egyenes adásban, de hogy rövid időn belül kétszer is egymástól függetlenül Jeremy Cuntnak mondják Jeremy Hunt egészségügyi miniszter nevét a brit hírcsatornákon, azért mégis ritkaság. Pláne, hogy Hunt a legtöbbet támadott brit miniszterek közé…..
Az HBO sorozatának harmadik, befejező évada októberben érkezik a képernyőkre, de most már kiderült pár dolog az új évadról, és megtudhatjuk, kik szerepelnek Mácsai mellett a Terápiában. Az első két évadban Dargay András pszichológus inkább más páciensek problémáinak gyökereit kutatta, az viszont…..
Biztos mindenki emlékszik a Duna TV világhírűvé vált technikusára, aki élő adásban szaladt át a képernyőn, mielőtt laposkúszásra váltott volna. Na, a Hír TV-ben történt baki annyira azért nem vicces sajnos, de szegény ember vízzel főz az uborkaszezonban. Kántor Viola műsorvezető épp a Puskás…..
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..