Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyahu

0 bejegyzést írt és 648 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy felsorolás lesz a vékony privilégiumokról. Az írást átvettem, de mivel egyetértek vele és fontosnak tartom felhívni a figyelmet a problémákra, Marciellino lefordította, hogy itt is megoszthassam. (Eredeti…..
Nyahu 2013.08.22 11:25:27
www.gabifresh.com/
Biztos ismered már ezt a blogot, ő egy csinos kövér, előnyösen öltözködik, és cseppet sem közönséges vagy polgárpukkasztó,ellenben divatos eléggé követendő példa.
Nyugodtan írjatok. Jöhettek, ahányan csak akartok. De nem számít, amit írtok. A testemet tisztelem, mert ez az egy van. Ebben élek, ezt használom. Ezért szeretnem kell. Bárki, aki mást mond, nem számít.  Írhattok bármilyen csúnyát, degradálót, vagy kioktatót, az nem…..
Nyahu 2013.08.14 15:16:33
@fat.acceptance: Ez a taktika nagyon fonák, mert amire reagálsz arra reagálnak és így tovább, amire nem ugrasz az többé nem érdekes, ha nem hagyod magad és nem válaszolsz a provokatív kommentekre akkor kikopnak.
Tudom h leszarod, de most egyszer leírom, mert ráérek, hogy az a baj, hogy nem veszed észre a különbséget a között hogy valaki tényleg basztat, vagy csak meg akar érteni, de nagyon távol áll a világotok egymástól.
afromnagyar pl kulturáltan adta elő magát, mégis rátámadtál. akkor hogy is van ez?
Sziasztok!Hányszor hallottuk vagy olvastuk már, hogy mi előnyös egy kövér nő számára és mi nem? Bizony, én sem tudnám már megszámolni...  Törd át a magazinok korlátait! A stílus nem méretfüggő. Viselj nyugodtan (főleg negyven fokban) forrónadrágot, testre simuló…..
Íme a tökéletes példa arra, hogy mennyire nem igaz, hogy egy duci nő nem vehet fel csíkos vagy testre simuló ruhát.. Bár nálunk is lennének ilyen jó cuccok! :( ..
The road is life.... csak ugy :) 2013.04.24 08:37:30
A vivicittas bejegyzes kapcsan kapott kommentek miatt ragadok ujra billentyuzetet, mert bar se buszke se boldog nem vagyok a befejezetlen verseny miatt, de annyira csalodott sem mint amennyire a vigasztalo kommentek alapan a bejegyzes tunhetett. Tobb dolog is szoba kerult az okok kapcsan, hogy…..
Mi is van velem mostanság… El vagyok tűnve…Így kell engem rávenni az írásra tessék :D Kezdjük azzal ami felhasználható ellenem… NEM diétázok… lusta vagyok, elegem van és különben is… (habár a mai napsütéses időben megint megállapítottam h van még mit leadni és…..
Nyahu 2013.03.01 20:13:58
@Lauranna: Hát mekkora egy sükebóka vagy. Nehogy már kudarcként éld meg a mostani lazulást, egyrészt, abszolút kiérdemelted, másrészt a súlytartás még nehezebb is mint a fogyás, mert több minden belefér, és az a fránya szabadság. A mozgást nem adod fel, és így nem lesz semmi gáz, maximum majd kicsit lassabban fogsz fogyni. A diétával kapcsolatos érzéseidet pedig teljesen megértem, egy cipőben:) Ahogy jön a jó idő, úgy lehet kifelé menni jókedvvel, kevesebb idő marad a csokis szekrény fosztogatására:)
Heti szokásos: abszolút kezdő, idei kezdő, előző heti és eheti táblázat...   2012. január 9. jan 6. - 0.nap jan 20. - 14.nap jan 27. -…..
Nyahu 2013.02.26 14:44:06
Szóval megvolt ugye pénteken az ominózus lépcsőző edzés, amiről közben nem is éreztem hogy bármennyire is sok/nehéz/megterhelő lenne. Szombaton konkrétan kikelni az ágyból alig tudtam mert olyan izomláz kerekedett a vádlimban, hogy majd bepisiltem a fájdalomtól. Még tart, és…..
Nyahu 2012.12.17 13:50:06
@Lauranna: Igyál egy kis magnéziumot az izomlázra, hátha jobb lesz egy picivel:)

Egészségedre a sajtos pogit, sztem a mérleget is tedd félre, majd januárban újra belehúzol. CSak azért ekkora a szám, mert én ezt tervezem:) (najó, a mérlegelést nem tudom nem megtenni, kávé helyett jó lesz minden reggel)
Nincs kedvem ilyen cidriben futni... egy szerencsetlen puding vagyok... januarban ujra raveszem magam, de most nincs semmi kedvem. A heten lanyos napok miatt uszni sem voltam meg, mert alapvetoen ez nem igazan szokott visszatartani de vannak extrem esetek neha... Szoval a heten meg nem csinaltam…..
pénteken megvalósítottam az aktuális eszement futóscélomat és gyalogbékaként 'suhantam' munkába :) íme: hát vicces volt keresztülkocogni a fél várost :) pláne hogy milyen szürkeszottyosborongós idő volt :) mindenesetre elhatároztam hogy ez közelsem egyedi eset lessz és ha…..
Nyahu 2012.11.25 19:08:17
@Lauranna:
Jesszum! Nem sok az egy kicsit? max 12 óra különbséggel lefutni ezt az igen nagy távot? Nehogy túlterheld magad.
Nyahu 2012.11.26 08:36:21
@Lauranna: Kicsit belekotyogok a futócuccba én is:)
Most amíg ilyen 8-10 fok van én úgy szoktam hogy 1 rövid ujjú futós póló, rá egy vékony polár aláöltöző és arra egy hosszú ujjú kapucnis futó felső, ez 3 nagyon vékony réteg, de van hogy ezt is soknak érzem, ilyenkor kiesik valamelyik. Nadrág, az eddig sima vékony melegitőnaci, viszont most kaptam egy téli futónadrágot, ha minden jól megy ma debütál:)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kevés dolgot utálok jobban mint ha melegem van futás közben, ezért is szeretem az őszt és tavaszt, de különösebben a mínuszokkal sincs gondom,akkor veszem elő a kabátot. Meg a sapka alap, illetve amíg nincs nagyon hideg addig polár fülvédős fejpánt, pont ott véd ahol kell, fül-homlok.
Azt vettem észre, hogy ha rétegekben nem is túlzod el az öltözést, de egy sapka sál kesztyű kombó elég meleget ad, mert úgy is ezeken a helyeken adjuk le a legtöbb hőt.
Nyahu 2012.11.28 13:58:56
@Lauranna:
Rajtad felbuzdulva, ma hazafutunk Tittivel munkából, kacskaringóban megyünk, hogy kipréseljünk belőle 5 kmt, de már várom:)
Itt most 10-12 fok van, szóval kesztyűt nem hoztam, a fejpántot is csak azért mert az elején fázik a fomlokom, meg így nem kell leukoplaszttal beragasztani a fülest a fülembe, hanem megtartja a pánt:)
Gondolkozom én is, van nálam 3 réteg ruha, 1 atléta, 1 poár hosszúujjú, meg egy kapucnyis hosszú...meglátjuk.
A futósnaci nagyon klassz volt! Valahogy jobban esik benne a futás, jó h kívülről susis, melegebben tart. Ja, és még van lábszárvédőm is, ami leginkább bokamelegítésre használok, mert a sportzoknijaim elég rövidek. Nekem nem szokott kiszáradni a szabadon lévő testrészem, sokszor van hogy felhúzom a pulcsi ujját ha már bemelegszem.
Tudom ám hogy nem vagyok teljesen normális, de úgy voltam vele, hogy ha már a majd súlytartós új életem szerint eszem a héten, lássuk tulajdonképpen ennyi pussz kajával (engem ismerve ugye ez plussz CH-t jelent) mire is vagyok képes futásilag :D hétfö: kedd: Ennek láthatjátok…..
avagy mit zabáltam össze amitől visszaszaladt 1 kg...   jan 9. - 0.nap nov 12. - 308.nap nov 19. -…..
Nyahu 2012.11.20 10:33:51
@Lauranna: Ahogy haladsz ez nem tűnik elérhetetlennek, bár ez az időszaka az évnek nem kifejezetten diéta kompatibilis. Akkor sincs semmi, ha majd januárban éred el az atya világ -60at:)
Ha innen nézzük már alig van hátra a kitűzött célig!
Nyahu 2012.11.20 11:39:25
@Lauranna: Igazából azt sem árt kipróbálni hogy hogy megy a súlytartás, nem is olyan könnyű dolog megtalálni azt az aranyközép utat, ahol már jól érzed magad és szinte kötöttségek nélkül ehetsz az új életedben és mi az amit már nem szabad megtenni, mert elkezdenek visszajönni a kilók.
Ezekből az időszakokból marha sokat lehet tanulni, érdemes a mozgást is "normalizálni" mondjuk heti 2-3ra (nem lebeszélni akarlak a sokról) mert valahol, hosszú távon ez az ami tartható szerintem.
mai menü: reggeli: 2dl szójatej + 1/12 tepsi almás-túrós-banános rakottrétes - 70+200kcal irodaiak: ebéd: light mozzarellás brokkolis lepény +1/24 tepsi almás-túrós-banános rakottrétes - 421+100kcal uzsonna1: 232g mandarin - 105kcal uzsonna2: 1/24 tepsi…..
Nyahu 2012.11.16 08:36:55
@PrettyWitch: Khmm khmm, ide egy hosszú kisípolt rész kívánkozik:)))))
Nyahu 2012.11.16 08:38:14
@Lauranna: Oh, jesszum:) Mondjuk tényleg nagyon jó stresszlevezetésnek:)
Én be fogok szerezni egy boxzsákot és püfölés lesz!:)
Nyahu 2012.11.16 09:05:32
@Lauranna: és zsírégetésnek sem utolsó:D
:) nagyon jó volt otthon, de már alig vártam, hogy a releváns mérlegen mérve lássam, hogy mit sikerült elérni az elmúlt két hét otthoni pihenéssel. Mozgás terén otthon is teljesítettem a magam által elvárt minimum 4 edzést hetente. A nehezítés a futásban, hogy ugyanarra távra…..
Nyahu 2012.11.07 09:14:55
@Lauranna: Hehe, körülnéztél utána? Sokan láttak?:))
Én is szoktam bukdácsolni,főleg ha elkalandoznak a gondolataim, de szerencsére még nem zuhantam el. Egyik kolléganőmet idézném "Sokkal óvatosabban, Micimackó!" :))
The road is life.... napi F*ck... 2012.10.14 10:05:23
fél9kor reggel futom az e heti 4dik 5,5km-et (utálok reggel futni, de hétvégén így nyugodt lelkiismerettel vágok neki a napnak) szembe jön egy kb 80 éves bácsika, mikor melléérek megáll és lesajnálóan közli "ez egy kicsit lassú", csak azért nem szóltam semmit mert valahol az…..
Nyahu 2012.10.15 11:00:51
@Lauranna: Huhh hát nehéz eldönteni hogy meghajoljak előtte, vagy belerúgjak...de ismerve magam inkább megrúgnám, mert ha igaziból jófej sportember akkor eszébe sincs ilyet beszólni.
na ezt mind ebbe az egy bejegyzésbe gondoltam belesűríteni :D SPAR Minimaraton hivatalos időm a 7km-re : (örömóda és dobpergés) 49min08sec  :))))) azóta sem tudom leradírozni a vigyort a képemről, jobban ment mint remélni mertem. Tényleg elvitt a tömeg magával, jó volt az…..
Nyahu 2012.10.10 08:31:00
@Lauranna: Ha tudnád, hogy én minden nap eszem édességet még diétában is:) S így is lehet fogyni, meg se próbálom kikerülni. A kis étkezéseim, tízórai, uzsonna általában vmi keksz, müzliszelet, édesség, akármi.
Biztos lesz majd olyan h belassul a fogyás, de hát nem szurkolunk érte:)
Az ígéret szép szó, úghogy épp ideje, hogy rávegyem magam a beígért hoszabb írásra a sport kapcsán. Előzmények: tekintve, hogy mostnában azért a heti 5 edzés teljesen normális az életemben, el kell mondjam, hogy annak ellenére, hogy sikerült az egyetemi évek alatt egy kisebb…..
szóval és tettel... kedden: 93.4kg szerda: 93.6 és 93.4kg között gondolkodott a mérleg... ma szintén a szerdai ismétlődött... úgy néz ki hogy ott tanyázok a -50kg körül, majd meglássuk hétfőn, hogy a futós-több szénhidrátot bevivős vasárnapi móka ezt hogyan…..
Nyahu 2012.10.05 20:42:05
Zenóbia Egyértelmű-e, hogy abban 2012.10.02 12:46:57
a két percben szakadt az eső mint az állat és dörgött és villámlott legjobban, míg én eljutottam a buszmegállóig? Hát persze. Emiatt térdig vizes vagyok, beázott a tornacipőm, ráadásul a csatornázás miatt tiszta sáros agyag az utca, így úgy nézett ki, mintha beleléptem volna…..
Nyahu 2012.10.05 11:29:31
@Zenóbia: Hú, ez érdekel:) Mert a túrót imádom, és van házi lekvárunk ami szinte csak a gyümiből van:)
A héten volt időm kicsit főzni, így két egész egyszerű kaját összehoztam. Hamis rakott krumpli: az apropóját az adta, hogy volt kimaradt főtt krumplim, amit nem akartam kidobni. És boltba menni sem akartam, úgyhogy az összetevőkre nagyban hatott, hogy mi volt itthon…..
holnapi kajákról :) reggeli: 2dl 2,8% tej (116 kcal) 30g zabpehely (108 kcal) kb 85g banán (91 kcal) - az ezen felüli darabot, ha van T. megeszi :) ebéd: 1 adag thai zöld currys csirke répával, paprikával, bambuszrüggyel, kókusztejes szószban (258 kcal) harmad zacsi rizs…..
Nagyon beindult a pocakom növekedése, nézzétek meg ti is:   baba előtt 24. hét 25. hét 26. hét 2012-03-24 2012-09-08 2012-09-15 2012-09-21 Testtömeg (kg): 69,4 78,6 79,3 80,6 Gyarapodás (kg): - 9,2 9,9 11,2 Ideális gyarapodás (kg):…..
kezdő, előző heti és eheti táblázat...   jan 9. - 0.nap szept 17. - 252.nap szept 24. -…..