Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cod

155 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fekete: Nincs jelentése, így bátran viselheti mindenki. Fehér: Talán a legismertebb, jelentése rasszista (nem csak skinek hordják). Sárga: Zsidó gyűlölőt jelent. Kék: Rendőrellenességet, rendőr gyűlöletet jelent. Piros: Punk, nem kommunista (a kommunista esetében a baloldali…..
cod 2011.07.19 12:34:57
@Nyalfi: Kedves "Barátom" ha figyelmesen olvastál volna rájöttél volna h én is a neten találtam ezeket az infókat, és az utolsó mondatban azt is hozzá fűztem h nem a fűzőn múlik ki miben hisz...
További szép napot!
 Az utóbbi pár hónapban nem igazán blogoltam. Voltak bejegyzések, de csak egy-egy mondat. Szóval, most a régi szép idők emlékére írok egy hosszabb bejegyzést.CsaládA családommal minden rendben. Anyuval remek a kapcsolatunk, bár mostanában ritkán tartunk "csajos…..
mindennapok Lehetetlen? 2010.10.07 14:03:18
"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen…..
mindennapok E 2010.06.02 12:54:00
E- mint esküvő szervezés Hát ezzel nem tudom, hogy fogok megbirkózni, ez nem az én műfajom, mert annyi mindent mondanak. Virág, meghívó, hova menjünk nászútra, kit hívjunk meg - kit ne hívjunk meg, mi lesz a menü, milyen süti legyen, milyen pia legyen- ne legyen, hol legyen, mikor…..
mindennapok LE 2010.06.02 12:45:36
Emlékszem, amikor elkezdtem vezetni, azt hittem ez a világ legnehezebb dolga, és soha nem fog csak úgy menni. Remegett a lábam, és a kezem is… A kuplungot alig bírtam benyomni, és nem tudtam mi követ mit. Most azt hiszem a vezetés a világ legjobb dolga. A tanárok által sokat…..
mindennapok egyszerűen... 2010.04.12 21:59:39
„Önként soha ne drámázz! (Az élet úgy is tele van drámai gondolatokkal …) élj inkább egyszerűen és boldogan…” Egy jó tanács a sok közül melyet ajándék könyvbe jegyeztek..
mindennapok na ja 2010.02.09 20:42:12
Múlt hónapban világméretű felmérést indított az ENSZ. Egy kérdés volt: "Kérem, mondja meg őszinte véleményét arra nézve, hogyan lehetne megoldani az élelmiszerhiányt a világ többi részén?" A felmérés nagy kudarccal végződött! Afrikában nem tudták, mit jelent az…..
...aki?Ha olvasod ezt, akár gyakran beszélünk vagy sem, írj egy hozzászólást ide az első emlékedről közöttünk. Amikor megvolt, másold ki ezt a szöveget és tedd a saját státusodba; meg fogsz lepődni, hogy az emberek mire emlékeznek rólad legyen az sokkoló vagy kínos.Na, ki mire…..
Nekem nem ketyeg az órám, mert nem szeretem azt a hangot... Nem tudok tőle se aludni, se gondolkodni. Nekem egy olyan órám van ami nem ketyeg. Születésnapomra kaptam. Ma megbuktam biológiából, pedig a tanulással eltöltött idő közben rengetegszer adta ki magából az óra hogy…..
mindennapok AVATAR 2009.12.19 11:06:25
Nézd meg!..
A mai blog képes blog lesz. Nincs túl sok kedvem írni. No meg nincs is miről. Mindennap ugyanaz- ébredés-kávé-öltözés-suli-CBA-Peticica felszedi a pénztáros nénit- Flakonfül elver UNO-ban- haza-kaja-olvasás-net-pancsimancsi-olvasás-ágyikó. Jó, nem mindennap, de általában ez van…..
cod 2009.12.03 17:41:46
mindennapok -Kavargó részletek 3- 2009.11.30 18:47:42
…Ahogy mondani szokás, gondolta Lisey, és elmosolyodott… de csak belül, ahol nyugodtan mosolyoghatott. Lekísérte könnybe lábadt szemű, fáradt nővérét a rövid, meredek padláslépcsőn, és ahogy lejjebb értek, a forróság is enyhült valamelyest. Aztán ahelyett hogy…..
mindennapok Fantom 2009.11.10 17:08:00
Árnyék száll ránk, vaksötét az éjjel, eltölt mégis százezernyi képpel. Képzeleted felgyúl és új utakra indul... Selymes, gyengéd, éjjel minden lágyabb. Érezd! Kérdezd! Sejti minden vágyad. Nappal nincs varázs, fordulj el tõle, hogy lásd, hideg fényében a lélek nem zenél.…..
Egy másik blogot (http://lelketlen.blog.hu/) olvastam, amikor felmerült bennem a kérdés…. Melyik volt életem legszebb, legjobb csókja? Igazából ez egy húzós kérdés, mert nem tagadom elég sok csókban volt már részem, és valami áldott szerencse által nagyon kevés volt…..
Már megint. Éppen most nézegettem a kis naptárat itt oldalt, hogy egy- egy bejegyzésem között simán eltelik 4-5 nap. Nem volt ez mindig így, emlékszem még arra, amikor minden nap írtam valamit. Az igazság az, hogy az utóbbi három hetem ingázással telt, és még nem tudni, hogy…..
mindennapok vezető 2009.09.10 19:36:45
Hát eltelt az első hét a suliból… Nem nagyon volt semmi érdekes, jól sikerült elintéznek mindent. Kedden itt volt Ő aztán tök jó volt az este. Vezettem egy Skoda Fabiat, combit. Fura volt. Eddig négy féle autót vezettem: Ford Fiestát (ezen tanultam) Opel Astra Gsit (ez a…..
mindennapok gavallér 2009.09.02 21:23:37
 ő az....megkaptam:D    ..
mindennapok Sarokkkk.... 2009.09.02 17:51:48
Megint el követtem egy hibát. Beleszerettem egy cipőbeNem találtam róla képet :( csak egy hasonlóról, csak az "enyém" jobb és szebb..
mindennapok csöpögés 2009.09.01 18:45:42
Csöpög a víz a hajamból….nincs nálam hajszárító. Szeretem a hajam, szerintem szép, szép hosszú és sötét, igaz nem göndör vagy hullámos, de szerintem így is jó. Lenémítottam a tv-t 5 percre hogy végre haljam a saját gondolataimat, mert ez a nap, maga volt az örökké…..
mindennapok nyári pillanatok 2009.08.07 14:15:00
Tyű de rég írtam.... Hiányoztam mi????????????!!!!!!!!!!!!! hát a nyár tényleg telik, és zajlik is, szerencsére. Nagyából minden oké, és ha mázlim van sulikezdésre jogsis csaj leszek, aki majd pávázhat a piros sárkánnyal az országutakon... ugy hogy le a járdákról....…..
Igaz ami igaz mostanában nem írok gyakran, pedig sok minden eszembe jut. Talán a sok utazás miatt, ott mindig van időm hülyeségeken elmélkedni:) Egész jól vagyok, sőt...mondhatjuk minden oké. Persze édesanyámmal mennek a játszmák, de majd elmúlik. Találkoztam pár hete Dokival,…..
Tegnap volt a bankett, fél tízkor mindenki lelépett. Azt hiszem a többség addig bírta ofő dolgait. Én egész jól éreztem magam. Jót beszélgettem igazgató bácsival. Imádom <3 Aztán Emi nénivel is. Ofő pedig próbálkozott, de én nem voltam vevő a simogatásra, és a…..
mindennapok Vámpírok Bálja 2009.06.07 17:05:51
HÁt leesett az állam...Javaslat:IRÁNY A SZÍNHÁZ!!!..
mindennapok Stefi 2009.05.28 12:40:00
Vettünk egy gyönyörű 8 hetes magyar vizslát Vilcsi nővérének és férjének!:)megmutatom:)  Édes mi.... ;)..