Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nattesferd

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
‹⊗› Extra érdekességekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Tavaly februárban szöget ütött a fejembe, hogy a hazai mopedes és kismotoros társadalom összerázása érdekében nem lenne haszontalan egy közös gurulást szervezni. Ezen a téren minden tapasztalatnak híján voltam, de végül…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Korábban már volt lehetőségem Fantic Motort tesztelni, akkor az 1977-es gyártású GT50-es erős motorjával (8,7 Le) és minőségi kidolgozottságával nagyon jó benyomást tett rám. Az olasz Fantic Motor…..
nattesferd 2017.11.30 18:55:14
@gus: A lényeget mondjuk pont elfelejtettem beírni. Jó lett a bejegyzés (most is, mint mindig), a motor meg kifejezetten érdekes, amiről a poszt szól.
Elöregedő társadalomban élünk, de vajon tudjuk-e hogy egyáltalán miért öregszünk? Kötelező-e az élőlényeknek meghalniuk? Ha átfogó képünk van az életről és a halálról, olyan válaszokat találhatunk, amelyek segítségével levehetjük öregedésünk terhét a társadalomról, és megbirkózhatunk saját…..
nattesferd 2016.09.29 20:43:57
@bandigyerek: Miért csökkenne a faj egészének túlélési esélye? A faj egyes egyedeinek túlélési esélye csökkenne, mert menne a harc az öreg-tapasztalt és a fiatal-kevésbé tapasztalt egyedek közt az erőforrásokért. De ettől még szaporodhatnának, hogy a potenciális új életterek, tömeges pusztulás, vagy az adaptáció révén elérhető új életterek elérhetővé váljanak. Szóval, ez nem egy vagy-vagy kérdés (vagy ivarosan szaporodsz vagy örök életed van). A halálnak egész biztosan vannak egyéb okai (pl. sejtosztódás közbeni zaj/hibák kumulálódása). A rákos sejtek esete nem tudom mennyire jó példa, mert az apoptózis teljes hiánya valami örökké növő (aztán gondolom a súlya/energiaigénye miatt elhaló) szervezetet eredményezne.