Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lordblog

3 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Bródy János 1964-ben belépett az Illés zenekarba, még senki se gondolta, hogy ez volt az első lépés a magyar nyelvű rockzene hosszú történetében, és ötven év után már legendákat fognak mesélni a kezdetekről. Bródy legújabb klipjében a rá jellemző iróniával figyelmeztet minket arra, hogy a…..
Nagyszerű lehetőséggel gazdagodott ma az Indafotó, mostantól mobillal készült képeiteket bárhonnan, bármikor feltölthetitek! Nem ritka, hogy a téma ott van előttünk, de a kameránk éppen nincs kéznél, vagy sikerült olyan fotót lőnünk, amit azonnal megosztanánk, de csak később…..
Megdöbbentő hírt olvastam: egy áruházban több nyugdíjas is kutyakonzervet vásárolt magának. Értsd: saját fogyasztásra. Kutyájuk ugyanis nincs.   Bevallom, elsőre majdnem elsírtam magam. De hirtelen elindult a tarkómból az a kis zsibbadás, melyet talán még székely…..
Kedves fotósok, a blog.hu idén is gyűjti a karácsonyi blogbejegyzések mellé a hellókarácsony címkével ellátott fotókat, ha passzoló képeket töltötök fel, címkézzétek fel hellókarácsonnyal!..
 A Wikilovesmonuments pályázat egy hete indult a magyar Wikipedia és az Indafotó szervezésében, a pályázat célja, hogy minél több szabad licenszű kép szülessen magyarországi műemlékekről. Ehhez a Kulturális és Örökségvédelmi Hivataltól kapott a pályázat egy…..
Kedves Felhasználónk!Lényegesen egyszerűbb lett az avatarok kezelése az Indán. Mostantól bárki, aki rendelkezik Indapass-szal, tölthet fel profilképet, ami a nickje mellett jelenik meg a Blog.hu-ban vagy az Indafotón.Ehhez nem kell mást tenned, mint belépned a profilodba, majd a…..
Már szinte beteges becsípődésem a fotózás! Úgy indult, hogy egyre drágább lett a fényképezőgépbe vásárolt film és először felfedeztem a diát, - mondván ott nincs másolás papírra és annyival is olcsóbb. Sajnos, - viszont van keret, üveg, vetítő, ...macera! Továbbra is a…..
 Az imént fedeztem fel bloggertársam remek képeit Dunaalmásról: Kedvcsinálónak ennyi, nézzétek meg a többi képét is az Indafotón!..
Kedves Felhasználók, Miután az Indamail internetszolgáltatójánál erősáramú karbantartást végeznek, az Indamail üzemelése szünetelni fog 2009.04.26-án vasárnap hajnali 2-6 óráig. Ez idő alatt az Indamail szerverei nem lesznek elérhetőek. A visszakalpcsolás után a levelek…..
  Komlós Attila (commelauche)   Indafotó: http://indafoto.hu/commelauche     “Civilben” mivel foglalkozol?  Autóipari műanyag alapanyagok és műanyag alkatrészek gyártatásával és forgalmazásával.   Mi volt az első saját fényképezőgéped?…..
Agyi villanások!!! ÁTOK 2008.06.13 18:30:26
Olyan elkeseredett vagyok, hogy arra nem találok jelzőt. Sajnos szívtáji problémáim miatt sok gyógyszert szedek. Problémám olyan jellegű, amelytől már hátralévő életem során nem tudok megszabadulni, életem végéig gyógyszert szednem kell, - illetve nem kell, csak ha élni akarok…..
Valamikor, elég régen kaptunk egy jelentéktelen kinézetű kis növényt, kis cserépben. Nem volt különleges, nem volt feltűnő, amit egyedülészre lehetett venni rajta az a fényes, vastag,elszórtan világos-foltos levele. Különösen nem ápolgattuk, csak úgy "gondoz"-tuk…..
A blogoláshoz hozzátartozik az is, hogy a bloggerek előszeretettel módosítgatják, csinosítgatják blogjukat. Ehhez pedig némi html/css ismeretre is szükség van. Összeállítottunk egy segédletet, melyben részletesen elmagyarázzuk, hogy hogyan működnek a blog.hu-s tagek. Tanulásra…..
Pest Antal Imre, a zombi 2008.04.16 11:57:00
 A középkori ember számára kifejezetten perverznek tűnhet az, ami mostanában Antal Imrével történik. A halálát leszámítva. Ő ugyanis jelenleg egy zombi, egy élőhalott, mivel halála után is kísért a különböző emlékműsorokban. És itt nem csak…..
Belsőség Nyerges Lada. Nem vicc! 2008.03.31 13:12:00
Vomit, a regadó-elleni harc don Quijotéja küldte szerkesztőségi levelezőlistánkra ezt a forgózsámolyos orosz gyöngyszemet. A tárgy: ehhez milyen jogosítvány kellhet itthon? És volt ott még egy megjegyzés, miszerint euro3-as, más országon át regadó nélkül simán behozható.…..