Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vIQtor (törölt)

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszasan lehetne sorolni azokat a jogszabályokat – közlekedési szabályok, a közbeszerzésre vonatkozó szabályok, az önkormányzat SzMSz-e – amiket szinte senki sem tart be. Ráadásul ezek nagy része nem is az „ordas hülyeség” kategóriába tartozik, hanem csak nincs aki…..
Zámbó Krisztián maga a mémgenerátor! Nagyon úgy tűnik, hogy a Hamis Hangok Hercegének X-Faktoros ámokfutása kimeríthetetlen forrás, itt egy újabb smaragd:   ..
A Rambo 4 óta vártam Stallone új filmjét, ahová minden idők legjobb ZS akció válogatottját állította össze. A The Expendables ezért is lett az egyik legjobban várt film és a szteroidoktól duzzadó öreg Sly ezt ki is használta: az utolsó pillanatig pörgette a géppuska helyett a…..
vIQtor (törölt) 2010.11.15 15:27:26
DüHöS KiS eMBeR puffin marmalade 2008.07.16 13:33:00
"Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!" "Aki barátot talál, kincset talál!"..
vIQtor (törölt) 2010.06.10 13:55:36
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
vIQtor (törölt) 2010.04.21 21:34:54
@Buzgómócsing: kiváló ügynök volt :P
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
vIQtor (törölt) 2010.02.18 00:16:39
micimobil kérésére kerül ide ez a szám! Nem volt egyszerű megszerezni, úgyhogy remélem legalább annyira tetszeni fog, amilyen nehéz volt megtalálni! ..
Subba Erős! 2009.12.03 13:31:00
Via..
vIQtor (törölt) 2009.12.04 04:28:07
Az előző rész összefoglalójával nyitunk, Editnéni és nemezise epikus küzdelmet folytatnak Dániel őszes mellszőrzetéért, miközben hullanak a kevésbé emlékezetes és/vagy kívánatos feleségjelöltek, de van ám a házban egy rafkós asszony is, PszichóAndi, aki a két…..
Subba A Baló-Morvai rejtély 2007.02.28 16:05:00
Hónapok óta téma, hogy miképpen élhet házasságban Baló György, az MTV érdekes arcú újságírója, valamint Morvai Krisztina jogásznő, aki a közelmúltban robbant be a köztudatba, rendszeresen férjétől meglehetősen különböző véleményeket megfogalmazva. Morvai előbb…..
vIQtor (törölt) 2009.07.30 13:01:59
@piroseperke:

:,,,DDD
vIQtor (törölt) 2009.07.30 13:07:20
@Rices:

A valóság és hogy valaki mit mond magáról az két külön dolog. Baló egy MSZMP-s gyökerű köcsög. A Morvai meg ugye a párja neki. Mégha rosszban is vannak. De nem mindig voltak rosszban.

Az meg, hogy Morvai most éppen Jobbikos az lehet amiatt hogy Baló papa félrekúrt és ezért az "értelmiségi" Morvai megsértődödött az összes zsidóra.

De az is lehet (bár ugye a pénz és a hatalom nem boldogít) hogy egyéb érdekek vezérlik ezt a nemes asszonyt.
vIQtor (törölt) 2009.07.30 13:09:30
@vIQtor:

Még annyit hogy a Jobbik ugyanúgy átbassza az embereket mint az MSZP. Nem kéne a populista dumának bedőlni.

Ja és ez igaz a következőkre is:

Fidesz Miép Szdsz Mdf Kdnp és Munkáspárt - a lista teljességének igénye nélkül.
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
vIQtor (törölt) 2009.07.27 11:15:45
@Hivatásos beszólóművész:

Majd ha a te gyerekeddel/testvéreddel történik ez akkor legyél ilyen vidám, seggfej.
vIQtor (törölt) 2009.07.28 11:32:42
@Hivatásos beszólóművész:

Remelem megtapasztalod az osszes csuszdat ott mielott beengeded a gyerekedet. Miutan ezt megtetted (bar kotve hiszem hogy megteszed) utana irjad az idiota kommentjeidet. Ha tudsz meg irni. Es meg ugyanez a velemenyed.
vIQtor (törölt) 2009.07.28 11:34:57
@bazsi86: Ne legyel mar idiota baszdmeg!!!
Nem a csuszoparnaval valo csuszas a veszelyes, te kemeny legeny! Hanem a csuszoparnaval valo csuszas az AQUAWORLDBEN mert szar a konstrukcio? Fel tudod fogni a szuk agyaddal??
Az a helyzet, hogy megvannak. Egészen pontos és biztos számot még nem tudunk mondani, valahol 23 ezer környékén jár a leellenőrzött, csomagolt és a széfbe átküldött cédulák száma, de izgulni már nem kell, ezt egészen pontosan és biztosan meg tudjuk mondani. :-)Ami még van, azt…..
vIQtor (törölt) 2009.05.07 15:58:25
MINDENKINEK JAVASLOM. FŐLEG AZ LMP-NEK!!! INGYENES.
www.zeitgeistmovie.com/

Ha igaz emberek vagytok ezt a két dokumentumfilmet beveszitek a kampányba!
Subba Subba Records: Ribi Rebi 2009.04.16 07:57:00
Sosem gondoltátok volna, de lassan minden hétre jut egy csillag szupersztár, termékeny terület a magyar! Sejtéseink szerint valahogyan lekeveredhetett egy '96-os Lil Kim kazetta Egom-ba, és ez Rebeccából kihozta az állatot. Elreppelése szerint tizenhárom éves (a WiW kussol az…..
Bigyóblog Canon pendrive 2009.03.30 15:21:00
Canon-rajongó fotóőrülteknek való ez a pendrive. Négy gigás, 95 dollártól kezdődik a licit az eBayen.Via Gizmodo..
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
Már fel akartam ezt tenni itt kérdésben, csak elfelejtettem, de most reklámbuzi kollega eszembe juttatta a lelkes libavédőket.Egész egyszerűen nem értem hol vannak ezek az állatvédők, amikor pl. homárokat élve dobnak a forró vízbe, miközben azok a homárok sírnak ilyenkor…..
SzigMa egyetlen grafikai jellel többet - avagy kevesebbet - mondott, mint egy udvari festő, mármint ha manapság még lennének udvari festők. Béna vicc, de gyorsuló világunkban az ilyemit is meg kell becsülni. vagy éppen legyalázni. No és ráadásul kétnyelvű...
vIQtor (törölt) 2009.01.30 12:18:18
Gondolkodtatok már azon, milyen lehet hobbitot cidáztatni, vagy leottózni egy törpöt? Remélem nem. Gyuszika viszont igen, ő annyira vásott, hogy meg is írta a Napi Borzasztó Szóviccnek. Rosszul tette, a szó minden értelmében.A napokban több agyrohasztó őrület jutott eszembe, de…..
vIQtor (törölt) 2009.01.30 11:09:38
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
„A magam részéről a mellékelt képpel szeretnék üzenni a közösségnek” – írta Ádám, és küldött egy hekkelt fejlécet. Ezt fel is tettem a következő pár hétre, mert a blog nemcsak a munkahelyi íróasztal előtt szenvedőké, hanem a kollégiumi szobákban tornyosuló…..
1996 óta egy libanoni kislány naponta átlagosan hét darab kristályt könnyez ki. Bizony, a szemével. A videón látszik, hogy a kristályok borotva élesek, mégsem tesznek kárt a lány szemében.Az egész egy márciusi napon kezdődött. A csaj a suliban furcsa fájdalmat…..
Reggel Keresztúri Tamás webszerkesztő kollégával éppen egy ralis videó apropóján tárgyaltuk meg, hogy ha a sofőr elnézne valamit, milyen szépen bemenne egy hálószobába vagy kertbe. Erre felnézek az Indavideóra és mit látok... Lengyel ralin kicsit benézik a kanyart. Vajon az…..