Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hun Atilla

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta ismert tény, hogy galaxisunk, a Tejútrendszer közepén egy szupermasszív, a Napunknál négy milliószor nagyobb tömegű fekete lyuk található. Ez még csak nem is számít kirívónak, úgy tűnik legalábbis minden óriásgalaxis rendelkezik egy gigászi monstrummal a centrumában. Olyanra viszont, amilyet…..
Hun Atilla 2019.01.14 18:28:35
@Kelly és a szexi dög: ott a pont :D
Hun Atilla 2019.01.14 18:34:46
@PFreddy: talán mégsem tévedtél csak a fotonnál. A fotonnak igenis van tömege, merthogy aza pozitron. Az energiát persze mégsem csupán 2 összetevő határozza meg (Einsteint átverte Tesla!) , vagyis a tömeg és a sebesség, mert van még egy igen fontos valami, ami olykor bizony megsokszorozza az energiát, a részecskefizika mégsem számol vele - ez pedig a spin, a perdület!
Hold-anomáliák Hold-anomáliák 2017.01.22 20:18:11
A Holdunknak egyáltalán nincs saját neve, ahogyan a bolygónknak sincs, és valamennyi nép a saját nyelvén egyszerűen holdnak és földnek nevezi őket. Ez meglehetősen fura és egyedülálló az asztronómiában. Ugyanis a legtávolabbi csillagoknak is igyekszünk nevet adni, még távoli bolygók (mint a Saturnus…..
  ATLANTISZ és LEMÚRIA nem süllyedt el!   Csaknem mindenki hallott már az ősi, elveszettnek hitt Atlantisz és Lemúria kontinensnyi szigeteiről. A legenda számos civilizáció szívében élt az ősi Egyiptomtól Hellászon keresztül napjainkig. A történet Szaisz (az egyiptomi Szau kikötővárosának)…..
  A Fekete Lyuk - Nagytömegű tévedések        Számos hibát, tévedést, vagy szándékos félrevezetést találhatunk az asztrofizikában. Ezeket a hibákat szeretném ebben a blogban helyesbíteni és magyarázni.  Ugyanis teljesen hibás az értelmezése a Fekete Lyukaknak (Black Holes) és a…..
Corey legújabb helyzetjelentése az Antartkiszon zajló, egyre inkább sűrűsödni látszó eseményekről, a belső földiek szervezkedéséről és a titkos űrprogram csoportok mozgolódásáról...
Hun Atilla 2016.06.19 12:49:02
@Klári Bokorné: amit valójában titkolni igyekeznek előttünk, az a NAPunk extrém működése. Mivel a csillagevolúciós elmélet hibás, vagy szándékosan megtévesztő, mindenki a NAPunk kihűlésével számol, miközben ennek ellenkezője várható. Nem akarok most hosszú részletekbe belemenni, de feltehetően az energiaszintje meg fog 100-szorozódni! Emiatt - de ezt titkolva kongatják a vészharangot, hogy költöznünk kell. Sokan költözni is fognak, de lesz egy szelekció. A Fény Szövetség (a Pleiádiak) illetve a Csillagközi Flotta már készen áll, de a drakóniakkal nem tudnak dűlőre jutni, mert minden járműre lőnek. A drakonidák menekülnének, minket is hátrahagyva (nem mintha velük tartanék!), de nekik maradniuk kell, mert ez a végzetük, a büntetésük. És természetesen a kiszolgálóik is maradni fognak, a többieket pedig elszállítja a Fény Szövetség. Azután beteljesülnek a próféciák - megég a Föld és minden ami azon van. A NAP tüze felperzsel mindent