Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejbegrrr!!!

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy éppen kormánypárti daajka daajka képvicce? Mindegy, hiszen olyan harmatgyenge. Még szerencse, hogy nem dadog. De ezzel is túl sokat segítettem, hiszen a megfejtés: Szollár Domonkos..
retro gastro Paprikás kifli 2010.02.15 07:18:00
A paprikás kifli hűségesen kísérte végig a ’70-es évek iskoláséveimet. Egyszerűen finom volt a maga egyszerűségével. Édesanyám naponta szorgalmasan csomagolta nekem iskolába a szalámis szendvicseket, amiket én tudta nélkül szorgalmasan cseréltem el osztálytársaimmal a…..
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
tejbegrrr!!! 2010.02.11 10:37:24
@AG 2.0: Nem is a legelejétől gondolom az eltervezettséget, Léderer nyilván ösztönből volt olyan, amilyen. De az első Index-cikk utáni időkre lehetett tudatos, kiszámított stratégia a látszateltiltás.
tejbegrrr!!! 2010.02.11 11:01:23
@AG 2.0: Adatok illusztrációként, találati szám Léderer Ákos nevére eltiltás előtt és után az utóbbi egy hónapban:
hirkereso.hu (4 és 15)
news.google.hu (0 és 5)
hirstart.hu (0 és 6)
:)
Mese nincs, egy klasszikussal kezdünk, Jack Nicholson Kínai negyed című filmjével, amit az m1 tűzött műsorára 21:30-tól Roman Polanski gyönyörű film noir-ja egy magánhekusról szól, és szerepel benne Faye Dunaway is, aki fiatalon iszonyú helyes nő volt. A Tv2 ismétel, de House-t…..
tejbegrrr!!! 2010.02.03 16:46:17
Folytatjuk rendes évi összefoglalónkat, az első darabot itt lehet elolvasni. Április Az amerikaiknál sem minden fenékig tejfel: egy helyi kábelszolgáltató nem volt hajlandó adására tűzni a Fox új varietéműsorát, amiben Ozzy Osbourne idióta családja szerepelt. Az amerikai…..
Followup több budapesti Tescóban is talált két és fél hónapja lejárt Milupa komfort gyerektápszert Először a Fogarasi úton botlott bele, ahol nem is tagadták a tényeket, hanem gyorsan leszedték mindet a polcról. Bár olvasónk kérte, hogy szóljanak körbe a hálózatban, ez…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
tejbegrrr!!! 2009.10.21 09:42:28
@vincent66: Amekkorát te tévedsz... Az "érdem" Németh László érdeme: szoszedet.blog.hu/2007/11/01/melymagyar

A videót én is megnézném, ha fent lenne valahol...
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
A Sztár Fm-en két hete újraindult B. Tóth László Poptarisznya című műsora, mely nélkül anno elképzelhetetlenek voltak a mai negyvenesek vasárnap délutánjai. Az új, péntekenként 14-18 óráig hallgatható műsor a kicsit rémísztő, de tagadhatatlanul informatív Retrotarisznya…..
tejbegrrr!!! 2009.07.31 13:49:32
Ugatok a gyönyörtől: olyan szellemes, kreatív lehúzással jelentkezett az ismert barkácsáruház, hogy a Tesco, az Auchan és a Cora menedzserei nagy pénzért fognak továbbképzésre járni hozzájuk. A trükk lényege, hogy egy olyan árucikknek árazzuk le egy alkatrészét, amelyikről…..
tejbegrrr!!! 2009.05.04 16:17:48
@Smacika - Klint Ísztvúd bekaphatja: Szerintem az van odaírva, hogy "Kátrányfedéses tetőKKEL", ami - ha igaz - egyrészt a posztoló álláspontját támasztja alá, hiszen ebben a formában a komplett kutyaházra utal, másrészt az áruházét, hiszen kiderül belőle, hogy egy aljhoz akár több tető is vehető. :)
Képviselő Funky Ki ez a férfi? 2009.02.27 12:29:00
A teljes gazdasági összeomlást még csak túlélnénk valahogy, de Csodálatos Gyurcsány Ferenc helyett miért kell egy ilyen senkiházi szemüvegest ránk sózni??? Egyáltalán ki ez a férfi???..
'96-ban a két nagy kereskedelmi tévé még nem létezett, de elvileg már válogathattunk a különböző csatornák között, gyakorlatilag viszont nem hiszem, hogy sokan töltötték az estét az MSat-tal, a Szív TV-vel, a Budapest TV-vel, vagy az ATV-vel.m1: Az m1-en a szilveszter a…..
Az eddigi gyakorlattól eltérően (lassan fogat hullató, nyolcvanas években fénykorukat élő zenekarok) egy friss, modern darab kerül be a sorozatba, még mielőtt vén szarnak titulálna a blogon lelkesen kommentelő nép. A Stone Sour persze nem csak azért került be az illusztris…..
w Akiért a kolomp szól 2006.11.21 13:00:00
Beszartunk a nemezsapkás hídfoglalóktól, ezért nem csináltunk semmit - vallja be a Népszabadságban Medgyessy Péter, a semmit csinálás főkolomposa, a zseni, aki ciklus elején kezdett költekezni. A jellegzetesen medgyessys, tehát rém unalmas cikk egyébként konkrétan az ellenzék…..
tejbegrrr!!! 2006.11.21 13:30:23
tejbegrrr!!! 2006.11.21 13:46:31