Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sixabi

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Az igazi Pákó 2006.05.26 08:21:00
Mindannyian emlékszünk Fekete Pákó fényes szereplésére a Fábry-show-ban, amikor a nagy fekete farkáról beszélt, valamint arról, hogy minden nőt megdug. És volt a sztárboxos sztori is, amikor Pákó annyira belelovallta magát a bokszoló-szerepbe, hogy össze-vissza üzengetett…..
sixabi 2006.05.30 18:53:28
jól van Sebesen. igazad van. pákóka azt se tudta mibe kezd bele, SŐT még most sem tudja, azok akik belevitték ebbe azok tehetnek róla,hisz pákó nem tehet semmiről hisz ő hülye.
nagy filó' vagy, meg pszihomókus, meg a többi,
csak hogy akkor te is tudnád hogy minden előítéletnek van alapja (az más tészta hogy mennyi-és hogy ez jó dolog-e vagy sem.)
örülök hogy te ilyen húdeelfogadó meg megértő vagy mindenkivel...
csakhogy, tudod, én is megértem szegény pákót, mert te sem énsem tanultunk eleget ezért még nincs felmentve. egy normális, tanult ember nem csinál olyanokat mint pákó. ha ő az lenne, nem azt "énekelné" (még ebben a formában is túlzás ezt írni) hogy ide a didit (vagy hogy van).ebből nem nehéz kitalálni, hogy mennyit tanult (vagyis mennyit nem:)
és hogy te mennyire látod át a dolgokat. ugyanis ezek (pákó-uhrinbenedek-győzike-ésatöbbi) figurák a médiában mind kiölik az értéket.
és ezért NEM fogadom el őket.

és EGYETLEN EGY büdös szó sem esett (az én "számból" biztos nem) becsmérlően a pákó színéről-egy fehér, egy arab, egy akármilyen másik is lehet ugyanolyan vagy nagyobb (lehetséges?) hülye, és ártalmas (a médiabeli értékekre) mint kielemezett alakunk.

hiába idióta ő akkor is Ő az aki ott van, és árt, azokkal EGYÜTT akik belevitték ebbe az egészbe. tudom a következő "példámra" azt fogod mondani hogy ez azért túlzás,meg nem ugyanaz meg blabla, de kb ugyanezen elven gondold át: ha egy személy,bérgyilkos lesz és lelő vkit, azért mert mások "belevitték" ebbe a "biznisz"be, akkor ő nem is tehet róla???
(KÉRLEK tényleg az elvet gondold át és ne akadj fent a logikai gátakon).

kb ugyanaz, mert ez, mint már soxor lett mondva és írva, az igaz értékek meggyilkolása.

és ne mondd nekem hogy mindenkinek más az érték, mert fekete pákó akármije NEM érték.
és akár tetszik valaki valakinek mondjuk az Egri csillagok (ez jutott most eszembe,mondhattam volna mást is) akár nem, attól még elismerné,hogy ez egy érték.

na csak még annyit hogy olvasd el Shyning hozzászólását, mert van benne valami.

na csak ennyit akartam, pá.
Ha már a Média Hungaryn elhangzott utópisztikus felvetéseknél tartunk: Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója felvetette, hogy egyeztetniük kéne végre a Tv2-vel, hogy mely napokon sugározzanak közszolgálati műsorokat(!), mivel hiba készítenek időről időre jó, értékes…..
comment:com Harmadik műszak DVD-n 2006.03.13 12:00:00
Most jött meg, friss-meleg még, egy pár sort megérdemel azon nyomban.Először is, a sorozataddikt site szerint világpremier, pedig nem is, csak a "3rd watch DVD" szavakra kellett volna rákeresni, és megtudhatjuk, hogy Japánban már 2002-ben megjelent az első szezon. Nem baszlatásképpen…..
comment:com Borul a bili? 2006.05.25 14:12:00
A múlt heti sorozathatározóban említettük a product placementet, mint a nézőket irritáló, történetszálba szőtt reklámot - és tessék, nem csupán a nézők, de a sorozatok alkotói és írói is kezdenek idegeskedni miattuk. Marc Cherry, a Született Feleségek (egyik)…..
Van ez a britek által csak viccnek tekintett Eurovíziós Dalfesztivál nevű versengés, melynek során kontinensünk országai nevezhetnek egy-egy reményteli versenyzőt, és a végén valaki meg jól megnyeri, és kész. Mi tavaly a Nox nevű, izé, "zenekart" indítottuk nem túl…..
Nem hiszek a tiszta kampányban, olyan ez, mint a hógolyócsata, mindig az üvölti, hogy nem ér, aki előtte már bevitt egy-két mocskosul nagy találatot. De persze a választók érdekében sem ártana néha meghallgatni egymást, vagy legalább nem teli szájjal pofázni, amikor a másik…..
Amíg mi a választással és a tévéműsorok fikázásával voltunk elfoglalva, addig Sebeők János alkotott. Egy ember, aki itt ragadt a 70-es évekből, egy bojtosúszójú maradványhal, egy nemzeti kincs, akire vigyáznunk kell, és akinek ballonkabátjára már most nyugodtan ki lehetne…..
Hang elmélyít, és kicsit halkabbra vesz, közelebb hajol, és persze óvatosan jobbra és balra pillant: bennfentes információk következnek, kifejezetten sorozatfüggőknek, akiket már tényleg minden érdekel, még mondjuk az is, hogy melyik Született feleségek epizód szinkronizálása…..
comment:com Fel, támadás 2006.05.15 14:37:00
Múlt héten könnyek között búcsúztunk a Hetedik menyország című csöpögős amerikai családsorozattól (a kép jól illusztrálja, hogy mi a baj vele), erre tessék, a CW nevű új csatorna (a WB és az UPN összevonásából alakult hibrid) úgy döntött, hogy az egyébként mindenki…..
comment:com RTL Balázs egy majom 2006.05.16 00:50:00
Csak, hogy Önök is átérezhessék, milyen iszonyatosan kemény is az életünk, csak hogy tudják, a bányászok sem szenvednek annyit a szénportól, mint mi a sajtközleményektől, bemutatunk Önöknek ezúttal egyet vágatlanul, a maga iszonytató valójában. Az alábbi rövid szösszenet…..
comment:com Tovább táncol az RTL 2006.05.12 12:06:00
Annyira bejött az RTL Klubnak a sztártáncoltatás, hogy még egy résszel megtoldja a John Travolta lábmozgására utaló című Szombat esti lázat. Persze mindez nem meglepő, hiszen az RTL Klub-közeli sztárok mozgáskultúráját fejlesztő műsor már két hete veri a Megasztárt,…..
comment:com A rossz interjúalany 2006.05.15 13:15:00
Ennyit a közszolgálatiság BBC-s modelljéről: Az angol tévécsatorna News 24 című hírműsorában egy internetes szakértő helyett, tévedésből egy taxisofőrt kérdeztek meg, mondja már el, hogy mit gondol az Apple és a Beatles jogait is képviselő lemezcég védjegybitorlásért…..
Stephen King 1979-ben írt egy könyvet, amiről nemigen hihette annak idején, hogy először David Cronenberg viszi vászonra 1983-ban, majd 2002-ben tévésorozatot csinálnak belőle. Pedig így lett. A zseniális mozifilm (Christopher Walkennel és Martin Sheennel a főszerepben) után majd…..
comment:com Ez elment hakni 2006.04.20 09:29:00
A Heti hetes sikerét megirigyelve nem először készült már hírkommentálgatós vicces-műsor. A Vonósnégyes című, ATV-s „humoros kibeszélő műsorban” legelőször az tűnik föl, hogy a felolvasott hírek és híradóbejátszások egy maszopos Miről ismered fel az…..