Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozefa

19 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csináltam egy rovatot, ami abc-sorrendben tartalmazza a témában felmerülő dolgokat, folyamatosan bővítem.     antibiotikum Műtét után adható megelőzendő / kezelendő a fertőzéseket. Én fogorvosi kezelés miatt (lásd lentebb) szedtem a műtét után.   Tudnivalók a…..
Most, hogy immár több mint két hónapja gyömködöm napi 10 percben a mellem, beszámolok a változásokról. Tényleg puhább lett tőle, egész természetes lett tapintásra is. Pl az egyik dudorosabb, érzékenyebb volt ennek előtte, mióta csinálom ez is megváltozott. Szóval csinálom…..
Új rovat, innen magyarítok egyébiránt.    Normális, hogy műtét után sziszegő (szerintem inkább szörcsögő [a szerk.] hangot hallok kiszűrődni az implantátum körül? Igen, normális, nem kell miatta aggódni.  Műtét után az implantátum tokjában folyadék…..
Múlt hét kedden sikerült eljutnom kontrollra. Elvileg szept. 14 körül kellett volna, de én sem csipkedtem magam, valamint mikor időpontért telefonáltam, csak két héttel későbbre tudtak adni. Be is estem kicsit késve (én mindig kések, de jó tulajdonságom, hogy előtte…..
(Nem tüntem el, csak elkezdődött a nagynak suli és én jobban be vagyok fogva, a háromnegyed hetes reggeli felkelést meg nehezen viselem, sosem fogom megszokni.)Na szóval: valamikor jövő, vagy a jövő utáni héten megyek kontrollra, amikor is a masszázstechnikát fogja nekem bemutatni a…..
Egy kicsit visszakanyarodok az implantátum-típusokhoz, csak hogy jobban lássuk mit is jelentenek a köbcentik és hogy miért is számít az, hogy milyen széles a mellkas.Idemásolok két táblázatot, kettőt, mert aszerint is változnak az adatok, hogy magas, vagy alacsony profilú…..
Az első kontrollra, kötéscserére a műtét után három nappal kellett mennem. Levették az óriás leukoplasztokat (ezt a múltkor elfelejtettem írni, ezek háromszögalakaban vették körül a mellemet, gondolom ez is rögzítési célból, efölött volt a gyógymelltartó, magán a hegen…..
Amiről még nem írtam, az a gyógymelltartó okozta kényelmetlenségek. Röviden és tömören: ha a spanyol inkvizíció, Bernardo Gui-vel az élen ismerte volna a gyógymelltartót, az tuti, hogy kinzóeszközeik széles palettáján előkelő helyet foglalt volna el. Attól eltekintve, hogy…..
 Tehát, az elhatározás után jönnek a kötelező elintéznivalók ahhoz, hogy meglegyen a műtét. Július 2-ra kértem újra időpontot. Ekkora magammal kellett vinnem az implantátum és a laborvizsgálatok árát. Ez utóbbit persze máshol is meg lehet csináltatni, állami…..
Július 14-re, délután 3 órára jegyeztek elő műtétre. Aznap reggel 9-től már nem lehetett ennem-innom. A déletőttöt készülődéssel töltöttem, még a lábamat is leepiláltam :)(Mintha bárkit is érdekelt volna műtét közben.) Kicsit izgultam, de nem a fájdalomtól féltem: …..
Június 4-én mentem (az ingyenes) konzultációra. A doki személyesen is ugyanolyan volt mint telefonon: a megbízhatóság két lábon járó szobra.:)  Fehér "élére" vasalt köpeny, makulátlan ing, nyakkendő, őszülő halánték, birkatürelem és mérhetetlen precizitás…..
"My way is to begin with the beginning, szokásom a kezdetén kezdeni" - ahogy a klasszikusok mondják, én is az elején kezdem. Szóval majd' egy évtizednyi  gondolkodás után elhatározásra jutottam: mellet, sőt melleket akarok. Az első akadály ugye az anyagi vonatkozás…..
Eredetileg illusztráció gyanánt nem akartam magamról képet feltenni, pláne hiányos öltözékűt, tekintettel háromgyermekes anyai mivoltomra, de aztán úgy gondoltam, hogy mint az okos lány a mesében találok valami áthidaló megoldást. Az áthidaló megoldás egy szűk, minta…..
A kommentezők közül páran nem értették a praktikus okokat, amik miatt a műtétet választottam. Ez - meg vagyok győződve - abból fakad, hogy az emberek agyában más-más koncepciók élnek a kis mell fogalmáról. Valószínűleg ami számomra normális, nem kicsi mell, az másnak kis…..
jozefa 2008.08.12 10:44:25
Próbáltam keresni valami jó magyar nyelvű linket, ahol mindent meg lehet tudni, de csak angolul találtam, így az angol nyelvű Wikipedia-ról vettem az infókat és csináltam egy kivonatos fordítást. (Csak nehogy úgy járjak, mint Karinthy, aki egy angol nyelvű biológiai tárgyú…..
Szóval idén nyár elején elhatároztam magam, elkezdtem nézelődni a neten. Nem ismertem személyesen senkit, aki már átesett ilyen beavatkozásom, lövésem sem volt, hogy melyik orvost válasszam. Az árakkal nagyjából tisztában voltam, úgyhogy pár extradrága orvos így ki is esett a…..