Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DailyProphet

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a…..
DailyProphet 2016.11.26 20:44:29
OK, egyetertek: a cikk osszemossa a migransozast es a valodi problemat, valszeg, az olvasottsagert. Tisztabb lett volna, ha migransozas nelkul, csak a lenyeges pontra, az eroszakra, a nok helyzetere koncentral. Csak akkor nem lenne latogatottsag, komment. Sz..r ez igy.

DE. Mint aldozat, segito, a tema ismeroje, elmondhatom, hogy NEM LIBSI f..zsag az a "magyarok fele". Tobb.

Kerdezd meg szepen, otthon, anyukadat, HA MERED, hanyszor szaladt ki ejjel is inkabb 10000szerre felmosni a konyhat, nehogy apad felreszegen ramasszon.
Vagy, ami normalis, amire a kislanyokat tanitjak "hagyd, akkor hamarabb szabadulsz!", hany nagyfater tapizik, vagy apa mustralja az eppen bimbozo mellet, hogy "hmmm". Nem tanyasi, roma, muveletlen faszok, nem. Diplomas, vezetobeosztasu NOK ES FERFIAK.
Igen, anyucik... foleg a kisfiaikkal szeretnek jatszani... menj haza, es csak figyeld, hogy furdeti az asszony a kisfiad, vagy mivel bunteti (a futyi ugyanis egy bizonyos korig "anya felsegterulete"...)
Lehet, hogy a kedves kommentelok artatlan, nagypofaju, megmondo-emberek. Lehet, hogy ebbol a szempontbol mind szuletett gentleman. De egy valami oriasi hiba, ami sajnos, intelligencia-problemat feltetelez: ha egy legyintessel elintezed.

Tudod, mi a valodi statisztika? Hogy ebben a keresztenyinek mondott, konzervtiv ertekrendunek hirdetett, europai, 1100 eves kulturaban a szexualisan bantalmazott gyerekek (ertsd 12 eves kor alatt, mind2 nembol!) aranya bizony minimum 30%.
Leforditom, hogy megertsd: 10bol 3 gyerek (aki azota felnott, gyerekei vannak, unokai, es epiti a szoci... bocsanat, a keresztenyi ertekeket) 12 eves kora elott atelt olyan elmenyt, ami miatt azonnal felnott. Miert fontos ez? Mert mar Freud ota koztudott, amit aztan o gyavan visszavont, de C.G. Jung, ha az o neve mond valamit, ki merte mondani, tessek utananezni: a bantalmazott gyerekekbol 99%ban bantalmazok lesznek. A maradek 1% pedig levadassza oket.
Miert fontos ez? Mert, amig a gyerekek szexualis targykent, akar csak megcsodalasra is, valo kezelese, intim szferajuk tokeletesen tulajdonkent valo kezelese a magyar tarsadalom perdonto tobbsegenek noramlis, hogy a halalba varhatnank el, hogy barkit is erdekeljen egy pofon, megfelelmlites, vagy ellenallas/beleegyezes nelkuli szex, hazassag, vagy barmi. Lof...t se erdekel.

Az a ferfi, aki azt meri mondani barmilyen ilyen temaju cikkre, hogy ez nem igaz, nem fedi a valosagot hogy a baloldal-libsik-gyurcsany vagy eppen fidss-jobboldal-elvadult radikalis konzevrvativok talaltak ki, es eljen a macho Trump, majd jol gatyaba razza a picsogo libakat, nos tisztelt uraim! Tessek szepen hazafaradni es elbeszelgetni a kedves mamaval, noverrel, nagynenivel! Meg tetszenek tudni, hogy mindet megeroszakoltak mar min.1szer, a kedves ura, szomszedja, orvosa, tanara, fonoke....jaj, de miert nem jelezte ezt senkinek, kedves mama? "Minek tettem volna? Ez a normalis, igy mennek a dolgok, igy mentek mindig. Meg aztan gyorsan tulvoltam rajta, el is felejtettuk az egeszet..." Mert igy mennek a dolgok, mert mindig is igy mentek...

Nem furcsa, hogy az 1.vh utan, a tiszazugi sorozatgyilkos asszonyok kozul csak azokat itelte el a birosag, akik konkretan anyagi haszonert oltek? Senkit nem akasztottak fel, mert elege lett a pias, serult, vadbarombol, es megadta neki, ami szerinte jart, mert az arzenon kivul nem allt ki mellette, nokent, senki? Nem furcsa? Meg a csendor/rendorok is ertettek, mi van... 100 eve nem valtozik semmi. Csak az arzen nem elerheto.