Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dewey

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen lehidaltam ettől a 10 eurós ekönyv-olvasótól. Letisztult céleszköz, ami gyönyörűen ragadja meg az egész ebook-ügy lényegét: a hardver nem számít. Tankönyvek lapjaira kívánkozik egyébként, hogy milyen gyors ebben a szegmensben a commoditization, azaz egy speciális,…..
dewey 2012.10.12 12:57:43
@VacakBlogHu: részben igaz ez a nosztalgia... én is imádok kinyitni egy százéves könyvet, beleszagolni, belelapozni, de el kell fogadni (sőt, akár örülni is kell neki), hogy változik a világ... Te is itt kommentelsz egy blogon, és nem kézzel írott levelet küldtél el postán, hogy a következő hónapban megjelenő könyvekkel foglalkozó havilapban esetleg megjelenjen...
dewey 2012.10.12 12:59:29
@okoska01: na, pont ezt mondom én is!!!
Követeljük a magyar nyelvű ekönyveket!!! aztán aki akarja olvashatja papíron, vagy elektronikusan...
E-könyv olvasók K, mint mélység 2010.09.13 06:45:00
Igen sokat gondolkodtam azon, hogy mit is kezdjek Bigyó Felügyelő nagylelkű felajánlásaként megkapott Kindle WiFi-vel, már ami a mélységi tesztet illeti. Úgy döntöttem, hogy nagyon adja magát az összehasonlítás a Nookról készült cikkemmel, ezért, bár nem azonos mélységben,…..
                  Elsőnek egy szerintem klasszikus "egynek jó" bor...Egy igazi mindennapi fogysztásra szánt, és arra tökéletesen alkalmas bor.Borbírálat:megjelenésében, illatra, zamatát…..
A Művelt Alkoholista Bor a porban 2007.08.15 14:15:00
Eddig mindig vizezetlen sört ittam a Szigeten, mert az ott nem az alkoholkultúra terepe. Mígnem támadt néhány felismerésem. Előbb néhány éves spéttel felfogtam, hogy kint van népszerű boraival a Hilltop Neszmély. Aztán ezt összekapcsoltam a köztudomású ténnyel, miszerint a…..
dewey gasztronómiai blogja Első 2007.04.12 22:51:47
igazság szerint nem is tudom miért regisztráltam magamat...illetve 2 lehetséges okot tudok elképzelni: egyrészt fájt volna, ha valaki előttem foglalja le a "dewey"-t..., másrészt meg manapság már szinte mindenki blogol.... annyian teszik ezt rendszeresen, hogy biztos van benne…..