Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Páneurópai Harci Kos

0 bejegyzést írt és 1162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha hihetünk legfrissebb informátorunknak, egészen elképesztő állapotban van az OrangeWays. Nagyjából azért követjük a leépülést, olyan is volt már, aki nem fért fel a kifizetett járatára. Helyhiány miatt külföldön felejtett naiv ügyfélekért azonban ezúttal küldtek egy…..
Páneurópai Harci Kos 2013.08.14 13:00:03
@szgy: Mesebeli:)
Csakúgy mint a "levél" ilyen szavakkal, hogy"hallomásból szerzett történet, nem saját" "állítólag"
A média szelektív emlékezetkiesése (és egyiptomi fókusza) ellenére Szíriában is helyzet van, cikkünk a rendre szóba kerülő légtérzár problematikáját taglalja. Június 17-én Obama elnök kijelentette, hogy nincs humanitárius jogalapja Szíriában egy repüléstilalmi övezet…..
Páneurópai Harci Kos 2013.07.09 13:36:14
@röf: Jobban szeretnél inkább egy kis mohamedán megszállást?
Magyarországnak volt része benne 150 évig...

Az a baj, hogy mind a két fél idióta.
Mérsékelt politikai vonal kellene.
A siker receptje pedig nem más, mint hogy nálunk nem volt megszorítás Matolcsy György, 2013. június 28...
Páneurópai Harci Kos 2013.07.09 12:48:28
Elesne a 400 millió forintos Las Vegas-i szerződéstől az Attraction, ha elvállalná a szombat esti fellépést A Szépségkirálynőben, írja a mai Blikk. A bulvárlap úgy tudja, Hajdú Péter most idegesen hőbörög, mert az Attraction társulat vezetője, az ex-Hip Hop Boyz-tag Szűcs…..
Egyes piros lámpás házakba be sem engedik őket, mert több velük a gond, mint a hozadék. Másutt inkább a tapasztaltabb örömlányokra bízzák őket, akik már láttak egyet s mást, mert a fiatalok megijednek. Legalábbis ez a helyzet a japán Okinawán, ahol az ott állomásozó amerikai…..
Zseniális, zseniális és zseniális. Ezt tudjuk mondani. És talán és legfőképpen azt: gratulálunk a magyar Attraction csapatnak, hisz néhány perce megnyerték a Britain's Got Talent-et. A britek odáig vannak értük. Mesteri húzás volt, hogy az ő történelmüket vitték színpadra…..
Páneurópai Harci Kos 2013.06.09 11:36:18
@kvadrillio: Több lesz az, megy mellé mindenféle szerződés még, fellépések, stb..:)
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
A hotelek ma már nem csak szállást biztosítanak az utazóknak, hanem komplett szórakoztató, wellness és gasztronómiai központokká váltak, ahonnan a vendégnek néhány napig akár ki sem kell tennie a lábát, akkor sem fog unatkozni. Bemutatjuk a tíz legnagyobbat. 10. Excalibur…..
Páneurópai Harci Kos 2013.06.07 13:29:44
@vacsad: Az nem a sivatag közepe:)
De mi a gond vele?
A világ egyik legnagyobb szórakoztató központja, ezt a feladatot teljesen jól ellátja :)
"Környezeti károk" nem is tudom, vessük össze egy iparvárossal (Budapesttel is összevethetjük) melyik a szennyezettebb egy átlagos napon,
Páneurópai Harci Kos 2013.06.07 13:45:08
@vacsad: " vízkészletek hihetetlen mértékű kifosztására egy olyan cél érdekében amit én személy szerint feleslegesnek tartok."

Majd megoldják valahogy (pl Óceánból)
Még mindig jóval egészségesebb ott élni, mint Bp-n :)
(nem találkozni annyi irígy és rosszmájú emberrel:)

Melyik Orlando (Florida vagy LA?
Páneurópai Harci Kos 2013.06.07 14:01:28
@vacsad: A dekadens tevékenységet egyáltalán nem ítélem el:)

És mi lenne amúgy a megoldás? Hagyják abba és költözzenek el? járjanak úgy, mint Detroit? Olyat senki nem fog tenni.
Lepárlás és csövezés (mármint a szivattyúk)
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Páneurópai Harci Kos 2013.05.29 15:03:04
@zsiráfffff: "mert a gyereknek nem ápolásra van szüksége, hanem gyerektársaságra, akikkel vagy akik mellett játszhat pontúgy mintha semmi baja nem lenne. de hiába, nálunk ők leprások, fertőzőek, nemkívánt elemek, jajjcsak velüknekelljen foglalkozni. pontmint a haldoklók és az öregek. ez van. persze naiv gondolat egy csilivili sznobgyűjtőhelyen elvárni, hogy nem dobják ki őket, de mégis. "

A wellnesnek nem az a specialitása, az csak egy kényelmi szolgáltatás, amit kihasználtak, kissé túlságosan is.
Páneurópai Harci Kos 2013.05.29 15:06:43
@Fejesrob: Átmenetileg bezárják a gyerekmegőrzőt. majd amikor a vihar elült újra kinyit. (vagy nem nyit ki)
Amúgy nem nagyon hiszem, hogy nagy vándorlás lenne arrafelé, tömegközlekedés/belépőjegy..:)
Péter megdöbbenve szemlélte tegnap uzsonna után a Mammut KFC-ben, hogy egy alkalmazott nem csak az asztalról gyűjtötte össze az épen maradt papírpoharakat, de még a szemetesből is kiszedte a jobbakat. Pánikra semmi ok, valószínűleg a gyerekének gyűjti őket, a mosogatógépet…..
Egy a múlt héten közzétett közvélemény kutatás eredményei szerint az amerikaiak 29%-a gondolja azt, hogy a szabadságjogok védelme érdekében fegyveres felkelésre lehet szükség a közeljövőben. A pártállás jelentősen befolyásolta a véleményt. A szabadságharcot a demokraták…..
Páneurópai Harci Kos 2013.05.06 16:24:13
@Muad\\\'Dib: "randomly selected sample of 863 registered voters nationwide"

Hülye módszer. 863 ember válaszát egy nemzetre levetíteni: faszság.
Páneurópai Harci Kos 2013.05.06 16:27:38
@calabria007:
"az USA alkotmányt per definitionem nem lehet átírni, csak kiegészíteni lehet... "
Jól megcsinálták, bezzeg a mi tákolmányunk hetente változik, majdhogynem.
Páneurópai Harci Kos 2013.05.06 16:30:32
A Bioshock Infinite legelején, kb. a játék 1 százalékánál van egy rész, ahol a főhőst, Booker DeWittet megkeresztelik, amint megérkezik Columbia lebegő városába. Ezt a jelenetet nem lehet átugrani vagy megkerülni, a játékosnak csak egy választása van: a „nyomd meg az X-et, hogy…..
A Zugügyvédnek az alábbi történetről eszébe jutott az az időszak, amikor egy bankban dolgozott jogászként, és havonta ügyeletet kellett adni az éjszakai vakriasztások kezelésére, és a riasztórendszer kikapcsolására. Volt amikor egy beszökött macska aktiválta a…..
A fogvatartottak nagyjából fele éhségsztrájkba kezdett a hírhedt guantánamói fogolytáborban. A 166 sztrájkolónak közel fele semmilyen táplálékot nem fogad el. A rabok az embertelen körülmények és a határozathozatal nélküli fogva tartások ellen lázadtak fel. Néhány rabot…..
Ahogy az Index korábban már megjegyezte "a bostoni robbantás sem ússza meg összeesküvés-elméletek nélkül". Egy kicsit tovább feszíteném a húrt. Az eset óta újabb és újabb fényképek kerülnek napvilágra, és éles az szemű alufóliakalaposok sem pihennek. Néhány fényképen…..
Páneurópai Harci Kos 2013.04.21 17:30:30
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

remélem ezt nem gondolod komolyan.
az oroszoktól tippet kaptak, hogy nézzék át, átnézték, nem találtak semmit.
ezután kapták meg az állampolgárságot, és semmi nem utalt arra, hogy azok ketten megőrülnek.
Az Amnesty International Magyarország cikke: Jól döntött a BRFK, amikor két pofon után idén inkább nem próbálja betiltani a Budapest Pride Felvonulást. Ha Magyarország a melegjogok területén is kelet felé nyitna, az szégyenpadra küldené az országot. El kellene dönteni, kikkel…..
A kínai konyha híres változatos színéről, jellegzetes aromás ízéről, a területenként eltérő stílusáról és különleges összetevőiről. A következő tíz étel mindegyike egyedi a maga módján remek ízével, megjelenésével és hagyományos…..
A "Budapesten minden rossz" típusú morgolódók egyik állandó témája volt, hogy miért nem képesek megtanulni nálunk az emberek, hogy jobboldalon állunk a mozgólépcsőn, hogy baloldalt gyorsabban  lehessen haladni (vesd össze autópályák leálló-, külső és belősávja). Nos a…..
Épphogy kihevertük Szaniszló Ferenc Táncsics-díját, hülyeségnek nincs határa, ezúttal nem NATO gépek támadják a vörösiszap tározókat, hanem twitterrező amerikaiak üzennek hadat Csehországnak! Legfrissebb videó az eset kapcsán, amikor az FBI is téved: Az indok egyszerű:…..
Alig két hete állt fel Orbán Viktor a Parlamentben és tiltotta be az Adj Gázt felvonulást. A Miniszterelnök, ahogy mi is megírtuk, a problémát nem megoldva, a jogszabályokat áthágva próbálta erősíteni a jó király imidzsét. De tegnap óta ez porba hullt, a király meztelen, és a…..
Páneurópai Harci Kos 2013.04.20 13:21:14
Az egyik nagyvárosunkban (szándékosan nem nevezem meg ) az elmúlt néhány hónapban a klasszikus, hagyományos frissítő masszázst végző masszőzök/masszőrök számára erősen beszűkültek a lehetőségek.     Az a hír járja, hogy egyre több új szolgáltató lép színre, a masszőrképző …..
Nem sokat konyítok sem az aktmodellkedéshez, sem pedig a pornózáshoz, de örömmel látom, hogy ezekben a körökben valóban törődnek az alkalmazottakkal, és nem csak üres ígéret a fejlődési lehetőség. Amint megunják a testük kizsákmányolását, már ugorhatnak is a DJ pultba egy…..
addict Tudsz pisilni ha néznek? 2013.04.17 14:54:12
Mindenkinek meg van a saját pisilési szokása: fütyörészik, énekel, esetleg táncol vizelés közben, vagy csak simán a teljesítményre koncentrál. Van akinek semmi gondot nem okoz mások előtt könnyíteni magán, de az átlag ember rögtön feszengeni kezd, ha rajta kívül más is…..
Páneurópai Harci Kos 2013.04.17 21:18:37
A megbotránkoztató humoráról híres Family Guy március 17-i, Turban Cowboy című epizódjában Peter Griffin futókat üt el autójával a bostoni maratonon, ami a hétfői merényletek fényében kicsit kegyeletsértőnek tűnik, pedig nem annak szánták persze. Mint ahogy egy másik részt…..
Bár állítólag az EU miatt 2006 novembere óta az utasnak kötelező lenne műanyagzacskóba csomagolni a parfümöket, Frank csak március óta találkozott a rendkívül idegesítő jelenséggel Ferihegyen. Zacskót ugyanis nem biztosítanak, ezért azt az újságosnál lehet venni 100…..
Páneurópai Harci Kos 2013.04.05 22:13:02
@gio: "ázsiai utassal még soha, egy darab problémám nem volt az évek alatt. tisztelik és követik a szabályokat, ráadásul halál jópofák is :) "

Szerintem akkor még életedben nem utaztál Kínai járaton.
vagy csak nekem volt pechem, mind a 4x< alkalommal.