Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zerstörer

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kösz Norbi, hogy megihlettél a tapló videóddal! Rég nevettem ilyen jót emberi butaságon. Nem megyek bele mélyen abba, hogy mekkora hímsoviniszta ember képét festetted magadról, felesleges, látja mindenki. Abba sem megyek bele, hogy mit és miért mondtál rosszul, mert azt is látja…..
Zerstörer 2020.01.22 08:24:30
@#szájbergyerek#:

Ez pontosan így van. A férfi elvárások a nőkkel szemben tűzzel-vassal irtandók. Ugyanazok prédikálnak a felületes, csak a külsőségekkel törődő disznó férfiakról, akik közül sokan büszkén hangoztatják hogy mondjuk 180 centi alatt szóba sem jöhet senki...
Afrikába érkezett hétfőn a sussexi hercegi pár fiukkal, Archie-val együtt. Reggel szálltak le a repülőről a dél-afrikai Fokvárosban. A hármasnak ez az első hivatalos útja családként. A hercegi pár látogatását fokozott biztonsági intézkedések kísérik. Voir cette publication…..
Oroszország ügyében a Nyugat megosztott - lásd Magyarországot - így immár képtelen közös stratégiára, mégis határozott választ kell adnia, ha Moszkva semmibe veszi a politika alapszabályait. Magyarországon már akkora a korrupció, hogy Budapestet nyugodtan lehet a Duna Moszkvájának…..
Zerstörer 2018.04.01 17:47:39
A 32-es gyalogezred bakái Budapest háziezredének tagjai voltak. Népszerűségüket mi sem mutatja jobban, minthogy még dal is született róluk (32-es baka vagyok én...), amit ma is sokan ismerünk, bár a dal eredetéről nem sokat tudunk. Eddig én is csak ezt az egy dalt ismertem a 32-es bakákról, de…..
Mi már túl vagyunk rajta, de a családban van aki még csak most kezd rácuppanni a Bogyó és Babóca által épített, lopakodóan pusztító kreténségre - az érintett lurkó most lesz három. Első blikkre rohadt aranyos, bogarak (meg egy csiga) prüntyögnek és ökörködnek, jaj de jó,…..
A Friedrich Ebert Alapítvány „Nők és társadalom“ címmel rendez vitafórumot, melyen a szélsőjobboldali mozgalmak eddig elhanyagolt dimenzióját vizsgálják: a nők szerepét – célcsoportként, aktivistaként és a kollektív szélsőjobboldali identitás részeként. Az…..
Modorosblog A költségkímélés 2010.11.18 06:00:00
-Apám, nem nagy szám ez a nyugati élet. Pedig nem is étteremben vagy építkezésen kell dolgoznom, de minden kurva drága itt. Sima szobabérléssel meg egy-egy kocsmázással alig tudok félretenni 3-400 fontot havonta. Saját lakás vagy autó szóba se kerülhet.-Már megint csak a…..
Zerstörer 2010.11.18 15:22:43
Zerstörer 2010.11.18 15:24:33
@vészmadár (pica pica):
Jó, akkor faszfej vagy. Én meg modoros.
Zerstörer 2010.11.18 15:38:37
@vészmadár (pica pica):
Nem sért, bár én is sváb vagyok, de fatornyos-falumban a "magyarok" körében ez, mármint ha valaki sváb sokáig olyan zöngékkel hangzott el, mint a 'büdös zsidó' 1928-ban a dzsentri klubban. És nem vonult ki az Ensz meg NYT-ban sem írtak kolumnás cikkeket a jelenségről.
Egyébként leszarom, túlreagáltam, sorry, nem akartam zsidózni.
„A hazakísérős, lépcsőjelenetes, búcsúcsókos befejezés helyett a lány részéről csak egy gyors szia a végeredmény. A srác tesz még néhány határozott kísérletet, és még egy sziát ki tud harcolni” – következő elbeszélésünk egy helyes lányról szól, aki…..
Zerstörer 2010.11.03 14:11:27
@bagolybagoly:
"Szerintem az a gavallér, aki ellenszolgáltatás nélkül állja a költségeket."

Azt baleknak hívják. A nőt, aki meg elfogadja az ingyenpiát azt meg kedveskedve gerinctelen ribinek.
 Figyelem! Öncélú, öntömjénező, egyáltalán nem szórakoztató vagy akár vicces sorok következnek.Az Ez a nap más, mint a többivel meg a kellemetlen munkahelyi álmeglepetés-köszöntésekkel szemben az Alma együttes produkciója (még) egyáltalán nem unalmas vagy…..
Zerstörer 2010.10.29 10:17:47
(Az írás és a nick alapján azt hittem először, hogy lány írta, de ezek szerint talán mégsem. Ez egy "Ketten a világ ellen"-szerzőpáros inkább :)) A kört talán túlságosan leszűkíti, de éppen ezért vannak benne találó megállapítások. - Tibi) Szia…..
Zerstörer 2010.10.27 08:06:02
@lárvalányhaj:
na jó,de ha megfordítjuk a dolgot és azt nézzük, hogy azok a nők, akiknek nem sikerült/nem akarták, de már megbánták milyen képpel mászkálnak negyvenévesen fel-alá, akkor kijelenthetjük, hogy a nőknek még is csak ez az igazi feladatuk, a többi csak ráadás vagy kényszer.
A világháború-rajongás orvostudományának belgyógyásza, ezen a stáción mindenki átesik, és idővel vagy bír továbblépni, vagy megmarad itt egy életen át. Bizonyára felesleges külön kiemelni, de mind közük ők a legkevesebb fantáziával megáldott katonabarátok. A…..
Zerstörer 2010.10.12 14:46:18
@Professor Pizka:

A férfit a kard tegye boldoggá, ne a hüvely.
Talán vannak közöttetek, akik emlékeznek még a Wonderbra 2000 körül futott hirdetésére, amelyről egy csinos nő nézett ránk kihívóan egy szál melltartóban, miközben azt mondta: Nézz a szemembe. Mondom a szemembe. A reklám akkor nagy sikert aratott, sokan, sok helyen hivatkoznak…..
Kedves Tibor!A pozitív visszhangra való tekéntettel ezúton küldök egy újabb szösszenetet, olyan témáról, ami már jó ideje piszkálja a csőrömet.Tengermély tisztelettel,lárvalányhajÍmé tehát:   A frusztrált omegahím A frusztrált omegahím legfontosabb…..
Zerstörer 2010.09.03 12:21:04
@Amanda Lear: két vőlegényed van? Te aztán nem szarral gurigázol.
Ostoba ribanc :)
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
Zerstörer 2010.08.04 15:00:13
@phaszfej:
Hiszen a csajnak csak arra kell, hogy gyereke legyen...

Végső soron mindig "csak" erről van szó. Anyukánk szeret minket minden érdek nélkül.
Modorosblog A Válogatós Srác 2010.07.15 07:00:00
-Odanézz, Papesz! Renikének úgy látom, melege lett így július közepére. Azta, ezt a rugalmas labdasegget figyeld, te, ilyen oltárt fabrikálnék neki a telken, ráültetném, és csúszva-mászva kúsznék alá, imádnám... -Édesapám, te nem vagy normális. Ezt? Egybebokája van és…..
w A Tesco-titok [recycled] 2010.05.04 22:06:00
Szerencsére nem minden jobbos ötletről derült ki mára, hogy nem lehet megcsinálni. A hipermarketek vasárnapi lelakatolásának például semmi akadálya, ahhoz nem kell pénz, se ész, csak oly szent akarat. És a megszokott jobboldali tempó: ők jobban tudják mindenki helyett, hogy mi a…..
(Magyar Hírlap Online, 2010 március 27.)..
Zerstörer 2010.03.29 20:17:17
@amergin:
Végül is ti abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy mivel - gondolom - emelt fővel szavaztatok kommunista utódpártra ezért a magadfajtát nehéz bármilyen morális alapról kritizálni. A saját etikai megfontolásaitokat ugyanis deklaráltan lehúztátok a WC-én.
"Halkan beszél, egyenletesen, soha nem emeli föl a hangját, ritkán mosolyog, a kérdések után vár egy kicsit, gondolkodik, mielőtt válaszolna. Marie Ndiaye a neve, szenegáli vezetéknév, arcát, bőrszínét tekintve afrikainak látszik. De teljes egészében francia közegben,…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Hegedűs Zsuzsa a Heti Válasz interjújában közölte, hogy, idézem, ki kell közösiteni a monoki polgármestert Szepessy Zsoltot. Erősen támadja a Bajnai féle költségvetést, de pont az ellenkezőjéért mint Rózsás Alina Isabella és a többi ismert közgazdász. Kevesli a…..
 Lassan egy éve már, hogy elkezdtük a modorosságot bizonyos helyzetektől függően védeni: akkor főleg az idősebb korosztálynál és a mulatós nótáknál találtuk természetesnek és kívánatosnak a megszokottnál talán több negédességet.Régóta foglalkoztat azonban egy másik…..
- Nekem ez a Kitty már ab ovo abszolút antipatikus volt. Ilyen téren nekem úgymond csalhatatlanok a premonícióim. Kérlek szépen az a status quo, hogy Kitty csalja a barátját, ráhajtott a főnökre, és olybá tűnik, hogy célt is ért; nemrégiben mindenesetre in flagranti találták a…..
Zerstörer 2009.11.12 14:47:58
@HRita:
Ahhoz mit szólsz, hogy "szuterén jogom"....?
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
Én egy 7 éves házasságból születtem. Mi 11 évnél jártunk. Szerinte ez nem is fontos...csak az utcsó 2 év.A kép innenGondoltam megosztom veletek miért is csökken a magyar népesség.Évtized+1 évnyi párkapcsolat után, sikerült kitennie a leányzónak.Korrekt…..