Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dagadt Botsáska

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta PWRacing Ákinál regenerálódik az Időnként Kissé Elátkozottnak Tűnő Datsun 260Z, aka Hangyász, azóta olyan, mintha én egy közel fénysebességgel távolodó űrhajóról szemlélném a dolgokat. Míg nálam egyet rebben a másodpercmutató, Baksán elkészül egy fél…..
Dagadt Botsáska 2012.10.10 08:08:17
Vöröshajú lányok Marie 2012.09.22 15:00:00
..
Dagadt Botsáska 2012.09.24 00:10:03
Túl nagy már a több mint 40 hektáros birtok Barry Levinson számára, ezért inkább visszahúzódna egy másik villájába. Így néz ki a híres rendező eladásra kínált ingatlanja. A Levinson família 12,9 millió dollárt kér a negyven hektáros telekért és a rajta álló…..
Dagadt Botsáska 2012.09.20 19:56:07
@Achilles: na igen, ez a fő kérdés, amiért ingyen sem kéne :)
Vöröshajú lányok Ester 2012.09.11 05:26:00
Magyar hölgy: ..
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium 2012. februárjában bocsátotta társadalmi egyeztetésre a Büntető törvénykönyvről szóló törvény tervezetét. A kormány – kiváló kommunikációs érzékkel – a négynapos ünnep előtt, április 27-én nyújtotta azt…..
Dagadt Botsáska 2012.05.08 10:35:52
Hogyan néznének ki a '80-as évek legendás horror-karaterei, ha velünk együtt öregedtek volna az elmúlt két-három évtizedben? Ezt a kérdést járta körbe Federico Chiesa, olasz fotós a Horror Vacui című sorozatban. A speciális effektek, a styling és a smink Carolina Trotta munkája.…..
A horvát csatlakozási tárgyalások résztvevőjeként bizton állíthatom, hogy Magyarországot a jelenlegi állapotában nem vennék fel az Európai Unióba, mondta Hannes Swoboda, az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége frakciójának vezetője, aki február 10-én Budapesten…..
Belsőség Végre! Látjuk a célt! 2012.02.11 07:23:00
Most, ahogy ezeket a sorokat pötyögöm, döbbenek rá, hogy milyen régen nem jelentkeztünk már a Shitgun-projekttel. December 18-án volt az utolsó poszt. Igaz, ünnepek, új év, a munka ellepett minket, azóta csak kétszer voltunk kinn a Sabc műveknél, ami nem sok. Ellenben olyan szintű…..
Nem is találhatnánk a bloghoz jobban passzoló játékot a My Dear Bossnál. A klasszikus rugdosós/hajigálós alapra ezúttal a beosztott kontra főnök témát húzták rá, és remek munkát végeztek. A mára alapelvárássá vált sokrétű fejlesztési lehetőség és achievement…..
   Miranda Kerr, Adriana Lima, Candice Swanepoel és a többi Victoria's Secret angyal után, most Palvin Barbara is megmutatta formás alakját a márka darabjaiban. A szexi fehérneműkben pózoló Barbi, még csak idén ősszel töltötte be a tizennyolcat, de már számos…..
Dagadt Botsáska 2011.12.06 11:15:08
Megszülettek a parlamenten kívüli ellenzék új sztárjai – írja közömbösnek biztosan nem, lelkesnek annál inkább nevezhető tudósításában az Index újságírója a mai tüntetésről. Árok Kornél és Kónya Péter neve mára valóban politikai jelentőséget kapott, ők ugyanis…..
Trollforgató F*sztivál 2011.08.16 16:30:00
Már megint itt nyomatja a faszparaszt Gerendai a sírós dumát, hogy idén is veszteséges lett ez a köcsögség. Nem elég, hogy fél Nyugat-Európa legalja parasztjai okádják tele Budapestet apuci pénzéből, még sajnálnom is kellene azt a nyomorékot aki idecsődíti ezt a csürhét…..
Dagadt Botsáska 2011.08.16 16:59:55
Ha úgy képzelitek, hogy a globális pénzvilág urai és a politikusok luxusbordélyokban beszélik meg a bizniszt és úgy osztják újra fel egymás közt a világot, hogy pucéran ülnek a pezsgőfürdőben pár szöszivel, hát nem jártok messze az igazságtól. Filmbe illő jelenet volt a…..
Dagadt Botsáska 2011.08.02 08:38:38
@butyko: nyugi, nem
Cork77 ugyan naezmieznek szánta az alábbi Mustangot, én lelövöm a poént, és íme, egy határozott vonalakkal átépített amerikai csoda.Ebből a szögből aztán találgathatna az ember..LSD, mi más. Innen egy kicsit már Morgan-es az orra..Veszélyes orr, veszélyes popsi.Én szóltam. Ez…..
Dagadt Botsáska 2011.07.20 20:47:21
  Nem hivatalos díj persze, de azért sokkal többet ér, mint egy "interneten ki kattint többet" verseny első helye. A Weburbanist ugyanis tényleg a legérdekesebb, legkülönlegesebb cuccokat szokta összegyűjteni (ha valaki nem ismerné, nem egy kis blogocska, csak rss-en…..
Dagadt Botsáska 2011.07.13 17:57:53
@félemelet: mondasz valamit azzal a barackszín gipszstukkóval :))))
A tömegaránnyal nem volt gondom, ellenben az anyag és a forma, az épület eredeti stílusától eltérő technokrata "kinövés" igenis disszonáns.
Amennyiben ez volt az eredeti cél, akkor a megvalósítás sikerült.
Dagadt Botsáska 2011.07.13 19:10:17
@félemelet: megnevezted a fő hibát: hozzátenni.
Nem hozzáilleszteni, hanem mellétenni kellett volna. Ha a sarkon is állna egy láb és a felirat nem az épülethez lenne rögzítve, hanem mondjuk kb 0,3 m távolságra lenne tőle az egész objektum, akkor a szellemi mondanivaló is megmaradna és az épületnek sem lenne egy olyan légköre mintha asszimilálta volna a Borg... :)
Tikkasztó hőség honol odakint, így az eheti álomházikónk kiválasztásánál a szellős, hűs terekre, és kerti megoldásokra összpontosítottam. Ez alkalommal Hollandiába látogatunk, és a tavaly májusban elkészült Villa Frenay névre keresztelt családi ház projektet vesszük…..
Miért van az összes politikus a falvak nagyszerűségével megáldva? Talán mert sosem jártak ott, csak falugyűlésen. És olyankor is visszafogták a lélegzetüket. De rossz hírem van, kedves uraim, falun se vágnak minden nap disznót, mert a disznó nagy érték. Csak a politikus-delegáció kedvéért rendeztek…..
Az USA-nak és Európa vezető országainak még kevesebb erkölcsi alapjuk marad, hogy a demokrácia és a szabadság globális védelmezőjének pózában tetszeleghessenek. (Kép: a Time címlapja, 1957.01.07.) Bár győzelemnek indult, a líbiai példa óriási vereség a Nyugatnak. Éppen…..
 Egy katolikus alapítvány kezdeményezte, hogy ,,a megújulás és a múlt lezárása jegyében" távolítsák el a budapesti Gellért-hegyről a Szabadság-szobrot, és a helyére Nagyboldogasszony szobrát állítsák. Bakk István, a Bakk Endre Kanonok Alapítvány elnöke levelében…..
Na, jórég nem jelentkeztem már, de mostanában akkora unalom és letargiában volt itt az irodában, hogy totális alkotói válságba kerültem. Nem, nem azért nem írtam, mert az előléptetésem miatt nem volt időm - a helyzet az, hogy az a múltkori poszt valójában egy vicc…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Dagadt Botsáska 2010.11.24 23:48:36
@Viktus: Amennyiben hiszek neked és mindezen állami szolgáltatásokból semmit nem veszel igénybe akkor te milliárdos vagy akit nem is zavar igazán a "nyugdíjhorror" csak unaloműzésből kommentelgetsz itt...
Dagadt Botsáska 2010.11.25 00:18:58
@Viktus: Lehet, hogy a rendőrség balfék, és nincs rá szükséged, de az is lehet, hogy tegnap kapcsolták le azt a faszit aki holnap vascsővel leütött volna a sarkon 200 ft-ért. Ha neked az egészségügy max annyi, hogy valakinek borítékot kell tolni, hogy ne fordulj fel akkor nagy gázban vagy az alapvető dolgokat illetően... de nem gond, hiszen ha a megfelelő szervek nem gondoskodnának a vonatkozó egészségügyi prevenciós szabályzás betartásáról, akkor könnyen felfordulhatnál valami ostoba fertőzésben ami most max a mélyszegény afrikában fordulhatna elő. Nem csak a te gyerekedet tanítja az állam hanem azokat is akiknek a munkáját, szolgáltatását majd igénybe veszed, pl gázszerelő, fodrász, autószerelő. Ja, autószerelő nem, mert te repülsz, hiszen utak nincsenek is... az autópályát pedig teleportálással közelíted meg, ahol közel sem fizetsz annyit, mint amennyiből forgalomarányosan megtérülne a megépítés-üzemeltetés.

A világ bonyolultabb, mint hiszed barátom, vagy te vagy túl egyszerű. Az "úgy van, mert én úgy gondolom" világnézet nem szolgálja az érdekeidet, hidd el.