Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benzinszivo Szunyog

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előválogatók katasztrófája után egyáltalán nem lepődtem meg, hogy Sixx az élő adás után is arra a konklúzióra jutott, hogy a Rising Starnak már tényleg semmi értelme nincs. Aztán kiderült, hogy két figyelemre méltó énekes csak akad a mezőnyben, ez a szám pedig alig…..
Benzinszivo Szunyog 2014.11.24 10:59:55
@ff48bp: Na ezt a logikát én se értettem. Miért az utolsó adásból juthatott csak valaki tovább, ha amúgy nem jutott volna be? Az első két adásban szereplőknek miért nem volt erre lehetősége? Miért nem az jutott tovább automatikusan, akinek a legkevesebb hiányzott a három adásból? A párbaj hogy lesz jövő héttől? Lesz kiemelés? Aki továbbjutott 90%-al kap olyat aki 70%-al jutott tovább? Vagy sorsolnak?
Jobbegyenes Reklámőrültek 2014.06.11 17:31:57
Nem kell politológus diploma ahhoz, hogy tisztán lássuk: a mai napon elfogadott reklámadó hosszú esztendők óta a legveszélyesebb banánhéj lehet a Fidesz talpa alatt. Az elmúlt években szinte vegytisztán bulváripari és bűnügyi-baleseti értesítőkké rohasztott kereskedelmi tévés…..
Benzinszivo Szunyog 2014.06.12 13:50:11
@kovi1970:
így is van. Már várom, mikor lesz a FIDESZ-nél a "Hosszú kések éjszakája" mikor Viktor elhajtja Lázárt a fenébe megmentve ezzel tőle az országot
Nagyon úgy néz ki, emberek, hogy idén elmarad a Húsvét: locsolkodás ide vagy oda, telt ház mellett hétfőn avatják a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Arénát. Nem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, melyik a legszenzációsabb vonatkozása ennek a hírnek, de van itt néhány…..
Benzinszivo Szunyog 2014.04.18 14:13:05
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)!:
Szerethetné a hegymászást is, akkor már épülne az Alpok az Alföldön.
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
A tücsök típusú, takarékoskodni képtelen emberek, illetve rákok fellélegezhetnek, mert geod01 sztorija is megmutatja, hogy aki már fiatalon előrelátó, az ugyanúgy megszívhatja. Geod01 üzenete az, hogy ne ugorjunk be első szóra a biztosítási ügynököknek, akik magas hozammal…..
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
Tamás, ki tudja hány társával együtt, egy rakás pénzt fizethetett a kormányzat szerencsétlenkedése miatt. Az év elejétől megváltoztak az autók műszaki vizsgáztatásának szabályai, aztán a közlekedési minisztérium a dühös reakcióktól megijedve február 17-én mindent…..
Benzinszivo Szunyog 2010.03.11 08:45:30
Imádták a kommentelők a Féllábú buszvezető a lehúzós tévévetélkedőben című, két héttel ezelőtt élesített posztunkat, amiben Noranora elcsodálkozott, hogyan jöhetett ki páratlan megoldás - 773 - a "3 kislány utazik egy buszon Londonba. Mindegyikük kezében 4 kosár van,…..
Benzinszivo Szunyog 2009.10.02 09:35:57
@szakvizsga: Valahogy én is így gondoltam. Mindenesetre gratula kérdés kiagyalóinak, meg a Vágónak is.
Buta a Budapest Bank, közölte velünk az olvasó, ugyanis 154 Ft hátralékot 4 Ft + 150 Ft postaköltség összetételű csekkeken próbált meg behajtani. Végül a 39 db csekk helyett megoldották a problémát 1 db csekkel, elégedetten hátradőltek, pedig nem kellett volna. Ugyanis újabb…..
Pilu Egyszer volt, hol nem volt... 2009.09.14 08:38:00
  …volt egy magyar falu, tán’ félórányi autózásra Pesttől. Békésen éldegélt a közösség, teltek-múltak a szorgos hétköznapok, és az apróbb problémáktól eltekintve minden jóravaló polgár~, és elvtárs megtalálta számítását ezen a településen.…..
Benzinszivo Szunyog 2009.09.14 16:14:14
@herut: Minden óvódában ez van. Feleségem óvódában dolgozik. Ő nem hoz haza semmit, de a többi konyhás, dadus, stb ölnek a moslékért amit az óviban ételként adnak. Reggeli pl üres zsömle. Még mielőtt a gyerekek megkapják a kaját már egy tekintélyes részét lenyúlják. És így lehet, hogy a 22 befizetett gyereknek 15 sütin kell osztoznia...
Meg amúgyis minek, ilyenkor csak a sör meg a gyümölcs megy, ne akarjon naiv ügyfél egész héten zabálni. Greg03 azonban hajthatatlan, két helyen is előfizetett heti menüre, de egyik sem szállít. Ha valakinek van aszfaltolvadásbiztos tippje, ne sajnálja: Úgy látszik, a…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
Benzinszivo Szunyog 2009.05.06 16:28:56
@TheElf: Te agyatlan! Áruld már el melyik BKV busz megy a 70-es úton a Szoborparktól Diósd felé.
T. bevédte a Spar törpcsalással vádolt pénztárosait, szerinte a dolgozók csak sokat vásároltak a saját boltjukban, így jutottak a vásárlók előtt számolgatott törpökhöz. Mint a Spar egyik áruház vezetője szeretnék néhány információt névtelenül megosztani veled, amennyiben…..
MikroPit az Indesit mosógépénél szemesült azzal a gyakorlattal, hogy egy egszerűbb alkatrész meghibásodását is csak egy komplettebb rész kicserélésével lehet orvosolni, de még nem is ez a legnagyobb gond. Az Indesit nem fogadta el a saját szakszervize véleményét, viszont…..
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
Benzinszivo Szunyog 2009.03.18 14:06:32
@mamapicilánya/mpl: Nem az akart lenni, hogy ekSÜN???
Zsolt sorain átjön az a feldúltság, amit a banki elszámolásán talált moderátori díj okozott. A banktól felhívták, hogy nem fizetett, pedig de, eztuán rávertek egy ezrest a hívás költségeként? Nem nagyon hisszük el, bankosok, segítsetek! Ugye a bankok lázadnak szent atyáink…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
Benzinszivo Szunyog 2009.02.20 15:38:37
@elwood: Hülyék paradicsoma? Az nem a parlament?
Aki szemét, és szerződni akar, ennél rosszabbat érdemel, úgyhogy nem is értem, Tibor  minek pattog. Igényeskedett, arcoskodott, hát nem kiderült, hogy mégsem lehet IP Tv-t bevezetni hozzá? Örüljön, hogy nem küldtek ki két markos T-alvállalkozót, hogy jól leverjék, amiért…..
Bölcs vendéglátósok élnek a nyugati végeken: nem kötik a vendégek orrára, hogy a 14800 forintos szobaárhoz éjszaka nem jár fűtés, no meg azt sem, hogy a szobák alatt hajnalig nyitva tartó kocsma üzemel. Mivel a legbölcsebbekből politikus lesz, történetünk főszereplője a…..
Világválság ideoda, azért lehet mindig az élet napos oldalát nézni:Az alábbi képet ma lőttem a Margit körúton. Szerintem különösebb kommentárt nem igényel :)ölelKukiapó..
Bár már nem különösebben eredeti anyjába küldeni a Centrum kft-t, azért mindig jólesik. Neduddki Alfréd egy álcázott feladójú levelet kapott, amiből aztán a szokásos üzenet bukkant elő, egy fantombírság befizetésének jótékony hatásairól szeretné meggyőzni egy…..
Ma este, nem kis tét és nem kevesebb várakozás mellett, pályára lép a csoport ötödik válogatottja is. Török szintű lelkesedést nem, de sportszerű hozzááállást várunk a holland B-válogatottól. Amennyiben lefekszenek a románoknak, akkor a francia-olasz meccs a Szomszédok 143.…..
A legzseniálisabb backdoor üzenet hetek óta ott figyelt a Homár levelesládájában, csak belepte a spam, de végre megmenekült. A National Geographic is megirigyelhetné ezt a két képet, amin a természetes élőhelyén megzavart szekuritis próbál fondorlattal elejteni egy gördeszkást. A…..
Benzinszivo Szunyog 2008.04.22 12:26:56
Levélírónk csütörtök hajnal óta vár hiába a megrendelt sofőrre, az azóta sem érkezett meg. A nem tervezett köröket így taxival kellett megtennie, ennek pluszköltsége és a várakozás miatt felszámolt kártérítés elvi összege lassan 300.000 Ft-nál jár. De vajon hová lett a…..
A jelek szerint vannak annyira hátrányos helyzetű alkalmazottak az Ikeában, akik miután telefonon elbírálták, hogy Gergely garanciális panaszával kitörölheti a seggét, kinyomtatták neki az erről szóló dokumentumot:Az elmúlt héten az IKEA-ban sikerült vásárolnom. Sajnos…..
Benzinszivo Szunyog 2008.04.04 07:18:54
Benzinszivo Szunyog 2008.04.04 07:20:18