Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dávid Kovács1989

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre nagyobb... Fogadjunk, hogy nem tudtad, hogy a szemlencséd egész életedben növekszik! Pedig így van! Azt mindenki tudja, hogy az emberi szemlencse a szaruhártyával együtt a szemünkbe érkező fény fókuszálását végzi, segítségével látunk éles képet a környező világról. A szemlencse maga egy…..
Jelenleg Ercsiben lakom önkormányzati lakásban, határozott idejű bérleti szerződés alapján. Az önkormányzattól májusban kaptam egy értesítés, amely szerint július végéig ki kell költöznöm a lakásból, mert a bérleti szerződés meghosszabbítására nincs lehetőség...
Dávid Kovács1989 2017.07.09 13:52:48
@Misfit78: Érzéketlen, jelentéktelen senki vagy. Ha nem tudsz segíteni,akkor ezzel a forintos szar dumáddal ne égesd itt magad.
Dávid Kovács1989 2017.07.09 16:03:51
@Nancsibacsi: ügyes vagy!
Dávid Kovács1989 2017.07.09 19:04:15
@Gamma Leonis: Azért jó neked,mert nem te sodródtál a tönk szélére és fexel le minden nap azzal a gondolattal,hogy hamarosan állami gondozásba adhatod a gyermekeidet. A kommentelhető cikk ugyanis erről szól. De igazából,ha leírnám,hogy "rántotthús" és lehetne kommentelni,akkor 3 percen belül ugyancsak egymás hazaárulózásába csapna át az eszmecsere. Ne legyetek már beszűkült látókörű,elvakult szócsövei egyik vagy másik - pontosan erre törekvő - oldalnak se,mert ezzel csak felveszitek a rátok szabott csicskajelmezt. Közben meg tök jót tudnátok beszélgetmi arról,hogy az életnek hátha van valami mélyebb értelme a politikai nézetkülönbségek mentén kialakult szardobálásnál. :)
Például itt van egy bizonyára jobb sorsra érdemes embertársunk,milyen nemes és Emberi dolog lenne,ha segítene neki valaki,akinek módjában áll. Az az emlegetett evolúciói baszki,hogy az emberi lények megfelelően szerveződve képesek lehetnek majd egyszer egy egészen jó kis egységébe összeállni,ha nem primitív senkiházi módjára viseltetnek majd egymás iránt ilyen lényegtelen dolgon miatt,hogy ki melyik párttal szimpatizál. Ez egyelőre még fontos,de örülnék egy olyan világnak,ahol ez a beszélgetés az Xedik hozzászólásnál nem itt,hanem ott tartana,hogy a rászoruló személlyel a segitség megvalósításáról lenne szó,nem arról hogy ki nevet a végén. Remélem a Család akik eggyütt maradnak.