Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arctalansenki

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindjárt véget ér a Trónok harca, a tét pedig soha nem volt ilyen óriási. Kár, hogy ez a nyomás a legrosszabbat hozta ki a készítőkből, akik nem tudtak felnőni az egekbe tornázott elvárásokhoz. Részben maguknak köszönhetik, hogy ide jutottak...
arctalansenki 2019.05.15 15:13:44
@CyberPunK: Hát ez az! Sajnálom, nagyon, de nagyon! Ez volt az egyetlen olyan sorozat, amit összeszorult torokkal vártam és rohadt izgatott voltam mindegyik előtt, mert annyira váratlan volt valami benne és annyira gondolkodóba ejtett, konkrétan több éven keresztül tettem össze minden egyes szavát-mondatát, mert MINDIG jelentett valamit, amire legközelebb akár 3-4 év múlva kaptam választ. A legrosszabb az, hogy vártad a végkifejletet, a válaszokat, a ledöbbenést, a húhát, az asztaqva mindenit (pl a vörös násznál). De nem. Semmi. Csak az értelmetlen hullások, semmi wow érzés, semmi. Itt van az aranykompánia. Ez meg WTF volt??? Ennyi? Ezért szakított Jamie és Cercei (nem mondta el neki, h Euron ezekért a birkákért megy), Strickland kapitány is megérdemelt volna 1-2 részt. De semmi. Üres, elcsépelt szar az egész és rettenetesen fel vagyok háborodva, h kokrétan elraboltak tőlem a semmire közel 10 évet. Inkább ne lett volna vége, hagyták volna a pi..ba az egész "befejezést" ezek után.
arctalansenki 2019.05.15 15:14:28
@CyberPunK: Hát ez az! Sajnálom, nagyon, de nagyon! Ez volt az egyetlen olyan sorozat, amit összeszorult torokkal vártam és rohadt izgatott voltam mindegyik előtt, mert annyira váratlan volt valami benne és annyira gondolkodóba ejtett, konkrétan több éven keresztül tettem össze minden egyes szavát-mondatát, mert MINDIG jelentett valamit, amire legközelebb akár 3-4 év múlva kaptam választ. A legrosszabb az, hogy vártad a végkifejletet, a válaszokat, a ledöbbenést, a húhát, az asztaqva mindenit (pl a vörös násznál). De nem. Semmi. Csak az értelmetlen hullások, semmi wow érzés, semmi. Itt van az aranykompánia. Ez meg WTF volt??? Ennyi? Ezért szakított Jamie és Cercei (nem mondta el neki, h Euron ezekért a birkákért megy), Strickland kapitány is megérdemelt volna 1-2 részt. De semmi. Üres, elcsépelt szar az egész és rettenetesen fel vagyok háborodva, h kokrétan elraboltak tőlem a semmire közel 10 évet. Inkább ne lett volna vége, hagyták volna a pi..ba az egész "befejezést" ezek után.
arctalansenki 2019.05.15 16:46:45
@Macropus Rufus: hogyne. Akkor nem kellett volna folyamatosan a "jelekkel" foglalkozni, amit hagyott maga után (kör alakban elhelyezett emberi maradványok stb). Még a 8. évad első részében is szó volt erről az Umber gyereknél. Miért? Itt van pl. Strickland kapitány. Jorah is harcolt az aranykompániában. Azt miért nem hozták fel újra? Lehetett volna egy csomó jó dolgot kihozni, h ismerik egymást, nem épp a legjobb haverok voltak annó stb. Minden megmozdulásban, mondatban (lásd a 6. évadban, amikor Hodor meghal és Benjen bácsi menti meg Brant), sok mindent mondott magáról (sárkányüveggel hozták vissza a halálból az erdő gyermekei) és Bran-ak tovább kell mennie és élnie kell, mert várni fogja az éjkirályt. Várta. 10 év után 2 mp alatt le is lett szúrva. Ennyi. És nincs több. Nagyon remélem, h valami ütőset hoznak fel jövő hétfőre, mert akkor fogok a legjobban csalódni ebben, hogy ENNEK az évadnak semmi, de semmi köze nem volt az első 7-hez.
  Ha valaki azt állítaná, hogy a csajozásnál az anyagiak semmiféle szerepet nem játszanak, valószínűleg abban a pillanatban abbahagynám a beszélgetést és el is búcsúznék. Ez az álláspont nyilvánvalóan köszönőviszonyban sincs a valósággal, ám a másik véglet ugyanúgy fals. Szó sincs arról, hogy a…..
arctalansenki 2019.01.10 10:00:55
Tévhitek:
- minden nő kurva
- csak a pénz érdekli
- ha a fentiek ellenkezőjét mondja, vagy leszbi, vagy senkinek nem kell
- virág-bombon kombi nem szükséges az elején, a közepén viszont jól jön (bizonyos fokú törődés jele, mivel az elején mást ad-kap-akar mindkét fél)

Ezzel szemben az igazság az:
- a pénz annyira fontos a választásban, hogy el tudja-e tartani a nőt és leendő gyermekét MÁR AKKOR, amikor terhes lesz, hiszen nincs garancia arra senkinél, h melózik 9 hónapon keresztül, lehet, h nem engedi az egészsége. Utána meg pláne, h legalább az első évben képes-e a ffi hozni azt a szintet, amiben biztonságban tudja mindkettőjüket. Havi 120 ezerből ne várja senki ember fia, hogy eldobja magát bármelyik nő, mégha nem is kér semmit a párjától. Aki csak erre képes, annyit is kap: a nagy semmit és folyamatos konfliktust fog gerenálni, hogy nincs pelenkára pénz, hiszen a pasik is azt várják el a nőtől, hogy otthon legyen és gondoskodjon mindenkiről. De miből, ha ő nem tud melózni, az a fizu pedig nem elég, amit emberünk nem tud felűberelni?
- a nők társat keresnek hosszú távon. Lehetsz te egy Abramovics, aranyból lehet a wc is, ha nem vagy képes leülni a nőddel és elmondani neki, hogy mit jelent számodra. A kommunikáció (megfelelő) hiánya minden gazdag-szegény kapcsolatot hosszú távon tönkretesz.
- egy nőt csak a szexel nem fogsz meg, egy pasi lehet, h hosszabb távon elvan csak ezzel, de egy nő "agyát keféled" hosszabb távon. Lehet ott lent bajnok az ember, ha egy rettenetesen buta, önző, bunkó, tiszteletlen ember párosul mellé. A nő otthagyja ezt a fajtát, akármennyi pénze is van. Persze itt is vannak kivételek, akik ezt hosszú távon elviselik, őket nevezhetjük luxus kurvának addig, amíg meg nem ereszkedik mindene. Mert kb addig is van rászükség
- egy nő pasit (társat) keres magának, nem olyat, aki képtelen arra is, hogy megcsináljon egy rántottát. Igenis ki kell venni a részét mindenből, ami közös. Ha csak a nő gondoskodik mindenről, még a koszos gatyás sem képes a szennyestartóba tenni, nem tiszteli a nőt a munkájáért otthon (nem kevés alázat szükséges ahhoz, hogy ne csicskának érezze magát e miatt a nő), akkor ne várja el az ember, hogy ffiként tekintenek rá. Ha még egy gyereket akar egy öntudatos nő, akkor csináltat magának egyet. A FFI NEM EGYENLŐ A GYEREKKEL!!! Ne is tessék úgy viselkedni vele szemben! Az odafigyelés nem csak addig tart, amíg megszerezzük, ne tegyük fel a polcra, hogy ez is megvan, pipa. Ha nem kap figyelmet, törődést és nem osszátok meg az otthoni gondokat (legalább egy beszélgetés erejéig), akkor egyedül fogja érezni magát főleg a szülés után, mert magára hagyják. Ettől egy nő befordul és sárkány lesz, vagy kiszáll, amikor csak megteheti. Jah, itt sem a pénz a döntő
- idő: szülés után - amikor már nem szopik a gyerek és apukával is elvan - egyszer egy héten adni kell az asszonynak legalább egy "én" délutánt, amikor barátnőzhet, fodrászkodhat, sportolhat, mozizhat gyerek nélkül! Mit akar egy ffi? Hogy egy lepukkant, otthonülő sárkány várja tök fáradtan, vagy egyszerűen kiveszi a részét az otthoni dolgokból (hiszen a gyerek nem csak a nőé!)

Nőknek jó tanács:
- ha a pasi el tudja magát tartani, önálló egzisztenciával rendelkezik (mégha albérlet is, de ki tudja fizetni), nem tőled kér kölcsönt, hogy kajálni tudjon a hónap végén, akkor figyelj RÁ, és ne kutakodj a pénztárcájában.
- ha többet keresel, a kérdés röviden: és? Ne beszélj róla, legyen természetes. Van egy szint, amit tartani akarsz, de ha nincs a kiszemeltnek több, mint neked, ne várd a Bagolyváras vacsorát, a KFC a mozi után még belefér az elején, már okés. Jah, az sem mellékes, hogy az is elég, ha készül arra, hogy látogatod: főz neked és lehet, h jobbat, mint gondolnád
- ne anyáskodj. Ha az akarsz lenni, akkor csináltass egy gyereket. A pasik rövid, tömör mondatokból értenek, és szűkítsd le a körítést a lényegre és mondd el, h mit akarsz pontosan. Ne bonyolítsd túl, csak vesztegeted az időd.
- ne várd, hogy kitalálja a gondolataid, nem varázsló - életbe lép az előző pont
- a pasik is vágynak értelmes nőkre. Lehet, h az első pillanatban vagy feláll rád a farka vagy nem (ha utóbbi, esélyed sincs hosszabb távon), tehát próbálj meg legalább annyira szexis lenni, mint az elején, hiszen azért (is) szeretett beléd. 2 gyerek után is - akár nagyobb valaggal - a ffi kívánni akar téged, hiszen választott, mert te is akartad. Ez a részükről hosszú távú elképzelés
- egy nő mindig többet tesz az elején a kapcsolatba, hosszabb távon pedig a pasik szívnak, ha vége. Így egy nő sokkal gyorsabban túlteszi magát egy váláson, mint egy ffi, padlóra lehet küldeni. Ha ez nincs szándékodban, akkor kommunikálj és legyen ez a legerősebb kötelék a tisztelet mellett. Ha ez a kettő nincs meg bármelyik kapcsolatban, nem fog hosszú távon tartani, és jöhet a következő minden nap, amitől még jobban magányos leszel.
- egy nő, ha hosszabb távon egyedül marad, 2 útja van: vagy kurva lesz, vagy alkoholista
- egy ffi vagy punci lesz vagy alkoholista
A minap a Facebook-on ismerősnek jelölt „George Munir Hassan”. Nem sokat cicózott, egy szimpla üzenetben három fotót küldött magáról, és egy kérdést mellé: will You marry me? Nem is én lennék, ha a kisördögöm nem kezdte volna továbbgondolni az esélyeket (lakhatás,…..
arctalansenki 2018.08.14 15:22:15
@Látens Inszinuáció: mert a nők a stabilitást keresik. Csak a baj az, hogy nem érik be a hétköznapi pasikkal. Amúgy igazad van: a köveket keresik, a kavicsokat félrerúgják, pedig azokból van több. Meg kéne érteniük a nőknek, hogy (ha valóban igaz!) ezek a kaliberű pasik bizti, hogy nem a neten keresnek maguknak párt. Van nekik arra keret, h megoldják közvetítővel-haverokkal-madamokkal. Ugyan már! Hülyének nézem ezeket a szerencsétlen nőket, mert sokkal többre vágynak, mint az ő szintjük. Pedig úgy is lehet boldognak lenni, hogy mindenki csak annyit tegyen bele, amennyije van. Nem kell eltartani a fószert (az már a gáz kategória), de ha nem nézi, h el tudja-e vinni luxus nyaralásra vagy sem, akkor akár még egy vidéki telken is fel lehet fújni egy medencét 10 rugóból és ott is jól lehet magát éreznie az embernek. Szerintem. Főleg, ha nem akar a szarka annyit, amit a farka nem bír el.
Néhány évvel ezelőtt, egy ajándékba kapott kézi malommal kezdődött az egész. Most pedig olyan kenyér készül a füredi Péklány pékségben, hogy le kell foglalni, ha biztosra akarsz menni. Zeliska Orsi, vagyis a "Péklány" története egy multinál betöltött márkamenedzseri pozícióval kezdődik, amit…..
arctalansenki 2018.02.24 13:36:37
@n3spr3ss0: na ecsém, ezt jól megkaptad. Meg is érdemled!!!!
Mixie Kutyusok az állatorvosnál 2018.02.07 12:20:13
Orvoshoz senki sem szeret járni. Nincs ez másképp az állatokkal sem, akik tudják, hogy az állatorvos nem éppen móka és kacagás. A kutyusok már útközben megérzik, hogy ahova éppen visszük őket, az maga lesz a rémálom. Most összegyűjtöttük a legaranyosabb képeket kedvenceinkről, amik jól elkapják a…..
arctalansenki 2018.02.08 15:52:41
@Pierr Kardán: :D :D :D
A Wurth-család Londonban bérel lakást és azzal fenyegették meg, hogy ki fogják lakoltatni őket, mert sír a gyermekük. A kiadó cég figyelmeztette őket, ha a zaj nem csökken, kéthetes felmondási idővel kiköltöztetik őket...
arctalansenki 2017.11.21 11:02:14
@gregaba: bizony igazad van, pont erre gondoltam én is. Mehetnének Brixton felé, ott elvegyülnénk a sok hangos bevándorló mellett, a kutya nem törődne, ha bőg a kölykük...és még olcsóbb is
A mai napon, 2016. április 9-én tölti be 90. életévét Hugh Hefner, a Playboy legendás alapítója.  2012-ben, egy Playboy-konferencián találkoztam Hugh Hefnerrel. Mondjuk, találkozásnak nevezni enyhe túlzás a dolgot: a külföldi szerkesztőkkel besétáltunk a neogótikus mesekastélyába, a Playboy…..
arctalansenki 2017.09.28 15:00:13
@Afrika steht an der Elbe:
Az ötvenes évek Amerikája nagyon belódult gazdaságilag, nagyon sok pénzzel szálltak ki a háborúból - akkor köszöntött be az aranykor legjobban. Tehát ahhoz nem kellett különösebben libsinek lenni, hogy pénzt kapjon kölcsön az ember a banktól, mert nagyon jól ment nekik - besétált és nyilván adtak neki nem kevés pénzt - persze kellett hozzá a zsidó név is, hiszen akkor már megalakult Izrael egy pár evvel előtte ... de ismétlem: sokan kaptak kölcsönt, volt miből, zsírosra hízta magát Amerika a háborúból, ő csak hasznot kapott...
arctalansenki 2017.09.28 15:02:49
@Rocky: boldogan belementek a nők ebbe - mint most is - hiszen hírnév, gazdag pasi, pénz állt a házhoz...ne légy álszerény: aki ott volt, mint nő, egyik sem kapott fegyvert a homlokához, hogy mostantól kezdve luxuskurva lesz belőled...nyugi, nem volt ott elnyomás :D