Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rongyosgárda

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Mivel Gábor évek óta minden nap vonatozik, örömmel költ többet azért, hogy az IC első osztályán utazhasson. De amióta a metrófelújítás miatt a a MÁV megnyitotta az IC-t is a Budapest bérletesek előtt, úgy érzi, hogy nem azt kapja a pénzéért, amit eddig. Nem azzal van baja, hogy a MÁV…..
Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erőből fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bentmaradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb 50 méter felhasználás, segged véresre törölés.…..
Rongyosgárda 2018.07.13 09:44:24
1) általános iskolás kiránduláson levés, éppen hazafelé menés, vonatra várás, MÁV szokásos késés. Hirtelen inger jövés és kisgatyába bekerülés, haver tanárnak ezt elmondás "vonat mindjárt jövés, így milégyen kérdés". Gyorsan vécébe bemenés, kisgatya levetés. Szerencsére gatya nem olyanlevés, kisgatya wc mögé elhelyezés, eközben tanár hősként vonatajtóban állás, azt el nem engedés. Kaller dühösnek levés, én kirohanás és vonatelérés. Hazamenés kisgatya nélkül.

2) Balaton melletti edzőtábornak levés, napi 3x edzés. Ebéd egy csóró étteremben levés, ebéd zsíros mócsing megevés és nem sokra rá délutáni edzésre menés. Csapatérzésnek levés, fosás jövés. Kis faluban lévő pályán csak egy öltöző levés, azon rács bezárás. Nagy falember tovább nem bírás, rács letépés, vécére bemenés, fosás. Mindenki érezni ingerlés, szomszéd kukoricásba csapatosan bemenés, kánonfingás és szinkronfosás. Még edző is fosás. Edzés megszakítás, busz felhívás, szállásra érkezés. Szállás iskola levés, összes wc elfoglalás, portás lefizetés másik szárny is megnyitás, másik szárny wc-t teliszarás, megkönnyebbülés. Másnap már nem ott ebédelés.

3) Olaszországban szarni kellés. Egy nyilvános wc blokk levés, azon férfi és női normál wc foglaltnak levés. Gyerekwcbe bemenés, azon kicsi fajansznak levés, kicsi fajansz teliszarás, többszöri lehúzás, utolsónak eldugulás. WC irdatlan pumpálás, sziloplaszt elszakadás, kicsi wc elmozdulás, fosos víz kicsorgás, pánikszerű lelépés.
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
Az alábbi történet sztoriszinten egy teljesen hétköznapi esetnek tűnik: emberünknek kellett egy fülhallgató, bement hát a legközelebbi üzletbe, megvette, de sajnos nem volt szerencséje, mert az új füles hamarosan tönkrement. Uncsi. A részleteket tekintve azonban elég elképesztő, ami a Köki…..
A kakas csípje meg! Hát már az egyházi szakemberekben sem lehet megbízni? Vagy a levélírónk ítélőképességében, mert a sztori összes elemét tekintve, azért nagyon naivan kell  a világ dolgaihoz állni ahhoz, hogy ezt így összehozza valaki. De tekintve, hogy a hozzánk érkező levelek alapján az ország…..
Rongyosgárda 2017.09.25 10:26:51
@solowing: a robogó márkáját és típusát elárulod? 2T, vagy 4T? Egyedül nézted meg? Értesz a robogókhoz?
Az ULTIMATE kérdésem: megtörtént ez az eset egyáltalán?
Hát így első blikkre ezzel a délután 1 és 2 közötti érkezéssel nem adtak sok esélyt maguknak a Vízművek munkatársai, amin a másnapi 2-4-ig intervallum sem javít sokat. Azért, hogy ne legyünk igazságtalanok: az értesítő alján volt egy mobilszám, reméljük azt sokan igénybe vették, és mindenki boldog…..
Rongyosgárda 2017.03.14 15:12:04
@Terézágyú: Szerintem sem tartható minden esetben ez a kivitelezés. Legyen mérés, meg minden, hogy ellenőrizhessék a bediktált, beküldött adatokat. Mondjuk jó lenne, ha lenne hétvégi mustra is. Az a 3 perc, míg készít egy képet, az nem oszt nem szoroz...
Nálam a vízóra rádióadós az elmű meg kint van a kukaledobónál, ahova van kulcsuk, vagymi. Még nem volt leolvasás, csak csere :)
Rongyosgárda 2017.03.14 15:26:35
@Terézágyú: Dehogynem megy, csak van, aki nem tud haladni a korall!!! :)
Rongyosgárda 2017.03.14 15:37:41
@Terézágyú: Azt hittem már szűrsz, de a hibáimra még lecsapsz... megnyugodtam.. nem is tudom, hogy mit tettem volna, ha tényleg szűrtél vóna!!!!! :D
Nade visszatérvén: rendszeresen látom, hogy emberek megálló előtt nyomkodják a gombot és csodálkoznak, ha nem nyílik a megállóban. Nem tűnik fel nekik, hogy kibassza a szemüket a zöld ledes cucc, mikor megáll!
A posztba betettem szegény Homár-olvasónk levelét is, de valójában teljesen elég lett volna a fenti kép a webshopon még csodálatos és meggyőző Slimming belt fogyasztó öv helyett a korcs kis szürke gumiszorítót postázó XLO.hu oldalának linkjével. Kedves Homár! Őszintén megmondom, nem tudom hova…..
Rongyosgárda 2017.03.14 08:23:11
@Szubrina: az a te jobb orcafeled az avatárodon? teccesz nekem, hívjál fel:
0690 123 123
jelszó: fogyiöv

vagy találkozzunk a szökőkútnál!!!
Rongyosgárda 2017.03.14 08:34:03
@Szubrina: Jessz!! mindig is tuttam, hogy egy homár lesz a szeretőm.... őőő akarom mondani, homáros... (nem ez se jó bazeg...) na mindegy is, viszek fogyiövet!!!

@Terézágyú: hol látol te itt jobbosot? :D :D nemisértem....
Öregmotoros a pesti nép etetésében a Nagyi palacsintázója, mely a Hattyú utcai korai bázisról kinőve mostanra hálózattá nőtte ki magát 6 helyszínnel. A netes vélemények alapján a fénykorán már rég túlvan, a terjeszkedés pedig rendesen odatett a minőségnek. (A képet az Ittjártam.hu-ról…..
Rongyosgárda 2017.02.16 11:30:07
@Manyecs: sztem az azért van, hogyha kiér a vendég, akkor kihányhassa a dejósmákos palacsintát egy kis epével... nemár a járdát rondíccsa az okádék
Rongyosgárda 2017.02.17 08:08:44
@Reactor: nekem egyszer szerelmes lett a f@szom, de kivertem belőle!!!!
Rongyosgárda 2017.02.17 08:11:14
@Darth Revan: Ezúton szeretnék gratulálni, de tényleg!
Nekem 5-8kg-ot kéne leadni, de az már nagyon nehezen meg :(
Évek óta feladata szerencsétlen postai alkalmazottaknak, hogy különböző ajánlatokkal vegzálják az ablakukhoz járuló ügyfeleket. Ezek az ajánlatok természetesen a postán kapható termékek portfóliójáról származnak. Az a módszer azonban, hogy a leveléért érkezőt a sorsjegytől a biztosításig terjedő…..
Rongyosgárda 2017.02.15 08:18:15
@Tehetséges ugandai buzi: Sajnos esélyem sincs az élmezőnyhöz, de még a "futottak még" kategóriába is nehezen férek be :) Néha el-elkap olyan fura érzés, hogy lassan már sajnálom a prosztolót (részletkérdés, hogy azért, mert egy életképtelen hülye, vagy azért, mert ténylegesen átbaszták és túl naiv volt), illetve keresem az olyan posztokat, aminek értelme is van...sajnos egyre kevesebb így az élmezőnynek a poénözöne is egyre erőltetettebb kissé, de ez az alapanyaghiány okozza...eszvéesz.

Desznyó vs. iszlám: direkt vót az ellentmondás. (najó, fingomsevolt, csak úgy rávágtam valamit... :D )

Vágás: hosszában, mivel úgy befér egy átlagos maláj levélszekrénybe így feladhatom levélként. A súlyt pedig szárítással csökkentem
  Sok emagos sztorit láttunk már, de a következő különösen jól szemlélteti, hogy mi a probléma abban, ha romániai székhelyű a cég, amitől vásárolunk.  Szia Hilda! Az Emag-os garanciális javítással küszködők sorába beállva kérnék segítséget tőletek, esetleg a hivatalos szervektől, hogy hogyan…..
Rongyosgárda 2017.01.25 12:41:48
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Akkor vegyünk edidzsitáltól Líbherr hűtőt??? :)
Nekem használt hűtőm van, ki akarták dobni nemrég és mivel már ketten vagyunk igy a pici Zanussi-Lehel atomcsapásbíró hűtőmet lecseréltem erre a nagyra. Asse tudom milyen márka, de megy, nem röföghörög, de nincs rajta garancia meg jótállás se. Tudom sikeres ember nem lehetek :(

Releválni nem tudok, emagról sose vásároltam ezért garanciás ügyet sem intéztem ottan soha.
Set top box leadva, szerződés lemondva, tartozás nincs - ilyenkor az ember úgy képzeli, hogy rendezte a rendeznivalókat, és kedélyesen búcsút intve a szolgáltatónak új utakra lép. Aha, meg ahogy Móricka elképzeli. Kedves Hilda! Engedd meg, hogy viszonylag röviden és tömören leírjam a…..
Rongyosgárda 2017.01.24 16:15:46
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: levél és egyéb infó nélkül ez a poszt egy LÓFASZ!!! nagy és kellemetlen és még beszélni se jó róla :(
Ádám levele egy céges félresiklott vásárlás eredményeként született, és bár az áfás számla kipenderíti az ügyet a fogyasztóvédelem hatóköréből, attól még tanulságos. Ráadásul Ádámnak önkéntelenül is sikerült kb. megfogalmaznia a Homár krédóját: "Én ugyanis nem…..
Rongyosgárda 2017.01.20 20:01:11
@Ez hülye: ilyen-e: homar.blog.hu/2017/01/20/erdekes_dolgokat_arul_a_computer_imperium#c32196209

a lényeg: SSD van HDD-ben, de annyira kevés, hogy amolyan "gyorsítótár-szerű" cuccizének lehet csak használni.
@Reactor: Enermax sem olyan jó már alsóházban :( Én XFX TS430-at tettem asszony gépébe, enyémben XFX tS550 van, de csak azé' mert kjó árban volt.

Viszont ősrégi LC Power 420 tápom jó szolgálatot tesz teszter és egyéb tápnak:
12V-on hajtok: minifúrót, HDD-ból kreált csiszolót, IMAX B6 töltőt
5V-ról kis elektromotorokat tesztelek
3,3V-ról meg ledeket tesztelek (persze ellenállással)... Ahhoz teljesen jó :)
Rongyosgárda 2017.01.20 22:23:09
@Ez hülye: Az inkább tablet, billentyűzettel. Faternak van ilyen ACER cucca, nem rosszak azok, ha nem vársz el sokat tőlük. Én PC párti vagyok... Ha valami elromlik, akkor csere (jó esetben) és vígan megyek tovább.
Asszony is kocka, mint én :) GÁMERgépet kapott szülinapjára :) Laptopon nem játszunk!!!! :)

Másik hobbim: modellezés, arra kell a minilószar kiscuccizé :)
Rongyosgárda 2017.01.20 22:57:24
@Reactor: ez a modellezés nem az a modellezés :) Nem 3D (CAD stb) modellezés, hanem RC játékokat darabolok, vágok, forrasztok, stbstbstb... tudod, ilyen gyermekded dolgokat :)
Én egyetemen figyelni szoktam, már amikor bejárok :D (levelező)
Aki sokat ígér, keveset ad, de talán egy router nem olyan sok egy Telekom nagyságú cégnek, hogy ezt a közmondást alkalmazzuk rá. Legyen inkább az Ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó.  Tisztelt Tékozló Homár, gondolom nem én vagyok az egyetlen akit a T-Mobile…..
Szegény levélírónk rettenetes helyzetbe került, ami miatt érthető módon adta ki magából a feszültséget ebben a lendületes, káromkodós-beolvasós levélben, de sajnos úgy tűnik, a bank helyesen járt el. Legalább is a GVTI-fogyasztóvédők ezt írták kérdésünkre:  Az a rossz hírünk a panaszosnak, hogy a…..
Rongyosgárda 2016.10.04 09:00:11
@Manyecs: hámér, az 1 perc nem pár másodperc? 60 az páros szám....?! ihunne a válasz :)))
Rongyosgárda 2016.10.04 09:01:48
@sarostehen: a banki(rabszolga) alkalmazott is lenyelheti :) semmire nincsen garancia :)
Rongyosgárda 2016.10.04 09:29:50
@Manyecs: de gondolom csak a rád vonatkozó részt nézted meg!!! jobb, mintha a szex lenne 30mp :D
@The Crazy One 3om: +1
@Terézágyú: +++1111
@onlajnok: +0,5
Ha az embernek bekrepál a telefonja, az rossz. Ha a szervizből frissen hazahozott telefonja krepál be, az még rosszabb. Ha ez az egész buli hónapokban számolható, az meg elképesztően rossz. De mit tehetünk, ha hetekre telefon nélkül maradunk? Követelhetünk cserekészüléket? Ráverhetjük a cégre, ha…..
Tavaly szeptemberben - még Helpy néven - indult az online takarítóközvetítő Rendi.hu, ami fantasztikus érzékkel vette észre a piaci rést a kiszámítható, megfizethető és megbízható házi takarítószolgálat piacán. A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég…..
Rongyosgárda 2016.08.30 15:14:28
@mokka024: 1. a homár nem a fogyasztóvédelmi blog, hanem "szórakoztató műsor". Ha ide írsz, akkor ezt kell sajnos vállalnod. Ha kommentelsz is ilyen sértődötten, akkor abból sose fogsz jól kijönni.
2. Ha mégis, akkor lényegretörőbb fogalmazás sokkal jobban adja ki magát (és kevésbé táplálék a magunk fajta kötchög trollnak). Valaki előttem írta mit kellett volna (akkor is lett volna komment, de tán nem ilyen számodra sértők.)
3. Hogy ON is legyek: ilyenkor, ha még felmerül benned a mással takaríttatás kérdése, keress fel magánembereket, azok sem adnak számlát, de mivel szükségük van a pénzre, inkább kimennek, mint nem. Az értékeket ígyis-úgyis el kell dugni, mert cég/magánszemély mellett sincs biztonságban.
4. HBD a csimótának utólag is, de ígérd meg, hogy nem fogod neki megmutatni a homárt...
@Zakari az ás: a Bükkben való kirándulást nem tartanám annyira a sikeresség metafórájának, de ízlések és pofonok

ON!!!!!! én kitakarítok otthon, de szívesen fogadok olyan karcsú, formás seggel és nagy csöcsökkel rendelkező hölgyeket, akik lenge bejárónő-ruhában flangálnának díszletként. ÁFÁS SZÁMLA IGÉNYEMET ELŐRE JELZEM, SZÉP KÁRTYA SZABADIDŐ ZSEBBŐL FIZETNÉK :D
A biztosítók ugye a biztosítási díjakból élnek, nem lehet csodálkozni azon, hogy nem nagyon akaródzik nekik kártérítést fizetni csak úgy übtre, hanem nagyon alaposan megvizsgálják a körülményeket, és összevetik a biztosítási szerződésben apró részletességgel kibontott…..
Rongyosgárda 2016.08.12 14:44:02
@neet: nem jók arra se... amit én ajánlottam, Lumia, az se jó erre :(
akkor már több mátyás kell mellé... :(
(Vagy veszel olcsó kompakt gépet, plusz egy gagyesz telót 3-4 ezerért)
Rongyosgárda 2016.08.12 15:01:22
@neet: csak okosan. Biztos lesz, aki ellenkezőjét mondja, de szerintem ilyen ócóért androidos telót (szamszung, eldzsí, tapifónok azok) ne sózzanak rád. Vagy butatelefon, vagy zárt rendszerest nézz szerintem. De sokmindenre ne számíts.
Aztán ne lássunk itten pószt ;)
Egyelőre nem tudjuk, hogy mit reagált a Brendon (ha egyáltalán) Kálmán felvetésére, de azért az nem tűnik egy ördögtől való dolognak, hogy egy gyerekholmikra szakosodott áruház un. kényelmi szolgáltatást nyújtson. Vagy legalább a lehetőségét. Akinek elég a járdaszél, annak…..
Köszönjük, hogy kipróbálta helyettünk ezt az etanol mutatványt, azt meg pláne, hogy aztán közkinccsé is tette a tapasztalatait. Okuljunk, az Eni-Agip érintett munkatársai meg szégyelljék magukat. Kedves Homár! Először is engedd meg, hogy bemutatkozzam. János vagyok, egy hete az Agip balekja.…..
Rongyosgárda 2016.08.11 11:49:22
@KaTe: +1
@sáros_tehén: a 25 ropi valóban sok, kihasználta a jóbarát a helyzetet, de elkerülhető lett volna, ha:
1. emberünknek nem rögtön tele lesz a gatya, vagy legalábbis próbálja még a maradék önuralmát összeszedni és józanabbul gondolkodni.
2. emberünknek tele a gatya, de vár pár percet, hogy 1. pont vége
3. emberünk mást is felhív (esetleg a saját telefonján)
4. többen emlegették a megguglizást is...

Valószínűsítem, hogy ott helyben el lehetett volna adni neki egy rövidhullámú zsírlebontós Dr. Basz etanolgyilkoló szupergépet kedvezményesen bruttó 399999 Ft-ért.
És az se biztos, hogy a kutas RÁBESZÉLTE és MEGIJESZTGETTE a maró-roncsoló-csúnyarossz etanollal, csak valóban nem akarta, hogy későbbi bajok okozójának kiáltsák. Én is javasoltam volna a cserét...
Sokba került neki ez a tankolás, na. Viszont mostmár nem csak az ádzsip röhög rajta, hanem a homár közönsége is.

"Megjegyezte, hogy szerencse, hogy nem indítottam be az autót, mert 20 méterre se jutattam volna vele, és ki tudja, mekkora baj lehetett volna." -> ha ez meg valóban így történt, akkor költse az ellopott pénzt orvosra... De továbbra se bizonyos az agip kutas felelőssége... SZVSZ
Rongyosgárda 2016.08.11 16:10:26
@fifibá55: "megpróbálja betuszkolni a 95-ös töltőpisztolyt a kisebb átmérőjű dízel tank nyílásba." -> sikerülnie kéne, mivel a benzin töltőpisztoly szűkített. A gázolajos a vastag. Fordítva a történeten már jó lenne...
Rongyosgárda 2016.08.11 16:34:36
@megamen: biztos csak "szórakozott és fáradt" volt, mikor írta. Szó sincs ferdítésről és kamuzásról....
Egy ideig ment egy sorozatunk, ahol nem a vásárlók, ügyfelek panaszkodtak, hanem a pult másik oldalán állók, ülők meséltek arról, milyen napi 8-10 órában szolgáltatni. Az alábbi levél nem egészen illik ebbe a tanulságos rovatba, de belepasszintható, írója ugyanis BKV-poszttal…..
Rongyosgárda 2016.08.11 16:28:14
@Darth Revan: +1
@The Crazy One harmadik regisztrációja: Te is utálod a:
- nem mosdókat / fogmosást nem ismerőket?
- nyugdíjas kocogókat, akik elédvágnak, áttaposnak rajtad, ha találnak egy ülőhelyet, de leszállva a metróról/buszról az ajtóban/mozgólépcső előtt kezdenek el gondolkodni merre is indultak?
- fent említett réteget, akik csak csúcsidőben szeretik a fenti műveleteket végezni?
- lusta embereket, akik a régi / nem A/C-s buszokon inkább izzadnak, mint nyissanak egy ablakot, de te már nem férsz oda?
- ha az előbb említett emberek még be is szólnak, mert "huzat lesz és megfáznak" (???40 fokba b+??)
- az ajtóban várakozókat, mert hamarosan (13 megálló után) leszállnak?
Sofőr tekintetében:
- Aki bemondja, hogy "zárd az ablakot", de légkondit nem kapcsol? (vagy lófasz a teljesítménye)
- Az orrod előtt ajtót becsukósokat, mikor a táblán még van 1perc az indulási időig (digitális tábla)
- A tökiggáz / satufék üzemmódot használó (indokolatlanul) sofőröket?
- akik már az ajtónyitás előtt nyomják a zárásra figyelmeztető csengőt?
Csak a töredéke az idegesítő körülményeknek
Fura egy jószág ez a közösségi közlekedés.
"Izland a döbbenetes gleccserek, gejzírek, vízesések, tűzhányók és az eldugott halászfalvak szigete. Az elkövetkezendő pár nap során Izland legszebb látnivalóit keressük föl." - ajánlja útját a Budavár Tours. Lóhalálában és némileg leegyszerűsítetten - tesszük hozzá mi. Üdvözletem, A Budavár…..
Rongyosgárda 2016.07.13 16:21:23
Poszthoz: ez cumi sajnos :( Helyben nem lehet reklamálni, esetleg ott írni ilyenkor az borzadályszervező irodának? Volt már olyan, hogy azonnal megoldott egy probléma az utazási iroda által, helyben a törökországi szállodában (ez 2007-ben vóót, "mágikus élet" az utazási iroda...nemtom van-e még az az iroda, de rá 2 évre megduplázódtak az árai, nemmegérire...)

@FlybyWire: @Pink Petsch: @ZX: Kérlek, folytassátok még :) olyan jó szórakozás :) (tényleg)

Egyszer annyira beb@sztunk haverral Balatonnál, hogy nem bírtunk hazamenni, ezért felhívtuk másik havert, hogy jöjjön értünk. Ez akkor szervezett utazás volt? Már nem lehetek sikeres ember? :(
Ahogy a nagy gondolkodó, Lakatos Levente is megmondta: "Nincsenek véletlenek. Aki hisz a véletlenekben, ostoba. Az ostobaságért pedig kivétel nélkül nagy árat kell fizetni."  Arról azért igyekszünk megkérdezni a Vodafone-t, hogy hogy lehet véletlenül törölni valamit a…..
Rongyosgárda 2016.07.07 22:15:58
@Pink Petsch: "Kabbe a sváb nemiszervet :DDDDD" őőőőőő ugye nem a tiédet? aszittem neked nembekapós :(

hol van ilyenkor megamen és az ő szavajárása, melyet nem írok le, mert olyan
P rosztó dolog
I lyeneket
N eten
A kommentek közé tenni
Rongyosgárda 2016.07.07 22:41:28
@megamen: sajnos nem tud most géphez jönni, mert anyádtól szedi be az összeszopott pénzt. Most elég keveset szedett, szólj rá, hogy húzzon bele, kevesebb marad a kezelésedre :)
Rongyosgárda 2016.07.07 23:02:12
@megamen: Köszi, nézd el nekem a kezdeti botladozásokat. Még akklimatizalodnom kell a közösséghez. Bár, bevallom, az előbb fel sem húztam magam, még tanulnom kell...
Kutyát pisiltetni élelmiszerboltok ajtajába nem szép dolog, de levélírónk szerint neki nem is ez volt a célja, amikor kutyájával megállt a kispesti pékség előtt, hanem az, hogy bemenjen vásárolni... A fogadtatás túl szívélyesre sikeredett a tulaj részéről, kíváncsiak vagyunk, akkor is rugdosással…..
Rongyosgárda 2016.07.07 17:30:28
@Dikusz: bocsánatot kívánok, de Rottenbiller u. az pont 7.ker, Erzsébetváros, nem?
Újlipótban nem láttam olyant... :/ (öhömm: egykor.hu/budapest-vii--kerulet/csikago/2955)
őőőő: 1. pont :)
Rongyosgárda 2016.07.07 17:32:14
@Dikusz: Amúgy a Verseny-Százház köze tényleg dzsungel, ősemberekkel... Én a Marek Józsefban laktam, nagyonközel a Dózsához.
Rongyosgárda 2016.07.07 22:11:55
NA mostmár mindenki nyugodjon meg a pitsába! Nem kell zsidózni és ezen nem kell sértődni... @Dikusz: megbocsájtok, jobbak is tévedhetnek
@Pink Petsch: @ööö,izé: nyugivan :D
szeressük egymást, de főleg engem... most szervÍÍÍzeltem le egy forrófejű és bungee-jumpingolt dellt és már arról írok... ennek örömére veresbortól derűs a kedvem, örüljetek velem