Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mantrashiva

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
mantrashiva 2010.09.07 00:18:20
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
mantrashiva 2010.07.03 11:52:27
Appleblog Letölthető a Safari 5 2010.06.08 09:34:00
Letölthető a Safari legújabb verziója, a Safari 5 Macre és Windowsra. Az előzetes pletykák igaznak bizonyultak, ezekről itt olvashattok bővebben. Vegyétek, töltsétek, írjátok, mit tapasztaltok.update: jópofa dolog ez a Reader, én erre vártam a legjobban. A lényeg, hogy ne a…..
w Ich bin ein Berliner 2010.05.18 01:01:00
Szolgalati kozlemeny: Ezen a heten Berlinben vagyok, sot mar egy ideje. Ez itt a Nemet Szovetsegi Kulugyminiszterium (pbuh) projektje, amelynek kereteben egy csomo bloggert trombitaltak ossze a vilag minden tajarol, nyilvan valamifele orszagimazs-jellegu torekves van a hatterben. Eloterben…..
mantrashiva 2010.05.19 19:00:07
Sztyrökadénjelentése: vegyész, kémikusnévnap: ápr. 11...
mantrashiva 2010.03.07 00:41:17
Könnyed vasárnap délutáni poszt következik, Handrás oldalán találtunk rá ezekre a gyöngyszemekre, amiket a szerdai csinnadratta közben lőttek rólunk a titkos Apple-kémek. Az első képen Handrás épp Csabának magyaráz valamit, aki szemmel láthatóan nagyon igyekszik megosztani a…..
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
mantrashiva 2009.12.18 00:32:01
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
TOMPA most miért? 2009.10.28 09:13:00
Ugyan nem lett belőle a 10 centi vastag cipőtalpakhoz hasonló hisztéria, de azért rendszeresen belefutottam ebbe a nadrágba mostanság. Nem, nem a farmerbe.Miért?Kép innen (yummie.hu): http://www.flickr.com/photos/yummieontheedge/3835272554/ ..
mantrashiva 2009.10.28 13:12:09
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
mantrashiva 2009.07.17 10:53:34
@jack@konzervmacso: igen, az fontos, hogy ebből az egész katyvaszból nem szabad kifelejteni a HIV/AIDS problémát. a HIV-es érdekvédelmi szervezetek szerint évek óta semmi nem volt annyira ártalmas a prevenciós munkára, mint a pápa legutóbbi nyilatkozata az óvszerhasználat ellen.
Kettős Mérce Absztinensfasizmus 2009.07.16 22:59:00
Szeptember elsejétől nem érdemes hajnalig tartó bulizást szervezni a Sirályba vagy az Instantba, a Szilvupléban se fog hajnalig salsázni a törzsközönség, és a Liszt Ferenc téren se koktéloznak majd a trendi fiatalok: a terézvárosi önkormányzat rendelete értelmében este tízkor…..
Pár napja mutattunk már egy-két különleges meghívót a párizsi divathétről,most pedig folytatjuk, kiegészülve a milánói divathetiekkel is, hiszen van még bővenérdekes meghívó.Ezek közül nekem leginkább a Louis Vuitton, a Kenzo és a Thierry Mugler (a színe lehetne más..)…..
Talmácsi Gábor imádja a táskákat. Egyik kedvenc darabja egy Louis Vuitton,amivel nagyon sokszor lehet őt látni újságokban, tévében.A G5 magazin egy régebbi számának adott interjújában (ahol nagyon sokat beszél a divattal való kapcsolatáról) így nyilatkozik a táskamániájával…..
Legutóbb az egyedül maradt fehér szappantartót teszteltem le, most az újdonsült MacBook Prók (korábban unibody MacBook) erősebb képviselőjét néztem meg. Handrás az XMS-ben kinyitott egyet a kedvemért, amik elég gyorsan, alig egy hét alatt elértek Magyarországra is.Az ezüst…..
mantrashiva 2009.06.21 01:28:02
news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8110625.stm
de látom, már más is megtalálta, bocs.
A béka marad Korunk hőse 2009.04.17 19:04:00
Korunk hőse Matthias Rath az orvostudomány megújítója. Dr. Rath nem ma kezdte áldásos tevékenységét már 1992 óta jelen van az alternatív gyógyászatban. Az írás apropóját az adja, hogy most vesztett el egy pert az Egyesült Királyság legfelsőbb bíróságán Ben Goldacre ellen.…..
mantrashiva 2009.04.18 09:38:12
@Izomor Lánya: te figyelj, nagyon meggyőző és lefegyverző valóban, ha a kommented fele latinul van, de értelme attól több nem lesz. de megkérdezném tőled nagy tisztelettel, hogy láttál-e már aids-beteget, vagy beszéltél-e már hiv-fertőzöttel: olyannal, aki már szed gyógyszert, és olyannal, aki éppen el kell, hogy kezdje, mert a szerinted jelentéktelen markerjei éppen úgy állnak?
én szeretném javasolni, hogy a paradigmaváltásig élj te is egy kicsit hiv-vel, és akkor megérted, hogy mi, hiv-fertőzöttek miért gondoljuk úgy több millióan, hogy a gyógyszerekre szükség van. megjegyzem az azt-t nem hagyták abba mindenhol, ahogy írod, hanem nagyon sokan szedik továbbra is, de kisebb dózisban.
"tán" nem lehet valami tudományosan kóser vagy nem az. hozz bizonyítékokat.
gallón legalább a tavalyi nobel-díj óta túlvagyunk, hiszen montagnier és barre-sinoussi munkáját ismerték el.
ugandában senki nem beszélt ekkora prevalenciáról, a hivatalos adat mindenhol 5% és 6% között van (ensz, oecd, cia, who), a gond az, hogy ez pont a munka- és szülőképes korú lakosság túlnyomó része.
évek óta nem diagnosztizálunk még afrikában sem pusztán tünetek alapján: a hiv-tesztek filléres cuccok és egy rakás civil szervezet költ milliókat arra, hogy legyen belőle elég afrikában is. ettől még mondjuk magyarországon sem mennek el az emberek tesztre - te mikor voltál utoljára hiv-teszten?
minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, a hiv-gyógyszereknek néha nagyon kínos is, de hogy érted, hogy az "indokolatlan" szedés betegséget okoz? ez ugyanúgy igaz lehet bármire. én indokoltan szedem a gyógyszereimet, ugyanis hiv-fertőzött vagyok. vagy szerinted nem?
kelet- és közép-európában a következő 10 évben minden eddiginél többet fogsz hallani a hiv-ről és a hcv-ről a prevenció hiánya, az inravénás kábítószerhasználat, a nagyobb migráció és a fokozatos elszegényedés miatt. nem én mondom, hanem a who és az európai parlament.
tudom, tudom, azokat is megvették a gyógyszergyárak...
A Ratkó-gyerekes posztért kaptam hideget-meleget - meglátjuk, az 1970 környékén születettek hogy fogadják meglátásaimat.Nagyon-nagyon sokáig ha bárki feltette a kérdést (volt ilyen), hogy leginkább melyik időszakban szerettem volna a világra jönni, akkor következetesen 1970-et…..
       A blini recept:http://chiliesvanilia.blogspot.com/2009/01/jvi-burgonys-blini.html a hozzávalók kb. 930 kcal-t tartalmaznak, de én kb. 50 darabot sütöttem ki belőle, úgyhogy egy darabba 18-19 kcal jutott. Tejfölt, kaviárt és hagymát tettem…..
mantrashiva 2009.03.06 23:35:33
Amikor a hetvenes évek második felében a san franciscói meleg közösség egyre több tagja kapott furcsábbnál furcsább fertőzést, majd – viszonylag rövid időn belül – a legtriviálisabb betegségekben sorra elhunytak, senki nem értette, mi is történik valójában. Azóta…..
Megnéztem a tegnapi Keynote-ról készült videót, és gondoltam, rittyentek egy részletesebb leírást, mi is hangzott el, így talán jobban összeáll a kép. Steve Jobs pontosan érkezett, mosolyogva, a megjelenéséhez képest fitten pattant elő, és üdvözölte a hallgatóságot.…..
w Az Online Alkony Program 2008.05.20 03:30:00
Boldog békeidőket élünk. Ennek egyetlen aspektusáról lesz szó: arról, hogy létezik és szinte bárkinek elérhető az internet. Ami egy csoda, még akkor is, ha észben tartjuk, hogy hazabeszélek, hiszen a IV. kerületi internetben dolgozom.Nem kell fetisizálni, vagy akár magyarázni,…..