Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyakira

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Izland a döbbenetes gleccserek, gejzírek, vízesések, tűzhányók és az eldugott halászfalvak szigete. Az elkövetkezendő pár nap során Izland legszebb látnivalóit keressük föl." - ajánlja útját a Budavár Tours. Lóhalálában és némileg leegyszerűsítetten - tesszük hozzá mi. Üdvözletem, A Budavár…..
Konzumikusz hungarikusz szürreál. Sziasztok! A barátnőm már régóta nézegeti az elektromos fogkeféket, most végre talált egy tényleg jó akciót a Media Markt online oldalán. Elég speciális eset lehetett, mert ingyenes szállítás nem vonatkozott rá, csak a helyi áruházban átvételi lehetőség.…..
nyakira 2016.07.12 13:05:51
@Hentes pékné módra: jajj, de jol beszelsz. Hogy is van ez angolul? Supervisor? Superuser? SzupraHiperman? Kifejezetten buszkek ra a nyomorultak, hogy es amennyiben o akkent jott el arrol a munkahelyrol. Mert az a csucs, erted, azert nyalt es kuzdott evekig es ez egy eredmeny es huh. Hat, vannak kulonbozo vilagok. Csak ne talalkoznanak!
nyakira 2016.07.12 13:19:50
@Worlon83: "ha tényleg valami akciós, vagy annyira sürgős, hogy azonnal kell"
Na pont ez az a ketto, aminek altalaban egy ordas magy igenytelenseg a vege.
@csőcsere: a fogzomancot is nem tiszticcsa le veletlenul?
@Manyecs: mindig igazsagom van, az fix, de ezvel kapcsolatban most miben most?
A mikrositast en megoldottam otthon magamnak. Vonalzoval, padloval, guggolassal-sikalassal, kisolloval, tollal. Hat ilyen egy elet ez. Az igazi tortenet akkor kezdodik, mikor "normal" miniSIM-es telora visszavaltanal.
@megamen: indithatunk-e, s fentarthjatunk-e magunkban haragvast embertarsaink onnon emberi sajatossaga miatt? Mintmivelhogy ezt a fogyasztoi kulturaval toltotte fel az iranyitoi reteg, a birkaéra funkciojat es szintjet tekintve tokeletesen fazishelyesen mukodik. A kovetkezo nicked lehetne blanketta. Kulonben nyugaton meg a delibab is mashogy vibral(!).
nyakira 2016.07.12 13:48:01
@É2I: mindenki a hobbilyarol, szenvedelyerol tud a leghosszabban, legfeltartoztathatatlanabbul predikalni, ezzel onmahgaban nincs is gond. Azzal van, mikor valaki nem veszi eszre magat es lathatoan a kornyezete is toleralja verbalis inkontinenciajat, mert nem neveltek ki belole, emberunk/embernonk meg fogalmaban sincs annak, hogy miert gaz, amit csinal.
Íme az újabb bizonyíték arra, hogy türelem rózsa helyett néha csak nagyon durva gyomorgörcsöt, heveny fejfájást és konstans idegbajt, később komoly anyagi veszteséget és elhúzódó ügyintézést eredményez. A DK Car kivitelező cég monnyon le, ha minden így történt. Kedves Homár Blog! Az építkezés…..
Állati jól hangzik az ELMŰ Gyorsszerviz szolgáltatása: a dugulás, csőtörés, zárrohadás típusú hétköznapi ügyekre kínálnak nem túl magas havi díjért ügyintézést és szervizt olyan extrákkal, mint a 24 órás segítségnyújtás és a garantált 4 órán belüli kiszállás. Kár, hogy ez csak a csillámpónik…..
nyakira 2016.07.11 12:23:51
"miközben még villámcsapás is érte a hálózatomat."
:D Ez mar-mar Monti Pajtonos ironikus-halmozas.

@Flashy7: igazan freshithetned a blogodat, igazan jo.
@megamen: ha erre tudnank a valaszt, ertenenk a noket is. Ami pont annyira lehecseges, mint egyszerre 2 helyen lenni, szoval a kvantumvilagban kell keresgelni nagykabol a valaszt. Mar a cukraszokat is lenezed?:) Az is pont ugyanolyan szakma, mint a mernok vagy fizikus, csak nem kell annyi esz hozza. Sot, a vendeglatos melo is ugyanolyan, mint a tobbi, csak az valahogy vonzza a tanulatlanokat mindig. Kiveve five tschillagos helyek.
@KaTe: villanyszerelo csak ne rohanjek, meg a laba kore talal csavarodni a cabel (szigoruan c-vel) es elesik, no meg az ajandekpalinkat sem tudja akor elfogadni. Az en szerelom egyszer nekem passzolt le egy adag alkoholapparatot, oly tele volt. Rejtet elonyok, ha az embernek van aram a hazaban.
Van, aki kisétkű, van, aki csak spórolna és azért kérne gyerekmenüt. De vajon jár nekünk ilyen egy izgága kiskorú nélkül is? Tisztelt TH! A mai napon  - június 25 – ellátogattunk a Moszkva – ma Széll Kálmán – téren nyílt új hamburgerezőbe, a ZING-be. Megjegyzem, a tér felújítása előtt egy jó kis…..
nyakira 2016.07.08 17:49:05
@xfg23: akkor ki kene irni, hogy ez es ez melle, ilyen es ilyen eseten! Persze aligha fogjak. Pedig korrekt csak ugy lenne. Hulyevevo-vedelem is megvolna egyben.
@Dávid András: mondjuk van, aki majd' 1 hetig eszik ennyibol. Akik hatekonyabban zabal es meg el is tudja kesziteni maganak, abban eleve van annyi esz, hogy ne kavarodjon fennen vazolt huljesegekben. Egyutt jar a skill (illetve annak hianya), meg az esemenyek huncut fordulatossag-alakulasa. Igy megy ez.
nyakira 2016.07.08 19:52:35
@mechanikus körte: majd ha egyutt elink es elszegenyedtunk, jarhatunk eme uzlet melletti sikatorba a kuka tetejerol lakmarozni. Mar erzem magam elott.
@blasiusii: igen-igen. Mindig is imadtam a mentalis vaksagot.
@The Crazy One négypontnulla: csak ha olvasok vagy lelegzem.
"Az ügyfél-elégedettség számunkra kiemelkedően fontos, emiatt arra törekszünk, hogy panaszát a lehető leghamarabb kivizsgáljuk." - írja  a CIB. Ezzel csak az a baj, hogy az emberek általában jobban hisznek maguknak, mint egy céges pr-mondatnak, és az alábbi levél alapján az sem sokkal hízelgőbb a…..
nyakira 2016.07.08 10:59:29
nyakira 2016.07.08 11:37:20
nyakira 2016.07.08 14:07:38
@vizsla_barat: a fejlettebb orszag ellopja az ekezeteid felet. Most akkor vilagitsd meg zseblampaval hogy a pimpos borviragba' jon a kepbe a szad.
@The Crazy One négypontnulla: a penzemert azt hivok, akit akarok es maga az lesz akit en hivtam. A penzemert. Es be nem ismernem, hogy bocsanat, tehat.

Pentek van. Az termeszetes, hogy inkabb mar laptopot sem kapcsolok, hanem okitelefonrol pimpelem a pumpuloast inkabb csak? A vodas poszthoz: megnyugtatlak posztroller, nem xandekossagrol van szo, a nok imadnak ossze-vissza kalimpalni, aztan nagypofaval fizetest felvenni a rendszerbe profin bevitt kaoszert. Amelyik meg nem kalimpol, az meg nem ilyen helyen dolgozik, mert vagy felszopta magat jobbabb pozititonba vagy okosabb annal.
Kutyát pisiltetni élelmiszerboltok ajtajába nem szép dolog, de levélírónk szerint neki nem is ez volt a célja, amikor kutyájával megállt a kispesti pékség előtt, hanem az, hogy bemenjen vásárolni... A fogadtatás túl szívélyesre sikeredett a tulaj részéről, kíváncsiak vagyunk, akkor is rugdosással…..
nyakira 2016.07.07 12:23:16
@huncut_kata: tartom, es emelem belehanyassal, beleszarassal, gennyel, verrel, tamponnal. En ter.
Arra a kérdésre könnyen tudunk felelni, hogy miért van olyan sok Telekomos poszt a Homáron: a T a legnagyobb ügyfélkörrel bíró szolgáltató, a nagy ügyfélszám pedig óhatatlanul is több problémás esetet hoz. Az viszont, hogy miért nem visznek ki 30 nap alatt sem egy két hétre vállalt tévét, teljes…..
nyakira 2016.07.06 16:07:51
via GIPHY Reméljük, nem öltek meg, raboltak ki, veszett el vagy ütközött össze a hatóság potyakitérőjének ideje alatt senki és semmi a kerületben. Pff. Kedves Homárosok!  Történt, hogy a mosógép bemondta az unalmast, s a javítás várható 70 ezres költsége arra…..
nyakira 2016.07.06 12:31:16
nyakira 2016.07.06 12:54:24
@Manyecs: igazan keszithetnel kepet magadrol, hatterben Ladaval, eloterben Traubival, persze fekete-feher legyen az egesz, koszi, na lassuk a posztot, enter!
@apa80: a minotauruszokkal az a baj, hogy szeretnek posztokat irni. Riini.
nyakira 2016.07.06 13:05:11
@FDToth: a kurva isten faszaert vagy ilyen szinten igenytelen retardalt faszkalap. Lettart, az. Siess bazmeg, bizonyara lekesel valamit.
@apa80: Feri mar regota az internetben van amugy is, nem szallit o mar semmit! Xinhazigazgatokent meg valahogy olyan lowcost hatast kelt. Csala Zsuzsa-Anettka szint. Egyelore nem ertem a posztot, de izgalmas a talany. Legalabb a fonevek kisbetusek ma. A vercukrom mindenesetre mar kezd beallni egy napkozepi szintre.
Se köpni, se bunkózni nem szép dolog, de ezt kezelni - pláne egy minden bizonnyal ittas, tehát nem teljesen beszámítható állapotú személy esetében - épp egy biztonsági szakembernek kéne a legjobban tudnia.  Kedves Homár! A tegnapi este a Klikk gasztróbisztró előtt történt egy eset, ami feltette…..
nyakira 2016.07.04 15:32:41
A Homáron májusban szerepelt már a soproni Hotel Fagus, mert olvasónknak csak a helyszínen sikerült értesülnie arról, hogy a szálloda felszámolás alá került, és lőttek a családi pünkösdi hosszúhétvégézésnek. A hotel új tulajdonosa akkor közleményben igyekezett megnyugtatni a kedélyeket. Károsultak…..
nyakira 2016.07.03 21:08:29
nyakira 2016.07.04 08:36:10
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: könnyű befogadni az ékezetnélküliséget és időnként kifejezetten kell. Azt akarod tehát közölni, hogy számodra ez nehézséget jelent és fantáziátlanul ragaszkodsz a kizárólag magyar íráshoz, ez a te problémád és korlátod, szerintem pedig színesíti a kínálatot, az olvasást. Az valóban agyfasz, mikor valaki mondaton, sőt szón belül is keveri az ékezet-ékezettelent, ám ha konzekvensen csak nélkülük nyilvánul meg a nyomorult, az szerintem teljesen követhető és üdítttö. Rááll az agy. Asszem McZozo vagy melyik amelyik tipikus példája az igénytelenségnek, félig a telójára bízza a kommunikációt, néha ő is beleszól a komponírozásba, bár olyankor meg inkább csak elgépelésre fussa, na, az ékezetet nélkülöző írást öreg hiba egybemosni ezzel. Sokan ránéznek és már azonosítják az egyszerűséggel, felületességgel magával, holott 1x el kék olvasni az usert, hogy az ő billjéből/képernyőjéből hogyan hangziklátszik a produkción.
Remélem minél többször írnak ide ékezet nélkül majd, ezekbe a kiállóvesszős betűkbe örökké beleakad a kashmírpulóver. Ami nem jó.
nyakira 2016.07.04 08:57:53
@Dezsike: de telobol is a 200 (kecca) ezres Xamxungot kell megvenni. Hat meg ennyit sem tudsz ujposztenter.
Gyula aztán nem pöcsölt. Dokumentált, reklamált, elállt, fizetési meghagyott és végül bíróságig jutott a céggel. Tanulságos történet.   Lehet, hogy néhányaknak segítségére lesz az én történetem. Rövid verzió a képek kedvelőinek:- Extreme Digitalnál rendeltem fényképezőt- a futárnál beikszeltem,…..
nyakira 2016.07.01 12:30:41
@herk: végigolvastam különben, ettől még érthetjük félre egymást, nem jelölted, hogy kiről van szó. Mindkettőre áll egyébként, véleményem szerint. Persze, vásárlók között lehet 86 éves nagypapi, aki múlthéten cserélte le a Sokolját és nem vágja mi van ma, de ettől eltekintve.
A gyermeki izgalom megéléséhez viszont az eladószerven is keresztül kellett futnija a terméknek, így a kettő talán egybe is mosódhat. Most elgondolkodtam, hogy az évek, a tapasztalat, az egészséges kétkedés miatt vagy eleve is megvolt ez bennem, de arra jutottam, hogy tökély vagyok. Tehát nem ezen áll vagy bukik, hogy milyen gyorsan akarok belenézni, mert az eufória állapotában is feltűnik, ha valami nem oké. Ez a videós bontogatás sem véletlenül jött divatba.
Múltkor rendeltem egy műpinát, ki kellett próbálnom a futár előtt, felajánlottam neki is, ő is kipróbálta, jó volt, beleélveztünk mindketten, a kutya kinyalta aztán a kifolyó spermákat, és csak EZUTÁN írtam alá, meg ikszeltük be a hármat. Jött arra pár szomszéd is, de ők nem próbálhatták ki. Aztán valami villogó fény, meg szirénahang is volt, de az a rész már nem tiszta...
nyakira 2016.07.01 12:35:27
@atpijkamo112: legjobban ami zavar az a statikusság, 1biten: ha csúnya szó, akkor törlés. Kontextust minek nézni. Van, ahol mindegy a kontextus, valóban, de Homár Helgának minden mindegy. Közben meg a felkonfok szerint valami felsőfokú intézménybe is járhatott valamikor, persze már régen. S ez társul ezzel az egyszerűséggel. Magyarul, ha akaratja lenne rá, lehetne ő jó gazda is, de nem akar. Ezért lesz leváltva a gecibe. Majd csak figyeljétek meg. (Szakállal és bottal a képernyők előtt üdvözölhetjük majd a hírt, csak ki kell várni.)
nyakira 2016.07.01 13:38:13
@Manyecs: te programozó vagy.

//újposzt enter )()()(()()() ::Krisztofóró print blabla enter (return)

Hát, én is beletanultam. Jó dolog.
Aki már járt telt házas koncerten mondjuk az Arénában, az biztosan állt már teljesen lekornyadva is a büfék előtt kígyózó sorokat látva, és tuti bele tudja képzelni magát szegény James helyébe.  A problémára azonban szerintem nincs megoldás, főleg mert általában nem csak…..
nyakira 2016.06.30 12:52:48
@Dezsike: nem, az nem dobható be!:D A gyorsétteremnél meg kevés fantáziátlanabb dolog van a világon, szégyelld magad (lekőzeleeb majd jobban csinálod).
@sugargiraffusplumps.: az enyémen van, múltkor letöltöttem. Rá. (dó, rá, mí fász?, szóh, láh, tih, dóh) A biztonságalitás gyermeknemzés szempontjából nem lenne kifejezetten létező mehsztelenüll! Érted, 2 taktus között kivernél egy faszt. Vagy kettőt. Csak mert ott voltak. Meg ki tudja.
@Manyecs: vödör víz: voltál te már oly kiránduláson, mellyen svédkonyha volt? Nem is tűnik olyan távolinak a vödör-vályú metódus. De még mennyire, hogy nem. Meleg van, enter.
@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: :D él. Sajnos.
@FDToth: mindezidő alatt meg lezajlik a koncert. Úgy is van.
nyakira 2016.07.01 10:42:06
@xfg23: mondjuk az ember általában megelőzni kívánja önnön rosszullétét.
@atpijkamo112: és az önmagunk körüli pörgés is - napi jelleggel! Nagyon kedvező.
Manyecskát fel akarják gyújtani, aktúúng.:D
@mortX: azért a nagyerr csakbecsúszott.
Oké, egy fapados légitársaságtól az ember nem vár extra komfortos utazást, de azért a kánikulában a napon aszalódni nulla információval ellátva, az nagyon nem oké, pláne, hogy számos visszajelzés és saját tapasztalat alapján is teljesen általános jelenség a Wizz Airnél. Ujabb wizzair…..
nyakira 2016.06.29 14:39:49
@megamen: akarcsak udvarlasnal.
nyakira 2016.06.29 16:14:28
@ptspts: privat pelenkazo..., az... Akkor megegyszer, hatha nem voltal eddig jelen fejben egesz eletedben a temaban: EZ EGY FASZPADOS REPULOGEPES XOLGALTATAS.
Tékozló Homár Bulgari bagóért 2016.06.29 15:07:08
Tudom én, hogy jó néha hinni a 2 forintos tévében meg a 60 forintos Bulgari parfümben, de eléggé biztos, hogy ilyenkor nem egy fantasztikus akcióba, hanem egy technikai malőrbe vagy sima elcseszésbe futottunk bele. A webshopokra más szabályok vonatkoznak, mint a sarki boltra, itt épp a…..
nyakira 2016.06.29 15:57:08
@rarabel: figyelj, eljel marT a jelenben: ami fb-on es wapshopon van, az van, a magad elott lathato valosag gaz mar, s meroben bizonytalan, ellentetben a kepernyoi megoldassal szemben! A gond az, hogy LEszulettunk erre a vilagra, ahogy Suto Eniko is mondana. Az ember ugy es azt cselekszi, ami az aktualis trend, amire szocializalta a kornyezete. Sajnos ez az ember alapjarata. Aztan hogy ezen belul kinek mi a gond...
Keverek is magamnak tehenpisabol, kelgyomeregbol, s meg petroleumboll csabito folyekonytinkturat, mely bajital a leleknek es meg a rakot is gyogyiccsa. Vagy elosegiti? A, kit erdekel, ha olcso!
Hazaerkezik a ferj, foldhoz bassza a jenait:
- Anyukam, ez itt utesallo. ...vagy hoallo? Vegulis a csereppe lett darabokat lehet haxxxnositani a sutoben hosegszoliditorkent.
Kis túlzással akár egy külön blogot is szentelhetnénk a TMX-sztoriknak, amik leginkább Lenovo és Samsung tulajdonosokat sújtanak. Balázs az utóbbiak közé tartozik, fogadkozik is, hogy soha többet Samsung meg Telemax. Nem akarjuk elkedvetleníteni, de elég nehéz lesz választania, mert a TMX a Samsung…..
nyakira 2016.06.29 09:09:11
@Phil Necro: továbbra is mondom, hogy túl fiatal vagy ide, de lelked rajta. Renndkívül elmés megoldás: bizonyára a szerviz, a gyártó is ellenállhatatlan hajlandóságot kezd el érezni emberünk kárpótlásán ama szent pillanatban, mikor a szervizelés/esetleges álomcsere alapját képező kiindulókészüléket megsemmisíti az ügyfél, gratulálok! Kipróbálhatod, nem emiatt fog elgondolkodni, hanem a számok miatt. Nem Fókusz ez, bammeg.

Újposzt. Enter, mely Return vót!
nyakira 2016.06.29 09:30:19
@Kitalátor (másként) gondolkodó: státuszximbólumot, csakis azt! Nem baj az, ha az ember törexik az igényességre, de ez valóban nekem is túlmutatónak tűnik azon.
@megamen: postauer - postaeur, átveszem. Így kevésbé lesz kínos, hogy másollak. Ha említem.
@PITTA: ha veszel egy másik romot, az ugyanúgy szar lesz! Épet kell beszerezni!
@Manyecs: miért nem tudsz telóról? Ez ma már alapelvárás, enélkül szóban sem állnak veled, lányom!
nyakira 2016.06.29 12:53:20
@Kitalátor (másként) gondolkodó: telóra amúgy sincs, nem?
@KaTe: létezik, a MacBookok elég jó értéktartók pölö. Létezik még igényes telók is. Női haxxnálótól is lejet jót, haxxnáltan venni, ott jóval kevesebb az értékesés és nincs túllihegve a téma sem.
A Pizza King évekig nyomult a 49 percen belül érkező pizza ígéretével, majd a szintidőt pár éve 39-re vitték le, amit sokszor nem sikerül tartani. Ezt azokból a levelekből tudom, amik rendszeresen érkeznek hozzánk a témában, csak mivel alapvetően piszlicsáré ügyek (késett a pizza, hideg volt a…..
nyakira 2016.06.28 16:26:28
@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: be. Megerte rapiritani tegnap. A Nap is attol kelt fel ma, hogy intettem neki. Elso. A pizza jo. A posztot nem ertem. Majd elolvasom, az lehet, hogy segit erteni.
nyakira 2016.06.29 09:34:30
@Kitalátor (másként) gondolkodó: ájvék általában azon szájakból gyön, kik bénák a boldogsághoz. Az ilyen elkészítése pedig az. Mivel ebből kimarad, aztse tudja mibőlmarad ki, jóhogy boldogtalan.
Vajon miért nem lehetett orvosi igazolással sem elhalasztani az utazást? Olvasónk azért ne csüggedjen, jövőre már úgyis egy újraszabott Erzsébet-program keretében tud pályázni, mivel az EU monopólium miatt megfúrta az eddigi rendszert, vagyis, hogy csak a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány adhatott…..
nyakira 2016.06.27 14:25:11
@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: oké, de azután megdöglik! Tudod egyszer nem olvastam tőle olyat, hogy bocsi gyerekek, sok a dolgom/akármi, de képességeimhez mérten nem szarok belétek, kérem a türelmeteket. Áá, mi a reakció? Töröl + mégszarabb a szinTvonal. Tehát döglés. ROTHADÁS. Lassú.
@anitám83: nem működik a nikked melletti link. Erről is beszéljünk! Súlyos a probléma! Az jó, ha felelős vagy gyerek tekintettyében. Ám nem a pasink pénzéből kell utazgatni és úgy nemnyifogni. Annyi igaz, hogy a poszter semmi jelét nem mutatja annak, hogy érdemi lépéseket tett volna. "Valahogy" kifelejtődött a közlésből.
Mostpedig: halál (sátánvillával körítve).
nyakira 2016.06.27 14:50:59
@cmx85s: kurvara igaz, kivaloan csokorban szedted. De te sem mentel el, ez viszont csak egy kozhelyes rigmus.
@Az Antiochiai Szent Kézigránát visszatért: mindig van lentebb. En ki akarom probalni, milyen az. Hatha jobb.
nyakira 2016.06.27 14:54:18
@anitám83: azt hittem a nok a konyhaban elnek es mindig kussolniuk kell. Ezek szerint egy uj vilag van mar, nagyon kinyilt a csipad. Es mondd csak, mely helyeken nyaraltatok mar es mennyikbol jottek azok ki?
Vajon nincs pénze a MÁV-nak pótolni a nyomtatványait? Vagy találtak egy nagyobb adag elfekvő készletet az angol nyelvű verzióból, és gondolták vidékre jó lesz? Vagy hogy jött létre vajon ez a helyzet? Kedves Tékozló Homár! Május 30-án a Budapestről 8.23-kor induló IC mire…..
Azt gondolom minden rendszres Homár olvasó kívülről fújja, hogy hibás termék esetén 3 napon belüli csere jár a vásárlónak. Ezt sikerült egy kicsit meghekkelnie a Vodafone-nak. Tisztelt Vodafone Hungary! Tisztelt Samsung Magyarország!  A problémám a…..
nyakira 2016.06.23 22:13:22
@Beerhead: miért, mik a legjobb androidos telók? És miért kell androidosnak lennie?
Kínai webbutikból is lehet jó árérték arányút venni, de bóvlit is. Értsd: még ha nem is hibásodik meg, szembaszó kékled, bóvli anyagminőség, az bizony nem jó árérték arány. Persze kinek mi az érték.
Kérdés, hogy középszar árak alatt van-e értelme gondolkodni telóvásárláson (felsoroltad a sufnik tulajdonságait).
Tökéletes Én még hozzátenné, hogy a használtteló-vásárlás sem ördögtől való feltétlen.
Ja, amúgy nem értem, hogy hogy lett ennyire slágertermék és menőség a Samsung. Tök közepes volt anno, aztán feljött. Meg még nem is szép. Tehát hogy hogy lesz valamiből trend. Egyértelmű és rejtélyes egyszerre. Az embik fantáziátlanok és birkák. Ez egy nagy felhajtóerő, az már bizony biztos.
nyakira 2016.06.24 09:58:13
@atpijkamo111: vajh most majd mi lesz azokkal, akik a jovoben vallalnanak munkat ama csodasan egyesult tersegben?
@ideális hangyászsün: nem, csak egy burkolo. Mondjuk o boldogabb, mert az epp aktualis kozigeny elegiti ki maradektalanul. Valahol irigylesremelto, de egyben szegenyeletusegnek is tartom. Kurvara valami nemet epitosufnivallalkozasban tolja, gondolom en, aztan imad felcsattanni idonkent. Hogypeldaul anyad, mert nem mindenki lakik am valyoghaz+linoneum felallasban. Es hasonlok. Nah de igy teljes a kep es igy van meg a mi kis diverzitasunk maradektalanul.

Attention, attention: ma csak olyan poszt lehet, amihez ujrafelhasznalt illusztracios kep vanik. Uj kep tehat nem lehet, semmikeppen sem, ez fontos. Egeszen biztosan osszezavarodnank. Sporolos-beleszaros kis pondrofereg. Ko alatt elesrol annyit szeretnek kozolni, hogy agyonbasznalak egy cemelygepjarmu meretuvel es akkor utana elhetnel alatta.
nyakira 2016.06.24 11:56:46
@joska61: meg kell jelenni teglara erositett betontoro kalapaccsal es a backoffice (szf)eraja fele torekedni kerlelhetetlenul. Az meg a "kulso szabalyzat".:)
Az éppen zajló foci Eb-n elképesztő  magyar focifeltámadás tanúi lehetünk épp, amitől akkora focilázban ég az ország, hogy még a tudjukkik is képernyőre tapadnak esténként. Mivel a szurkolás abszolút közösségi élmény, nem csoda, hogy minden valamire való kocsma beüzemelt magának egy tévét, és…..
nyakira 2016.06.23 13:28:46
@atpijkamo109: az emberek a változatosság gyönyörködtet alapelv alkalmazása nélkül idővel megőrülnek. Különösen kellemetlen eset, ha ezt egy vezető nem éri befelát ésszel svagy nem ismeri ÚJPOSZT ENTER. Tetves kis genny.
nyakira 2016.06.23 18:00:58
@Dikusz: meeg lácik, hogy nem ismered a saját fajod: nők ilyentet nem vállalnának be sosem, nem passzintható be az identi. Tásukban!
@atpijkamo109: szerintem felesleges csámcsogni politikai személyeken. Főleg mikor úgyis a posztoló volt a hülye. No és ez kisugárzik mindenre.
Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy T. elővigyázatos vagy csak paranoiás, de a szépen csendben, fű alatt megejtett változtatások mindig gyanúsak, a Wizz Air pontokat gyűjtők meg nem baj, ha értesülnek a változásról. Sziasztok, tegnap (júni. 16.) az Erste egy sunyi húzással, megváltoztatott…..
nyakira 2016.06.22 15:53:47
@szupermacs: megakadtam a bureszen.
nyakira 2016.06.22 17:06:16
@a_kelet_nyugatja: úristen, jól értem, hogy a minimálbéreseket burkoltan lefikázod, lealacsonyítod és még ezt a véggggtelenül piti és kispolgári lófaszpontozgatást állítod piedesztálra? Édes istenem.
Ezt a felháborodást sem értem - azaz hogy pont igen - hogy a magyarokkal sokminden megtehető, pont ügyben is. Igen, és? Én meg ezt pont leszarom, mert nem rezdülök erre. Te - és még nagyon sokan - valamiért igen. Néha, nagyonnéha van olyan lehetőség, ami megéri, de ez ritka. S azon sem elegáns agonizálni vagy annak hiányán, elmaradásán. Vagyishogy gáz. Hőbörögjél nyugodtan.

Na mostmár elolvasom ezt a szar posztot, ennyi vaktában lövöldözés után. Fákjú. A megszüntetés rövid ü. Kussoljon, aki ezt nem tudja, kösz.
Hát, ha ez a játék tényleg ilyen hülyén működik, akkor azzal nem szerez nagy rajongótábort a Borsodi.  Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi levelem küldtem a Borsodi részére, amiben minden részletet leírtam az esettel kapcsolatban: Tisztelt Borsodi! A hétvégén a…..
nyakira 2016.06.22 13:23:15
@Terézágyú: divizion by zero, xyntax error smafu? Igaz, mara nem maradt 1 hulye sem. Jo kor ez a mostani.
A saját zsebre dolgozó alapítványokról szóló sztorikban mindig különösen elkeserítő az a járulékos kár, amit az alapvető bizalom megtépázásával okoznak az emberek segítőkészségét megcsapolók. Az alábbi levél is emiatt elszomorító. Természetesen megkeressük az ügyben a másik felet. (A Homárra ritkán…..
nyakira 2016.06.21 22:13:55
Az is bosszantó, ha az ember nagyvonalúan vagy mondhatni felelőtlenül kezel helyzeteket, és pórul jár, de amikor valaki tényleg próbál körültekintően eljárni, dacol a sürgető idővel, állja a türelmetlenkedő szállítók tekintetét, és a végén mégis a képébe röhög valami álnok hűtőreparátor által…..