Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonyisz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ebben a büntetéssztoriban sehogyan sem jön ki a matek: - Az Elvira szerint a Keletiből Tápiószelére a vonatjegy ára 1300 ft,- közalkalmazotti igazolvánnyal 650 ft. - A pótdíjas táblázat alapján a menetjegyen felül fizetendő büntetés 500 forinttól 8000 forintig terjed, attól függően, hogy milyen…..
Az HBO tegnap este leadta a Trónok Harca hatodik évadának nyolcadik részét mi pedig most is összeszedtük a legfontosabb eseményeket az epizódból. Spoilerek a tovább mögött...
vonyisz 2016.06.15 15:23:22
@nota19: A gyertyasötét legkevesebb három ok miatt következett be. Arya profibban tud a sötétben harcolni, ő maga akart nagyon profi lenni, ehhez választhatták volna a sötétített világost vagy valami egyéb trükköt, pl valami olyasmit mint Neo látása. Arya-nak drukkoló nézők már gondolatban többször lejátszották ezt a meccset, talán már több résszel ezelőtt, őket zavarta volna, ha látják. Arya mestere ezt várta tőle és még továbbra is tervei vannak vele, ezért a hangsúly a mester és tanítványa találkozásában van, nem pedig harcon.