Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brazen Head

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Szegényház 2021.10.21 20:23:57
Néhány hete családostul hazautaztunk hogy megnézzük a Vadászati Világkiállítást. Mindenképpen látni akartam mert én hét évesen ott voltam az 1971- ben rendezett kiállításon is. Összességében nem bántuk meg hogy hazautaztunk, hogy megnéztük bár jót szinte semmit nem tudok mondani. Kezdjük az…..
Brazen Head 2022.01.20 01:03:19
@diggerdriver:

Mit is írtak ki úgy 1988-89-90 táján az ausztriai boltokban?
Nekem nem esett jól. Elsősorban, mert csak. Másodsorban, mert ilyen megítélésre sosem adtam okot. S akkor ezt most gondold tovább.
Meereen Tyrion nem egy beszari csávó, illetve, de, alapjáraton az, csak néha hodori méretű tököket növeszt, például Királyvár védelmekor, de ez most nem releváns, hagyjuk. Miközben az öböl rabszolgatartó kiskirályai Meereent lövik a tengerről, és a városra méretes, égő golyóbisok záporoznak, (néha…..
Brazen Head 2016.06.22 16:59:40
@Cérnahuszár:
Deres, mivel tudják hogy él, jog szerint jelenleg elvben Bran öröksége, már amíg él, lévén ő férfi.
(Gyermeke valószínűleg nem lehet.)
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Brazen Head 2016.06.21 23:45:53
@Janos Mohacsi:
EGYETLEN Karlstark családtag eleséséről tudunk, annyit láttunk. Maga a család ezzel nem halt ki. S mivel Stark rokonok(!), egy nővel szemben simán lehet "trónigényük". (Lásd a valóságos európai középkori történelem.) Majd ha már Kisujj lovagjai nincsenek ott ... Karsltark katonák rövid pár év múlva ismét lesznek, a népük mostani kamaszai - akik nem estek el a csatában, lévén ott sem voltak - hamar felnőtté válnak. Persze, csak ha nem hiszünk a Mások eljöttében, lévén akkor - Jonnak ebben igaza van - muszáj(!) összefogni.
Brazen Head 2016.06.21 23:52:17
@Brazen Head:
Megj.: Stannis saját Baratheon katonái jórészt meghaltak Királyvár ostrománál. A Vasbanktól zsoldosokra kért pénzt.
Brazen Head 2016.06.21 23:39:09
@Janos Mohacsi:
S hová szöktek? Csak úgy eltűnt a ködben jópárszáz - egy-kétezer lovas katona, s azóta sem bukkant fel sehol Északon? Megették őket a vérnyulak? S miért lepődött meg Stannis a Boltonok lovasserege láttán? S hol volt Rose Boltonnak komoly lovassága, amikor Robb elküldte Tyvinn seregét félrevezetni? (Csak gyalogsága volt, ha jól emlékszem úgy kétezer fő.) Ha volt csak Rose Boltonnnak, aki akkor még nem elvben volt áruló, hatezres saját serege, akkor Robb el lett volna a Freyek nélkül is. S ha Stannis főként - a Vasbank pénzéből bérelt - zsoldos(!) lovassága nincs a Boltonoknál, de ott van Északon, hogy nem tartott a Bolton fattyú attól, hogy esetleg beállnak Jonhoz?
Szóval valószínűleg leginkább a Bolton fattyúnál voltak.
Az HBO tegnap este leadta a Trónok Harca hatodik évadának nyolcadik részét mi pedig most is összeszedtük a legfontosabb eseményeket az epizódból. Spoilerek a tovább mögött...
Brazen Head 2016.06.15 00:41:46
@Janos Mohacsi:
Mondjuk, megjönnek a holtak. S mivel a Bolton ház - legalábbis a könyvek szerint - az Elsők közül származik, először az ő seregüket nyírják ki. (Hiszen a holtak végül is pont e célból teremtettetek.) Mire végeznek, Jon Sansával és a vadakkal bemenekül Deresbe, s néz le a várfalról, hogy hurrá, hurrá, Deres a miénk, de most hogyan tovább. ;)

Valami csavar valószínűleg lesz. Hogy a "jó" javára, vagy sem, majd kiderül.