Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeGaS

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
LeGaS 2010.11.08 19:18:14
Noha iPhone-t nem kapunk a héten, a T-Mobile vigaszképp ingyenes magyar térképet ajánl a Navigon szoftveréhez. Íme a közlemény:Az App Store-ban elérhető Navigon select T-Mobile Edition navigációs szoftvercsomag számos kényelmi funkcióval és a NAVTEQ térképgyártó legfrissebb…..
LeGaS 2010.08.28 09:42:22
@Pete Gorilla: Hogy sikerült letölteni az extrákat? Mert a bónusz csomagot én is letölteném, regisztráltam is, de amikor rámennék hogy BUY NOW, akkor megint csak a regisztrációs űrlapot hozza be.

Aktiváltam e-mailben, még iPhone-on is bejelentkeztem a MyNAVIGON-ba, de nem működik. Most csak egy homokóra van a Bonus Package mellett.

Ettől függetlenül tegnap kipróbáltam és teljesen jól navigál, nem késik sokat. De Bluetooth fülessel sajnos nem működik, mármint nem mondja a szöveget, se a fülesbe, se a telefonon. De lehet hogy még csak én nem találtam ezt a beállítást. :)
Eheti hirdetőnk, az iStyle új üzletet nyitott, ennek örömére mi is ellátogattunk a megnyitóra. A bejáratnál Gábor, az üzletvezető széles mosollyal fogadott. Nem csoda, vagy két-háromszáz ember állt sorba az esőben, várva arra, hogy bejusson az Andrássy út 36. szám alatti…..
LeGaS 2010.05.19 09:09:58
@weinenberger: Ez nem egy újabb bolt, az eddigis az Andrássy úton lévő volt költözött más szám alá.
Ahogy az várható volt, frissítették az Apple legolcsóbb laptopcsaládját. A gép a 2,26 gigahertzes Core 2-es helyett 2,4 gigahertzes processzort kapott, és bár a memória 2 gigabájt, a merevlemez 250 gigabájtos maradt, a Geforce 9400-at a 13-as MacBook Próban is használt, másfélszer…..
Strandlabda, megakadás, böngészőhalál, forró processzor, zúgó ventilátor: aki esetleg nem tudná, ilyen a Flash a Macen. A helyzet azonban valamelyest javulhat: az Adobe kiadta a player legújabb, igaz, még csak béta változatát, ami végre kihasználja a H.264-es tömörítés hardveres…..
Igencsak forró téma a lokációalapú helymegosztás, mint szolgáltatás. A múlt héten itt, a Webisztánon taglalt konkurenciaharc újabb pr-győzelmét a Foursquare könyvelheti el. A hírek szerint ugyanis hamarosan elérik az egymillió regisztrált felhasználót. Tekintve, hogy a…..
LeGaS 2010.04.01 09:07:55
Javában folyt a héten az IDF, ahol a világ legnagyobb processzorgyártója ismertette legújabb fejlesztéseit. Voltak forradalmi processzorok, gyártástechnológiák, meg bemutatták a Light Peaket is, azt az optikai csatolót, ami lehetővé teszi a hd-minőségnél is nagyobb felbontást…..
Appleblog Kezemben a Snow Leo 2009.08.28 14:02:00
Na gyerekek, óriási napra virradtunk, egyrészt, mert ma utoljára kell az újpesti, másfél méteres belmagasságú pokolból dolgoznom, ugyanis költözik az Index, másrészt meg mert végre telepíthetem a Snow Leopardot. Az alábbi fotón ennek a két remek hírnek a közös halmazát…..
LeGaS 2009.08.28 14:54:59
@trixilw: Mivel nem is az. Én pár perce végeztem a telepítéssel, de látszólag semmit se változott a Leopard-hoz képest az intro.
LeGaS 2009.08.28 16:17:52
@Mac II Black: Igen, 10A432 a build.
LeGaS 2009.08.28 16:56:39
@ahajba: A frissítés nagyon egyszerű. Bezársz minden futó alkalmazást, berakod a Snow Leopard DVD-t, majd rákattintasz az Install Mac OS X ikonra. Csak a továbbra kell kattintanod mindig, illetve a 3. (vagy 4.) lépésnél bal alul lesz egy Customise... gomb, amivel pár extra dolgot telepíthetsz / nem telepíthetsz. Ha megvan, akkor megint tovább és el is kezdi telepíteni. Kb 3/4 óra alatt frissíti a Leopárdot és minden alkalmazásod illetve adatod megmarad.
Legalábbis Walt Mossberg szerint. A Wall Street Journal techguruja teszteli az új operációs rendszert, és állítása szerint tévedés, hogy a Snow Leopardot csak Leopardos gépekre lehet update-elni.Az Apple weboldalán azt állítja, hogy akik a Tigert, vagyis a két generációval korábbi…..
LeGaS 2009.08.28 15:16:12
@gad23: 8300 ha 2009. június 8. előtt vetted a Maced, ha utána, akkor 3000.
Nem hivatalos még az infó, de a korábbi évek hagyománya szerint idén is szeptember elején várható, hogy az Apple bemutasson néhány újdonságot. Egyes források szerint a pontos dátum szeptember 7.Fussuk át gyorsan, mire számíthatunk, valószínűség szerint csökkenő…..
Na nekem most lett sok ebből az idióta baromságból. Az Apple nemrégiben nekiesett egy szótárprogramnak (Ninjawords pocket), cenzúrázta, kihúzta belőle a csúúúnya szavakat, majd 17 éven felülieknek rakta ki az AppStore-ba. Kiss Ádám szavaival élve ez már nem a bazmeg, ez a…..
Turkált egy kicsit az iPhone restore ramdiskjén Boy Genius, aki korábban már megtalálta az új iPhone azonosítóját a legutóbbi firmware-frissítésben. Az új OS-ben nemcsak egy, hanem egy egész sor új készülék azonosítóját látta, bár ezek közül nem biztos, hogy mindegyik egy…..
LeGaS 2009.03.20 15:11:50
Az iProd készülékről már terjengenek információk: business.timesonline.co.uk/tol/business/industry_sectors/technology/article3780257.ece

Mindenesetre érdekes lenne, ha az Apple egy ilyen készüléket adna ki, mert a termékpallettájukba nem igazán illik bele szerintem.
Amióta bejelentette az Apple, hogy átáll Nvidia-kártyákra az összes termékkategóriában, két dologra gondolok. Egyrészt örülök, mert a döntéssel végre normális teljesítményhez jutottak az olcsóbb Macek is, másrészt meg aggódom a gépek megbízhatósága miatt. Nem sokkal a…..