Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goIya

32 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Breaking news! A Sony február 20.-án egy PlayStation-ös rendezvényt fog tartani. Itt egy sokat sejtető videó. Na jó, hazudtam, ebből semmit nem lehet kiszedni, csak annyit, hogy PlayStation. Úgyhogy nézzük a pletykákat a PS4 körül. Kikerült egy Dev-kit specifikáció, ami ugye arra…..
Ha a számítógép billentyűzetre gondolunk, nem feltétlenül az jut eszünkbe, hogy ezen lenne még mit fejleszteni. Pedig de, és most nem arra gondolok, hogy az érintőképernyőknek hála, nem csak pötyögve, hanem gesztusokkal is lehet írni. A pötyögés jó asztali gépen, hozzá…..
A Dell megcsinálta a nekem tökéletes tabletet. El se hiszem, olyan mintha csak az agyamba turkáltak volna amíg aludtam. A követelményeim a következők voltak: teljes értékű Windows-t futtató, nem túlméretezett teljesítményű, olcsó, 10col körüli tablet és legyen rajta legalább…..
Sokan, sokféle képpen próbálják megreformálni a videojáték piacot. Ott az Oculus a minden eddiginél fejlettebb VR szemüveggel, a Sony, aki annyira tolja a 4k-t, hogy szinte biztos, hogy a következő PlayStation támogatni fogja ezt a felbontást. És most, a Microsoft is bemutatott egy…..
Kütyü függő Ubuntu for mobile 2013.01.11 01:40:42
Elég érdekes az okostelefon piac. Négy nagyobb szoftveres résztvevője van, amiből kettő majdnemhogy fele-fele arányban osztozik, több mint 90százalék részesedésen, úgy, hogy az egyik összesen három készülékkel van a piacon. De mivel jó üzletről van szó, szállingóznak az…..
Az Oculus, egy Kickstarter projektként indult cég, ahol pénzt próbáltak gyűjteni a találmányuk megvalósítására. És hogy mit találtak ki? Egy megfizethető, otthoni használatra szánt, az eddigieknél sokkal fejlettebb, virtual reality szemüveget a Rift-et.  Az…..
Hogy ne csak a nagyokról legyen szó, nézzünk körbe mi egyéb érdekesség van még a shown. Vegyül például, a Valencell új, tavasztól licencelhető, szenzortechnológiáját a PerformTek Precision Biometricset. Ez egy pulzus, távolság, sebesség, maximális oxigénfelvétel -VO2 max-…..
Kütyü függő CES 2013: Samsung 2013.01.08 15:02:46
A Samsung is megtartotta a sajtótájékoztatóját és már az elején lelövöm a poént. Nem mutatták be a Galaxy S4-et. Túlságosan elvonná a figyelmet a többi újdonságról, amiről akár egy légy is eltudja terelni a figyelmünk. És, hogy mi az újdonság? Naná, hogy tv. Az új…..
Mint várható volt, az idei show-n is nagyon sok új tablet van. És mivel már olyan sok van, valahogy ki kell a tömegből tűnni, így aztán az Asus és a Lenovo is megcsinált a saját gigászi méretű tabletjét. Az Asus egy 18.5colos all-in-one géppel állt elő, aminek a házába egy…..
Még hivatalosan el se kezdődött az idei CES, de máris megtörténtek az első bejelentések. Az egyik elsőző az Nvidia, aki már meg is tartotta az ő sajtókonferenciáját, ahol mint várható volt, bemutatták a legújabb telefonokba szánt chipjüket és, hogy megmutasság, hogy ők…..
Egy milliárd aktív felhasználója van a Facebooknak. Ezért nem csoda, ha alig találsz olyan embert, aki nem regisztrált tag. Iszonyatosan sok emberről van szó. Mivel sokan vannak, üzleti lehetőség is van bennük. Ezért elkezdett terjedni a Facebook fiók, anyaoldalon kívüli…..
Kütyü függő CES 2013 2013.01.07 12:54:40
Itt a január itt a CES, a Consumer Electronics Show, azaz az év egyik legnagyobb elektronikai kütyükkel foglalkozó expója. Már hosszú évek óta rendezik meg Las Vegasban a show-t, ahol a legtöbb szórakoztató elektronikai cég bemutatja, hogy milyen új dolgokra számíthatunk az év…..
Kütyü függő Androidról iOS-re 2013.01.05 13:32:28
Az elmúlt időszakban elég sok cikket olvastam mind magyarul, mind angolul arról, hogy a Samsung végre jobb telefont tudott csinálni mint az Apple, hogy az emberek megunták az iOS-t és ezért Androidra váltanak és hasonlók. Hát én pont az ellenkezőjét léptem és Androidról…..
Kütyü függő Streaming 2012.12.07 18:16:16
Az a helyzet, hogy elég sok sorozatot nézek. És mivel nincs jobb alternatíva, ezért én, semmilyen körülmények között nem töltök le illegálisan semmit!! Még akkor sem, ha tudom, hogy Magyarországon biztos nem fog megjelenni záros határidőn belül az a műsor. Ezért nem is…..
Ma ha valaki vesz egy telefont, szinte kizárt dolog, hogy ne legyen benne kamera. Sőt, a legtöbb okostelefon által készített kép, már van olyan jó minőségű, hogy egy utazás során ezt használják az emberek, a kompakt fényképezőgép helyett. Az emberek szeretik az okostelefonokat,…..
Kütyü függő Microsoft Surface 2012.11.30 18:29:56
Már egy ideje lehet kapni a Microsoft Surface RT változatát - Amerikában - és most jelentették be a Pro megjelenési dátumát és árát. És olyan hülyeségeket olvasok ezzel kapcsolatban, hogy az nem igaz.  Kezdjük ott, hogy az RT és a Pro két külön állatfaj. Nem szabad…..
Kütyü függő iMac 2012.11.28 09:00:00
Mostanság az Apple mintha nem lenne a toppon üzletileg. Hibákkal teli térképszoftvert adnak ki, készlethiány van az iPhoneból. És most itt az új iMac, ami nincs. Október végén a az iPad mini bejelentése mellett bemutatták az új iMac-et is. Ugyan úgy van belőle 21.5 és 27 colos…..
A hónap elején írtam az Androidos ROMolásos szenvedésemről. És akkor úgy voltam vele, hogy addig nem nyúlok hozzá amíg nem lesz hivatalos frissítés. Na nem így történt. Először is egy elég hardcore android programozó "véletlenül" talált az LG fejlesztői oldalán egy, még ki…..
Ez egy elég morbid mese címe is lehetne de nem az. És nem is arról van szó, hogy valaki a hímtagjával próbálja irányítani a konzolt, mert az legyen az ő baja, otthon úgyse látja senki. A probléma az, hogy mi jut először az ember eszébe, amikor név nélkül rajzolhat valamit úgy,…..
Kütyü függő Audi e-bike 2012.11.24 11:00:55
Világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a pedalec-ek azaz az elektromos rásegítésű bringák. És az Audi által tervezett szerintem mind közül a legmenőbb. Jó oké persze, létezik egy magyar fejlesztésű elég hasonló kinézetű és árazású gép is de szerintem az…..
Nem is olyan rég, egy tömött buszon, előttem állt egy alacsony ázsiai férfi, aki egyszer csak elővett a zsebéből egy Galaxy Note-ot, és elkezdett telefonálni. A telefon nagyobb volt mint a keze és alig volt kisebb mint a feje. Elmosolyodtam és amikor láttam, hogy a mellettem álló…..
Kütyü függő Nintendo Wii U 2012.11.20 17:35:37
A Nintendo marketingesei valamit nagyon elronthattak ugyanis nincs valami nagy felhajtás az új konzoljuk körül. Mondjuk ennek ellenére azt hallani, hogy Amerikába elég hamar elkapkodták az első készletet. Hát fene tudja. Elég nagy dolog ez, hiszen ezzel a Nintendo adta ki az első…..
Kütyü függő Smart TV 2012.11.16 09:00:00
A tegnapi posztról jutott eszembe, hogy a Google set-top-box-án Google TV fut-e? A válasz pedig: Nem. Ami érdekes de, így volt alkalmam jobban utánajárni a Google TV-nek és picit elgondolkodtam a dolgon. Kezdjük az elején. Egyre terjednek az okos dolgok, így a tv-k piacán is megjelentek…..
goIya 2012.11.19 20:09:07
@balukapitány!: Nem igazán ismerem a készüléket, de utána olvastam egy picit és elég pozitívak a vélemények róla. Az egyetlen probléma amit felhoznak- amit én is írtam-, hogy lassú a böngésző. Tehát maga a tv egy jó választás, de szerintem nézd meg, próbáld ki élőben. És kérd meg, hogy rendes tv adást mutassanak, ne demo videót. A másik pedig, hogy nézz körbe egy pár online boltba, mert az Invitelénél jóval kedvezőbb ajánlatokat is találhatsz.
Kütyü függő Google Fiber 2012.11.15 19:08:44
Néhány napja a Google elindította saját net szolgáltatását Kansas city-ben. Meg se lepődünk már azon hogy a Google újabb piacot keres magának, de amit most csinált, az nem is értem, hogy éri meg nekik üzletileg. Három csomagot kínálnak. Egy 5Mbps-osat, egy 1Gbps-osat(!!), és…..