Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hauz

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Magyar az, akinek fáj Trianon..." Dicsértessék! – vágta oda Tibi atya a Facebook népének az alábbi képet:..
hauz 2017.06.04 21:15:01
@szanaImas: Igen, mindkettőnek tulajdonították már.
A román, magyar és és cigány táncfolklór elemeit ötvöző Fricska táncegyüttes a britek legnépszerűbb tehetségkutatójában járt (ott, ahol az Attraction ugye nyert), és ha már ott voltak, négy igennel tovább is mentek, mert a zsűri tátott szájjal ohmygodozott a produkció…..
Jó, értjük, a Nagytétényi útról nézve Debrecen is csak egy nagyobb vidéki tanya ( villamossal, baszki!), az ország határán túl meg város már nem nagyon van Moszkváig. Ezért lett a Fókuszban Marosvásárhelyből, a 154 000 fős megyeszékhelyből erdélyi kisfalu (sic!). Itt a…..
hauz 2012.12.25 19:27:27
Nos az ominózus szöveg itt hallható 7:52-nél: www.rtlklub.hu/most/35547_fokusz_plusz_a_szegenyseg_arcai_-_amikor_nem_jut_penz_etelre
Itt levágták a riport utáni műsorvezetői beszólást, a teljes műsor anyagában benne van.
Gabesz egyik reggel arra ébredt, hogy a DigiTV előfizetője. Amióta a TvNetworktől átvették a szolgáltatást, az egész házban akadozik a net:Szegedi vagyok, a Tvnetworktől mostanában veszi/vette át a Digi a "szolgáltatást". Azóta, hogy betette Szegedre a lábát a Digi,…..
Olyan egyszerűnek tűnik. Tik-tak, mennek a másodpercek, aztán amikor a dátum megegyezik azzal, amit előre beállítottunk, szól a dallam, ébresztő. Ha a telefonos óraalkalmazásban bennfelejtett bugok számát nézzük, az Apple mindenképpen éremesélyes.Most már harmadik napja…..
Folytatódik i-Doki megmondja sorozatunk, ezzel a poszttal a végére értünk a termékspecifikus hibák taglalásának. Ezután az i-Dokinál nap mint nap előforduló extrém meghibásodásokról lesz majd szó, képekkel szemléltetve. Lesz elgázolt iPhone, burjánzó tavaszi rétre…..
Na, itt van egy kis hazai információ, hogy jobban képbe kerüljünk. Elképesztően exkluzív és nevük elhallgatását kérő forrásainktól megtudtuk, hogy összesen 130 ezer iPhone és 25 ezer androidos telefont van forgalomban Magyarországon.Saját házi statisztikát is…..
Úgy tűnik, hamarosan beindul az Apple egymilliárd dolláros adatközpontja North Carolinában, egy rakás új munkahelyet hirdettek meg, van azonban egy itt egy érdekes történet. A cégnek szüksége volt még arra a földterületre, amin egy idős házaspár, Donnie és Kathy Fulbright élt,…..
A toronyóra elütötte az éjfelet, ez itt a viccóra. Köszöntsük hangos tapssal Bencze Attilát, a magyarságunkat mint muraközit meglovagló erdélyi spammer-költőt, aki ki tudja, hány anyországbeli postaládát fertőzött meg a hajtás után olvasható reklámlevelével. Hogy kivel is…..
Volt itt szopatás minden téren, teljes információhiány, aztán félnapnyi várakozás után sorátrendezés, aminek köszönhetően Handrás elsőből utolsó lett, de végül újabb félnapnyi várakozás után végre megkaparintotta a készüléket, és most már azzal hesszel Párizsban.…..
Alapvetés: iPhone-t két generációként cserélünk, kivéve, ha annyi pénzünk van, hogy mindegyik modellt megvesszük, vagy ha annyira csalódunk a készülékben, hogy egy másik gyártó termékével vígasztalódunk. Máskülönben viszont kétévente van annyi változás az iPhone-nál,…..
Egy óra múlva indul a móka, reméljük, hogy működő audió streamelés legalább lesz valahol (videóban nem bízom), ha működő linket találok, megosztom veletek. Szerintem egyébként nem is lesz iPhone 4-es bemutatás, és új Macek sem lesznek, bejelentik a Safari 5-öst, az ingyen…..
A számítástechnika ezoterikus világában néha csak a rutin segít a tájékozódásban, például, ha meghibásodik valami. Nem csoda, hogy a debreceni Multimédia Towerben észre sem vették, hogy lefagy a gép. Naiv ügyfél megmondta nekik, hol a hiba, de még mindig szkeptikusak: Vettünk…..
hauz 2010.05.18 12:20:08
Vannak, akik Old Spice-szettet kapnak ajándékba a szülőktől, mások Hétfő, Kedd, stb feliratú zoknit, megint mások jópofa feliratos bögrét. Buday Zoli viszont azt kapta a családtól, amiért mindannyian hupililák lettünk az irigységtől: két nap alatt egy müncheni és egy milánói…..
hauz 2010.05.03 13:37:41
  Hogyan ocsúdott a 168Óra az első Orbán-kormányra? Mekkora esernyőt nyitott az ÉS a ’98-as barna eső ellen? – bár tök nyilvánvaló, hogy más volt a helyzet, hiszen nem kellett olyan állam- és életellenes fogalmakat megjegyeznünk, minthogy kordonbontás, és még nem…..
A Bayern ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Azzal a különbséggel, hogy Olic szerbszagot szimatolt, felcsatolta a bajonettet, és rárontott a hétvégén jókat szundizó franszia védőkre, akik nem értesültek arról, hogy az edzőtáborban karaoke és golfütő a minimum, ha tovább…..
Subba Verekedő hölgyek 2010.04.17 12:00:00
Zsazsa és Daddy az állítólagos khm, karibi útjukon. ..
hauz 2010.04.17 12:02:26
1
Nem létezik most más alkalmazás, a Top 10 Apps - Free-listáját mindenhol az Opera vezeti - természetesen nálunk is. Arról megoszlanak a vélemények, hogy a böngésző használható-e, de az már biztos, hogy sikeres. Mondjuk ez az első eset, hogy az Apple beenged a Store-ba egy olyan…..
Appleblog Apple Store le 2010.04.13 13:23:00
Aogy számítottunk rá, kedden bezárt az Apple Store. Kérdés, hogy tényleg jönnek-e az új MacBook Prók - Air-ek, vagy csak a takarítónő húzta ki a kábeleket. Rövidesen kiderül...
hauz 2010.04.13 15:08:07
@Nandesz.: Megveheted az enyémet:)
A nyugati főcsoport ötödik mérkőzéseit rendezték a KHL-ben. A Lokomotiv odahaza verte a Szpartakot, szombaton akár ki is harcolhatja a főcsoportdöntőbe jutást Moszkvában. A meccs nem tért el a többitől paprikás hangulatában, Galimov és Radivojevic össze is verekedett a…..
hauz 2010.03.26 08:04:25
A világbajnokságok történetét bemutató sorozatunkban ezúttal olyan szereplésekkel foglalkozunk, amelyek hatalmas meglepetést szolgáltattak. Akár egyetlen mérkőzés, akár egy az egész világversenyen mutatott kiváló vagy éppen szánalmas teljesítmény bekerülhetett a…..
Épp készítettem elő a Megyék Harcának következő fordulóját, amiben gazdasági kérdéseket fogunk feltenni, amikor belebotlottam néhány érdekes adatba. Arra voltam kíváncsi, hogy melyik most a legértékesebb vállalat, az a cég, amelyikért a legtöbbet kéne fizetnünk, ha…..