Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DyaWorld

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazság az, hogy mostanában nem volt időm blogot írni, mert dolgoztam és készülődök a Siófoki nyaralásra, amit élménybeszámolókkal szeretnék prezentálni ez idő alatt nem, hiszem, hogy fogok blogolni így majd csak utólag fognak felkerülni (Július 2.-ától Július 5.-éig nyaralok) Siófok számomra…..
Lehet, sokan le fognak szólni érte, de igen nekem is volt egy igen tartalmas korszakom és ez nem más volt, mint amikor animés voltam. Kellemes korszak volt, mert kiskorom óta elkísért olyan 6-7 éves korom óta még mai napig nézegetek animéket de nagyon ritkán. Talán az oka hogy felnőttem vagy az,…..
Mostanában nem írtam, mert dög meleg volt és nem volt nagyon energiám még géphez ülni se. Most egy lightosabb témát hoznék fel. Mindig is szerettem fotózni azonban sajnos nem adatik meg a lehetőség, hogy egy drága gépet vegyek még is szeretnék 1-2 képet megosztani veletek, amit telefonommal…..
Mai témámba azokat az ember típusokat szeretném bemutatni, akik számomra rettentő idegesítőek valamilyen oknál fogva. Kéregetők Vannak olyan emberek, akik tényleg rászorulók és emiatt kéregetnek, hogy túléljék, a napot most nem róluk van szó ez esetben most azokról a kéregetőkről beszélek,…..
Mostani témám nem más, mint a diákmunka, ami ugye hiába fizet, jól ha van, hogy szívatnak, lenéznek és úgy bánnak veled, mint egy darab szeméttel. Saját bőrömön tapasztaltam meg mind ezeket. Vállalatokat, cégeket természetesen nem fogok emlegetni. Életem első diákmunkája 16 évesen volt egy…..
DyaVilága A gamer élet lányként 2016.06.22 17:51:29
Elsőként ebben a témába a saját tapasztalataimat fejteném ki, amit az évek során tapasztaltam miközben online játékokon játszottam. Biztos minden vagy majdnem minden lány már megkapta, hogy ő valójában csak azért jutott, idáig mert pár fiú fel boostolta őt és adott neki pár cuccot, egyedül pedig…..
Én személy szerint nem vagyok nagy focirajongó még is tisztelem és elismerem, amit a fiúk kint elértek és ezen túl és tovább is HAJRÁ MAGYAROK! :D Egy részét, amit nem szeretek DE leszögezem, azért mert szerintem ezzel rontanak a csapat hírnevén az a vandalizmus. Én megértem teljes mértékben hogy…..
A blogom mai témája nem más lesz, mint a paranormális jelenségek… Sokan szkeptikusan állnak a dolgokhoz én még is úgy hiszem, hogy van igazság alapja, mert mikor kicsi voltam velem is megtörténtek dolgok, amit mai napig nem tudok magyarázatott adni… íme, néhány történet tőlem, amit kiskoromba éltem…..
Mostanában, amikor ráérek, magyar cikkeket olvasok és új szavakat tanulok ezekból.Tegnap is egyet olvastam, és aztán egy negativ veleményet hagytam ott. Ma reggel mentem vissza az oldalra, és azt találtam, hogy valaki gonoszan irt vissza nekem.Nem akartam vele foglalkozni, ezért nem is irtam…..
Biztos mindenkinek volt egy olyan korszaka, amit legszívesebben vagy elfejtene, vagy szépen gondol vissza rá. Az a bizonyos 90-es évek gyerekei tapasztalhatták meg igazán. Mikor én 13-14 éves voltam én is az EMO stílust képviseltem, amit manapság inkább elfejtenék,(Csak gáz képek születtek amire…..
DyaVilága Hello! :D 2016.06.18 19:11:52
Mielőtt blogolni kezdenék, szeretnék egy kicsit magamról is írni, hogy megismerjetek… nos, egy 19 éves lány vagyok, aki jelenleg érettségizett és közgazdászként tanult. Szeretek számítógépes játékokkal játszani főként online játékokat részesítem előnybe. Általában mindenféle zenét meghallgatok, ami…..
DyaVilága 2016.06.18 19:11:37
Bizonyára már sok ilyen blog indult még is szeretnék én is egyet indítani. A saját véleményemet fejteném ki különböző témákról, ami olykor komoly vagy komolytalan lenne. Fontos hogy tudd, hogy ez mind az én véleményem lesz, nem szeretnék evvel senkit se megsérteni mindenkinek lehet, véleménye csupán…..