Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aranyu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyáltalán: jó-e valamire a grépfrút (azon kívül, hogy kellemes ízű, értékes összetételű gyümölcs)? Ha igen, melyik részét érdemes felhasználni? Mit érdemes tudni a tucatszámra forgalomban lévő grépfrútcseppekről? A hazánkban bejegyzett étrend-kiegészítők listáján az Országos Élelmezés- és…..
Aranyu 2016.11.05 22:17:36
Kedves Mindenki!
Húú, végig olvastam az egészet.
Tehát az oltásokról:
Az összes gyerekemnél volt oltási reakció, azaz az oltást követően a különböző gyerekeim különbözően reagáltak a különböző oltásokra:
90 01 26-án született gyermekem a DI-PER-TE oltást követően kruppos lett, amit igen csak kezelni kellett, aztán a 3 éves korában kapott DI-TE oltás napján merev görcse lett, minek következtében a mentő szállította a Debreceni klinikára ahol ellenanyagot szérumot kapott, 6 éves korában szintén azért csak be kellett oltani, nehogy kimaradjon akkor a karját nem tudta kb 2 hétig mozgatni normálisan, és szintén az oltás után kb 5 7 perccel légzési nehézsége, majd ájulás következett be, fokozott izom reakcióval.
12 évesen már a lászlóba oltották, mert megfigyelés miattt bent is tartották.
A 91-ben született fiam a szabin csepp oltástól lett rosszul, a 93-ban született gyerekem nem reagált ilyen hevesen az oltásokra, a 94-ben született gyermekem is kruppos, és allergiás lett az oltásokat követően, a 95-ben született gyerekem szintén nem reagált igazán az oltásokra, a 2000-ben született fiam a HIB-re úgy reagált hogy az oltás beadása után magas láza lett, majd légzés leállás, a 3- 4- 5 hónapos oltások után kb 7 hónapos korában figyeltünk fel arra, hogy alig hall, amit orvos is igazolt, aztán az Engerix B oltástól ugyan ez a fiam kerekes székbe került.
A most 15 éves is végül csak megkapta az engerix oltást, aki szintén a hib oltást követően légzési elégtelenséggel küzdött, majd a kruppot is összeszedte, és jelenleg is asztmás, szóval Ő is megkapta az engerix-et, és azóta nagyon fájnak az ízületei....
A leg kisebb gyermekem is a 3 4 5 hónapos korban beadott oltást követően kruppos lett, illet ve asztmás, amit most alvesco-val kezelünk, illetve végig csináltunk vele egy 9 hónapos kúrát a Broncho-vaxum-mal, és most úgy néz ki, hogy igazából azóta még nem volt beteg...
Addig viszont 2 hét betegség, 1 hét "egészséges" szakasz.
A homeo pathia pedig hát hogy is mondjam.
Mi az, hogy a víz emlékszik? Hmm. Ha a víz emlékezni tudna, akkor minden ember egészséges lenne...
Vagy mindenki beteg?
Ja, és még egy dolog.
Ha olyan jók az oltások, akkormiért nem véd pl. a tetanus több évig, miért kell sérülésnél emlékeztető oltás? És, miért kell olyan pici korban beoltani Tetanus oltóanyaggal a csecsemőket? Hiszen, ők még nem érintkeznek földdel, és vagy igazán nem is érintkeznek nagyon senkivel, semmivel...
Vagy a tetánia csepp fertőzéssel is terjed?
Vagy hogy is van ez?
Ja, és állítólag már minket is oltottak diphteria ellen, én még is elkaptam...
Hogy is van ez?
Jó éjt mindenkinek!
Aranyu 2017.12.10 20:11:47
Kedves Mindenki!
Van egy 3 éves németjuhász kutyusunk, aki 6 hónapos korától emésztési zavarral küzd. Mostanra már folyamatos a víz szerű hasmenés, a jószág lefogyott, a gyulladáson kívül nincs se daganat a beleiben, se idegen anyag, se étel allergia.
Természetesen az állat nem kap csirkét, nyers táplálékot, hanem "minőségi" tápot kap. Eddig rizst, zöldséget, és halat etetett vele a gazdija, de ez a forma sem hozta meg a javulást.
Antibiotikumos kezelés ideje alatt jobb volt a kutya egészsége, de a kezelést már nem szeretné az orvos tovább folytatni, mert állítólag nem lehet hosszú ideig folytatni a kezelést. Hozzá teszem, hogy kap pro-biotikumot is a kutyus.
Hétfőn, azaz holnap veszek neki Grape-fruit cseppet, kipróbáljuk ezt is, na de ha használni fog? Akkor mitől is gyógyul a kutya? Remélem, használni fog!
A kislányom nyáron elkapta a bárányhimmlőt. Nagyon csúnya volt, nagyon szenvedett tőle. Adtuk neki a Fenistil cseppeket, hogy ne viszkessen szegény, de semmit nem használt.
És itt jön a nem klinikailag tesztelt de hatékony csalán tea a képbe. Mi nagyon szeretjük a csalán teát, egy részt azért mert finom, más részt pedig azért mert nagyon jó vese tisztító hatása van, ez biztos. Kínomban adtam a gyermeknek, hát ha valamit segít neki, bár a viszketés csillapítására egyáltalán nem gondoltam.
A gyermek megivott egy egész fél liter csalán teát, és elaludt. Kb két órát aludt, felébredt, és közölte velem, hogy "Anya! Nem viszketek!" Innentől kezdve, a gyermek nem viszketett.
Pedig, még bőven jöttek újabb hólyagok, és volt olyan ami akkor tetőzött, és volt ami már kezdett behúzódni.
Ezt a teát ajánlottam egy másik anyukának is, aki szintén adta a nagyon viszkető gyermekének, és ugyan erről számolt be, mint amit mi tapasztaltunk. Tehát, igen is van vér tisztító hatása a csalánnak, pedig a gyógyszerészek, és az orvosok, nem szeretik, ha az ember gyógynövény teákkal itatja a gyermekét, mert "mi anyák csak NE gyógyítgassuk a beteg gyerekeinket!" Nem vagyunk se gyógyszerészek, se ORVOSOK!
Sajnálom. Orvos akartam lenni egész pici koromtól fogva, de örülök annak, hogy nem lettem, nem lehettem, mert én nem szeretnék ehez az "orvos" társadalomhoz tartozni, akiknek már nem azEMBER, hanem a PÉNZ csak a fontos. Tehát, ha a kutyus javul a Grape Fruit csepptől, arra kedves Ködpiszkáló, miht fog írni?
Azt, hogy lehet, hogy magától is meggyógyult volna?
Üdv, minden jót!
Hétközben kétszer szoktam főzni, általában hétfőn és szerdán, és igyekszem olyan mennyiséget kreálni, hogy 4 adag legyen belőle. Miért szükséges ez? Mert a munkahelyen nincs menza, azt tudjuk csak megmelegíteni és megenni, amit otthonról viszünk el magunkkal. Ezért mindig…..
Nagyon szerettem a bundás kenyeret így a vegán étrendre váltásnál ez volt az egyik étel, amit nagyon sirattam magamban. De hát mindennek ára van, jelen esetben az, hogy nem támogatom a tojás ipart, ami mind a tojótyúkokat kihasználja illetve a kakas csibéket pár órás korukban megsemmisíti (szó…..
Egy kedves ismerős érdeklődött, hogyan kell körömvirág tinktúrát készíteni. Remélem, még nem késő megírni. Legalábbis körömvirág még van. Szóval, nagyon egyszerű, igazából csak idő kell hozzá, és bármilyen gyógynövényből készülhet otthon is tinktúra. Házilag is…..
2009-ben, miután végeztem az egyetemen, Eskişehir városban töltöttem 2 hónapot szakmai gyakornokként egy magánnyelviskolában. Egyik nap az iskolaigazgató meghívta magához az összes külföldi dolgozót vacsorára. Úton a háza felé végig azt ecsetelte, hogy egy fantasztikus ételt készít otthon a…..
Ki ne ismerné Antal Vali oldalát? A weblapon megjelenő írások már több bejegyzést is inspiráltak a blogon, most egy régebbi, keserűsós méregtelenítést taglaló leírással foglalkozunk. Több, mint 2400 ember ajánlotta a facebookon, Antal Vali facebookon oldalán egy mostani…..
Aranyu 2016.11.05 22:50:47
Kedves Köd piszkáló!
Na, most ide is írnék...
Én is megcsináltam ezt a hülyeséget kínomba, hát ha...
Tehát, azt szajkózták nekem, hogy méregteleníteni kell, mert azért nem tudom már a húst, a tojást, és a tej, és tejtermékeket fogyasztani, mert felhalmozódott bennem a sok "méreg" anyag...
Na, méregtelenítésre fel, miután totál vegán lettem, állati eredetű sajnos kizárva. Tehát keserűsó BrrBrrBrr... Ok, egész nap folyik belőlem a minden, és este jön a förtelmesnél is förtelmesebb grape-fruit-os olivaolaj, és benne az isteni grapefruit mag olaj csepp...
Ok, egy levegőre megiszom, ahogy a nagy könyvbe meg vagyon írva...
Húú, vártam a csodát, a jobban érzem magam részt, de a csoda az elmaradt, a jobban vagyok rész pedig olyan szörnyű volt, hogy azt hittem meghalok...
Egész éjjel iszonyatosan fájt a jobb borda ív alatti rész, émelygett a gyomrom, és más nap láss csodát, szépen az összes olajos cuccmókot kihánytam... Na, ez. Igen. Ez volt a megváltás. Húú, azt a megkönnyebbülést!
Ok, még más nap is egész nap ment a hasam, és még négyszer sikerült hánynom, és más nap ugye mentem dolgozni, na hát még a munkahelyemen is folyós volt a székletem, és még egy adag ilyen olivás grape-fruitos trutyit hánytam, mert enni azt nem... Azt nem bírtam, mert ha ránéztem valamire, akkor inkább kifele, mint befele...
Inni ittam, sok sok sok vizet, jó hideget, mert csak az esett jól.
Most büszkén jelen thetem, hogy vettem egy Gallmet nevű készítményt, jobban vagyok, persze nem azt mondom, hogy tökéletesen, de legalább nem hányok a hústól, nem futok ha netán husit eszem, és várom a labor vizsgálatok eredményét, na meg a tükrözéseket, hogy kiderüljön mi okozza a vegán életmódomnak az okát...
Tehát ezt a keserűsós kúrát senkinek nem ajánlom!
Ja, és belőlem semmilyen bogyócska meg kövecske nem ürült, csak a rengeteg víz, majd az a förtelem olajos vacak...
Persze nem ott ahol elvileg kellett volna...
Üdv: És jó éjt!
Az egyik legismertebb és legkedveltebb étel a világon az a pizza. Van mini, extra nagy, vastag tésztájú, szuper vékony, sós feltétű, édes feltétű, gluténmentes ésatöbbi ésatöbbi.   A legfinomabb pizzák szerintem a Mediterráneum területén kaphatóak, mindenhol máshol a…..