Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enikő Burján

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyermeknek 6-8 éves kor között kell iskolába lépnie, amely jelentős változás az óvodához képest. Elsősorban a kognitív, értelmi, nyelvi és számolási képességek jutnak eszünkbe, ha ez a téma. Pedig a testi fejlettség, a mozgásbeli és pszichés érettség, valamint az érzelmi és szociális kompetenciák…..
Egyes szülők tartanak a gyerekjógától, mert úgy érzik az ő csemetéjük nem tud megülni, illetve csendben meditálni, mivel a köztudatban az a kép él, hogy a felnőttek csendben és elmélyülten jógáznak. Ezzel szemben a gyerekjógát inkább a nevetés, gyerekzsivaj, játék, zene, mondókák, mesék jellemzik. A…..
Ha jógát gyakorolsz, gyakran hallhatod az astanga kifejezést, mint választható jóga óra típust. A hatha jóga egyik összetett - kötött gyakorlatsorokból álló - dinamikus formája értendő az elnevezés alatt. Maga az astanga (nyolc ágú) kifejezés valójában a Rádzsa jógának (azaz a királyi jógának) egy…..
A stresszkezelés kiváló eszközei a légzőgyakorlatok, melyeket mind a jóga, mind a gyerekjóga is rendszeresen alkalmaz. A méhen kívüli élet az első légzéssel indul és az utolsóig tart. A légzés az életben maradás feltétele. Születéskor az újszülött az első lélegzetvétellel fogadja be a világot. A…..
  A JÓGA a szellem és a test egységét jelenti. Több ezer éves múlttal bíró tapasztalati tudomány, amely sajátos, alaposan kidolgozott fizikai gyakorlatrendszerrel, valamint igen sokrétű mentális és pszichikai eszköztárral rendelkezik. Manapság leginkább divatos mozgásformaként él a köztudatban,…..
A gyerekeknek sokkal több mozgásra lenne szükségük. Ezzel szemben, idejük nagy részét könyv, TV, számítógép, okostelefon, tablet stb. előtt/fölött görnyedve töltik.   Ebben a mai teljesítményorientált rohanó világban, fontos megtalálnunk gyermekünk számára, a lehetőséget a kikapcsolódásra, a…..
Bűbáj Műhely Bűbájos programok 2016.09.25 18:32:48
Varázslat, ellenállhatatlanság, szépség, természetfeletti, titkos mesterség, babonák, boszorkányság, misztikum… A Bűbáj Műhelyben varázslatosan érdekes, a mindennapjainkban nagyon hasznos praktikákba vezetjük be az érdeklődőket, kiscsoportos összejövetelek keretén belül. A műhelyek alkalmával a…..
Sziasztok! Elindult a gyerekszoba-lelke  blog! Éljen!!!   Kiknek szól?  Anyukáknak, alkotó kedvű anyukáknak. Különösen azoknak, akik szeretik az anyagokat, a textileket, mert azok olyan jó pihe-puhák, szépek, színesek, sokfélék, csodákat lehet velük varázsolni a gyerekszobába.  Kézműves…..