Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bpetrol

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő, hogy milyen gyűlölettel reagált a magyar közvélemény arra a hírre, hogy Dzsudzsák az Anzsi Mahacskalához igazolt. "Feláldozta a karrierjét a pénzért!" - ez az általános álláspont, csak éppen ez egy óriási tévedés. Dzsudzsák egy magyar népmesei…..
Ahogy a szezon során többször, José Mourinho ismét megijedt a sajtótól. A Real Madrid ennek megfelelően vasárnap bejelentette, hogy a keddi BL-visszavágó előtt a portugál helyettese, Aitor Karanka fog majd sajtótájékoztatót tartani.Mourinho eddig minden alkalommal, amikor…..
 Nem érdekelnek különösebben a magyarok, de holnap felkeresem valamelyik hivatalt és megkérdezem őket, nem adnak-e nekem is egy magyar állampolgárságot, mert szégyellem, hogy szlovák vagyok - szól egy visszafogottnak minősíthető kommentár a botrányos hírrel kapcsolatban.…..
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
bpetrol 2010.11.24 08:24:38
Tessék, megmutatjuk, mi történt valójában. (via epltalk.com) ..
bpetrol 2010.06.18 10:36:05
@TorrentAddict: Így van, nem volt gól, ez a hiteles felvétel, tévedett mindenki:D
Ilyen, ha a média bennfentesen viccel. Most például a Média Hungary szakkonferencia körüli botrányokon, konkrétan a Juj.hu-t és a MyVipet is tulajdonló Generál Média kísérletén, hogy lenyúlja a rendezvényt. De legalábbis a helyszínt és a közönséget. A klasszikus…..
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..