Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargacsabi

1 bejegyzést írt és 462 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden megy tovább. Csináljuk, ahogy tudjuk, ti meg nézitek, ahogy tudjátok. Utóbbiért hálásak vagyunk. ..
Az Atalanta otthonában elért vérszegény döntetlent követően a Juventus számára a három bajnoki pont begyűjtése kell a cél legyen a torinói városi rangadón. A jelenlegi szezon során mindeddig nem túl acélos teljesítményt nyújtó Torino FC szombat kora este vendégszerepel az Allianz Stadiumban. A…..
vargacsabi 2023.10.08 16:59:46
@venember83: én csak a magam nevében beszélhetek, a csapat nem a legszebb korszakát éli, ez nem kérdés, de én, amiért már nem járok ide, az a komment szekció színvonala.
ótvar szarral dobálás- értem én, hogy vannak gondok, de ahogyan itt fogalmaznak egyes "szurkolók", arra én nem vagyok kíváncsi.
mert értelmes hangú kritikára van sajnos ok, meg megbeszélni ezt amúgy jó lenne, én ezer éve nagy fórumozó vagyok.
ami miatt meg végképp kikoptam innen, ami kurvára nem vállalható, az az, hogy egy Juve blogon megfér a rasszizmus is, homofóbia is, amik lényegében már egyetlen csapatnak sem férnek bele, nem tolerálható, csak a szurkolók egy ordas-ótvar része rekedt meg még ezen a szinten.
most benéztem ide, hogy ilyen eredmény után milyen lehet itt a közhangulat.
Az elmúlt napok pletykáit követően Giovanni Albanese arról számolt be, hogy sem Dušan Vlahović, sem pedig Federico Chiesa nem szeretne távozni a Juventustól, miközben Romeo Agresti nemrégiben egyértelművé tette, hogy a Juventus már döntött az értékesítés szükségességét illetően. A Gazzetta…..
vargacsabi 2023.08.04 16:31:33
@FAF: így.
vargacsabi 2023.08.04 19:42:16
@Apuleius: de egyébként a homofób meg rasszistra dolgok megférnek itt?
amik szépen jöttek elő itt a kommentekben?
A tavalyihoz hasonlóan, a Juventus idén is az Egyesült Államokba utazik, hogy az ott megrendezésre kerülő felkészülési tornán szerepelve mérhesse fel a keret erejét a következő szezon előtt. A csapatra három mérkőzés vár, a zebramezesek az FC Barcelona ellen kezdik, az AC Milan elleni találkozóval…..
Giovanni Albanese érdekes információt osztott meg Weston McKennie kapcsán, akiről Cristiano Giuntoli kijelentette, hogy nem került kereten kívülre. Az újságíró szerint az amerikai játékosra azért számít a Juventus, mivel Paul Pogba nem áll még készen a visszatérésre. Nicola Balice értesülései…..
vargacsabi 2023.07.19 17:13:52
@Marci04: mégha a padot koptatná...
Romeo Agresti vasárnap este beszámolt Paul Pogba Dzsiddában tett látogatásáról, és helyi beszámolók szerint a játékos megtekintette az Al-Ittihad létesítményét. Az olasz újságíró összesen 100 millió eurós bérről beszél hároméves szerződés keretében, és cikkében megemlíti, hogy ez az érdeklődés…..
vargacsabi 2023.07.10 12:07:18
@Del Pybala: +megy Valho is, valszeg Chiesa...
a 10-ben csak beférünk azért majd jövőre
Nicolò Schira értesülései szerint, amennyiben a Juventus értékesíti Dušan Vlahović játékjogát, akiért eddig csak érdeklődési szintig jutottak el a klubok, a Juventus pedig 70-80 millió eurót kér a csatárért, Cristiano Giuntoli olyan játékost szerződtetne, aki hatékonyan tudja támadni mélységben az…..
Az elmúlt napokban megjelent pletykák igaznak bizonyultak, a Juventustól végleg távozott Dejan Kuluševski, akit a Tottenham Hotspur végül 30 millió euróért kivásárolt. „A Juventus Football Club S.p.A bejelenti, hogy a Tottenham Hotspur F.C. élt a végleges kivásárlást illető opciós jogával Dejan…..
vargacsabi 2023.06.19 20:03:04
Giovanni Albanese és Alfredo Pedullà a minap megerősítette, hogy a Galatasaray élénken érdeklődik Weston McKennie iránt, aki a szezon felét a Leedsnél töltötte, ám a Premier League-ből kiesett klub bizonyosan nem marasztalja a futballistát. Az olasz újságírók szerint a Juventus bevonhatja az…..
A Juventus az Udinese otthonában zárta a szezont, s ugyan Federico Chiesa találatának köszönhetően megszerezte mind a három pontot, mivel sem az Atalanta, sem az AS Roma nem hibázott, jövőre csak a Konferencia Ligában próbálhat szerencsét, amennyiben az UEFA nem dönt másként. "A szurkolók még ma…..
A La Gazzetta dello Sport szombati nyomtatott számában a lap arról ír, hogy Dušan Vlahović elégedetlen a formájával, és az Öreg Hölgynek a szezon végén nem lesz más választása, mint a BL-ből való kimaradás ellensúlyozására értékesíteni a fiatal csatárt. A Juventus papíron még BL-helyen van a…..
A Tuttosport hírei szerint a Juventus vezetőségének a célja, hogy minimalizálja a bírósági perek hatását a klubra, különösen ami az európai kupaszereplést és az ezzel járó bevételt illeti. Az FIGC hamarosan várhatóan újabb pontbüntetést fog kiszabni, ami nyomán a klub lecsúszik a BL-helyekről,…..
A Juventus számára kötelező volt a győzelem és a három pont megszerzése, hogy a csapat megkezdje a kilábalást a hullámvölgyből, s egy erre ideálisnak tűnő ellenfél, a kiesés elől menekülő Lecce látogatott Torinóba. A zebramezesek korán megszerezték a vezetést, amikor Leandro Paredes szabadrúgásból…..
A zsinórban elszenvedett három bajnoki vereség, valamint a Bologna ellenében elért 1:1-es döntetlent követően a Juventus a kiesés elől menekülő Lecce csapatát fogadja Torinóban, így reális esély mutatkozik arra, hogy a zebramezesek három ponttal közelebb kerüljenek céljaik eléréséhez. A La Gazzetta…..
A Juventus sorozatos vereségek után a Bologna ellen térhet vissza a helyes útra, Thiago Motta csapata egész jó szezont fut, hiszen a rossoblu együttes a tabella nyolcadik helyén tanyázik. A Juventus számára a Bologna még hónap elején a könnyebb ellenfelek közé tartozott, mivel az Öreg Hölgy ebben a…..
Antonio Conte a szerződésének lejárta előtt elhagyta a Tottenham csapatát, tegnap este hivatalosan megerősítették a hírt, a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést, és számos újságíró már a mester Serie A csapathoz való szerződését vizionálja. Antonio Conte 2021. november 2-án vette át a…..
vargacsabi 2023.03.27 15:09:42
@Gaben Smith: én is átálltam nba nézésre, itt naponta átfutom a híreket, meccsekbe max néha picit belenézek.
az európai klubfoci egyre kevésbé szimpi, a Juve meg egyre kevésbé szerethető számomra.
lassan 30 éve vagyok pedig szurkoló...
A csoportkörben nyújtott gyalázatos teljesítmény nyomán a Juventus már ősszel elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban mivel a harmadik helyen zárta csoportját, az egyenes kieséses szakaszra már csatlakozik az Európa-liga mezőnyéhez. A bajnoki tabellán visszasorolt csapat számára komoly…..
Massimiliano Allegri a Nantes elleni EL-mérkőzés előtt a Juventus keretének állapotáról beszélt. „Juan Cuadrado keretben lesz, még ha nem is 100%-os. Leonardo Bonucci is, hogy érezze a csapatbeli légkört. Lényegében mindenki elérhető lesz Paul Pogba és Kaio Jorge kivételével. Holnap kezdődik az…..
A Salernitana otthonában aratott 3:0-ás győzelmet követően a Juventus a szezon során nem éppen lendületes formát mutató Fiorentina együttesét fogadja Torinóban, azonban a firenzei rivális mindig veszélyes ellenfél a zebramezesek számára. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul…..
Dušan Vlahović a Salernitana ellen két gólt szerzett, s 2022 áprilisa után végre ismét bajnokin tudott eredményes lenni, a mérkőzést követő nyilatkozatban azonban köszönetet mondott Ángel Di Mariának is, aki átadta neki a lehetőséget a tizenegyes elvégzésére. „Mindenekelőtt a legfontosabb, hogy…..
A Lazio elleni győzelem után a Juventusnak elszántan kell pályára lépnie kedden Salernóban, hiszen a csapatnak mindenképpen pontokra van szüksége. Ráadásul a csapatban éghet a bosszúvágy az ősszel rendkívüli bírói tévedéssel elbukott mérkőzés kapcsán, amikor Antonio Candreva ügyesen kibújt az összes…..
vargacsabi 2023.02.05 13:24:48
A Juventus szerdai sajtótájékoztatójának talán a legjelentősebb része a mester bejelentése volt, miszerint a Monza ellen már keretbe kerülő Paul Pogba a Lazio ellen bizonyosan nem fog játszani, mivel a futballista kisebb izomsérülést szenvedett. A La Gazzetta dello Sport munkatársai kicsit…..
A vállalhatatlan teljesítményen és eredményen túl a Juventusnak Arkadiusz Milik állapota miatt is volt oka aggodalomra a Monza elleni vesztes bajnoki mérkőzés után, hiszen a lengyel támadó idő előtt, láthatóan fájdalmakkal kényszerült elhagyni a pályát.  A rettenetes szezon egyik kellemes…..
Massimiliano Allegri hamarosan teljes kerettel rendelkezhet, miután tegnap úgy Dušan Vlahović, mint Paul Pogba a kerettel edzett. A bianconero csapatot komoly sérüléshullám sújtotta az év során, és nemrégiben tért vissza a kezdőcsapatba szinte egyéves kihagyás után Federico Chiesa. Paul Pogba…..
A La Gazzetta dello Sport szerint nyáron újabb komoly átszabás vár a Juventus keretére, a sikeres útra való visszatérés érdekében a klub kisebb forradalomra készül, s ez a játékosokkal veszi kezdetét. A klub vezetősége a következő bajnoki év tekintetében biztosan számol tizenhárom játékossal:…..