Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pappmt

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimo Oddo világbajnokként nem lesz jelen a nyári Európa bajnokságon.A Milan jobb oldali védője kimaradt Roberto Donadoni szövetségi kapitány bővebb keretéből is, ami nem történt véletlenül. Tulajdonképpen ezt az idényt Oddo végigszenvedte, csapatával együtt neki is…..
"Superpippo" Inzaghi megszerezte 100. gólját az AC Milan csapatában! Ennek az eseménynek a kapcsán készítettek vele egy rövidke, de annál érdekesebb interjút.Mit gondolsz a 100. AC Milan gólódról? "Sosem gondoltam volna, hogy még ebben a szezonban elérem a 100.…..
A francia válogatott játékos nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy a világ egyik legnagyobb klubja hívta soraiba. "Azért választottam a Milant, mert az olasz bajnokság ismét a legjobb. Nem a pénz miatt igazoltam ide, ha az anyagiakon múlna, sokkal több nagy játékos játszana…..
Az AC Milan a Nice kapusát nézte ki magának a következő szezonra! Úgy gondolják a Milanóiak, hogy fiatal kora ellenére Hugo Lloris megelőzve Zeljko Kalacot, akár az elsőszámú kapus is lehetne a következő idényekben....A Milan elvileg már másfél éve figyeli a Francia kapust, de…..
Miután sajnálatos módon kikaptunk a Napoli ellen 3:1 arányban és a Fiorentina is győzni tudott, így most  visszaestünk az 5. már nem BL indulást eredményező helyre! A utolsó fordulóban még megszerezhetjük a 4. helyet, de akkor le kell győznünk az Udinese csapatát és ki kell…..
Reménykedjünk benne, hogy az átigazolási pletykák nem igazak és Gennaro Gattuso nem igazol a Bayern München csapatába! Gattuso szíve az AC Milan csapatához tartozik és nem hiszem, hogy 1 "kicsivel" több pénzért átmenne Németországba játszani, így 30 évesen. Amint…..
A csapat, mint tudjuk csatár problémákban szenved! Rengeteg klasszis támadónk van, de valahogy nem úgy megy nekik a gólszerzés, mint ahogy annak mennie kéne... Ebben a bejegyzésben sorra veszem a lehetséges csatár igazolásokat.A 2 kiszemelt: Luca Toni és Emmanuel AdebayorLuca Toni: Ő…..
AC Milan Üdvözlő bejegyzés 2008.05.04 15:50:06
Sziasztok! A kedvenc futball csapatom az AC Milan! Ha lehetőségem van, akkor mindig megnézem a mérkőzéseiket. Egész nap csak lesem a friss információkat a csapatról. Tehát 1 kis túlzással nekem az AC Milan az életem nagy részét képezi. Minden kis apró részletet tudok a csapat…..
Nem értem vazzeg! Eddig minden seo versenyen indultak a versenyzők ingyenes blogszolgálatóknál regisztrált blogokkal és lássuk be, hogy annak idején nem zavarta az egyik szolgáltatót sem! Nem szóltak bele, nem törölték a létrehozott blogokat! Erre nemrég megrendezték a 2. fizetős…..