Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bambolato

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Választások után vagyunk, de választási tudósítás helyett társadalmi panorámát kapunk. Nagy kár... Mi történt 2 hete? Semmi extra, kánonban ordították a szereplők, hogy NINCS MUNKA, NINCS PÉNZ (lyukas a suszter cipője, bezár a nyomda, iskolai büfé és kötelező dramaturgiai…..
Ott hagytuk abba legutóbb, hogy Julcsi túlélte az életmentő beavatkozást, még defibrillálni sem kellett a lelkemet, problémamentes volt a mandulaműtét, de Virág doktornak már kevésbé, régi rózsák nyíltak ki lelkében és újra Etusra vágyik, aki kerámia emléktárgyakkal…..
hogyvolt Szomszédok 1x16 2009.04.30 10:03:00
Az előző részben végre felpörögtek az események, annyi minden történt, mint az elmúlt öt részben összesen. Magenheimékre jutott az akció java, azonnal egy költözéssel nyitottunk, Senior hagyta ott férjét és lányát. Ádám felmondott, aztán mégsem, majd sikertelenül…..
hogyvolt Szomszédok 1x02 2009.04.15 09:00:00
Folytatódik a teleregény. A lightos beugró rész után most kapunk a pofánkba. Adókat, telefonra várakozást, kisnyugdíjast, káros dohányzást. Csak úgy sugárzik a népnevelés a sorozatból. Reggeli életképekkel nyitunk, Sutyi érkezik a Fogtündérhez motoron, mindeközben Jutka…..