Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tosó Doncsev

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ellenzéki pártok az okos együttműködés helyett egymás ócsárlásával próbálják saját erejüket, fontosságukat demonstrálni, akkor csúfos kudarcot vallanak a következő választásokon is – nyilatkozza a B1 blognak Kuncze Gábor. A liberális párt egykori elnöke szerint hosszabb távon a Momentum a…..
Kinyílt az olló az MSZP és a Gyurcsány-párt között, ezért ráparancsoltak a pártelnökre: hívja fel Botkát...
Turbófokozatra kapcsolta az ellenzéki oldal szétverését Botka László, aki már eddig is porcelánbolti elefántként viselkedett az országos politikában. Amióta a rolexes gazdagüldöző önkényesen kinevezte magát miniszterelnök-jelöltnek, megszakadtak az együttműködési tárgyalások és elmérgesedett a…..
Mintha a Fidesz fizetne érte. Az MSZP mást sem tesz, mint gyurcsányozik. Attól a Molnár Gyulától, aki azzal lett az MSZP elnöke, hogy együttműködést ígért,. ez különösen kínos. A szocialistáknak nem a CEU- vagy a civilek elleni támadás a fontos, hanem, hogy korábbi elnöküket, miniszterelnöküket…..
Ha az volt a cél, hogy tömegek legyenek kíváncsiak Botka László országjárására, és ezzel erőt mutasson az MSZP, akkor ez a szándék elbukott. Pedig a szocialisták miniszterelnök-jelöltje van, hogy napi három helyszínt is felkeres, alkalmanként azonban 40-50 ember előtt szónokol. Hamarosan át kell…..
Tosó Doncsev 2017.04.08 11:36:55
@Ácsné Éva: Èva.A Botka egy f@sz.
Benne van a Feri kommunikàciojàban.
Orbàn hivei nem fognak az óhéber kommunista dumàjàtol elcsábulni.
A Feri ezzel szemben "européer".Sőt.Ha kell cigány,ha kell zsido.Maga mondta..
:)
Tosó Doncsev 2017.04.08 17:09:30
@Sir Galahad: -erről van szó.
A "zsicigyökerű" párttöredékeket lerázza,akik támogatas nèlkül a maszop szavazóival,a Botka hátán akarnak ujra bekerülni..Mondjuk ebben igaza van teljesen..Ettől független,hogy a Feri "hazavágja"..
Tosó Doncsev 2017.04.08 22:12:34
@Ácsné Éva: -a helyzetértèkelésed szinte tökéletes..
Ez van.
A Feri szektàja a Hitgyülire emlèkeztet-de tipikus mai magyar jelenség.
Ök is az "alternativ valósàgban" èlnek..
(..."számodra a valóság az,amit annak vélsz.."(Kirkegaard))
De érdekesek.
:)
Néhány dolgot újra kéne gondolnia az MSZP miniszterelnök-jelöltjének. Aggódó szocialisták keresik a kapcsolatot a Demokratikus Koalícióhoz, mondván, ha nem lesz megállapodás, még azok a mandátumok is elveszhetnek, amelyekre eddig biztosan számíthatott az ellenzék. A Závecz Research felmérése azt…..
„ (...) Ez a típus nemcsak nem ismerte a falut, a magyar társadalom legalább háromnegyed részét, de ezt a világot ösztönösen gyűlölte is, mint idegent, ostobát, elmaradottat. A paraszt számára a butaságot és a reakciót jelentette, akivel szemben a legfiatalabb és a leghosszabb hajú propagandista…..
Feladta a Párbeszéd: nem küzdenek tovább, hogy demokratikus előválasztás döntsön az ellenzéki oldalon Orbán Viktor kihívójáról. A baloldali kispárt az elmúlt fél évét erre a koncepcióra tette rá, Szabó Tímea nem is tudta leplezni a csalódottságát: leginkább Botka Lászlót és az MSZP-t hibáztatta,…..
Nehéz már elhinni, hogy nem szándékosan Orbán kezére játszanak a szocialisták. Az MSZP egyszerűen semmiből nem tanul, pedig a közelmúlt párszor beleverte már az orrukat a saját hibáikba. Tegnap látott napvilágot a MoMa elnökségi tagjának levele, amelyben Kajdi József leírja:…..
Lengyel László, akit fordított Cassandrának szokás hívni, mert minden jóslatának éppen az ellenkezője történik meg, súlyosat hibázott. Emberileg, erkölcsileg és politikailag is. Azt hitte, ez még a kilencvenes évek szoci világa, ahol majd ő elmutyizgat, elkavarhat. Bukása legyen okulás minden…..
Tanulságos interjút adott a Momentum nevű formáció két vezetője az Indexnek. Ami nagyjából látszik: segítséget kérnek az ellenzéktől az olimpiaellenes aláírásgyűjtéshez, de amúgy húzzanak a francba. Továbbá: szerintük a Magyar Gárda ígéretesen indult. Aztán: ha bejutnak a Parlamentbe, és Orbán…..
A magyar politika olyan, hogy kábé félévente felbukkan valami megváltónak kikiáltott szervezet, romlatlan civil vezető. Az életciklusuk is nagyon hasonló: az ellenzéki médiában gyorsan felfutnak, a nagyérdemű már-már bennük látja az új messiást, Orbán lekardozóját, majd pár hónap múlva…..
Mi itt a Nyugati Fénynél régóta hallgatjuk döbbenettel azokat a „független” elemzőket, megmondókat, akik afölött siránkoznak, hogy „a két oldal” leamortizálta a közbeszédet, és hogy „a két oldal” egyformán felelős az országban dúló polgárháborúért. Ezek az emberek egybemosnak tettest és áldozatot,…..
Tosó Doncsev 2016.07.12 18:38:48
@Janossz: -halálosan megalàzó volt.
A Péter "pártja" fél év mulva összeállt azokkal,akiknek a módszereiből ezt azt eltanult a Viktor hogy a pàrtjàt életben tartsa.Itt berekesztődött a diskurzus-a gyurcsányis vitàval teljesen."Párbeszèd" nélkül is van élet..
Tosó Doncsev 2016.07.12 18:05:37
@Balt: -A Chartàval kezdődött.
Kornissal folytatödott-es György Pèterrel 1993 Szárszó..És igy tovàbb.
Ismerjék meg az igazságszolgáltatás működését, annak kulissza titkait! Az új bírói irányvonal szerint a tények nem számítanak, a bíró jogosult arra, hogy a tények hiányát saját elképzeléseivel pótolja, és jogi következtetés alapján eldöntse, hogy történt-e bűncselekmény vagy sem, bűnös valaki vagy…..