Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Óóóóóó...

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Orange.co.uk megkérdezte olvasóit, hogy ki minden idők legvitatottabb rocksztárja. A 2000 zenerajongó szavazatai alapján Sid Vicoust kiáltották ki a rock fenegyerekének. A Sex Pistols volt basszusgitárosa, aki annak idején heroin túladagolásban vesztette életét, elvitte a…..
Miért nincs a postán légkondícionáló?(A rövid felnevetés után, ami a felismerésből fakad, hogy nekem még csak eszembe sem jutna ilyenre rákérdezni....összeszedem a gondolataimat.) A válasz részben földrajzi természetű. Ez az ország valamikor kontinentális éghajlattal…..
Olyan nincs, hogy lusta ember. Ez is egyike azoknak a jelenségeknek, amiket ellátunk szavakkal, de mögötte nincs semmi, vagy nagyon nem az van, amire használjuk. A lusta ember...egy kreatúra, és persze mint minden kreatúrának ennek is funkciója van. Ebben az értelemben persze létezik. A…..
Balkan Hedvig a portás 2008.09.11 00:11:00
Nem erről akarok beszélni. Hedvigről nem. A régi időkről, amikor Hedvig még nem is volt. Páros ujjú portás. Vagy sporttárs. Vagy padtárs.Sose volt.Vagy nem. Mindegy. Bejegyzem:  nem  ezt a blogot már rég nem csak én olvasom.Úgyhogy írhatja éppen más…..
Hát nem hittem volna, hogy idáig eljutunk, hogy a kibaszott Amy Winehouse pont füvezésben fog meghalni. Amúgy tökre bírom a hangját, semmi bajom vele, kicsit talán többet cuccozik a kelleténél, dehát ez van. Viszont bazmeg, hogy ez a megalapozatlan pletyka járja körbe a sajtót, azt…..
   Olyan meleg van, hogy reggel az ember a borotvahabot fújja a hónaljába, a felesége fogkeféjével mos fogat, a gyerek málna ízű fogkrémjével és legfőképp, egy borotvaszerű, de  Vénusz márkanevű rózsaszín termékkel próbálja eltávolítani az arcszőrzetét.…..
Mellékelve küldök két szösszenetet. Remélem elég borzasztó ahhoz, hogy kikerüljön az oldalra. Köszönettel zerido Elég borzasztó. Most eufóriában vagyok és David Silvásat játszom, úgyhogy nem tudom objektíven felmérni, de borzasztónak tűnnek. Megoldás ugrás…..
Óóóóóó... 2008.06.27 12:38:46
Óóóóóó... 2008.06.27 12:43:23
Földhöz ragadva Rög 2008.05.26 22:49:00
Kegyetlen kemény telünk múlt, hideg volt nagyon. A hegyi farkasok átjöttek a jégen, tüzeket kellett gyújtani, hogy távolabb maradjanak a falutól. Parittyával dobáltuk őket, vicsorogtak, nem tágítottak. Az öregek farkascsapdát akartak ásatni, de nem bírtunk a fagyott földdel, csak…..
Óóóóóó... 2008.05.29 13:47:28
A nemzetközi Pepsi kampányokért felelős kreatívok komoly hülyeségspirálba keverték magukat azzal, hogy az aktuális futballsztárokkal készítenek újabb és újabb filmeket,. Mostanra már ők is elvesztették a fonalat, és nem hiszem , hogy meg tudnák mondani, miért is kell Messinek…..
Óóóóóó... 2008.05.27 16:22:29
addict Na ki a kirááály? 2008.05.23 09:50:00
Úgy vettem észre, hogy mostanában a magyar reklámok kapcsán megint eluralkodott a blogon egy kicsit a pesszimizmus, ezért megkeményítettem a szívem, és elhatároztam, hogy ezúttal mindenképpen olyan reklámot fogok majd szavazásra bocsátani, amire sok pozitív, egymás nyakába…..
Az Index fogyasztóvédelmi szakszolgálata, a Tékozló Ízeltlábú még 2007-ben letesztelte a Coke Zéro-t. A vakkóstolás eredménye szerint - mégha a kóstolásban részt vevők nem pont sommelier-ek is - a Zéró a rossz és az irtóztató közötti kényes mezsgyén egyensúlyozó…..
Betettem a hűtőbe a sört. Kettőt nagyon ügyelve, óvatosan a felső polcra a normál részbe, egyet különös tekintettel a mélyhűtőbe. Azért néztem különösen, mert az alábbiak jutottak eszembe szinte egyszerre, ahogy az ajtóba kapaszkodtam.Többségük nem először.1- Vörösmarty…..