Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyálkás Compó

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Hánytál már ma? 2012.04.13 15:35:00
Ha nem, most lehet, hogy fogsz. Pár hónapja szuper kis olvasói levelet kaptunk Benedektől, ami egy számomra szívet melengető írás volt a sokak által lenézett járműfajta szenvedélyes szeretetéről. Az élet igazságtalanságai viszont sokkal kellemetlenebb érzelmeket váltanak ki…..
Nyálkás Compó 2012.04.13 19:57:38
Elképesztő, de nem értik. Egyiket sem. Pont azok, akiknek értenie kéne. Határozott hiszti van a robogórendszám felvetéséből egyeseknél, talán pont azért, mert még nem lopták el a robogójukat. Nehéz a szövegértelmezés, tudom, de néha bele kellene gondolni, kinek jó a…..
Nyálkás Compó 2012.02.16 23:26:44
@1kutya: igen, valóban van nagy vas, viszont pár km-re nem rúgom be, arra ott a robogó. Amúgy meg fél évet a nagy vasat NEM használom, mégis fizetem a súlyadót, ami baromira nem kevés, kötelezőt, baleseti adót, irreális autópálya díjat, Európa majdnem legdrágább benzinét tankolom, viszem rendszeresen műszakira. Veszek hozzá alkatrészt, olajat, stb-t, amiért a világ egyik legmagasabb Áfá-ját fizetem, + termékdíj, + kutyaf@sz@, adót fizetek, nem segélyből élek, és mégis kevesebbet keresek, mint nyugat-Európában egy segédmunkás!
Évente megyek kb. 10ekm-et vele, tehát nem dísz. Mégis szar utakon járok, leharapom a nyelvem, lassan 15 éve. És ez minden évben egyre rosszabb. Na ezért fáj annyira! Azt gondolom, ha napi 12 órát dolgozom heti 6 napban, akkor jár nekem ennyi, hogy legyen egy motorom egy kocsim és egy lakásom, és ugyanezt előteremtsem a gyerekemnek! A rendszám nélküli robogó nem szarrágás csak spórolok egy kicsit, mert MUSZÁJ!!!
Egyelőre senki nem kötelezett, hogy a dupláját fizesd bármiért, dobd el a rendszámot és kész. Ez egy legális kiskapu, amíg, ha maguktól nem jönnek rá becsületes honatyáink, nem kell felhívni rá a figyelmet, hogy csapják be az orrunk előtt!
Ez Magyarország, itt lop a pap, a politikus, nyilván Te is. Én ennyit tudok csalni, de ehhez ragaszkodom, mert legalább a lelki békémet egy kicsit helyre billenti, ha már mindenhol csak a szart látom!
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
Nyálkás Compó 2011.10.16 21:16:08
@Csikós Zsolt: Nem gondolnék komolyra, egy kiadós karbi tisztítás viszont ráférne, meg talán a tankot sem ártana kisuvickolni. Nyár elején ugyan volt egy karbiszinkron, túl magas volt a fordulat, azóta nem volt gond vele. Önindítót tavasszal kiszedtük, el lett küldve felújításra, nem volt baja, jól ki lett tisztítva. Talán a relé.
Elnézegettem napközben a Kawa képeit, kora este rászántam magam a Danuviára... tavaszra menni fog!
Nyálkás Compó 2011.10.17 07:06:04
@Nyálkás Compó: fordulat=alapjárat
Nyálkás Compó 2011.10.17 10:29:16
@zöldi: Első tulaja egy idős olasz fickó volt, idős kora miatt már nem tudta használni, tíz évet állt is a vas. Utána egy jó ötvenes emberhez került a Sváb-hegyen, alig-alig használta, azt mondta minden évben vett bele új akksit. Tőle vette Laci barátom, csak hely hiányában nálam tárolta.
Tiszteletem! Nekem olyan problémám van, hogy több hitelem van, amit nem tudok fizetni, így mindegyiket felmondta a bank. A munkáltatómat tájékoztattam, hogy várható velem szemben peres eljárás, aminek a következménye a fizetésből való letiltás lesz valószínűleg életem…..
Nyálkás Compó 2010.11.06 22:05:01
@Ladyb: "Egy rakat embert, és céget menedzselni alsó hangon is kb. 2-3 nagyságrenddel nehezebb."
Nem nehezebb, csak más! És nem havi 90eFt-ért. Az beosztottat bármikor kivághatod, a gyereket nem.
Nem sír a szánk, csak utálom a fikázást. Én egy kisebb rakat embert menedzselek, és azt a szeretetet és megbecsülést sosem fogom megkapni, amit a feleségem egy gyerektől. És Ő ezért csinálja!
Nyálkás Compó 2010.11.07 08:16:40
@Cartman (ex Cartman):
Miért gondolod, ha valaki felfelé nyal, annak tuti biztos az állása? Egy 50 fős vidéki iskolában lehet, de itt egy 800 gyerekes budapesti agglomerációban lévő suliról van szó. Ha szar tanár vagy, igen hamar elterjed, a szülőt nem érdekli, hogy milyen kapcsolatban vagy az igazgatóval. Elviszi a gyereket más osztályba, más suliba. A friss munkaerő sorban áll, a fosszíliákat pedig, egy-két kivétellel szinte lehetetlen kimozdítani. Ezért szórnak a 30-40-es korosztályból.
Erre pedig nem lennék büszke: 6 év alatt 3 munkahely, végzettség nélkül. Lehet, pont ezért. A gyereknek is jó, ha mindennap más tanítja őket.
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
Lehet, hogy semmi sem történt, de lehet, hogy nyomra tudunk vezetni egy Peches Ügyfelet, aki elhagyta a pénzét-iratait. Lili fura jelenet szemtanúja volt vasárnap este az áruház előtt, alant közöljük a történetet. A teljes rendszámot nem írtam ki, de az érintettnek persze majd…..
Az alábbi levelet elolvasva olyan érzésünk volt, mintha az OTP mindent elkövetne, csak hogy ne kelljen áruhitelt adnia. Mojzsa főnöke egyben rokona is, ezért minden előzetes figyelmeztetés nélkül elutasították hitelkérelmét. Szeretném veled megosztani az összetűzésemet az OTP…..
Nyálkás Compó 2009.02.08 18:35:58
@Mylady: nem olvastam, de szinte biztos. ha elmaradásod van, és rendezed (www.otpfakt.hu/rolunk.html), márpedig itt ez történt, akkor jellemzően passzív bar-os leszel, valahol azért mégis jegyzik, hogy nem vagy v.mi jó adós, pl. így. ez persze még nem akkora probléma, mert az otp - mások nem szívesen - a passzívot is elengedi, kezessel. azt viszont nem tudom, hogy ez áruhitelnél is így van-e. egy bank sem szereti, ha rokonod a munkáltatód, mert nyilvánvaló, hogy olyan munkáltatóit hozol, amire szükséged van, csak nem baszik már ki veled az a kedves rokon. na, ezért kérnek ilyen esetekben bankkivonatot
Titokzatos idegen telepedett rá az M3-mas autópálya egyik nyilvános vécéjére, hogy azt bezárva a büfében tömje degeszre a zsebét például Gábor 50 forintjával. Az ÁAK Zrt. munkatársai állítólag többször próbavizeltek a helyen, de nem sikerült az álca, valahogy mindig…..
Ferinek sikerült Vodafone-előfizetése mellé bónuszként megszerezni F. Attila ismerőseinek jelentős részét, akik hónapokkal később is őt hívogatják. A Homár elképzelhetőnek tartja, hogy Attila véletlenül az összes direktmarketinges ismerősének megadta a számát csere előtt,…..
BKV figyelő kolléga találkozott az adománygyűjtés eme eredményes módszerével Tesco-ban. Azért a másik oldalon is gondolkozzunk el kicsit: ki az, aki egy noname pénzgyűjtőbe képes egy fillért is beledobni?A Tétényi útnál nyílt Tesco Expresszben fényképeztem szerda este. Egy kis…..
Nyálkás Compó 2008.12.01 21:52:08
Nehéz eldönteni, de nekem talán ez eddig a kedvenc Homár-sztorim. Fél órája olvastam, még most is göcögök és rázom a fejem, a kedvem ennek megfelelően - mellhártya ide vagy oda - napsugaras. Pedig amit itt olvasni fognak, egy pánikolásra legkevésbé sem hajlamos állapolgárt is…..
Mirko dán kollegájának rendelt a saját nevére egy laptopot, amit online, a dán kolléga hitelkártyájával fizettek ki. Ám a laptopot már nem vehették át: az OTP felfüggesztette a tranzakciót, mert gyanúsnak ítélték, hogy egy magyar állampolgár megrendeléséért egy…..
Akinek bilincseltek már meg éjszaka kocsiját, az élesebben érzi DrDudor fájdalmát, akinek kis híján 100km buszozásra változott a csütörtök estéje, merthogy a közteres nem volt hajlandó csekket kiállítani a kerékbilincselésről. Miért is? Éjfélre értünk haza Győrből, ahol…..
Ez akár úgy is tűnhet, hogy egy képrejtvény, de persze nem az. Nagyon szívesen vennénk viszont ha valaki megfejtené, hogy mi történhet a képen. A legjobb megfejtést kitesszük az oldalra.tiboru: Egyszerű. A világon először megfogant az átok: szarj kaktuszt!nagytomsky: A Terminátor…..
A címbéli kérdést Hubi tette fel, aki úgy érzi, "rossz, törvénytelen és helytelen", hogy a diósdi Jet kútnál nem szolgálnak ki sisakos motorost. Vagyis csak az kaphat benzint, aki leveszi a bilit a fejéről. A Homár maga is motoros, azaz robogós, és hasonló helyzetben…..
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..
Csaba egy Grundig dvd-játékos miatt harcol az Auchannal, illetve olvasóink segítségét kéri az ügyben. A Homár szerint olcsó lejátszók miatt kár ennyit szenvedni, csoda hogy eddig nem esett szét magától. Ezeket direkt így gyártják, rendszeres használat esetén hamarabb szétesett…..
Hétköznapi horror a kórházban, avagy mit tegyen a naiv beteg, aki nem egy marék aprópénzzel közelít a vizitdíj-automatához:Mai napon délben megjelentem a területileg illetékesFejér Megyei Szent György Kórházban, mivel kicsit fáj a fejem, és homályos a látásom, mert sok homárt…..
Érdekes anomáliát fedezett fel Szümi, ami talán még nem szerepelt Homáron. Elektromos fűrészt vásárolt a Praktiker barkácsboltban, ahol azt mondták neki, mivel céges számlára vette a cuccot, bukta a garanciát (ipari felhasználás):Vásároltam egy Batz papucsot a Praktikerben…..
Nyálkás Compó 2007.11.04 22:51:16
Meg házat. Ha közlekedni akarnak, ott a BKV - bruhaha - meg a motorozás, bár az utóbbi révén az elviselhetőnél többször kell túlfejlett egóval és alacsony fizetéssel ellátott orvosokkal találkozni. És mesélhetnék a robogószerelők gyilkos trükkjeiről is. Szóval minden…..
El kell keserítsük azokat, akik vmi pornóipari áthallásra számítanak. Sándor kedvenc Opelje kormányán szerette volna hivatalos márkakereskedőileg befoltozni az ott tátongó lyukat, amiről kiderült, hogy megdöbbentő költségvonzattal járna: Van egy 4 éves Opelom. Hű jószág,…..