Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsitta

15 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zsitta 2018.04.27 22:44:49
@lopezalapazi: ó, tényleg, én ezt már elfelejtettem, kösz!
zsitta 2018.04.27 22:48:42
@szociál: Nem tudom :D gondolom nem számítottak "zendülésre", anélkül meg felesleges a dolog

@Dzsudibí: Hátha nem. Annyira én sem vagyok elájulva a történtektől, de várjuk ki a végét.
Ott tartunk, hogy csóri Madeline elég szomorú, hogy Abigail az apjához költözött, és Chloe hiába cukiskodik neki zene válogatásával, nem igazán bírja megvigasztalni. Ráadásul az sem segít a helyzeten, hogy Nathan (vagy inkább Bonnie) vacsorázni hívja exfeleségét és annak új…..
zsitta 2017.03.23 01:18:50
@RTB: basszus, totál igazad van, valamiért ezt sikerült kihagynom :/ viszont kösz, hogy aláírtad. Egyébként most hirtelen nem ugrott be ez a jelenet, de szerintem a fojtogatás miértje nem is olyan fontos, hiszen bármit mond vagy csinál, lehet az egy apró dolog is, bántja őt.. Talán pont ez a lényeg, hogy nincs különösebb oka. A Nathan - Bonnie párosításon én is gondolkoztam már, nem nagyon értem igazából, a csaj jó fejnek tűnik, a pasi viszont egy seggfej, szóval passzolom én is.
Oké, én értem, hogy szépen lassan fedünk fel minden titkot meg ilyenek, de árulja már el nekem valaki, hogy az introban miért vonul végig Maddie táskás szemekkel és egy alvómaszkkal a homlokán? De tényleg, könyörgöm, mondja már meg valaki, légyszi, kösz. Szóval a sztori,…..
A második héten kezdenek jobban kibontakozni a szereplők közötti szálak, és egyre inkább elindultunk a szép felszín alatti csúnyaságokhoz is. A kihallgatások folytatódnak párhuzamosan a történettel, bár egyelőre ez annyit jelent, mint egy hatalmas puzzle pereméből kapni néhány darabkát. Csóri Ziggy…..
zsitta 2017.03.02 18:07:38
@candyperfumegirl: hát, nekem egyébként pont ettől válik érdekessé. Ha tudnánk, ki halt meg, akkor lehet, hogy az is nyilvánvaló lenne, hogy ki ölte meg :)
Az HBO új sorozata, a Hatalmas kis hazugságok olyan színésznőket sorakoztatott fel, mint Nicole Kidman, Shailene Woodley vagy Reese Witherspoon, így tök egyértelmű, hogy egy belekukkantást mindenképpen megér. Sztori a következő, tökéletes anyák és apák élik az életüket a kedves kisvárosukban, tele…..
„A zongora nem öli meg a zongoristát, ha nem tetszik neki a zene.” Lesz mit olvasnotok, ohhóó de még mennyit, csak ennyit mondok. Have fun. Az előző részben bekerítették a madamot, és úgy tűnik, sikerült is elfogniuk, így Bernarddal kell dumálnia. Először úgy tesz, mintha közreműködne, de amikor a…..
zsitta 2016.12.06 12:11:03
@Tűrhetetlen: természetesen lesz uj hogyvolt, csak időm nem volt meg rá.
zsitta 2016.12.06 15:26:31
@Tűrhetetlen: bocs! :) sietek amennyire tudok.
zsitta 2016.12.08 22:03:56
@enzo23: Én meg azt nem értem, hogyha a hogyvolt ennyire nem jön be, akkor 1. miért olvasod 2. miért nem fogod és zárod be ahelyett, hogy feleslegesen írogatsz? Merthogy a kommented senkit sem érdekel, a hogyvolt meg igen. #mábocs.
„..A sztorim egy új nép születésével kezdődik, és a döntésekkel, amelyeket meg kell majd hozniuk. És persze azzal, hogy milyen emberré akarnak válni. Minden meglesz benne, amit mindig is úgy szerettek, meglepetés, erőszak.. A történet egy háború idején kezdődik, egy…..
zsitta 2016.12.08 01:57:31
@Λατζκα: ez egy jó kérdés, de nem hinném, hogy William android. annak nincs értelme, hogy a hulla androidok nekimenjenek egy társuknak, mert akkor ennyi erővel nem kéne összefogniuk, csak mindenki nekikezdene a másik gyepálásának.

@BotloB: szívesen, örülök! várom már én is a 2018-at. :)

a Wiliames résszel totálisan egyetértek. egyszerűen logikátlan az egész. motiváció- inspiráció- és tanulságmentes, úgy, ahogy van. Forddal kapcsolatban meg, szerintem élő emberi formában biztos nem látjuk, azaz nem trükk volt, de én az android újraélesztését sem tartom valószínűnek, csak leírtam lehetőségként. szerintem átadta Doloresnek a stafétabotot.
zsitta 2016.12.08 08:41:30
@Peti nevet: neked is szívesen. :) azert kommenteltem hajnal 2-kor, mert akkor volt időm gép elé ülni és válaszolni, halál komolyan mondom. félig kómában írogattam mar vissza mindenkinek, mert nem akartam, hogy osszegyuljon vagy 70 komment, mint talán a 8. résznél, es az elé mar nem maradt idom leülni válaszolni. ma reggel meg 7re jottem dolgozni. :D

egyebkent Maeve-vel kapcsolatban most mar ertem, mire gondolsz, szerintem odáig még nem jutott el a hír, hogy gáz van.
zsitta 2016.12.08 08:48:26
@szociál: bárhogy nézem, gondolkodom nem stimmel ez a William szal. :/ ezert ragaszkodtam az utolsó utáni pillanatig ahhoz, hogy nem ő az, holott mar régen egyértelmű volt.

Maeve ranezesbol tudja, hogy ki kicsoda. ha a zombiknak is fel lett tolva az eszlelesuk vagy micsodajuk a maximumra (ha egyáltalán lehet ilyet kiiktatasn utan), akkor sima ugy.
„Mi a különbség a kettőnk fájdalma között? Ön, és énköztem?” Fájdalom, bűntudat, harag, és gyűlölet - ezek azok az érzelmek, amik Bernard arcán cikáznak, amikor felfogja, hogy mit is tett valójában. Megölte azt a nőt, akit szeretett, méghozzá a barátja, Dr. Ford…..
Remélem, hogy van itt olyan, aki velem együtt szintén azokra a bizonyos lélegzetvisszafojtós pillanatokra várt hetek óta, mert most meghallgattattak imáink. Na de nem ugrunk ennyire előre, lássuk, mit vágtak hozzánk. Egy kórházban vagyunk, Bernard éppen egy őrült kalapos fickóról…..
Egy átlagos reggellel indítunk, az utcán egy random pasi kinyír egy másikat, közben Maeve meg megy dolgozni, de pont leszarja a hallottakat. A Mariposába érve elkezdi csinosítgatni Clementine-t, amikor bejön egy agresszív fejű fickó, ő meg jelzi, hogy elviszi a bizniszt. Felkíséri…..
zsitta 2016.11.14 17:35:31
@szociál: megneztem, te jó Isten, ez brutal! Mar írom is..
zsitta 2016.11.14 18:11:40
@mosomacilany: köszi, tényleg jó :)

@SiKom: én egyre jobban kedvelem egyik másik androidot is. Ezeket a bizonyos határokat már feszegettük a korábbi hogyvoltok alatt, jó kérdés, szerintem a következő részekben lesz válasz erre is.
Van egy jó sztorid, cimbi? – kérdi Bill, a vén alkesz android Mr. Fordot. Persze, hogy van, barátom. Tudod, gyerekkorunkban kaptunk apánktól egy öreg agárt, aki egyszer mindenki szeme láttára széttépett egy macskát, majd bambán bámult maga elé. Egész életében arra várt, hogy…..
zsitta 2016.11.04 12:00:56
@W.Jack.: William az egyetlen olyan - elméletileg - látogató, aki megtestesíti azt, ami a mi világunkbol, es a Westworld világából is hianyzik. Kedves, tisztelettudó, segítőkész, kemény munkáért léptetik elő a munkahelyen, stb. Biztos nagy fordulat lenne, ha ilyen komolyan atformalodna a személyisége, de egy 21. századi nézőnek szüksége van arra is, hogy valaki ezeket a pozitív értékeket képviselje. Elvégre milyen lenne már, hogy mindenki "gonosz" aki odatéved? Ha az összes látogató fekete kalapos, mindenki csak lovoldozik es erőszakol, es senki sem all ki a lakókért, meg másokért, akkor az egyszerűen illúzióromboló.
zsitta 2016.11.09 18:05:46
@bozselade: igazad lehet, nekem ez nem is jutott volna eszembe.
Hoztam nektek mára egy rettentő költői példát. Van a macskámnak egy olyan cucca, ami pofozgatás hatására körbe-körbe forog, és néha kidob 1-2 jutalomfalatkát, viszont annak nagyon örül a cirmos. Na, most kicsit ugyanezt érzem a Westworlddel kapcsolatban is: ugyanazokat a köröket…..
zsitta 2016.10.27 22:38:11
@TetraB: akár lesz Will és Logan között pofonpárbaj, akár nem, remélem az utóbbit kinyírja valaki, mert engem borzasztóan frusztrál, komolyan. Mielőtt elkezd egy mondatot, már rosszul vagyok tőle. A Lost végét meg nem láttam, de bízom benne, hogy jó produkciót hozott össze az HBO.

@m e o w: hajrá, hajrá!

@Tűrhetetlen: most én is azt érzem, hogy kicsit felcserélődött a korábban "jónak" feltételezett Ford szerepe és a "rossznak" titulált fekete alak. Viszont az is biztos, hogy Doloresnek rossz emlékei vannak a fekete alakkal kapcsolatban, nem véletlenül rejtette azt a fegyvert a szalmába, meg nem véletlenül ugrott be neki az aktuális megerőszakoló helyett a fekete ruhás, bármit is csinált vele valójában. Ja, és nekem is fura a fiatal Ford, nem értem mit vannak oda tőle :D
zsitta 2016.10.28 00:03:19
@Pácsó Ármándó: de szerintem Doloresnek is szüksége van alvasra, meg alszanak is. Ne felejtsd el Clementine hogy ásítozott, mert rémálmai voltak.

A Wyattos sztori pedig - hangsúlyozom csak szerintem - régebbi dolog, attol függetlenül, hogy Teddy csak most kavarodott bele a szalba. Mármint lehet baromság, de szerintem Arnold piramis tetején levo meg nem oldott cuccanak köze van a fekete alak által keresett utvesztohoz. Aztan lehet, hogy semminek nincs köze semmihez, nem tudom, remélhetőleg hamarosan meglátjuk. :)
zsitta 2016.11.06 12:45:08
@tipetupa: hasonló karakterek külsőre, de szerintem nem annyira hasonlítanak. Meg a személyiségük is tok mas.
Ez a rész számomra a wtf pillanatok alatti szemöldök fel- és összehúzgálással volt egyenlő, na de lássuk is. Szóval, egy körözött bűnöző rátámad a városlakókra, majd éppen elhurcolná Clementine-t a málnásba, amikor Will közbelép, és nagy nehezen, de lepuffantja a…..
zsitta 2016.10.28 00:45:52
@Biriksz_Krokiksz!: az alapfilmen én is gondolkoztam, de aztán arra jutottam, hogy felesleges, meg nem mondom már neked, hogy miért, csak olvastam pár kommentet meg cikket, és ez fogalmazódott meg a fejemben. Talán azért, mert nem lennénk előrébb vele, csak megfogalmazódna bennünk, hogy gagyi (rajongóktól ezer bocs).

Egyébként az írásokkal kapcsolatban meg muszáj kicsit elnagyolni, mert ha nagyon szájbarágós, meg stb akkor bele lehet nagyon unni. Az első verziója amit írtam, majd 10.000 karakter volt, és beleőszültem mire 5 oldalt elolvastam a wordben. Ahhoz nektek sem lenne kedvetek, szóval hidd el, szerintem jobb ez így. :) A másik meg, hogy így, hogy ismétlődnek az események, én már ennél is, de főleg a 4. rész leírásánál is azon gondolkoztam, hogy hogy a picsába kéne megcsinálni, hogy ne folyton ugyanazok legyenek leírva.
zsitta 2016.11.01 20:12:51
@enzo23: ja, nem véletlenül nem Ashleyként emlegettem én sem, de mivel még nem szerepelt sehol a teljes neve, csak leírtam már. Én is vagy a Stubbsnál maradok, vagy a Hemsworth tesónál :D
zsitta 2016.11.01 21:49:03
@Pácsó Ármándó: jelenleg is dolgozom rajta, csak kicsit megcsusztam most az ünnepek miatt sajnos.
hogyvolt Westworld 1x02 - Gesztenye 2016.10.22 08:47:45
Egy rekedtes hang felkelti Dolorest az éjszaka közepén, ő pedig kimegy a kertbe, elkezd ásni, és talál egy random fegyvert. Reggel bemegy a városba, kapja az utasítást, hogy emlékezzen, és beugranak neki a sikolyok, meg az előző napi képek, amikor az összes android vérbe fagyva feküdt a földön.…..
zsitta 2016.10.25 20:25:34
@Biriksz_Krokiksz!: hűha, Fordnak volt fia? Nem akarok hülyeséget mondani, de én ilyenre nem emlékszem.
zsitta 2016.10.25 20:40:09
@Biriksz_Krokiksz!: komolyan nem tudom, miről van szó, pedig kétszer is megnéztem ezt a részt. :D
zsitta 2016.10.25 21:05:16
@Biriksz_Krokiksz!: nekem van egy sejtésem, hogy mire gondolhatsz, de nem írom le, mert az spoiler lenne ennél a résznél, viszont az nem család. De majd vagy priviben, vagy a megfelelő rész alatt írd le, hogy miről van szó, mert most már kíváncsi vagyok.
A Westworld nem más, mint egy western stílusú park, ahová a látogatók szórakozni mennek - és különböző vágyaikat, perverzióikat is kitölthetik az ottani, androidokból álló staffon, következmények nélkül. Mivel a robotokba kódolva van, hogy élőlényeknek nem árthatnak, és…..
zsitta 2016.10.25 00:26:25
@Asidotus: látom nagyon érzékenyen érint a téma, szerintem ezt nem velem kell megbeszélned.
zsitta 2016.10.25 00:27:40
@m e o w: köszi, örülök, ha tetszik! :)
zsitta 2016.10.25 19:59:22
@Asidotus: senki nem akart odaszúrni senkinek, egy vicc volt, nem kell mindent ennyire komolyan venni.