Regisztráció Blogot indítok
Adatok
etcetera

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
GG mondhtani alaposan ráfázott, mikor céges autóval állították meg a rendőrök. De vajon mit lehet ilyen esetben tenni. Kit terhel a felelősség? Jogosan szabtak ki büntetést levélírónkra? Munkám miatt hetente 1-2 alkalommal vidékre járok céges "kulcsos autóval" (olyan…..
etcetera 2009.08.18 11:23:39
@Bozdurgán: télleg nincs olyan törvény de ha te lennél a szopóágon téged is bosszantana hogy más miatt kell fizetned. Tudom h meg kellett volna néznie a forgalmit ahogy írták többen is de őszintén hányan néztük meg akik valóban voltak ilyen élethelyzetben. Utólag könnyű okoskodni. Dolgoztam olyan helyen ahol sok - legalább 10 - kulcsos autó volt és SOHA nem nézegettem a forgalmit mert volt rá külön ember meg nem gondoltam h az én dolgom IS lenne. Most már máshogy látom.
etcetera 2009.08.18 12:08:55
@Bozdurgán: Arra azért felhívom a figyelmet az hogy ÜZEMBENTARTÓ azért jelent valamit! Ő tartja üzemben az autót, ezért ő a felelős pl. az olajcsere ciklus és fékolajszint figyelésért, a téli-nyári gumi cseréért és még kb. 101 feltétel teljesüléséért. Egy forgalomképes autót elvárható az ÜZEMBENTARTÓ-tól. Nyilván félrehúzó kormánnyal, alkalmatlan fékkel nem fogok elindulni. De hogy én ellenőrizzem a forgalmit és a zöldkártyát. Na ne. Mindazonáltal egyetértünk, jóindulat max erre számíthat a cégtől.
Ahogy azt nyilvánvalóan mindenki csípőből vágja, Z. is, van a KRESZ nevű rizsázásnak egy 42.§-a, annak meg főleg egy 3. bekezdése, hogyaszongya "Megkülönböztető jelzéseket használó gépjárművet előzni tilos. Az ilyen gépjármű mögött a követési távolságot…..
 Tisztelt jövendőbeli milliomosok...azaz milliárdosok! Meghallgattam egy előadást a Sciennetről.Mindenekelőtt leszögezem, sajnálom az MLM rendszerű kényszerkereskedőket.Látszik, hogy minél nehezebb az élet annál elkeseredettebb próbálkozások kerülnek a felszínre.…..
etcetera 2009.07.30 13:58:40
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
Esztike7 egy évvel hamarabb ment vissza munkahelyére GYED-ről , de így is ingyenélő lógosnak lett elkönyvelve.Látom, sokan osztják az észt, valós tapasztalat nélkül. Így én is megpróbálom elmesélni röviden a saját történetemet. - 4 év munkaviszony (a munkakörömben…..
etcetera 2009.03.04 12:43:13
@mrkirksnightmare:
Ez bizony telitalálat volt.
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..
Január óta húzódó sebességemelés, elkallódó levelek, elfelejtett ígéretek, totális zavartság és irgalmatlan fejetlenség a Drávanetnél. A hűségnyilatkozattal kötött ügyfél a Homár olvasóitól várja a megoldást. A történet 2008. január 14-én kezdődött, amikoris…..