Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salátástál

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vacsoracsata és a Hal a tortán egyre kevésbé érdekesek, de az RTL-nek mégis sikerült elérnie, hogy egy pillanatra fölkapjuk a fejünket. A Blikkből és az RTL-es Reflektorból megtudhattuk, hogy a Tv2-től nem olyan régen elbocsátott/önként távozott Sváby Andrást sikerült…..
Szegény Sváby András emlékezetes vesszőfutása idején, ami az Orbán Viktor kaján tekintete előtti, remegő kézzel végrehajtott papírkeresgéléssel kezdődött, majd az Egy a száz ellenben nyújtott ideges motozással folytatódott, úgy tűnt, hogy a kamerától rettegő veterán…..
salátástál 2008.04.01 11:47:58
Dr Bubo 2008.04.01. 11:09:59
Sváby Zártanbeszélő András tipikus alakja a médiának: saját tehetségéből semmire se jutott volna.

ez az! ez így magyaros! sajnos az állat doki, nem írta le (nem fért el a szárnyán) a frankót! de most én befejezem! Sváby Zártanbeszélő András tipikus zsidó, meg buzi, meg meleg, meg cigány is, meg tolvaj, meg buta-csúnya és törpe! és ne feledjük el, kámenista is! de ez mind semmi! a szemétláda eladta ukrán (csecsen-szerb-izraeli-usa) mafiának a nép verítékén (a mi verejtékünk árán) megszerzett étkezdéjét (amúgy meg mindig csak másol valakit) 60 embert tett ki a fenn említett rabszolgakereskedőknek, de ez a 60 ember rokona és ismerőse másik 600-nak és azok is rokonok és ismerösők mind, vagyis ez a szemét sváby eladta és a karvalytőké közé lökte az országot! a mi szeretett, istenfélő országunkat!
- egyébként még akciósan lehet vásárolni a szíly kőnyvéből, de ez valódi akció! -
és egy ilyen sváby miatt (akinek az apja lefestette a goldameirt és az ezért kapott gyémántokon vásárolta be a fiát a tévébe, pedig oda jobb volna ha egyszerű vidéki magyar gyerekek kerülnének, de nem tudnak festeni a szüleik, sajnos)most oda az ország, meg a nemzet is oda meg én is oda meg te is oda, csak azt nem értem, kinek mi a faszom köze van mindehhez? miért közügy (ha igaz)egy adás-vétel? miért nem teszi inkább mindenki a dolgát (ha van neki) és a homárgeci miért nem olyan írást tesz ki (ha már nem fogy a szar könyve) ami túllép a győzike jelenségen!?
ja, hogy akkor kit lehet majd utálni? szerintem kezdjük az írókkal!