Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.11 08:23:12
@Perah: Én is a nemre szavaztam, de nekem elfogadta, de ezek szerint bulizhatnak....
  Nem hittem volna, hogy ide jut a világ, hogy az emberek egy ilyen egyszerű kérdésben sem látják meg az egyértelmű választ, ami a jó útra vinné az emberiséget. Saját magunkat gáncsolva, arcal a szarba repülünk előre, hála a sok jóléti szavazónak. Ennyi volt, vége, kihúzták a demokrácia lába alól a…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.09 10:58:48
@Biriksz_Krokiksz!: èn meg pont forditva gondoltam...ha az egyik nem ejti ki csak kiejti a másik...rem az rtl se akarja már benttartani.
Úgy örülök, hogy én írhatom a mai posztot, mert annyi minden történt, a tegnapi adásban, hogy csak kapkodtam a fejem, azt se tudom, mivel kezdjek, olyan izgalmas volt az egész, még mindig a hatása alatt állok. Na, jó nem. De legalább nem Anikó gügyögését kellett hallgatnom, mert inkább nézem Bencét…..
Amikor a mai adást vezető Anikót elkezdték kínosan hosszú ideig beszéltetni a szerkesztők, szerencsétlen meg látványosan küszködött, hogyan csalja az időt a semmiről beszéléssel, akkor már éreztem, hogy rohadt nehéz dolgom lesz, mert valószínűleg a mai anyagban kevés volt a kraft, olyan kevés, hogy…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.06 22:00:13
@tvbuzi: az úgy szólt a mi nagy örökbecsű humoristánktól,hogy :Hát magában meg kinek a faszát tisztelhetjük???☺☺☺
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.11.08 15:28:35
@Nbl: Én azért ennyire nem jártam a dolgok végére,de azért remélem h a tábor nem aktivizálja magát,mert én már szinte miatta nem nézem az öfiket csak a blogot meg a kommenteket olvasom.Egyszerűen nem fér be a hajam alá hogy mondhatja orditva valaki azt hogy "velem ne orditson az xy"...És borzasztóan feszélyez h nem értem a riportszobás elmélkedését és esetleges érvelését...remélem az enyém azért értelemes ☺
Szegény Zseri, annyi esélye sem volt a győzelemre, mint Vajna Timi fánkozójának a sajtó jóindulatára, legalábbis ha hiszünk a fantomképek viadalának, amit már az első bejelentkezéskor is a jobboldali versenyző vezetett. Ez a párbaj alatt sem változott. Az arány 46-54 körül mozgott végig, szoros…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.10.17 13:00:26
@Cérnahuszár: @hereverő heverő: Nekem mindkettőtök válasza rendben van, azt meg is értem...mert mondjuk ti egy házasságról, és kapcsolatról beszéltek...na de ezek (Tiv-Zser) csak kb másfél hónapja ismerik egymást, és ebből kb 1 hónap volt az aktív kutyázós időszak...na most ha a lányka már az első hónapban, nem valós kapcsolatban így viselkedik akkor az eléggé szánni való, mondom függetlenül attól hogy van mögötte gyermekkori trauma. A férfinak nem nevezendő csökevény ( és itt bocsi a Tivy rajongóktól) meg hogyan mer ilyen szájat nyitni bárkire is ilyen rövid ismeretség után...De lehet hogy csak én vagyok túlságosan maradi az ilyenbe...
Kicsit féltem ettől a résztől, mert már gyerekként sem bírtam a cirkuszt, ráadásul ismét egy kiválasztás utáni csütörtökhöz értünk, ami általában ritkán tartogat többet az ismert tények (kit hívtak ki, melyik kendő merre jár éppen, satöbbi…) bágyadt ismételgetésénél. Végül aztán csak túléltem, mint…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.10.14 14:32:52
@É2I: leheccséges :)
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2016.10.14 15:23:20
@Avanivi: Úgy örülök hogy más is ezt irta...szerintem is így van. Bár nekem nem csak Gy-vel hanem a másik kreténnel is bajom. Vállalhatatlan mindkettő.
Kedves Szerkesztők!Már nem tudom kihez forduljak vagy mit csináljak...Nem olyan rég, karácsony előtt kiderült, hogy terhes vagyok, bár nem terveztünk nagyon boldogok voltunk, és vagyunk párommal.Én jelenleg nappali tagozaton tanulok és mellette dolgozom egy ismerősünknél rugalmas…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2014.02.18 12:06:47
Nos, nem tudom biztosra, de szerintem neked valamiféle megoldást nyújthat a mostani szabályozás, ugyanis az most kibővült a diplomás gyeddel. Olvasd el azt a részt, hátha vonatkozhat rád is.

www.anyabarat.hu/2014/01/diplomas-gyed-nezzuk-a-reszleteket/

Az pedig hogy a munkáltatónak plusz költséget jelent...hát ez nem minden esetben igaz. Ha mondjuk a cég nem TB kifizető hely, akkor egyszerűen semmi dolga sincs se pénzügyileg, se papírilag a gyeden lévő kismamával.
Ja hogy a szülési szabadság alatt felgyülemlik egy pár nap szabi, és azt ki kell adnia a szülési szabadság végével. Hát igen. Ez tényleg talán rossz szabályozás, de esetleg még mindig adhat a munkáltatónak egy kis gondolkodási időt arra, hogy vissza vegye e a dolgozóját, vagy sem.
Mindenesetre ne keseredj el, addig nincs gond, amíg alá nem írtad a szerződés felmondást...meg amúgy is, úgy tudom, hogy a munkáltató, így hogy tudomása van a terhességről,már nem rúghat ki olyan egyszerűen(persze ez csak elméleti dolog).
Járj a dolgok után, hívd fel az állami kincstárat, vagy az oep-et érdeklődj náluk. Segíteni fognak.
Elhiszem, ha valaki már unja, de ugye az archívum szent, a krónikát vezetni kell. Remekül ráéreztünk múltkor Zeroval, hogy a mellékvonalak ügye után az egészségügyben fogja meghazudtolni ellenzéki önmagát a Fidesz, és bár a Nemzeti Vénydíj egyelőre még várat magára, van…..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2009.01.30 12:20:42
Balázs két történetet is küldött, mindkettőt a Posta jóvoltából. Először hiába adott meghatalmazást, mégis a bürokrácia legmélyebb bugyraiba zuhant és más nem vehette át a levelét, másodszor pedig az új épületbe költözött posta egyoldalúan módosította a szerződést…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2008.12.08 12:45:53
Az Európa Parlament július elején  megszavazta azt az uniós rendeletet, miszerint a repülőjegy-vásárlóknak joguk van tudni, pontosan mennyibe is kerül a jegyük. A meghirdetett viteldíjaknak az év végétől tartalmazniuk kell az összes adót és díjat is, tehát nem lesz több 1…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2008.07.28 17:20:35
Az igazi geek nem hal meg, csak rebútol. Amennyiben mégis fekve marad, utolsó villantásként el lehet parasztvakítani az ismerősöket egy webkamerás közvetítéssel, amint a júzert kedvenc telefonjával együtt egy még nagyobb, telefon-mintájú koporsóban lézerkézekkel elhamvasztják.…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2008.07.24 11:06:40
Indexen futott egy izgalmas teszt: szabálytalanul feladtak tíz mezei borítékban 1000 forintot belföldre, amiből hét megékezett, hármat elloptak. "Három levél, a miskolci, a szentesi, és az újpesti - aminek elvileg a legkevesebb esélye lett volna eltűnni - sosem jutott el a…..
Timi megtalálta a fogyókúrás, illetve ultraliberális nők álmát, a bármivel, így akár semmivel is megtölthető gombócot. Túlsúlyos ügyfelek is megehetnek belőle napi egyet, fatalisták 2-3 darabot is. Íme Timi levele: Fogyókúrám első napján én nem normális, lánykáimnak…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2008.07.17 17:11:45
Eszter egy ismert női lap művészeti vezetője. Talán emiatt, talán szuicid gondolatai logikus következményeként Norbi ananászcsipszet vásárolt. Ez így, idáig is postra érdemes, kétmondatos horrorsztori lenne, de Eszter azt állítja, az alapterméknél is rosszabb ropogtatnivaló,…..
Kisfiam megkapta az Egmont kiadó Micimackó - Játsszunk együtt! II. című kifestőkönyvét. A hátsó borító belső oldala a mellékelt képben látható, beszkenneltem. A pici hangya középen vajon mit csinál?Üdv:Keki(Válasz ugrás után:)Kedves apuka!A hangya fingik. A fing igen vicces…..
A Homár maradandó moziélménye, amikor majdnem elaludtam a Pingvinek vándorlásán, ami - hm - lassú sodrású alkotás a sarkvidéken irtó unalmasan totyogó pingvinekről, olyasmi, mintha egy fa növését figyelnénk, amikor a lékbe ugró pingvinünkre váratlanul rátámadt egy villogó…..
Ezt még a nem Homár-olvasó fogyasztók is tudják, mégis jó érzés fotóbizonyítékot látni arról, hogy nem egyszer direkte rosszul járunk a hipermarketek akcióival. A bogarak egyébként igen érdekes és dekoratív élőlények, aki el akarja őket távolítani, ennyi büntetést bőven…..
Kong az ürességtől a részben híres angol focisták pénzéből épített bevásárlóközpont, úgyhogy szegény bérlőknek már ósdi cseleket kell bevetniük pár ezresért. KB csaja nem bírta felpróbálni a bugyit, mert rá volt csiptetve egy nagy lopásgátló, de később kiderült, ez…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2008.07.04 13:49:50
Hayashimát vélhetően gyorshajtásért büntették meg, bár ez konkrétan nem derül ki a rendőrség leveléből. Update az okostojásoknak: Természetesen a lap hátulján sincs semmi. Mindegy is, a lényeg a büntetés, minél kevesebb esély legyen visszanyomozni. Biztos nem szándékosan nem…..
Zseniális pozitív sztorit küldött Dia 5 napja, amit jól nem raktunk ki. De nem is baj, mert azóta sokkal viccesebb lett a történet, miután kishíján naponta cserélt papucsot a Deichmannban, egészen addig a pontig, amíg már nem volt belőle több: (update: Lecserélődött az…..
Az isteni gondviselés bizonyításához nem elég, de azért kedves a Quantrax Kft-től, hogy utánaszólt Zsolnak, semmiképp ne cseréljen elemet áramba dugott szénmonoxid-mérőjén:Csatolva küldök egy - szerintem - a honlapra való levelet. Lényege röviden, hogy a CO-mérő eladója…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2008.04.01 13:59:00
A mobiltelefónia legalább annyira ezoterikus tudomány, mint a számítástechnika, így aztán a Homár nem is csodálozik azon, mint a levélíró Daily Shark, hogy a Sony Ericsson ügyfélszolgálatának fingja nincs, melyik telefonjuknak milyen az antennája. Tényleg, van valahol erről…..
Praktikus, zugügyvédi gyakorlati tanácsokra lenne szüksége Mónikának. Mi a teendő, ha a bank késedelme miatt bebukta az új lakása utáni adójóváírást?Új építésű lakás vásárlásához vettem fel banki kölcsönt. A szerződést 2006. februárjában megkötöttük, de hosszabb…..
hivatásos kisbéka/tejeskávé cukor nélkül... puszi 2008.04.01 10:57:11