Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolb Ace

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
Kolb Ace 2011.06.07 05:18:05
@Berkut:

"Szerintem a kerékpáros nem veszélyeztet, hanem ő a veszélyeztetett."

De csak szerinted. Valójában meg de. Ártatlan autósok autójának épségét, idejét (bíróságra járkálás egy fasz miatt).

"Ha meg valaki meg akar halni, hát tessék."

Ez elég érv nekem is hogy ne kössem be az övet, ne kapcsoljam fel este a lámpát, ne tartsam be a sebességkorlátozást? Vagy csak biciglisnél jó kibúvó, kettős mérce?
Kolb Ace 2011.06.07 05:24:08
@pinchy:

Inkább a betart(at)ását. Arra szervezkedjetek!
Kolb Ace 2011.06.07 05:27:08
@kén-e egy nick?:

Korrekt!
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Kolb Ace 2011.06.04 06:30:34
@Kolb Ace:

Bónusz:
5:49-5:55
"- És ezt a 10 km/h sebességhatárt ezt betartod?
- Miért, van? Hehehehehe..."

Na ez a tipikus biciglis. De követelőzni azt tud.
Kolb Ace 2011.06.07 05:03:11
@Mon3:

Hát te szoktad ellenőrizni a macskaszemet, dinamót, első-hátsó világítást, prizmát, első-hátsó féket, gumikopást? Bebaszva nem biciglire ülve jössz haza a kocsmából? Zebránál leszállsz a szarodról, és átTOLOD tekerés helyett? Pirosnál megállsz? Na majd utána kérhetsz számon bármit is az autósokon, addig nem.

Te egy újabb bizonyítéka vagy annak hogy a biciglisek csak követelőzni tudnak, szabályokat betartani meg nem. Elég csak megnézni a videók közt a budai rakpartos videót ("Miért, van itt egyáltalán tábla? Hehehehe..."), vagy a Miért bűnteti a rendőrt a biciglist cikket, tisztán látszik a trend(i), le se tudjátok tagadni.
Kolb Ace 2011.06.07 05:05:26
@errorka:

Annyival hogy nem a biciglisekre mutogatnak hogy "dehát nekik is lehet...". Ahogy a rendőrnél se elfogadható érv. Csak ti hiszitek azt, mert nincs rendszámotok ami alapján utólag megkaphatnátok a 300k-s csekkeket. Az lenne rátok (is) népnevelő hatással.
Gábor egy egész elképesztő korrupciós eljárást fedezett fel az utolsó MSZP-s fellegvárban, a XIII. kerületben. Óvodába jelentkező gyermekükek lakásuktól 2,5 kilométerre lévő intézménybe deportálták, miután valaki ceruzával ráírta a jelentkezési lapjára, hogy abba az…..
Kolb Ace 2011.06.04 19:21:09
@Attila64:

A Budaházy egy mocskos hazaáruló, ott fog megrohadni a sitten hazaárulásért, terrorizmusért. Bizonyítottan bűnös, de jobb neki az előzetesben, annak jobb a népnevelő hatása, több a seggbekúrás, csicskáztatás mint a végleges helyén.
Jobb, ha mindenhol hozzászoknak a nem papírpénz alapú fizetéshez, lesz itt még második cserekereskedelem. Különösen idegesítő, ha saját kiadású kupont nem fogadják el a cukrászdában az "akciós" reggelire: Az alábbi kellemetlen élmény a budapesti Ferenc téren levő,…..
Kolb Ace 2011.06.04 19:05:15
@Nanemá:

A rózsadombon is a burzsujok szokták feltartani a sort a közértben a teszkós szupersop kártyájukkal. Addig a kocsi meg dekkol a rokiparkolóban. Főleg a diplomatarendszámos, abból van a legtöbb roki. Biztos van vmi rokkantország amit képviselnek.
Gábor gázórája eredetileg a Főgázhoz tartozik, mikor azonban javíttatásról lenne szó, a költséget az új lakóra hárítanák. Ha nem akar fizetni, az sem baj, az óra úgy marad, ha bármi baj van,  úgyis csak a lakos szív vele - valahogy így gondolhatja az Energiahivatal,…..
Kolb Ace 2011.06.04 18:08:24
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:

Az nem gond, elég pont akkora tekintettel lenni a másikra, amennyire az rád. Ha leszarják a szar órát, te is leszarhatod azt az 1 napot gáz nélkül. Az meg nem a te problémád. :)
Kolb Ace 2011.06.04 18:11:52
@ColT:

Ez minden hivatalban alap, ha 4-en pasziánszoznak a szobában, de a szomszéd asztalon csörög, arra senki se mozdul rá, mert "nem az övé". Még a végén dolgozni kéne...
Elkészült Budapest első tökéletes biciklis útja, ahol egy dolgot rontottak csak el, de azt is kijavítják. A sávért évek óta küzdenek a civilek, mondván, az ott elhaladó napi közel kétezer biciklista már megérdemli, hogy ne az autók közt vagy a járdán kelljen szlalomoznia. ..
Kolb Ace 2011.06.04 08:06:51
@vuk_:

És attól nem, aki 10-es táblánál 40-el száguldozik a gyallerok meg babakocsik közt? Az ilyen elmebetegeknek joguk van ámokfutni?
Kolb Ace 2011.06.04 08:10:05
@Mon3:

A magyarok többségének még 10 hold se jutott, örülj hogy legalább addig volt.
Kolb Ace 2011.06.04 08:19:24
@Mon3:

Akinek a belvárosban az egyik saroktól a másikig kell csak eljutnia a munkahelyéig, annak lehet hogy alternatíva a bicigli, de akinek napi 50 km-t kell megtennie, és nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is, annak kurvára nem. És ebből van a többség, nem a belvárosi ficsúrokból.
Biciklivel érkezett a Borsod Online egyik olvasója Miskolcon a Szentpéteri kapui köztemetőbe, a kapuban 270 forintot kellett fizetnie kerékpárja után. Kiderült, hogy a temető szabályzata nem tesz különbséget a járművek között, a behajtás 270 forintba kerül függetlenül attól,…..
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
Kolb Ace 2011.05.27 23:07:56
@zoldmanoka:

Ez is része a taktikának. Végülis itt mindenki a pénzért jött, nem haverkodni. Mégis mit vártál?
Mariann új albérletet keresett, talált is - egy tucat másik érdeklődővel együtt. A baj csupán annyi, hogy nem tömegszállásra szeretett volna beköltözni. Vagy mi maradtunk volna le valamiről, és az ingatlanosok újabban kiscsoportos lakásnézőtúrákat szerveznek? Végül is…..
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
Anno már beszámoltunk a Smithsonian intézet készülő videojáték-történelmi kiállításáról, ahol a játékokat mint művészeti ágat mutatják be. A kiállítás ugyan csak 2012-ben nyit, de most megint van okunk írni róla, véget ért ugyanis a hatalmas szavazós kampány, amiben…..
Az április 4-26. közti 3 hétben tartott fokozott közúti ellenőrzések végrehajtásában 11 878 rendőr és 617 polgárőr vett részt, ők összesen 26 142 biciklist ellenőriztek. A rendőrök feladata volt a közlekedési szabályok betartásának, a láthatóságnak és a kötelező…..
Kolb Ace 2011.05.03 20:09:41
@hoplita:

Meg kéne tanulni a KRESZ-t, akkor nem menne rá az egész segélyed. NAgyon helyes, az ilyen hüólyéket basszák is meg nyugodtan, másból úgyse tanulnak.
Anyám sose volt egyszerű, mindig a család fekete bárányának számított. Traktorra is csak azért nem lett jogsija, mert kitalálta az akkori vezetés, hogy nőknek nem lehet. Kertészként dolgozott, így gyerekkorom tetemes részét töltöttem temetőkben, sírok közt játszva, miközben…..
Ernő kénytelen lesz letorrentezni a Trónok Harca első epizódját, mert az HBO gigantikus hírverése ellenére sem sikerült kódolatlanul megtekintenie: Szerettem volna megnézni ma este az HBO-n "A Trónok harca" című sorozat első részét! De az UPC ismét hozta a formáját! A…..
Shy apró nézeteltérésbe került az UNION Biztosítóval. Bár a szilveszter előtt felrobbant kandalló megsemmisítette házukat, a biztosító genyózik, a kárnak csak töredékét akarja kifizetni. Logikájuk szerint januárban újra lehetett volna építeni mindent, így hiába volt…..
Melinda nagymamája beshoppingolt két légtisztitót 350 ezer forintért a Zeptertől, aztán amikor meggondolta magát és felmondta a szerződést, már nem akarják visszavenni, mondván nem vitte be őket a központba. Persze neki azt mondták, hogy kijönnek érte.A segítségüket kérem,…..
Kolb Ace 2011.04.09 12:45:36
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

2006-ban a cigány huligánok verték az árja magyar rendőröket. De gondolom ezzel te is tisztában vagy, mégha nem is vagy magyar.
Mutti és barátnője szerint amikor a Barát Taxinál fél orája nem sikerül egy előre kifizetett reptéri transzfert megoldani, ordibálással és bunkóskodással ütik el az időt az operátorok. A történet vélhetően az előrefizetésen bukott el, többet ilyet ne csináljanak:A mai napon…..
Újra trendi magyarnak lenni! Már a szlovákok is magyarnak állítják be paradicsomukat. Ezzel bizonyára óriási sikereket fognak elérni mind az anyaországban, mind nálunk:Úgy tűnik engem megtalálnak az álmagyar termékek, már küldtem be párat. Most újabb gyöngyszemet találtam.…..
Az alábbi tyúkper mindenképp megér egy posztot, főként a videó és az idézett ítélet miatt: "T. Ilona jobb kezében egy madártoll seprű volt, bal kezében egy zacskót tart, amely zacskóban áttetsző folyadék volt látható.T. Ilona odalépett J. Tibor ablakához és kezével…..
Kolb Ace 2011.03.27 18:35:16
@beleduma:

Pereskedés: Ugyanmár... Esténként féltégla be az ablakon, egyszer csak megunja.
Kolb Ace 2011.03.27 18:36:48
@beleduma:

Vagy felvállalod a háborút, vagy tűrsz csendben. Más lehetőség nincs. Más nem fog rajtad segíteni.
Kolb Ace 2011.03.27 18:41:43
@beleduma:

Ha paintballal lövöd a mamzert, azt is élvezi? Ha kijön a yard, "természetesen" nem te voltál. Lehetőleg az utcáról lődd, hogy letagadhatók legyenek a nyomok. Sok baja nem lesz tőle, de majd biztos eszi a méreg hogy őt is megszopatják.
w Igazolt hiányzás 2011.03.24 23:45:00
Meccset például sosem nézek, háború viszont olyan ritkán van, hogy olyankor sajnálnám elszalasztani a műsort. Ezért mostanában inkább a líbiai karitatív expedícióval foglalkozom, így sajnos kimaradnak olyan poénok, mint Lázár János sikereinek titka vagy Schmit Páll úgy…..
Kolb Ace 2011.03.26 20:17:13
@KGyST:

Az a különbség hogy afgánban nagyjából mindenki a sátánként tekint a keresztesekre, hiába akarnak segíteni, akkor se hiszik el hogy az jó, és nem kérnek belőle.

Líbiában viszont a nép harcol a despota ellen, akiknek segítünk. azok igenis akarják a változást.

Mégcsak katonákat se kell küldenünk. Én már az elején nem értettem hogy a faszért nem adunk a kezükbe pár rpg-t, aztán menjenek ők lövöldözni vele tankokat. Ha nem jön össze, ő baszik rá, nem a mi katonánk hull, és kereszteshadjárattal se lehet riogatni. Pont mint anno afgánban a Stingerek a mudzsahedineknek. Ott is bevált. És 2 héttel utána már amerika is ebben gondolkodik. Az elején miért nem merült fel senkiben az ötlet? 80 milkás tomahawk helyett 100k-s rpg? Hiszen pont ők csinálták már egyszer ugyanezt.
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
Egy igen jófajta hibrid reklámsorozattal támad a Sprite Ausztráliában. Az elmúlt években felfutott oknyomozó sorozatokat (MythBusters, Pen&Teller's Bullshit) elegyítették a jobb pillanataiban az ausztrál Monty Python-címre esélyes Chaser's War on Everything sorozattal (ők azok,…..