Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lunara

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
Lunara 2019.05.27 17:03:30
@Cymantrene: Az igaz, hogy a Fekete Várhoz ment vissza, és ott áll a Fal, meg a keleti lyukat is biztos lehet védeni, de kitől? A Mások kihaltak, a Vadak meg cimbik lettek.
Tök értelmetlen volt visszaküldeni oda Jont (vagy akárkit), ez az "elfekvő fattyaknak" szöveg meg ugyanolyan logikátlan baromság, mint az utolsó 2 évad 90%-a.

Nekem nincs bajom azzal (sőt), hogy Jon ott kötött ki, nem a trónra való, nem is akarná, mást meg nem nagyon lehet kezdeni vele. De meg lehetett volna hihetőbben is magyarázni (pl. teljesen befordul mert meg kellett ölnie a She-Is-My-Queen-Now-And-Always szívszerelmét, és a bűntudata miatt önkéntes számüzetésbe vonul, ez még hű is lett volna a karakterhez). Az utolsó két évad amúgy nagyrészt ilyen volt szerintem, kicsit jobban kidolgozva/átgondolva nem is kellett volna annyira sok, hogy jó legyen, de nagyon nem jött össze az íróknak. Tele volt irreális, logikátlan és főleg karakteridegen húzásokkal, pedig a történet fő erőssége pont a karakterábrázolás volt.
"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban? A vége valaminek akkor van, ha vége van" - ezzel az örökbecsű mondattal gazdagította életművét Palik László a maratoni hosszúságú sportvetélkedő, az Exatlon utolsó adásában, én meg megnyugodtam, hogy ezek szerint csak jó döntés volt nem nézni a műsort, ami…..
Lunara 2019.04.23 12:21:58
@anti0101: Az idei mexikóiban 1 fiú és 1 lány nyertes volt. De pl. a tavalyi román évadban ha jól tudom, így volt mint most nálunk, ott is lány nyerte a fődíjat.
Nehéz fiúkat és lányokat egymás ellen versenyeztetni úgy, hogy ne legyen igazságtalan semelyik irányba, ez az alapidős verzió szerintem a lányoknak kedvez inkább. Női mezőnyben (minden sportban) hullámzóbbak a teljesítmények, nagyobb különbségek lehetnek egymáshoz képest, így a győztes lány valószínű nagyobb különbséggel tud nyerni a többi lány ellen.

A rossz az volt ebben, hogy a 2 döntős gyakorlatilag nem egymás ellen versenyzett, hanem már kiesett játékosok ellen, így értelmetlen az egész. A legigzságosabb tényleg a 10-10 millió lenne.

Az, hogy Kata korábban már kiesett, és végül így nyert, elég béna, de valahol érthető szerintem. Kb. 12 óra telhetett el a kiesése és Dorka sérülése között, nyilván egyszerűbb és olcsóbb volt őt ott tartani Dominikán, mint itthon elkezdeni keresni egy tök új szereplőt és megszervezni a kiutazását. Abba valószínű nem gondoltak bele, hogy mi lesz ha elviszi a fődíjat, pedig benne volt a pakliban. Elvitte, hülye helyzet, nem tesz jót a műsornak, pedig szerintem tök jó formátum.
Az utolsó két részhez érkezett az Aranyéletről szóló kibeszélünk. A posztban spoileresen beszélünk mindenről, ami a harmadik évadban történt...
2:21. Ennyit kell várni a kontentra az új évad első részében, mer' a formátumnak köszönhetően van hogylesz és hogyvót, fürdőruhás luxik és kurvaanyázó Vivi, két új szereplő és megannyi nagyszerűnek ígérkező beszélgetés. A lecsóba egy jógateremben csapunk bele, ami pont úgy néz ki, ahogy Kósa Lajos…..
                            "Kiszabadult egy elviselhetetlen élethelyzetből." Hááát nem egy sikersorozat volt ez az utolsó hét, sőt az egész évad sem... András ennek megfelelő hangulatban lézeng Adél előszobájában és bebocsátásra vár. Lássuk:..
Királyvár Pöcsméregetéssel indulunk, már ha ez a Makulátlanok (vagy hogy a picsába is hívják az Unsullied hadsereget itten magyarul) esetében bármilyen formában is releváns, állnak a várfal előtt, sokan, odafent meg Bronn irányítja a védőket, egy kis szurkot ide, öntsél még…..
Lunara 2017.08.29 16:07:00
@Ruadhnait: Nem az a gond hogy nagy spanok, hanem hogy szar színészek. Na jó,Kit Harington valamit azért fejlődött a sorozat eleje óta, pl. már be tudja néha csukni a száját.
A Falon túl I Mennek. Hóban. Jégben. Gleccsere fel, gleccserről le. Hideg van. Gendry mondja is, hogy baszki, a hó ilyen? Mert hát ugye a királyvári kovácsműhelyben viszonylat ritkán esik. Tormund röhög, ja, ilyen, fázol, mi? Tudod mi a jó az ellen? Mármint a hősugárzón és az olajradiátoron túl? A…..
Lunara 2017.08.22 12:03:10
A látványt leszámítva szerintem a 7 évad legpocsékabb része volt. Tele logikai bakikkal, zavaró tér-idő ugrásokkal, és kiszámítható sztorival, a végén megfejelve egy nyálas szerelmes jelenettel.

Az elején a kommandó párbeszédei jók voltak, aztán ahogy megjöttek a zombik, elindultunk a lejtőn. Tök béna volt, hogy pont egy db zombi maradt meg miután Jon kinyírta a WW-t (oké, utólag megmagyarázták, de szarul nézett ki).

A szigetre beszorulva mi a bánatért nem törték a jeget maguk körül a nagy kalapáccsal? Nem gondolták, hogy a kurva hidegben vissza fog fagyni a jég? De semmi gond, pont olyan gyorsan fagyott vissza, hogy azalatt Gendry lefutott vagy 30 kilométert a tökig érő hóban, levelet írtak, majd kétszer átrepültek egy kontinenst, előbb a holló délnek, majd Daenerys északnak. Ja, Dany előtte azért még át is öltözött, és gondosan új frizurát csinált magának, hogy csini legyen amikor megmenti az új pasiját.

A sárkány megölése látványos és szomorú volt, de Daenerys reakciója nekem hazavágta az egészet, Emilia Clarke pocsék színésznő. Bár ez nem újdonság, de itt nagyon zavaró volt.

Benjen bácsit is pihentetni kellett volna, sokkal jobban jött volna ki, ha Jont Rhaegal (akit Daenerys Jon apja után nevezett el) menti meg önként, akinek valószínű amúgy is ő lesz a lovasa. De Rhaegalt egyáltalán nem láttuk, miután megérkezett a helyszínre és elkezdte sütni a zombikat.

Viserion bezombulása meg tök jó fordulat lett volna, ha előtte nem egy bazi nagy lánccal húzzák ki, hanem mondjuk kötéllel. Így inkább azon kattogsz közben, hogy egyrészt honnan szedtek hozzá annyi fémet, ami a falon túl nemigen van, másrészt ki a franc kovácsolta, mert a WW-k és a zombik annyira nem komálják a tüzet...

Nagy csalódás volt ez a rész.
Lunara 2017.08.22 12:09:06
@Ruadhnait: A zombi is tudott óbégatni, pedig ha nem lélegzik, nem tudna hangot kiadni, felteszem a tüdeje és a hangszálai is rég elrohadtak. Varázslat, fogadjuk el, értelmes magyarázat nem lesz rá, ahogy egyre több dologra nincs a sorozatban :(
  Véget ért az HBO-n a Trónok Harca hatodik évada. Idén utoljára jelentkezünk spoileres kibeszélővel...
Lunara 2016.06.29 12:16:41
@bigél: Azt, Hogy Bran él (vagy legalábbis hogy élt 2 évaddal ezelőtt), Jon tudja Samtől. Sam találkozott Bran bandájával akkor, amikor átkeltek a Fal alatt, és később beszélt róla Jonnak.
Lunara 2016.06.29 12:24:10
@bigél: Sorry, csak utána láttam, hogy már más is írta (nem frissítettem) :)
Hétfőn este az HBO-n lement a Trónok Harca hatodik évadának hetedik része. A meglepő visszatérésekkel dúsított epizód spoileres kibeszélője a tovább mögött olvasható...
Lunara 2016.06.07 15:08:34