Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gibzin

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatrandizó Kis Gömböc 2019.08.05 07:23:52
Az ismerkedés kicsit olyan, mint pókerben a bankroll. A bankroll a pókerben a rendelkezésedre álló pénzt jelenti, ami normál esetben olyan sok, hogy akkor sem fogy el, ha rossz a lapjárás és hetekig csak vesztesz. Ha elég nagy, akkor egy hosszabb peches, vesztes időszakot is túlélsz vele. Az…..
A sorozatrandizó Aranyásó Niki 2019.07.01 09:24:49
Tinderen azzal köszöntem rá, hogy minden fotóján igyekszik intellektust sugározni, és azzal hecceltem, hogy mire fel ez a nagy igyekezet. Az összes képen szemüveg, könyv, vagy diploma a falon. Persze humorosan csomagoltam a nyitást, hogy kissé pimasz legyek, de semmiképp sem akartam, hogy…..
gibzin 2019.07.02 18:36:04
@Csodor aki meghagja a vilagot: @Captain Admin:
Megnéznélek titeket, hogy kb. 100 nő után mennyire vennétek még komolyan a csajozást, ismerkedést, randizást, nők megdugását, mennyire erőlködnétek miután annyi mindent láttatok már.
De még feltétlenül ennyi nő sem kell. Ha amúgy is van épp 2-3-4 másik a tarsolyban, akár akikkel már megvan az összejárás és szex, akár nagyon kinézőben van velük, akkor egy ilyen jelöltet mint ez a csaj, úgy ejt az ember, mint a huzat. Nekünk férfiaknak is megvan ugyanaz kicsiben, mint a nőknek ilyenkor, hogy egyből küldjük melegebb éghajlatra a kevésbé jónak tűnő jelentkezőt. Wolf nem írja le mindig minden posztba, de gyanítom legtöbbször, amikor előjön nála a "leszarom szindróma", akkor vagy már nagyon sokat látott korában történt meg vele a sztori, vagy amikor amúgy is volt másik punci az életében.
A sorozatrandizó PUA 2019.06.03 10:05:27
Ez az a poszt, ami nem lesz népszerű az olvasók körében, főleg egy bizonyos réteg számára. Aki nem tudja, mi az a PUA (Pickup Artist), az keressen rá. Amióta létezik ez a blog, írták sokan, hogy PUA módszereket használok. Valójában azt sem tudtam, hogy ilyesmi létezik, a saját hibáimból tanultam…..
gibzin 2019.06.04 23:19:26
A csajozás megtanulásához intelligencia is kell, HA alapból nem megy a dolog. Persze lehet alacsony az IQ-d, ha már alapból születésed/neveltetésed miatt a kezdetektől ösztönösen sikeres vagy és akkor mindegy, de amúgy bizony intelligensnek kell lenni a megtanulásához.

A csajozni nem tudók többségének mindegy, hogy tálcán nyújtják a tudást manapság, ugyanúgy nem tud megtanulni, mert sajnos tényleg nem elég okos ahhoz, hogy összerakja a dolgokat. Ha nem vagy született alfahím, akkor baromi komplex dolog elsajátítani ezt az egészet és sokaknak ezért nem is sikerül, mert nem értik, hogy itt nem csak egy-két trükköt kell megtanulni, vagy nem dumákat kell begyakorolni, vagy mozdulatokat és ennyi. Most nem mondom, hogy pl. pont 115-ös IQ alatt (ami pl. a népesség 85%-ának ez alatti) már nem tud a legtöbb megtanulni csajozni, de valami hasonlót képzeljetek el.
Meg lehet tanulni autodidakta módon is csajozni, mint Ethan, de sok PUA mester aki könyveket ír is így tanult meg magától. (Csak amíg Ethan több tucat órát szánt a blogra, hogy ide rendezze a gondolatait, azok mondjuk párszáz órát szánnak rá, hogy könyvbe rendezzék azokat.) Vagy könyvből is meg lehet tanulni, ha a megfelelő forrásokat használod. De ide is kell intelligencia, kreativitás, hogy jól értelmezd az olvasottakat és a könyvben lévő infók is csak alapok lehetnek, utána magadnak kell kialakítani személyre szabottan a részleteket.

U.i.: Végre egy tipikus elgondolkodtató írás, nem esetleírás. (Ezeket jobban szeretem.) Persze, hogy ez alá alig kommentelnek, hisz itt kevésbé lehet szétcincálni egymást.
gibzin 2019.06.04 23:22:29
@gibzin: Ezt a könyvből tanulást értsétek jól, szóval nem könyvből megtanulod és utána már elsőre jól fogod csinálni a gyakorlatban, hanem csak mondjuk átugrasz pár tíz/száz/ezer órányi saját "trial and error" próbálkozást és kicsit jobban fogod tudni az elejétől, hogy mit csinálsz, de nyilván ugyanúgy a gyakorlat a lényeg.
gibzin 2019.06.05 18:03:28
@VT 135: Értelek. Abban nem értek egyet veled, hogy szerintem intelligenciától függetlenül előfordulhat egy férfival, hogy befelé forduló, csendes, szorongó, szelid, félénk típusú. Emiatt nem mennek oda a nép egyszerűbb fiai közül sem sokkal többen a nőkhöz jelezni az igényeiket.
Badoon írtam rá, 29 éves (tudom), rövid vörös haj, szép arc, vékony testalkat. Rajongott az amerikai fociért, erről beszélgettünk eleinte, majd telefonszámcsere és megtudtam, hogy elég elfoglalt, sokat dolgozik, valami cégnél van magas beosztásban. Tudja is magáról, hogy karrierista és nehéz…..
Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz. A mai témánk egy könyv, amelyet az ismert úszónő írt pár évvel ezelőtt, lerántva a leplet a hűségesnek tűnő olimpikonjainkról...
gibzin 2019.03.25 13:28:12
@Kritikus Intrikus: Nekem ez a skála az alap, amikor a nők 1-10 pont szerinti külsőre való osztályozására gondolok. Nem tökéletes, de ennél jobbat még nem találtam. (Aki tud, mutathat.) A kis szövegek is nagyon jók oldalt

www.somalispot.com/attachments/9957652a-b8bc-4297-9ae9-93dbaa4f2ce5-1457-000002a0fb175a53-jpeg.35518/
A sorozatrandizó Nem önként 2018.11.19 06:45:08
Henivel badoo-n találkoztam, szemüveges szőke hajú lány volt, szép arc és átlagos testalkat (ami annyit jelent, hogy volt rajta +5-8 kg). 22 Évesnek írta be magát, de nem árulok el titkot azzal, hogy túlzott picit. Ő azon ritka madarak egyike volt, akik szépségük ellenére pechesek voltak a…..
Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz. A mai témánk Brandy Engler szexuálpszichológusnő, Férfiak a díványomon című könyve...
gibzin 2018.09.29 21:41:41
@whoamiohmy: Saját magadat akard megváltani, ne a világot. Ez az egyik alapja a Red Pillnek is, az egyéni fejlődés, amikor te idomulsz a világhoz (itt most jó értelemben, mert hosszú távon az eredményeid miatt elégedett leszel), nem a világot próbálod megváltoztatni, ami lehetetlen.
Ha amúgy ez megvan már az életedben, akkor bocs, nem szóltam, néha bennem is előjön ez a váltsuk meg a világot, az mellett hogy a saját életemre figyelek és változom jó irányba.

@Jeronimo: Döntsük el, hogy állatok vagy emberek vagyunk-e. Egyszer te is full genetikai ( = állati, természeti) alapon nyomod, hogy csak az arra érdemes szaporodjon, aztán pedig átváltasz felvilágosult humanistába, aki a túlnépesedés miatt aggódik.

A monogámia egy humanista, emberi, emberszerető dolog volt, ami azért is volt kitalálva, hogy lehetőleg szinte minden férfi és nő szaporodhasson, ami egy alapvető vágy gyakorlatilag mindenkiben és hogy mindenkinek legyen társa, mert a nemek aránya durván 1:1.
Most jelenleg a visszatérés zajlik az őskorba, a törzsi társadalomba, ahol megint kevés férfi dug sok nővel alkalmi szinten. Az hogy kb egyetlen nő sem (de férfiak tömegei sem) ismerik fel, hogy mennyire ösztönök irányítják őket, az valami brutális, közösségi szinten szomorú, de egyéniben meg lehet lovagolni (pua, red pill).

Az nem igaz, amit írtál, hogy a férfiak is csak a nők top 5-10-20 %-át hajtják. A nők a férfiakhoz képest elkepzelhetetlenül válogatósabbak.

A Férfihangon volt egy nagyon jó írás arról, hogy a monogámia nem jó a férfiaknak, nem jó a nőknek, viszont nagyon jó a gyerekeknek, akik mentálisan úgy válnak a legnagyobb eséllyel egészséges emberekké, hogy egy anya és egy apa neveli fel őket. Mit számít a jó gének továbbadása emberileg, ha a gyereked gyönyörű lesz, mert egy gyönyörű emberrel csináltad, de csonka családban felnőtt lelki roncs lesz rengeteg ebből eredő gátlással, problémával, szülői példakép(ek) hiányával? Ebben többek vagyunk az állatoknál, hogy ilyen igényei is vannak az emberi pszichének.
Réka fotóin egy nagyon dögös csaj mosolygott rám, be is jelöltem. Nem sokkal később kiderült, hogy neki is szimpatikus vagyok a képeim alapján, ezért írtam neki. Tizennyolcnak írta magát, és a sminkes képein nagyjából annyinak is tűnt. Persze rákérdeztem, hogy valóban annyi-e, mire igennel felelt.…..
Mentségemre legyen mondva, nem tudtam ,hogy mennyi idős. Nem is kérdeztem, mert képek alapján kinézett vagy 23-nak. Heni egy érdekes eset volt. Vörös, vállig érő haj, vékony testalkat talán csak a hasán volt 2-3 kg plusz, de még bőven a vékony kategóriába esett. Szokásos módon nyitottam a…..
gibzin 2018.07.31 10:22:47
@TopszLee: En is 197 cm magas vagyok. Te nem erezted azt soha, hogy ez mar tul magas sok nonek es ennel kisebb az "idealis" ferfi magassag? Szerintetek amugy letezik ilyen? En szivesebben lennek 5-10 centivel alacsonyabb sokszor es nem csak azert mert sokszor kell vigyazni a fejemre be ne ussem, hanem mert azt erzem sok csajnak ez mar tul magas. Pedig nekem ha tetszik egy no (arcra, alkatra), akkor nincs olyan hogy tul alacsony es azert ne akarnek vele legalabb szexet. Voltam mar 154 cm-es lannyal az eletben, de megis relative sokszor kapom vagy kimondatlanul erzem hogy meg az elejen a magassagom miatt kerulok elutasitasra.
Tudom, hogy ez csak egy dolog a sok kozul, de sokat jar a fejemben mostanaban. Barki valaszoljon, akinek eszebe jut valami errol.
gibzin 2018.07.31 11:57:02
@TopszLee: Koszi! Nem akarok senki fuleben bogarat elultetni, inkabb azt akarom hogy az enyembol szedjetek ki :D 81-82 kilo vagyok, meg kozelebb a vekony, mint atlagos jelzohoz szerintem, de meg csak fel eve edzek es fogok dolgozni rajta. Te hany kilo vagy, milyen alkattal?
Szoval netes tarkereson, tinderen kiirod a magassagod centire gond nelkul? Bennem mindig van egy ilyen, hogy 197 helyett 190-et kellene irni, mert az jobb, de akkor ez hulyeseg lehet.
gibzin 2018.07.31 16:27:54
@VT 135: Jaja, azert mondom biztos nem ez a legnagyobb problemam a csajozasban, ezutan felvallalom szerintem. Hu de bator vagyok :D
Csak nem mindegy, hogy nalad esik ki a csaj, mert tul alacsony, vagy te esel ki a csajnal, mert tul magas vagy. De oke, ezzel ugy sem lehet mit kezdeni, elfogadom. Jol kell ereznem magam. Magassag ugyanaz, mint az arc vagy hajszin (ferfinal).

A testbeszed tudom mennyire fontos, de ebbe pedig ugy latom ugy szol bele a magassag, hogy sok helyen ossze kell huzni magam, hogy ne verjem be a fejem, elferjek stb. es ez ilyenkor mintha eltuntetne a vonzo es dominans testbeszedet. Szerintetek?
Szegedi kocsmák A. Platz 2009.06.28 10:28:00
    Szeged, Ady tér 2    Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 09:00-24:00 Péntek: 09:00 - 02:00 Szombat: 10:00-02:00  Vasárnap: zárva!   Árak: Folyó bor:        150 Ft / dl Üveges bor:     290 Ft / dl Unicum:           400 Ft / 4 cl   Hubertus:         300 Ft / 4…..
gibzin 2017.03.02 13:11:40
Rossz pultoslányok. Néhányszor már beültem ide, vagy haverral beültünk délután, suli után egy italra, de mindkét pultos csaj nagyon flegma, rossz értelemben vicceskedős. Akik most vannak (2017 eleje), mindkettő sötétebb hajú, világos bőrű, átlagoska arcú, az egyik alacsonyabb és vékony, göndör hajú, a másik átlagos magasságú, szemüveges, átlag alkatú. Én nagyon nyitott vagyok a poénkodásra, van önkritikám is, de ők emlékszem többször is akár maguk elé beszélve (miközben előttük álltunk), akár nekem mondva, akár úgy hogy már leültünk a pulthoz közeli egyik asztalhoz, de még hallottuk mit mondanak egymásnak, ilyeneken poénkodott/poénkodtaktak, hogy "miért jön valaki inni ilyen korán", vagy mert nem vagyok nagydumás és néha nehezen artikulálok vagy megbicsaklik a nyelvem, egyszer egyből arra utalt hogy már részeg vagyok, amikor kikértem délután 4-kor egy fröccsöt. Kedvencem volt, mikor műszakváltáskor ott volt mindkét lány, mi hárman voltunk, a két szaktársamtól nem kértek személyit, tőlem viszont direkt igen. Megmutattam és mondtam, hogy pedig "direkt nem borotválkoztam" (akár szar poén volt, akár nem, csak ennek szántam, miközben vettem elő a személyim), de a kisebb lány, aki már készült haza, csak annyit mondott, hogy "pedig így is gyereknek nézel ki". 22 vagyok.

Üres az egész hely napközben, de úgy érzik kell élcelődni, poénkodni, az amúgy normálisan viselkedő, nem nyomulós, csak az italt kikérni és normálisan viselkedni és fogyasztani akaró vendégekkel is. Ha már humorizálnak (amit bírok mert van hely amit ezért is szeretek, mert a pultos/felszolgáló egyszerűen csak jó arc, de nem az a nyomulós-seggnyalós, hanem normális módon), akkor közben jusson eszükbe hogy mi a munkájuk. Ők nem együtt akarnak nevetni valakivel, hanem inkább a másikon, mert a parasztja úgy is jön és fizet? Ennyire nem értenek a vendéglátáshoz?

Biztos nem mindenkivel ilyenek, egyszerűen csak kiszúrnak néha, napi egy, vagy 10-ből 1 embert/csoportot, vagy bárkit akin lehet bármit nevetni. A pult közelében szoktam leülni és látom hogy a legtöbb vásárlóval normálisak, de párszor láttam már, hogy mással is "hülyéskedtek", nem a barátságos értelemben.

Tényleg próbálok nem baszakodni, de annyi jó, vagy legalább normális tapasztalatom van más helyekkel. Most azokkal összehasonlítva mondom ezt, így Szegeden. Ilyen élményem sehol máshol nem volt, mint itt. Láttam néha az arcán, hogy egy dolgozónak rossz napja van, olyankor csak kértem az italom és a kötelező udvariaskodások (Kérem, köszönöm) és fizetés után elköszönök. Sőt, legtöbbször amúgy is ezt csinálom. Nem tudnék még más szegedi, belvárosi, beülős, ivós helyet mondani ahol ilyen szar élmények értek EGYMÁS UTÁN TÖBBSZÖR, hetek-hónapok alatt, mint itt. Ez a rossz értelemben vett kivétel.

Ott van mellettük a Nyugi, Pivo és a Campus is, ahol a pultos kiszolgálás normálisabb, mert az elvárható minimumot hozza. Korábban voltak már, hogy a Nyugi, Pivo, Campus tele volt péntek-szombat este, ezért inkább ide ültünk be, mert ez még félig üres volt. Ezután inkább kihagyom ezt a helyet és keresünk más, kicsit messzebb lévőt majd. Miért nem lehet normálisan viselkedni egy pultosnak a vendéggel, aki szintén normálisan viselkedik?
  Szeged, Somogyi utca 20.  Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 12:00-01:00       Szombat 18:00-02:00 Vasárnap 18:00-23:00   Árak: 1 üveg sör (több fajta van Hoegaarden, Staropramen, Leffe stb.) 270 Ft-tól 730 Ft-ig Unikum 4cl 360 Ft borok 70 Ft/dl-től Ezenkívül…..
A kínai gazdasági rendszerben sok furcsaság akad, ki hinné például, hogy a lakosság a jövedelmének mintegy 30 százalékát megtakarítja, szemben az OECD-átlag 5 százalékával. Mi az oka ennek a takarékosságnak?Kínai kutatók egy tanulmányban erre a kérdésre keresték a választ,…..
Sokan félnek attól, hogy a világ újabb forradalmi ötletek és innovatív megoldások hiányában katalizátor nélkül marad, a közgazdász szerint ugyanakkor meg vagyunk mentve: eljött ugyanis a Digitális Kor.Korábbi posztunkban bemutattunk egy véleményt, mely szerint a világgazdaságra…..
Véget érhet az ingyenes tömegközlekedés, Teczár szerint a nyugdíjasok veszélyben vannak a buszokon. „Éppen két nyugdíjas barátommal utaztunk egy szórakozóhelyre, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nekem kell buszjegyet vennem, ők viszont ingyen felszállhattak” - vázolta…..
gibzin 2013.12.13 09:57:06
@Let's go Pats: Nem arról van szó, hogy megérdemlik-e, hanem hogy megengedheti-e magának az ország. A nálunk sokkal gazdagabb nyugat-európai országokban is szinte sehol nincs ilyen utazási kedvezmény a nyugdíjasoknak, vagy ahol van is, ott is csak részben támogatott formában (pl. nem ingyenes, hanem 50%-os kedvezményt kapnak). A körülöttünk lévő országokban (Lengyelország, Szlovákia, Szerbia, Csehország, Románia, Ukrajna, stb.) pedig szintén sehol nincs ilyen nyugdíjaskedvezmény.

A nyugdíjak alacsonyak, de az egész nyugdíjrendszerről való felfogásunk téves. Nem akarok cikket írni a kommentbe, de csak gondoljatok bele, hogy nyugdíj Magyarországon csak 1929 óta létezik. Előtte nem volt semmi. Abba is, hogy a rendszer fenntarthatatlan ilyen "magas" nyugdíjakkal is, mert egyre több lesz a nyugdíjas. Lehet hogy amit te és én befizetünk adót, hogy abból 200 nyugdíjas ingyen utazhasson, nekünk már nem fog ingyen bérlet jutni, amikor odajutunk.
És igen, nekem is vannak nyugdíjas nagyszüleim, akik nem több százezres nyugdíjakat kapnak. De ez nem az egyénről szól! Pont az jelenti a felelősségvállalást, hogyha annak ellenére hisz valaki valamiben, hogy az neki vagy valakijének "fájna" és nem a saját hasznát lesi.
Meg kellene reformálni a nyugdíjrendszert, a közigazgatást, az egészségügyet, még akkor is, ha ez sokaknak rövid távon nagyon fájna. Csak mivel többségében vannak az olyan emberek, akik kizárólag a saját (vagy közeli hozzátartozóik) érdekeit nézik, ezért ez elég komoly útjában áll a dolognak.