Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aribeth

18 bejegyzést írt és 525 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Falon túl I Mennek. Hóban. Jégben. Gleccsere fel, gleccserről le. Hideg van. Gendry mondja is, hogy baszki, a hó ilyen? Mert hát ugye a királyvári kovácsműhelyben viszonylat ritkán esik. Tormund röhög, ja, ilyen, fázol, mi? Tudod mi a jó az ellen? Mármint a hősugárzón és az olajradiátoron túl? A…..
aribeth 2017.08.23 07:22:40
@kalbász:
+1

Hozzátenném még a "mi a fasznak minden rész után a teleportokon pörögni, hisz teljesen _nyilvánvaló_, hogy ha ugyanabban a részben az egyik szálon csak pár óra telt el, attól még lemehetett több hónap a másikon, és majd szépen összeérnek a szálak..." gondolatmenetet.
Kérem szépen, minket is elért a podcastláz, szerda este 8-kor Facebook live kibeszelot tartunk a sorozatról SzabóZ kollégával, kommentekben előzetesen is lehet kérdezni, a félórás műsor alatt meg folyamatosan. A live itt lesz majd. Királyvár alatt Aki azt hitte, hogy Jaime csak attól meghal,…..
aribeth 2017.08.16 07:03:21
@Treff Bubi: Bridget Jones, tényleg. Istenem. :D :D
aribeth 2017.08.16 07:15:23
@Bebj:
Azon én is elgondolkodtam, hogy D&D elfáradtak, elfogyott a szufla, ami sajnos olyan sok sorozatnál előfordul 4-5 év után (Supernatural, mint az egyik ékes példa), és nehezebb is úgy írni, hogy már nem lehet egy biztos alapanyag párbeszédeire támaszkodni, abból ihletet meríteni. Baszott nagy ez a projekt, azért sem vállaltak már 6-7 résznél többet az utolsó évadokra.
Ilyenkor azt nem értem soha, miért nem lehet friss agyú, az alapanyagot jól ismerő script doctorokat felvenni, akik segíthetnének pár ponton. Aztán eszembe jut, hogy a kritikai siker és a bevétel így is, úgy is megvannak, minek erőlködne bárki is.

Na mindegy. Martin sem szent, az igaz, neki nem kellett volna eladnia a megfilmesítés jogát idejekorán. Ő meg lehet, hogy pont a megnövekedett érdeklődéstől és a sorozat készítésével járó kreatív pörgéstől várta, hogy visszatér az ihlete.
aribeth 2017.08.16 08:12:29
@Bicepsz Elek:
Van olyan elmélet, hogy a próféciában szereplő fiatalabbik testvér Jaime, mert fiatalabb Cerseinél, és még költői is lenne, ha a saját szívszerelme ölné meg a nőt. A sorozatban erre kevesebb esélyt látok, illetve nem tudom, minek kellene még történnie, hogy Jaime a testvérgyilkosságig elsodródjon.
Égivár alatt Távozik a Lannister-sereg, gyönge szekereken zsenge gyökereket visznek Királyvár felé, meg aranyat, perszehogy, az arany és a kaja az, amiért jöttek, így ugye elégedett lesz a vasbanki bankár is, és nem hal éhen a nép (értsd: a királyi család, a sameszeik és a katonaság) ha Dany felkel…..
aribeth 2017.08.09 15:37:32
@zizi77:
Tywin jó karakter, a sorozatos verzióját pedig még jobban kedvelem (Charles Dance isteni), de az, hogy a castamere-i családon és az apja szeretőjén túl a saját gyerekeivel szemben is hatalmas geci, az már Tyrion első feleségének esetében bebizonyosodott. :)

Még ha igaz is lenne a Tywin szempontjából legelőnyösebb változat, mely szerint Tysha mezei prostituált volt, akit Jaime bérelt fel, és aztán a lány vérszemet kapott, és elvetette magát Tyrionmal, akkor is nagyon kegyetlen és beteges, hogy Tywin 1. végigküldte rajta a katonáit, 2. ezt végignézette a fiával, 3. ötvenegyediknek még Tyriont is odaküldte, hogy másszon rá a csajra, hogy tutira bevésődjön mindkettőjüknek a lecke.
aribeth 2017.08.09 15:49:45
@zizi77:
Bevallom, hajlamos vagyok némi szentimentalizmusra, ezért ezt a gyűlöletet részben annak tudom be, hogy az öreg nagyon rossz néven vette a felesége halálát. :)
Plusz Tywinnak a Lannister név és a büszkesége a mindene, és rühellte, hogy szerte Westeroson azon röhögtek, hogy az istenek egy törp gyerekkel büntették őt, és ez tuti annak a jele, hogy elvesztette az égiek kegyét.
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
aribeth 2015.05.26 21:50:31
@Littlewood:
Mondjuk ebben is van valami.

@Cérnahuszár:
Ramsay csaja biztosan próbálkozna a vetélytárs meg a kölyke kiiktatásával.

De nekem vannak kételyeim a tekintetben, hogy mennyire jó HorrorFrodónak, ha gyereke születik, amíg a saját apja él. Roose tudja, hogy egyelőre szüksége van a házának egy egészséges utódra, és Ramsay személyében ez adott (a könyvben volt egy felnőtt, törvényes fia, de meghalt, talán pont Ramsay keze által, nem emlékszem). De ha megszületik a fia Waldától, és ha lesz egy unokája is, akiben Stark vér is folyik, és sikerül kibekkelni addig, amíg valamelyik gyerekre rá nem lehet hagyni az örökséget, akkor hülye lenne hagyni, hogy egy elmebeteg, idővel teljesen irányíthatatlan fattyú lerombolja mindazt, amit felépített.
aribeth 2015.05.26 22:57:27
@Knapp75:
Mintha azt mondta volna a Homokcicus, hogy bőrön át hat a cucc. Azért ha egy ilyen szinten erős méreg van nálam, akkor fix, hogy magamnál tartom az ellenmérget is. Higiénikus(abb) körülmények között nem szokás egy egyszerű felületi karcolásba belehalni, így ki lehet bírni, ha nincs kéznél egyből a sebtapasz, míg a Martellek kedvenc mérgeinél egyetlen aprócska bénázás elég ahhoz, hogy visszanyaljon a fagyi.
Miközben a Paramount csatorna az egész fővárost kiplakátolta a Fekete vitorlák első évadának óriásposztereivel, a Starz február 24-én indítja útjára a második évadot. A széljárás abszolút kedvező: John Malkovich ellensorozata, a Crossbones zátonyra futott és elsüllyedt, a…..
A fattyú Havas Jon és a cinikus törpe, Tyrion Lannister után valószínűleg mindenkinek a riadt hercegnőből sárkányszelídítő, barbár királynővé érő Daenerys Targaryen a kedvence a Trónok harcából. A szerepre sokáig a Tudorok egyik sztárja, Tamzin Merchant volt esélyes, akit…..
aribeth 2012.06.19 13:36:34
@scaffolder:
A magyarítások egy része nekem sem tetszik, de a Havassal vitatkoznék: a fattyúnevek ugyebár tájegységenként változnak, és az adott terület sajátosságaihoz igazodnak. És ha például Loras Tyrellt Viráglovagnak hívjuk a Knight of Flowers helyett, akkor egy Tyrell felségterületen született fattyúnak is legyen inkább Virágos a neve Flowers helyett. Meg úgy általában szeretem, ha a beszélő neveket lefordítják. (Jó, a Vasszív szerintem is maradhatott volna Oakheart, mert ilyen erővel a Starkokat is lehetne magyarítani.)
Elmentünk megnézni az Éden záróbulit, találkoztunk játékosokkal, a közönségben akadtak fogalmatlan arcok és képben lévők, Éden Ádám legórta Éden Mátét, és kiderült, miért nem vette elő Moby Dicket Éden Kristóf.…..
aribeth 2012.06.01 15:34:31
@nosce:
Tök mindegy, valamibe bele kell kötni.
aribeth 2012.06.01 18:56:14
@foxglove:
Én úgy mondanám, hogy az Edinát szenvedélyesen utálók és az Edinát szenvedélyesen imádók egy bizonyos ló két oldaláról kiabálnak egymásnak és a nagyvilágnak mindenféle különös dolgokat. :)
Sőt, meggyőződésem, hogy a két csoport szépen erősíti egymás dacát, szerintem a sok "Naiva, az ostoba szűzkurva (majd csak szimplán kurva)" megnyilatkozás hatására coming outolt a később teljes mértékben kivirágzó Edina Fanclub, és a sok szentté avatás és gügyögés erősítette fel az Edina Egy Nőstényördög Klub mélységes ellenszenvét. Klasszikus rajongói-ellenrajongói ördögi kör. :)
aribeth 2012.06.01 19:18:44
@foxglove:
Ja, ezzel nem akartam rád célozni, vagy ilyesmi, csak próbáltam Dávid, a Diplomás szociológiai és pszichológiai zsenijéhez felérve elemezni a jelenséget. :)
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
aribeth 2012.05.25 09:44:24
@mocskosmacska:
"Mondjuk ez a játék nemcsak a taktikáról, hanem a személyiségről is szól, hogy mennyire tudja magát az ember megszeretettni."

Egyetértek. Itt baszta el sok játékos, ÚjNikivel, Kírával és Anikóval az élen.

A következő évadban a játékosoknak három dologra kell figyelniük:
1. legyen párjuk és sokan szeressék őket
2. legyenek észnél és taktikázzanak (de ne túl feltűnően)
3. minden este imádkozzanak a létező összes istenhez, hogy a szerkesztők ne akarják őket kirakni a jobb nézettség kedvéért :)
aribeth 2012.05.25 14:29:30
@vécés jóska:
Pont ezt akartam én is írni, nagyon gyanúsak ezek ketten. :))
aribeth 2012.05.25 14:49:36
@foxglove:
Mindketten nagyon helyesek és szimpatikusak, úgyhogy ha tényleg együtt vannak, akkor én is elkezdek úgy lelkesedni, mint az Edina Fanclub a Máté-románc lassan mondai ködbe vesző kezdetén. :)
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
aribeth 2012.05.25 00:28:33
@Morcz:
"Ismerem a fajtáját anno az egyetem is tele volt velük."

Csak nem egy egyetemre jártunk? :)

Hiper szerintem nem elég higgadt és ravasz ahhoz, hogy hosszú távon fenn tudja tartani az álcáját. Odabent is mindig elég hamar elveszítette a fejét, pedig simán játszhatta volna az eszét akár az idők végezetéig is. Épp ezért kevésbé veszélyes/jóval kisebb károkat tud okozni egy olyannál, aki ha akarja, évekig is át tudja verni az embert.
aribeth 2012.05.25 00:30:28
@genevieve:
:DDDDDDDDDDDDD
aribeth 2012.05.25 00:32:49
@Morcz:
Elte ájéká.
hogyvolt Éden hotel - 2x47 2012.05.24 05:30:00
Na, ami ma jön, azt hívják sportnyelven célegyenesnek. Itt már nincs sunnyogás, ma elválik a szar a májtól, új megpróbáltatások jönnek Pinokkina szerint, mert vagy egy játékos, vagy egy pár ma távozik ÉS még lesz MÉG EGY meglepetés, masszázsolajos izzadságfoltok gyöngyöznek…..
aribeth 2012.05.24 13:27:45
@paranyuszi:
Nem erre gondoltam, inkább a rohadtbüdösszlovákkurvafaszundorítógennyedék (nem egyszer, nem kétszer, nem tízszer, hanem ötven hozzászóláson át ragozva, tízmillió felkiáltójellel) stílus tud sok lenni, főleg akkor, ha közben elítéljük pl. az egyébként valóban idegbeteg és mocskos szájú Anikót a hasonszőrű megnyilvánulásaiért. :)

Az amúgy szerintem rendben van, hogy az ember beírja, hogy "agyon tudnám ütni ezt a vadbarmot". Számomra az a nagy különbség, amikor már arról megy a röhögés, hogy konkrét IRL szituációban remélhetőleg egy bátrabb néző valóban meg is fogja ütni a szóban forgó agyhalott játékost. (És ismétlem, tudom, hogy mindez megmarad poén/feszkólevezetés szinten, csak esküszöm, ijesztő néha, olyan középkori boszorkányüldözős jellege van.)
aribeth 2012.05.24 14:43:26
@foxglove:
Muchísimas gracias, ahogy Elias mondaná. :)
aribeth 2012.05.24 16:39:00
@Sziporka:
(A beállításoknál megváltoztathatod az emilcímedet egy olyanra, ami él. ;))
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..
aribeth 2012.05.10 22:49:18
@LoveMy:
Egyszer az életben nem Hiper keverte a szart, ezt ne varrjuk már az ő nyakába. Ezt Bogi cseszte el, de kőkeményen.
aribeth 2012.05.10 22:56:24
@foxglove:
Mert ezt a nevet is szeretem/használom, és hét év után gondoltam, miért ne. :)
aribeth 2012.05.10 23:02:29
@foxglove:
Tényleg. :)
hogyvolt Éden hotel - 2x39 2012.05.10 06:56:00
Két új csajjal lettünk többen, Bogival, a tetovált vízilabdázóval és a műcsöcsű, műszemöldökű Szöcskével, Broki meg saturészegen beleesett a hortenziába, majd megküzdött a rózsabokorral is, közben végig a farkát szorongatva persze, nehogy csak úgy lógjon a testrész…..
aribeth 2012.05.10 10:26:55
@paranyuszi:
Ne is mond, a Fűrész első részét már meg se mertem említeni, mert félek, hogy Jigsaw bácsi bosszúból eljön értem. :)
aribeth 2012.05.10 11:00:10
@paranyuszi:
Imádnám. :) Főleg, ha Terrort vagy Melákot küldenék be a véres késsel.
Az AMC nálunk Reklámőrültek címmel vetített díjnyertes sorozatában, a Mad Men-ben a készítők annyira törekednek a hitelességre, hogy nem sajnáltak egy kisebb vagyont sem arra, hogy az egyik jelenet aláfestő zenéje a Beatles-dal, a Tomorrow Never Knows legyen. A pár perces…..
aribeth 2012.05.10 09:27:17
@atpijkamo:
Csak egy tipp: a szerzői jogoknak két oldala van, vagyoni és személyhez fűződő. Az előbbit szabadon lehet adni-venni, az utóbbi mindig is a szerzőké (örökösöké) marad, és gondolom, megvétózhatják, hogy mindenféle faszsághoz fűződjön a nevük.
aribeth 2012.05.10 10:21:15
@atpijkamo:
Nem tudom, hogy megy ez külföldön (bár feltételezem, hogy a nagy egyezményeknek köszönhetően van némi egység a szabályozásban), de ezeknek a részjogoknak az a lényegük, hogy nem lehet lemondani róluk, pl. egy szerző mindig is követelheti, hogy a művét ne torzítsák el/változtassák meg az engedélye nélkül, tüntessék fel a nevét, ne tüntessék fel a nevét, stb.
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
hogyvolt Éden hotel - 2x27 2012.04.19 01:13:00
Tegnap ikertelenedtünk, egy pete feleződött tovább, és Márk képében maradt a hotelben, ahol Csíra vagy Tazmán, ahogy Hiper hívja, nagyon örül neki. És ha már Hiper, egy gyors tamponcsere után megujjaztatta magát Papuccsal, amihez innen is külön gratulálunk. T69.2 egy…..
aribeth 2012.04.18 23:36:51
@vécés jóska:
Tényleg megdöbbentő a dolog, ebből (is) botrány lesz. Semmi gond, hogy szóltál róla, ez is része az ÉH-jelenségnek, csak azt remélem, hogy egy vicces kedvű ember sem próbálja majd lelőni a poént.
Nekünk meg szerencsére nem jövő hétig kell várni, hanem csak holnap estig. :)
aribeth 2012.04.19 15:40:30
@LoveMy:
"majd az egyik visszalépésével kapott a bent maradó védettséget, de erről senkinek nem beszélhet! Majd a szerk. elmondják Dévidnek az iker védettségét, melyet megüzletelhet az ikerrel! Sok hűhó tkp. a semmiért!"

Szerintem az volt ennek a lényege, hogy a két érintett (Iker, Szociálpedagógus) meg tudja beszélni a dolgot, de mások ne befolyásolhassák őket. Mi lett volna itt, ha csak Kíra megtudja, hogy milyen fegyvert kaptak a srácok... :)
aribeth 2012.04.19 16:00:41
@LoveMy:
"Kb. olyan, mint ha valaki dolgozik 8 órát és nap végén közlik hogy csak 50%-ot kap, sőt ezt az 50%-ot is átadhatja a munkatársának :D "

:))))
Voltaképpen a védettséget nem volt kötelező átadnia, és elvileg a későbbiekben egy szép nagy Ádámos önfeláldozást kaphat érte cserébe, mármint Szocpedet a műsor fogja kötelezni arra, hogy vészhelyzetben segítsen rajta. Ezért ez szerintem jó húzás volt.
Mondhatni, most odaadhatod az ötven százalékot a munkatársadnak, cserébe létszámleépítéskor őt fogják kirúgni, nem téged. :)

Az ikres dologgal meg úgy vagyok, hogy *Anikós hangsúly* "egyszerűen hihhhetetlen, hogy a fiúk nem számítottak erre a nagggyon komoly csavarra". :) A fiúk megdolgoztak a védettségért (bár többet izzadtak volna Kíra nélkül), arra meg számítani lehetett, hogy nem maradnak nyolcan a párválasztóig.
Nem akarom elrontani senki szórakozását jóelőre, de ez a rész igazán csak azoknak volt élvezhető, akik olvasták a második kötetet (csak az érdekesség kedvéért, ezt a részt a Királyok csatája 2., 15., 18., 20., 21., 23., 24., 25., 26., 29. és 45. fejezeteiből kalapálták össze,…..
aribeth 2012.04.17 19:57:16
@hajdiho:
A könyveket az első évad után olvastam el, és akkor elég feltűnőek voltak az utalások. Lorast csak Renly kicsi rózsájának nevezik, aki éjszakánként folyton együtt imádkozik a királlyal, látványosan imádja őt, sokak szerint Margaery mindörökké szűz marad Renly ágyában, és a kedvencem az a beszólás volt, hogy (kb) "tedd el azt a kardot, Loras, különben olyan helyre dugom, ahol még Renly sem találná meg".

Mindemellett az első évad alatt a biztonság kedvéért páran megkérdezték Martint, hogy most akkor mi a helyzet Renlyékkel, és megerősítette, hogy igen, viszonyuk van.
hogyvolt Éden hotel - 2x25 2012.04.17 06:00:00
Az előző héten Műanyag Pokahontasz utoljára rázta bele a szilikont a kamerába, Csíra visszatárt, hogy tovább hazudozzon, Hiperről meg kiderül, hogy egy elviselhetetlen picsa, aki Meláknak riszálja a csontos seggét, közben Elemzőból meg bebújós papucsot taposott, jól. ÚjPéter…..
aribeth 2012.04.17 00:14:31
@kerdesek05:
Náluk nincs hétvége, négynapos turnusokban megy a játék, a negyedik nap végén párválasztó, az ötödiken indul az új ciklus. (Ezért mondta azt Pít Krisztiánnak, hogy Petra tegnapelőtt még mögéd állt volna, tegnap meg ki akartad őt dobni.) Az extrába az aznapi kivágott anyagok mennek, Hiperék szerintem holnap gabalyodnak össze, a velvetes cikk meg a nézettség növelésére hajthat.
aribeth 2012.04.17 09:09:22
@JOKKA21:
Csak a Viasat szivárogtathatta ki, mert ez is reklám. Rémlik, hogy pár hete Edina és Máté első akciója került fel a netre a nagy esemény előtt egy nappal.
hogyvolt Éden hotel - 2x24 2012.04.13 06:00:00
Na, újabb hét végére értünk, Csíra visszatért, Műanyag ment, Melák meg két napja bömböl a hotelben. A Műanyagot kibaszarintó ÚjNiki eddig csak azt érte el, hogy Naiva legszívesebben szíjat hasítana a hátából, mert Brokival masszíroztatja magát. Hiper Omár és ÚjPéter is…..
aribeth 2012.04.15 00:21:11
@kerdesek05:
Mert nagyon gonosz a játék. :) Szerintem az lehet a logikája, hogy annak semmi értelme nem lenne, hogy az egyikük kiszáll 12,5 milliónál, a másik pedig megkapja a maradékot, hisz akkor ugyanott tartanának, mintha végig kitartottak volna (azaz feleznek). Így a győztesnek viselnie kell egy kis erkölcsi vereséget is, hisz kicseszett a párjával (aki lehet, hogy kitartott volna, de az is lehet, hogy csak öt perccel később akart dobni), a maradék pénzt meg gondolom, úgysem teheti zsebre a csatorna, úgyhogy odaadják a többieknek.

Volt tavaly olyan javaslat a fórumokon, hogy aki eldobja a labdát, az ne kapjon semmit, nade az megölné a feszültséget, hisz akkor eszük ágában sem lenne dobálni a szent gömböt. :)

Sajnos nem ismerem eléggé a külföldi verziókat, de azt hallottam, hogy volt már ott mindenféle lezárás. A második belinkelt videónak például van egy folytatása, ott mintha a műsorvezetőnő bedobálta volna a maradék összeget jelképező érméket (?) a medencébe, és a többiek (nem az utolsó pár, hanem mindenki más, aki még jelen volt a finálénál) hazavihették őket (gondolom). Egymást taposva ugráltak a medencébe.

Ja, még valami, a végén az utolsó két pár között a már kiesett játékosok döntenek, nem mind, hanem azok, akik a vége fele hullottak ki. Ezért számít a szimpátia is, akinek több haverja van/akit kevésbé utálnak, annak több esélye van a győzelemre.
aribeth 2012.04.15 12:04:09
@mex18:
piranha 2: :)))
hogyvolt Éden hotel - 2x23 2012.04.12 06:00:00
Tegnap volt a Tragédia Napja, az, aminek során Műanyag Pokahontasz végleg(?) elhagyta a trópusi bolondokházát, Kardántengely Melák meg úgy zuhant magába, mint kivert vérfasz mínusz tíz fokban. T69.2 sorsfordítást, konfliktusokat és hevesen kombináló lakókat ígér mára egy ciklámen zsákruhában, amit a…..
aribeth 2012.04.12 08:55:10
@jo.e:
"Gusztustalan volt amit műveltek, amikor Kira visszajött. Omár rulez!"

Kicsit már összemosódnak bennem a párválasztók, de nem arról volt szó, hogy Edina és Noémi őszintén kedvelték a vasmellű amazont?
aribeth 2012.04.12 09:20:39
@független sorozatfüggő:
Sixx valószínűleg arra gondolt, hogy ezittazédenhotel, ittbármimegtörténhet, és tavaly Danit meg idén Kírát is hogy visszahozták.
Bár szerintem Műanyag már marad odakint.
aribeth 2012.04.12 12:02:29
@Yooha:
+1
A többi játékos ugyanúgy kétszínűsködik, ha rákényszerül, de mivel jelen pillanatban Hiper nyomja a legfeltűnőbben és a legtermészetesebben, ezért az összes szentéletű fel van háborodva tőle. Ugyanmá', ne fárasszanak.

Azt viszont tartom, hogy Hiper tegnap nagyot hibázott, mert bár érthető, hogy retteg a nemlétező védettségtől, és azt is elhiszem, hogy tényleg örülnek az ismerős arcnak, de a helyében én meghúztam volna magam. Persze ő nem érzi, hogy pár ember szemét már amúgy is csípte az ő stílusa.
hogyvolt Éden hotel - 2x22 2012.04.11 06:30:00
Egy fővel gyarapodtunk tennap, ÚjNiki bejött, mint egy kissé elmeroggyant forgószél, válaszott két kanit magának és kicsit felkavarta az állóvizet. A nőben az a legzavaróbb, ahogy intonáció nélkül beszél és látható érzelmek nélkül visel mindent, ami történik vele,…..
aribeth 2012.04.11 19:09:57
@genevieve:
"na most a bent maradt összes ember egyként támadt neki azzal, hogy most hogyan érzi magát, időt se hagytak neki..."

Azért szerintem a betonteknőtől hazavezető úton volt ideje gondolkodnia a dolgon, és számíthatott a kérdésekre. Nekem legalábbis az helyében HÉ felbukkanásától kezdve csak az járt volna a fejemben, hogy a jó anyjukat a szerkesztőknek, engem ezért néhányan az agyhalottak közül keresztre akarnak majd feszíteni, és valahogy nem ártana majd enyhítenem a helyzeten. Elvégre új gyerek vagyok, és néztem a tavalyi műsort, ahol az újakat úgy felzabálták, mint az imádkozó sáska nőstény a hím példányt. Mondjuk mi lenne, ha egy kicsit meghúznám magam, így a haverjai nem engem fognak cseszegetni, aztán lehet, hogy azok, akik utálták ezt a kacsaszájú emlőst, maguktól fognak odasomfordálni hozzám, hogy gratuláljanak. :)
aribeth 2012.04.11 19:50:43
@LoveMy:
Igen, meg ha Kírát behozzák, akkor esetleg bekavarhat a "kit utálnak jobban" faktor. :)
aribeth 2012.04.11 19:52:36
@aribeth:
"meg ha" -> de ha
Szia Tibi! Eddig csak read only-ban olvastam a blogot, melyhez ezúton is szeretnék gratulálni. Most vettem a bátorságot, s összedobtam egy szösszenetet, belátásodra bízom mi lesz a sorsa. További sok sikert! Maradok tisztelettel, Firestarter18    –…..
Ez nem más, mint egy megalapozatlan, aljas rágalomhadjárat az Elnök Úr ellen. Látjátok, még csak rábizonyítani se sikerült semmit, de máris helyrehozhatatlan károkat okoztak ezek a mocskok. Bárkit ilyen módon gyanúba keverni, a puszta feltételezést is már tényként kezelni,…..
aribeth 2012.01.28 18:46:10
@Rüszmeteg:
További érdekességek: jakabandor.blog.hu/
aribeth 2012.01.29 09:13:45
@hallari:
Ahhoz meg túlságosan belemerültek a vitába, hogy a nevére kattintsanak, majd beleolvassanak a blogjába. (Ami amúgy jó.) Mostanában egyre többen nyomatják ezt a kamutroll dolgot. Sok szabadidő, vagy valami ilyesmi.
Azok, akiknél be van kapcsolva az automatikus frissítés, bizonyára sokan találkoztak már a bosszantó jelenséggel - aki még nem, az előbb-utóbb fog -: a Windows minden egyes indításkor felhajít egy ablakot, hogy rávegyen minket, telepítsünk trójai megfigyelőprogramot a gépünkre,…..
hogyvolt X-faktor 2x14 - 6. döntő 2011.11.21 09:00:00
Most vagyunk a felénél az X-faktor döntősorozatának, hatan maradnak a műsor végére, jövő héttől pedig kétszer lép színpadra mindenki, most már tényleg vérre megy. Ezt ellensúlyozandó a szerkesztőség mára bulis tematikát jelölt ki, „zúzzunk az éjszakában!”…..
aribeth 2011.11.21 11:57:54
@gizdacsavo:
De mi az, hogy megbukott? Hogy nem nyert? Persze van különbség aközött, hogy az valaki a selejtező/elődöntő során zúgott ki, vagy hogy sokáig eljutott, azaz valamilyen szinten már reklámozták a sajtóban. Illetve az se mindegy, ha a valódi amatőrök között van olyan versenyző, aki egyébként színházban énekel, kiadott egy CD-t, zenei végzettsége van, vagy eleve zenéléssel keresi a kenyerét, és csak az áttörés nem jött össze.

De csak azért, mert valaki már próbálkozott valahol (beleértve mondjuk egy nagy nehezen összeizzadt barkács-lemezt is), még nem feltétlenül kellene kizárni. Szerintem a határvonal ott is meghúzható, hogy az átlag tévénéző/bulvárt olvasó ember névről/pofáról fel tudja-e ismerni az adott versenyzőt. Rúzsa Magdi és Tóth Vera közismertek, Muri és Kocsis eddigi munkásságára viszont leginkább a családok meg a barátok emlékezhetnek. Ráadásul a Csillag születik fellépőit már csak a műsor struktúrája miatt sem vette körül akkora hype, mint a Mega meg az Ikszfaktor fellépőit, tehát szerintem nem voltak ismert arcok. Kivéve azt a mesemondó kissrácot.
aribeth 2011.11.21 12:03:02
@rockjano:
Az összeválogatott daloktól én is a falat kaparom. Az első két (oké, három) Mega és a Társulat egyes feldolgozásait a mai napig hallgatom. A mostaniakat tíz másodpercig bírom, illetve az általam jónak tartott énekeseket udvariasságból végighallgatom, de pár kivételtől (mint a Somebody to Love, de általában Tarány is egész normálisakat kap) eltekintve folyton az jár a fejemben, hogy a mentorok miért b*sznak ki ennyire szerencsétlenekkel.