Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ürgebőr

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes a káosz a baloldalon: az Óperencián túli Cassandra-üzenetek vértollú írnoka, az Orbán-rendszer küszöbönálló bukását nyolc év óta vizionáló Amerikai Népszava főszerkesztő-tulajdonosa is Vona Gáborban látja az egyetlen esélyt a fordulatra. Vajon mit szól ehhez Soros György, akit nemrég nyílt…..
A Berliner Kurier hétvégi száma listát készített a “világ legőrültebb diktátorairól”. A felsorolás hét vezetőt nevezett meg, köztük az izraeli miniszterelnököt. A listán szerepel Basar Aszad, Kim Dzsong Un és Robert Mugabe, hiányzik viszont a hágai nemzetközi bíróság által háborús bűnökért körözött…..
Ürgebőr 2017.03.13 11:19:16
@showsivatag: "azoknak a népeknek utálatosságai szerint"

Az "utálatosság" konkrét cselekedetre és nem emberre/népre vonatkozik.

Nem gondolom, hogy a szövegértésed nem éri el egy ötödikes diákét, ezért ha ezt rasszista gyűlöletbeszédnek mondod, akkor ezzel a zsidósággal és Szentírással szembeni zsigeri utálatodat támasztod alá, hazugsággal. Persze ebben nincs semmi új: Látogass el Jeruzsálemben a Jad Vásem múzeumba, sok hasonló pusztító propaganda szöveget olvashatsz, amit a zsidógyűlölők az elmúlt 4000 évben ismételgetnek.
A mai napot kétségkívül Kálmán Olga aranyozta be, aki interjút adott az indexnek. "Egész egyszerűen sok volt ugyanott, ugyanazt 14 éven át csinálni." - indokolja mindjárt az első válaszában azt, miért is igazolt át...
Le sem zárult az olimpiai aláírásgyűjtés, az ellenzék egy része máris leleplezte, hogy a Momentum fiataljai igazából "álmessiások", sőt, az Orbán-rezsim ügynökei. Világos: az a gyanús, ami nem gyanús. Az ügynökvádat pont azután kapták meg, hogy egyik vezetőjük elmondta: teljeskörűen megnyitnák az…..
A Momentum Mozgalomnak lehet, hogy nem csak Szanyi kapitánnyal gyűlik meg a baja, hanem vitája támad Kálmán Olgával is. A Hír TV-hez átigazolt műsorvezető korábban még a budapesti olimpia mellett kampányolt. Érdekes lesz első interjúja a MoMo vezetőjével...
Advent utolsó hétvégéjén, december 17-én, szombat este robbant a hír, hogy Kálmán Olga felmondott az ATV-nél. Bár ma az eset két nappal korábban történt, a hírt nem az érintettek, hanem az index hozta nyilvánosságra. Azóta 72 óra alatt a témáról legalább 70 cikk és számos blogbejegyzés született,…..
Új szerepben mutatkozott be László pár napja a Facebookon. Azt írja, hogy állásajánlatot kapott egyenesen a mennyből, hogy beállhat prófétának. Nyilván gyengén állnak ott mostanában efféléből, üresedés van, kellenek a profik. Persze, hogy büszke rá, nem minden nap érkezik ilyen jó hír, nyomban közzé…..
Az indexes Friderikusz-interjú ügyében igazi titánok szólaltak meg Havas Henriktől Puzsér Róberten és Hajós Andráson át Hajdú Péterig. Egyikük sem említette az interjúnak azt elemét, ami pedig morális szempontból a legvállalhatatlanabb...
Az osztrák válogatott 10-0-ás győzelméért drukkolt az Amerikai “Magyar” Népszava. “Hajrá Ausztria! Essenek ki minél előbb!” - írták a labancszívűek. A pofára esés után savanyú a narancs, váltani kell, de sebaj, a fémdobozok helyett Tussinger elvtárs újított. ..
Kedd reggel 09:48-kor zörgött Gera Zoltán telefonja Bordeux-ban. A válogatott labdarúgó Budapestről, pályafutása legfontosabb spirituális mentorától, atyai barátjától kapott üzenetet, amely – mint kiderült – mintegy előrevetítette az esti mérkőzés eseményeit. Gera Zoltán a bátorítást nyomban…..
Ürgebőr 2016.06.15 11:12:24
@Specht József @Tisztességes Természettudomány: Ja, ma már a diszlexiára is tud megoldást a tudomány :)
“Azt kívánjuk, hogy ahányszor pályára lép ez a csapat, 10:0-ra kapjon ki. … Ma este tehát ‘Hajrá Ausztria’, és azt várjuk, hogy minél előbb essenek ki, hogy Orbán megszégyenülve, és ne diadalittasan térjen haza.” - írta kedd reggeli cikkében Haynaut megszégyenítő magyargyűlölettel az Amerikai Magyar…..
 Mi történt Spéder Zoltán és a kormány, azaz Orbán Viktor között, egyelőre nem tudni - írja a narancs.hu. Szerintünk ez nem olyan bonyolult, kilenc idézet a nagy klasszikusból segít megfejteni, mit is üzent a Tények-riport a milliárdosnak:..
Ürgebőr Szolgálati közlemény 2016.06.10 21:05:36
Nincs visszavonva..
Sokan próbálták megfejteni, mi áll a kormányzati kommunikáció hirtelen jött, heveny sorosozása mögött. Az eddigi magyarázatok csak a felszínt karcolgatták, vagy éppen azt se. De már Seneca is megmondta, az igaz dolgokért mélyre kell ásni. Az ősforrások ma a web mélyén fakadnak, mi is ott találtunk…..